Intern serverfejl

Opmærksomhed kræves cloudflare.

T-Mobile har bevæget sig for at integrere Sprint i driften siden færdiggøre sin fusion i april sidste år. I denne uge det næste skridt var detaljeret, med en støtte side på operatørens websted afslører, at T-Mobile planer om at lukke ned Sprints 4G LTE-netværk 30. juni, i 2022.

Den side, spottet af Light Reading, detaljer lidt om, hvorfor den gør dette. Selskabet siger, at "pension ældre netværksteknologier" tillade det "at frigøre ressourcer og spektrum, der vil hjælpe os med at styrke hele vores netværk, flytte alle kunder til mere avancerede teknologier og den digitale kløft." En del af denne proces, posten fortsætter, "indebærer at flytte Sprints LTE spektrum til T-Mobile netværk."

T-Mobile har arbejdet på at flytte Sprint brugere og enheder på sit netværk siden fusionen blev færdiggjort, annoncere sidste month at "80% af Sprints kundetrafik" nu bæres på sit netværk med "en tredjedel" af Sprint kunder, der allerede har været flyttet til T-Mobile.

Forskallinger Sprints 4G LTE-netværk er den seneste lukning til T-Mobile. I juli sidste år luftfartsselskabet slukket Sprints 5G netværk for at styrke sin egen 5G udbud, mens det for nylig har meddelt, at planerne om at shutter Sprints ældre 3G CDMA-netværk på 1 januar 2022.

Dish, som købte Boost Mobile forudbetalte mærke fra T-Mobile som en del af et justitsministerium krav om Sprint fusionen, har udtalt sig imod 3G-nettet nedlukning som Boost-brugere stadig har enheder, der tilsluttes til den tidligere Sprint netværk. T-Mobile har imødegået ved at sige, at det meddeles Dish om disse planer i oktober 2022 et godt stykke foran de seks måneders varsel det var forpligtet til at give ved aftale.

Som en del af en amerikanske justitsministerium-mæglet aftale, blev Dish tildelt evnen til at bruge T-Mobiles netværk i syv år, mens det bygger sit eget 5G netværk. Den satellit-tv-selskab for nylig annonceret et partnerskab med AT & T til at bruge sit netværk som dets forhold til T-Mobile slået sour.

Det er uklart, hvordan dette seneste træk kan påvirke parabol eller Boost. Stephen Stokols, Executive Vice President for Boost Mobile, fortalte CNET, at hans virksomhed var "stadig laver nogle analyser" på annonceringen, men gjorde ikke uddybe yderligere.

Efter måneders regulatorisk manøvrering, T-Mobile og Sprint officielt afsluttet deres $ 26 milliarder fusion i dag. Den nye samlede moderselskab hedder T-Mobile og vil nu handle på Nasdaq under ticker symbol TMUS med Sprint ikke længere handle på NYSE.

For forbrugerne vil det tilsyneladende tage lidt tid, før virkningerne af overgangen er meningsfuldt mærkes. T-Mobile kommenterede ikke fremtiden for Sprint mærke i dagens meddelelse, men de har tidligere lovet, at abonnenterne vil have adgang til de samme eller bedre sats planer for tre år som en del af handlen.

Sideløbende nyheden om fusionen blive færdiggjort, T-Mobile delt, at selskabets administrerende direktør overgang finder sted tidligt. John Legere skulle bo på indtil slutningen af ​​april, men Mike Sievert har været udnævnt CEO en måned tidligt, med øjeblikkelig virkning. Sievert var tidligere T-Mobiles COO.

En kort historie af sprint og t-mobile fusion

Lets go tilbage til de tidlige år af mobiltelefoner, 1990'erne. I begyndelsen af ​​90'erne havde vi en hel masse små mobiltelefon luftfartsselskaber med mærkelige navne, ligesom Nextel, McCaw Cellular, og Air Touch. Det var den vilde, vilde Trådløs Vesten dengang.

Men en masse, der ændres med Telecom Act of 1996. Denne lov løsnet føderal forordning af teleindustrien, hvilket gør det lettere for virksomheder at købe hinanden ud. Det ikke tage lang tid for mindre virksomheder at konsolidere ind i fire store mobilselskaber vi kender i dag.

I lang tid Big Fourâ €”T-Mobile, Sprint, AT & T, og Verizonâ €” og deres forudbetalte ækvivalenter har udelukket branchen, hvilket gør det næsten umuligt for nye virksomheder at konkurrere. Nå, nu er de fire store bliver de tre store.

Men andre eksperter hævder, at T-Mobile og Sprint ikke var i stand til at konkurrere med AT & T og Verizon alligevel, især i det nye 5G markedet. Disse eksperter tyder på, at fusionen vil føre til bedre service og dækning for de fleste mobilkunder.

Selvfølgelig er der en chance for, at parabol vil vokse til en ny telekommunikationsgiant og godt være tilbage til en stor fire. Virksomheden vil købe opsprints forudbetalt mærke, øge mobilen som en del af fusionen. Men skålen har en lang vej at gå, før det virkelig kunne konkurrere.

