Bedste skærm beskyttere til iPhone 13 Pro Max i 2021

iPhone Case Beskyttelses Film

Theres noget værre end at tabe telefonen og plukke den op for at se revner og ridser over hele skærmen. Heldigvis theres en let løsning til at forhindre dette! Skærmbeskyttere vil sikre, at din telefon skærm forbliver i uberørt tilstand.

Top skærm beskyttere til iphones

For et stærkt anbefalet produkt med en lav pris, ser ikke videre end den TechMatte amFilm hærdet glas beskyttelses film. Der er mange grunde til, at denne skærm beskytter er øverst på vores liste. Samlet set det har mange stærke sider, der overstiger dens konkurrenter, og når du kan få to beskyttere for $ 6. 9, det er svært at finde en grund til ikke at købe denne skærm beskytter til din iPhone.

Med en tynd design og ekstrem klarhed, kan brugere selv glemmer theres en skærm beskytter på telefonen. Glasset skærmbeskytter er 0. 3 mm tyk, og glasset har 99.% gennemsigtighed. Selvfølgelig, den vigtigste grund forbrugerne køber skærm beskyttere er at sikre deres telefon skærme do not ophobes ridser, så den amFilm skærmbeskytter er ridsefast.

Glasset dækker et hele telefonen, hvilket betyder, at hele skærmen har beskyttelse. Derudover skærmen har en oleofobisk skærm belægning, hvilket minimerer fingeraftryk mærker. Youll stadig nødt til at rense din telefon, og denne protektor kommer med våde og tørre servietter. Den eneste ulempe for skærmen TechMattes protektor er, at dens lavet til ældre iPhones, ligesom de 8, 7, 6S, og 6. Hvis du har nyere modeller, holde rulle for at finde en anden skærm beskytter.

Spigen fuld dækning skærmbeskytter

Hvis du har en iPhone XS eller iPhone X, så er dette den bedste skærm protektor for dig. Ligesom TechMattes amFilm beskytter, Spigens Fuld dækning Screen Protector leveres også med to beskyttere for en rimelig pris. For en glat og ubesværet installation, Spigens skærmbeskytter kommer med en auto-alignment monteringssæt. Selv hvis noget går galt, vil du have et ekstra skærm beskytter.

Denne skærmbeskytter har et 9H hårdhed, så dens holdbare og vil beskytte din telefon fra eventuelle revner eller ridser. Med en oleofobisk belægning, du behøver ikke at bekymre sig om dine fingeraftryk mucking din iPhone skærm. Selv med skærmbeskytter på din telefon, touchscreen forbliver yderst lydhør.

Whitestone Dome Glass Screen Protector

En af de første ting du måske bemærke om Whitestones skærmbeskytter er den stejle pris. For $ 49. 9, hvilke funktioner på dig få, der sætter denne skærm protektor fra hinanden? Det første aspekt, der gør Dome Glas Whitestone skærmbeskytter unikke er den flydende dispersion teknologi. Denne funktion udfylder alle små revner, der udvikler sig i skærmbeskytter med væske, så beskytteren holder længere end sine konkurrenter.

At anvende Dome Glas skærmbeskyttelse, du har brug for at bruge UV-hærdning lys, der kommer med dit køb. Dette er virkelig forsegler beskytteren på telefonen stramt, og ved at tage din tid og følge instruktionerne omhyggeligt, kan du forebygge eventuelle luftbobler fra formning. Desuden er denne skærmbeskytter leveres med en begrænset levetid garanti. Hvis du har brug for en ny skærm, kan du kontakte Dome Glas for at anmode om et erstatningsprodukt.

Maxboost hærdet glas skærmbeskytter

Maxboosts hærdet glas Screen Protector er en af ​​de tyndeste skærm beskyttere på markedet. På 0. 5mm, youll bemærke knapt glasset på toppen af ​​din telefonens skærm. Glasset skærmbeskytter vil bevare din telefon fra nogen ridser, og itll også absorbere virkningen, hvis din telefon falder ned på gulvet.

Protector reagerer godt på touchscreen og 3D-touch. Med både hydrofobe og oleofobe belægninger, vil din skærmbeskytter optimeres for at begrænse eventuelle effekter fra fingeraftryk pletter og sved at holde dit syn på din telefon klar.

Til iPhone XS og iPhone X, dette er et rigtig godt køb, fordi skærmen protektor dækker hele skærmen op til de afrundede kanter. Med den åbne kant design, kan du parre denne skærmbeskytter med enhver form for iPhone cover. Du kan også finde denne skærmbeskytter til ældre iPhone-modeller. Hvis du har brug for et par reservedele, så Maxboost har du dækket. Dette sæt leveres med tre skærm beskyttere samt livstidsgaranti.

Zagg InvisibleSHIELD Glas + Skærmbeskytter

Zagg invisibleSHIELD Glas + giver optimal beskyttelse for ridser og pludselig indvirkning. InviSibleSHIELD Glass + er lavet med ION Matrix-teknologi, som gør det muligt for skærmbeskytteren at modstå nogen større virkninger. Denne teknologi gør InviSibleSHIELD Glass + Beskytteren to gange stærkere end hærdet glas. Hvis du leder efter en studieskærmbeskytter, skal du tilføje dette til din indkøbskurv.

Udover sin ekstra styrke har denne skærmbeskytter masser af andre fordele. Ligesom navnet antyder, invisibleSHIELD Glass + er ikke alt for mærkbar og giver stadig klarhed fra selve telefonens skærm. Skærmen er ret modstandsdygtig over for olie, så du behøver ikke at bekymre sig om dine fingeraftryk, der efterlader nogen smudging.

Skærmbeskytteren er nem at installere, takket være de patenterede EZ påfør faner. Plus blokerer skærmbeskytteren ud nogle af det skadelige blåt lys fra din telefon. I sidste ende er dette produkt bygget til at beskytte din telefon og dine øjne. For iPhone XR er Zagg InviSibleSHIELD Glass + et glimrende valg, og du kan også finde det til andre iPhone-modeller.

Omoton hærdet glasskærmbeskytter

For et andet solidt køb for en overkommelig pris, tag et kig på den omotonhærdede glasbeskyttelsesbeskytter. Dette er en anden af ​​de tyndere skærmbeskyttere, du kan købe, da den har en tykkelse på 0,3 mm. Selvom beskytteren kan være tynd, forhindrer den stadig ridser og revner på din telefonskærm. Omotoms hærdet glasskærmbeskytter er en anden protektor med en 9H hårdhed.

For at minimere mærker på skærmen, der er tilbage med fingeraftryk, har denne skærmbeskytter TCD-teknologi. Skærmen har anti-ridse teknologi og en hydrofobt belægning. Din telefon er stadig lydhør over for at røre ved, og du vil være i stand til at se skærmen tydeligt med glasbeskytteren på telefonen.

Selvom de buede kanter af iPhone XR arent beskyttet af glasskærmen, kan du tilføje på en telefon taske til ekstra beskyttelse, afskærmning og polstring. For under $ 7 modtager du tre nemme at vedhæfte skærmbeskyttere, en ramme til guide installation og et tilbehør kit. Omoton gør denne skærmbeskytter til en række iPhone-modeller. Du kan også finde dette produkt til iPhone 8, 7, 6S og 6 i pakker med to eller fire skærmbeskyttere.

Iphone 13 Pro Max er den ultimative leder af smartphones, med en af ​​de mest avancerede kameraopsætninger, A15 Bionic Chip, forbedret 5g og en fantastisk Super Retina XDR display med forfremmelse. Selvom det er udstyret med æbler keramiske skjold, har du stadig brug for den bedste iPhone 13 pro max skærmbeskyttere til at beskytte denne dyrebare enhed mod hverdagens slitage.

Hvorfor? Nå, en hærdet glasskærmskærm tilføjer et meget nødvendigt ekstra lag af beskyttelse for ro i sindet. Selvom din telefon lider et fald, er det det hærdet glas, der bliver beskadiget snarere end skærmen. Det kan så være bekvemt og billigt erstattet for at holde din telefon perfekt.

Det er selvfølgelig det afgørende, at skærmbeskyttere også opretholder din telefons lydhørhed, især givet æbler ny kampagneknologi, der tilbyder en superjævn oplevelse. Så jeg har holdt dette i tankerne og plukket ud de bedste iPhone 13 pro max skærmbeskyttere, du kan stole på.

Spigen hærdet glas skærmbeskytter: redaktører valg

Du har sikkert hørt om Spigen-tilfælde, men dette mærke gør også de bedste skærmbeskyttere til iPhones. Tjek denne hærdet glasbeskytter, der kan prale af 9h hårdhed for ultimativ styrke og holdbarhed. Det indeholder et innovativt, automatisk justeringssæt for nem applikation.