Kun tid vil fortælle, hvordan dette vil alle ryste ud. Fusionen er officiel på papir, men det vil tage flere år for industrien at virkelig mærke virkningerne. Taler om, hvornår, lad os tale om, hvilke ændringer kunder kan forvente at se i de kommende måneder og år.

Hvordan fusionen vil påvirke sprintkunder

Men de fleste sprintkunderâ € "dem, der bruger nyere iPhone og Samsung-telefoner", behøver ikke at opgradere deres enheder for at komme på T-Mobile Network. Selv de, der bruger ældre enheder, vil være fint i midtvejen, fordi T-Mobile ikke skifter Sprint-kunder over til sit netværk med det samme.

Din plan og fakturering vil også forblive den samme for nu. Sprint er stadig dit netværk, og du modtager de samme Perks og privilegier , som du gjorde før fusionen. Du kan endda se øget netværksdækning i områder, der er dækket af T-Mobile.

Ifølge T-Mobile's hjemmeside kan Sprint-kunder bruge sit "udvidede 5G-netværk." Det betyder som en sprintbruger, din dækning og datahastigheder skal føle sig betydeligt bedre. Alle er jaloux på din Sprint-prissætning og T-Mobile-dækningskombinationen.

Hvordan fusionen vil påvirke T-Mobile kunder

Hvis du er en T-Mobile-kunde, så ser det ud til, at du er på siden af ​​den større fisk, så at sige. Fordi den store T vil gobble op Sprint, bør din plan, prissætning og frynsegoder forblive det samme, i hvert fald i de næste par år.

Hvordan fusionen vil påvirke forudbetalte kunder

Kunder på de fleste af disse forudbetalte MVNO-planer bør ikke opleve ændringer i deres prisfastsættelse, service eller planer i de kommende måneder. Imidlertid skal disse mindre virksomheder i sidste ende omarrangere deres planer, da T-Mobile og Sprint-netværket fusionerer. På det tidspunkt kunne der være prisstigninger, eller nogle MVNO'er kunne helt fylde.

Skiftet i går fra Verizon. Har ikke kunnet lave de fleste af vores opkald. Faldt, intet signal. Vi bor i stor by. Hans morgen vi vi tilbage til T mobile for at løse problemet, det fik ikke det! Vi er nu på vej tilbage til Verizon. Har været hos Verizon i 7 år, ingen problemer. Før det på ca. 10 + år. Intet problem t mobil er forfærdeligt!

Jeg er en eksisterende Sprint / T-Mobile-kunde, og annoncen på tv siger, at nye og eksisterende kunder kan opgradere til iPhone 13+ Plus få 1 års Apple TV + på dem. Det er ikke sandt. IPhone-aftalen er en $ 600-kredit mod iPhone, og jeg har ikke nævnt det frie år af Apple + TV og fik kun gratis Galaxy-telefon. Jeg har aldrig haft andet end iPhones. Dette er falsk reklame!

Boston, 02 Nov 2022t Mobile er en sand løgn. Der er ikke 5G, når jeg kører, kan jeg ikke længere få kortretninger. . MereIM bogstaveligt talt i min kælder, og kun har to barer. Når jeg er på arbejde, som er i henhold til servicekortet et meget højt område, får jeg kun en bar, men i samme område går det helt ud, telefonen er helt dødt, ingen opkald, ingen tekst og glemmer eventuelle sociale medier eller streaming.

Anonym, 06 Nov 2022 Enkarrierbar Frome Dag 1. Faktisk på dag 1 forlod vi butikken, fordi de ikke programmerede vores. MERI mener, at dette skal gå på nyheden for at advare folk om den falske annonce fra T-mobil, de udnytter de sprint gamle kunder, jeg er så trist

Pissedinpittsburgh, 30 november 2022my sind blæst af, hvor mange sløjfer Ive måtte hoppe gennem bare opgradere min iPhone 7 til en 13. spri. MOREI blev narret af T-mobil, og Sprint fortalte mig at gå til butikken for at gøre en migrering for 5 telefoner, og T-mobilen latterede mig i at sætte deres. SIM-kort i mine gamle telefoner og ring til mig få dage efter at afhente den nye iPhone 13 og derefter fortsætte med at fortælle mig, at jeg skal betale omkring tre tusinde til 4 tusind dollars, hvis jeg vil have telefonerne. Sprint fortalte mig også, at de ville give mig $ 800 dollars værdi for hver telefon nu T-mobil vil jeg betale sin falske reklame, og de havde mig i butikken i timevis, det er virkelig dårligt

.. 'm bogstaveligt talt uden en telefon nu .. ust sidder her at skrive dette ..' m mister en antire dag forårsager kundesupport er så dårlig. ville løbe fra dette firma .. rrrrrruuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnn

Sprint-bruger, fusioneret med T-Mobile. Gik til lokalt kontor også se, da de skiftede mit Sims-kort, min telefon har ikke arbejdet. Jeg var nødt til at kontakte kundeservice, overført 4 gange, den sidste person fra T-Mobile hang på mig. Dårlig kundeservice. Jeg fik at vide at kontakte producenterne for at se, hvorfor det efficient fungerede. Jeg har en fløjl 5g android. Jeg betaler stadig for vores telefoner. Jeg har ingen opkald outs eller kalder ins .. m ikke sikker på hvad de skal gøre!

Angel, 05 Nov 2022Sprint var fantastisk i mange år. Når vi blev tvunget til at skifte til T-Mobile, havde intet andet end TR. Moresame Her elskede vi Sprint nu, at de blev købt ud af T-Mobile, det var ikke andet end crap service for os. Hvis nogen kender en vej ud, helllppppp

Den nye T-MOBILER forpligtelse til at opbygge verdens bedste brede og dybe landsdækkende 5G-netværk, som vil bringe lynhastigheder til byområder og undervarede landdistrikter, er mere kritisk end nogensinde, da pålidelig tilslutning er blevet så vigtigt for amerikanerne. Med 14 gange mere kapacitet i seks år, end Standalone T-Mobile har i dag, vil det nye T-Mobile Network kunne tilbyde uovertruffen Værdi for forbrugerne, med bedre service til lavere priser. Virksomheden vil også fortsætte med at fokusere på sit engagement i kunderne og være en kraft for godt. Den forbedrede skala og den økonomiske styrke i det kombinerede selskab vil drive en planlagt investering på 40 milliarder dollars til sit netværk, forretning og mere i løbet af de næste tre år. Synergier opnået fra integrationen har potentiale til at låse op massiv skala og frigøre mindst 43 milliarder dollars i værdi for Aktionærer .

Vigtig

Sælg min Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G Sprint Trade Note 20 Ultra 5g Igotoffer

Sælg min Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G Sprint Trade Note 20 Ultra 5g Igotoffer

Hvis du tænker på at opgradere til Galaxy Note 10, kan handel i din gamle telefon hjælpe med at dække omkostningerne ved en ny model. Heres hvad din gamle galakse note er værd baseret på de seneste handelsværdier.

Sprint Tmobile tilbyder gratis iPhone 7 med Handelin, Sprint Knocks 100 Off 256GB model

Sprint Tmobile tilbyder gratis iPhone 7 med Handelin, Sprint Knocks 100 Off 256GB model

Ønsker at lokke abonnenter, Sprint og Tmobile annoncerede hver især specielle iPhone 7 kampagner på torsdag, i begge tilfælde, herunder en gratis 32Gigabyte model efter en tilstrækkelig handel.

Sprint tilbyder iPhone 8 til 0 en måned med en tradein

Sprint tilbyder iPhone 8 til 0 en måned med en tradein

Blot en hoveder op, hvis nogen er med Sprint, som jeg er, er de tilbyder en 800 handel med værdi for nogen gamle Galaxy telefon 2 års kontrakt selvfølgelig ....

Som Wireless Carriers Race til Reclaim Telefoner, Sprint Phone Tradein program Remains No. 1

Som Wireless Carriers Race til Reclaim Telefoner, Sprint Phone Tradein program Remains No. 1

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Bruges GMC Sprint til salg i Tucson, AZ biler. om

Bruges GMC Sprint til salg i Tucson, AZ biler. om

Den TriZona Super Sprint og MEGA Sprint Triathlon på Starr Pass Resort er på lørdag August 28, 2021 til søndag 29. august 2021. Det omfatter følgende hændelser Individuel MEGA Sprint, Mand Relay Team, kvinde Relay Team, Coed Relay Team, Gila Tequila Mile , og Begynder Solo Triathlon.

Sprint hotspot hack 2020

Sprint hotspot hack 2020

Dårlige nyheder, LTE-funktionalitet test hack bruges til at redigere APN'er på S9 og ældre telefoner gør ikke arbejde længere. Men gode nyhed er, hvis du kender din MSL ...

Sådan Lås Sprint iPhone

Sådan Lås Sprint iPhone

Vil du hurtigt låse din Sprint iPhone iPhone 11X, iPhone 88 Plus, 7 Plus, 7, 6s Plus, 6s, iPhone 6, 6 Plus, SE, og iPhone 5S Følg denne komplette guide.

Alt du behøver at vide om Sprints iPhone Forever Plan

Alt du behøver at vide om Sprints iPhone Forever Plan

Saints Row IV Signature Series Strategy Guide

Sprint at tilbyde opgraderingsplan en op fra hop, kant næste silicium

Sprint at tilbyde opgraderingsplan en op fra hop, kant næste silicium

Butik til mobiltelefoner trådløse opkaldsplaner fra Sprint. Skift til Sprint i dag og find gode tilbud på ubegrænsede dataplaner for hele familien.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.