ESR Armorite Beskyttelses Film: Let at installere

ESR-skærmbeskyttelsen til iPhone 13 Pro Max er lidt på den dyrere side, men det er det værd. Det kan trods alt modstå op til 110 lb for at beskytte din skærm fra alle former for slag og skade. Det ultraklart glas sikrer en fejlfri oplevelse uden at forstyrre ansigts-id.

Desuden er det let at installere uden at skabe luftbobler. Det kommer også med en særlig belægning, der vil afvise fingeraftryk for at holde tingene glat og skinnende. ESR tilbyder også fremragende kundesupport, så det er et mærke, du kan stole på.

Jetech Beskyttelses Film: god pris

Den 9h hårdhed holder væk ridser og daglig slitage. Samtidig sikrer det det oprindelige udseende og følelsen af ​​din iPhones display. Den bedste del er, at dette er en super billig iPhone 13 Pro Max Beskyttelsesbeskytter.

Uniqueme Beskyttelses Film: Bedst til privatlivets fred

Jeg hader det, når jeg er i et offentligt rum, og folk kan se på min telefon, mens jeg bruger det. Nå, denne privatlivsskærmskærm for iPhone 13 Pro Max er lavet til at bekæmpe disse nysgerrige øjne. Dens designet til at blive set kun direkte så indholdet på skærmen bliver usynligt, når set fra andre vinkler. Perfekt for privatlivets fred!

Selvfølgelig, det giver også de sædvanlige fordele ved 9H hårdhed til at tilbyde maksimal beskyttelse mod dråber, ridser og skrammer. Den leveres med en ramme for nem installation, og UniqueMe tilbyder levetid beskyttelse for dit køb.

mkeke hærdet glas og kameralinsen protektor: værdi for pengene

Heres en hærdet glas skærm protektor thats så fleksible, som en plastfilm! Sin ultra-tynde, ridsefri, vandtæt, og super hårdt. Alle disse faktorer kombineres for at tilbyde fremragende beskyttelse til din iPhone 13 Pro Max.

Hvad mere? Den leveres med tre kameralinsen beskyttere der er ideelle til bevogtning linserne på din dyrebare enhed. På denne måde, det er en omfattende sikkerhedsløsning, der vil holde din enhed fri for ridser i lang tid.

OtterBox alfa: præmie glasskærm Privacy Protector

Når det kommer til privatlivets fred, bør du ikke tage nogen chancer. Dette OtterBox skærmbeskytter er et fantastisk værktøj til at forsvare din skærm mod nysgerrige blikke. Når de anvendes, det forhindrer folk i et blik på skærmen fra siderne. Du kan kun se den direkte for sikkerheden i overfyldte steder.

Dens fremstillet af ultratynde hærdet glas thats manipuleret til at modstå dråber, virkninger og daglige slid. Plus, de forstærkede kanter modstå skår. Du får også den fordel, venlig kundeservice og en begrænset levetid garanti, så du ved, du får valuta for pengene.

Ailun skærm og kameralinsen protektor: mest overkommelige

Hvis du leder efter et budget skærmbeskytter, så tjek denne Ailun combo, der omfatter to skærmen beskyttere og to kamera linse beskyttere til din iPhone 13 Pro Max. Det giver maksimal beskyttelse mod ridser, skrammer og buler.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Leder du efter mere end blot simpel beskyttelse til din smartphone? IPhone privacy glas skærm beskytter fra PTC Shop Australien er præcis, hvad du har brug for den ultimative, fortrolige oplevelse.

Nyd nem anvendelse og et design thats skræddersyet til at sikre nul interferens med touch følsomhed. Hvert produkt i denne serie er kompatibel med alle sager på vores hjemmeside. Deltag PTC Shop Club, og du kan nyde $ 5 fra dit første køb. Plus, vi tilbyder også gratis forsendelse overalt i Australien for alle ordrer over $ 30.

I dagens verden, en stor del af den normale funktion af vores daglige liv afhænger af skærme. Vores telefoner er aldrig langt fra vores handsâ €”hvis ikke i dem. Vores job næsten altid afhænge af et velfungerende vores computere, bærbare computere, iPads og tablets. Når vi har pauser eller vores arbejdsdagen er forbi, vi vender os mod vores skærme til afslapning , underholdning, musik, læse, binge-watching en favorit serie, sociale medier scrolling, sms'er venner og familie, og shopping. For de fleste af os, de penge, vi har investeret i disse enheder er betydelig. På grund af omkostningerne ved disse nødvendige devicesâ €”og vores afhængighed på Thema €” en revne, ridse, eller brudt skærm kan forlade os følelsen alt fra irritation til fuldstændig ødelæggelse. Hvis du ikke beskytter dine vigtige skærme med nogle af de bedste skærm protektor muligheder, forlader du både dine enheder og selv sårbar.

De fleste af os køber tilfælde for vores telefoner, iPads og tablets for at beskytte dem mod skader i en utilsigtet fald, men vi har ikke altid tænke på at beskytte skærmen selv, hvor hovedparten af ​​de skader tendens til at forekomme. Andre gange, folk betragter skærmen beskyttelse, men derefter give afkald på skærmen beskyttere på grund af bekymring for, at deres enhed vil miste visuel klarhed, eller touchscreen følsomhed, hvis den faktiske skærm er dækket. Heldigvis er de bedste skærm beskyttere til rådighed i dag specielt designet til at være næsten helt usynlige, da de beskytter vores enheder. De giver også din telefon, tablet eller iPad til at beholde deres oprindelige touchscreen følsomhed niveauer, så din enhed aldrig vil halte eller springer et kommando.

Hvis du bruger en iPad Pro til at trække den bedste skærm protektor for dig at bruge med din Apple-blyant eller pen er Xiron papirlignende iPad Pro 12. Beskyttelses Film til tegning. Denne skærmbeskytter er til iPad Pro 12. inchâ €”2022, 3. og 4. generation.

Vigtig

Certified Renew iPhone XS MAX 64GB GOLD UNLOCKED MEXTSMARTPHONES

Certified Renew iPhone XS MAX 64GB GOLD UNLOCKED MEXTSMARTPHONES

Mobiltelefoner iPhone XS MAX 512DK LTE 4G GOLD 4GB RAM 197054 Apple QuickMobile

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Sammenlign Apple iPhone XS MAX 256GB Priser ved CompilleMymobile. om. Se værdiansættelser fra Storbritannien Top Recycling Virksomheder og Sælg din Apple iPhone XS MAX 256GB i dag.

iPhone XS MAX 64GB, iPhone XS MAX 64GB leverandører og producenter på Alibaba. om.

iPhone XS MAX 64GB, iPhone XS MAX 64GB leverandører og producenter på Alibaba. om.

Vi tilbyder den bedste iPhone XS MAX pris i Pakistan med et år lokal og international garanti. Torsk er også til rådighed. Bestil online eller gennem Whatsapp

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Sådan overføres data fra computer til iPhone XS MAX med lethed Denne artikel opsummerer 3 løsninger, der hjælper med at overføre eventuelle filer fra computer til iPhone XS Max. Find ud af nu

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Æbler iPhone XS Max med 256 GB Storage anslås til at koste virksomheden kun 443 eller ca. Rs 32,195 til fremstilling, i henhold til en afrivningsrapport fra techinerne.

Brugte jeg telefon xs max i Indien, brugte mobiler til salg i Indien

Brugte jeg telefon xs max i Indien, brugte mobiler til salg i Indien

Shop eBay for gode tilbud på iPhone XS Max. Du finder nye eller brugte produkter i iPhone XS Max på eBay. Gratis forsendelse på udvalgte varer.

Apple iPhone XS og XS Maks tips og tricks

Apple iPhone XS og XS Maks tips og tricks

Programmeringsværktøj, Qianli MegaIDEA Cloneman Batteri Programmør til iPhone 5Xs Max

Apple Smart Phones på tmobile 17. Valencia i San Francisco, Californien

Apple Smart Phones på tmobile 17. Valencia i San Francisco, Californien

De seneste opdateringer på IPhone Xs Max fra jeg papir fra nyheder og kommentar til tilbundsgående analyse på iNews. o. k.

San Francisco 49ers 4 iPhone Xs Max Case Casewisdom

San Francisco 49ers 4 iPhone Xs Max Case Casewisdom

Ankommer ved man, dec 27 Køb Golden Gate Bridge i San Francisco Californien Design Hvid TPU Gummi Taske Cover til Apple iPhone 10 iPhone X iPhone XS iPhone 10 Sag iPhone X Case iPhone XS Taske på Walmart. om.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.