Bedste Smartwatches For Kids i UK 2021 gavnlige Køberguide

Smartwatches og Trackers

Smartwatches er blevet en dagligdags tilbehør, hvad enten det er den vildt populære Apple Watch eller den originale Fitbit. Begge er aktiveret med touchscreens til at holde dig på sporet i løbet af dagen. Mens nogle hoppede på denne vognen tidligt og nu føler nøgen uden deres ur, andre er bare nu indpakning deres hoved omkring et ur, der kan spore alt fra deres skridt og puls til, hvis de sov godt gennem natten .

Bedste smartwatches for voksne

De nyeste serie 6 model kombinerer alle aktiviteten sporing af sine ældre modeller, og den høje hastighed cellulære kapaciteter af den nyeste iPhone, hvilket gør det en håndfri oplevelse at tage opkald, sende beskeder og også spore din puls, søvn, blod iltindholdet og meget mere. Uret og bandet kommer i en vifte af farver, der sælges på Best Buy, herunder ovennævnte flåde, rosa guld, pink, rød, sølv, guld og mere.

Dette ur er omkring $ 200 mindre end ovenstående, men stadig har GPS og fitness sporing du behøver fra en SmartWatch. Uret er svømme og sved-bevis, så aldrig bange, når hoppe i poolen for at komme i dit hjerte. Skærmen er også den samme størrelse som serie 6, med en let aflæseligt display, der viser dig dine cykling retninger, søvn sporing, musik og podcasts og mere.

Fitbit versa sundhed & fitness SmartWatch, $

At tage et stort skridt fremad fra den oprindelige model, denne Fitbit er så højteknologisk som det bliver, komplet med Bluetooth til nemt synkronisere med Alexa og andre voice assistenter. Denne nye model leveres med den mest fremskridt 24/7 hjerte sporing med PurePulse 2., samt søvn sporing, blod ilt måling og mere. Solgt på Amazon, uret kommer i ovenstående sorte farve samt i navy, lys rosa og lys lilla.

Fitbit luxe, $

Solgt på Best Buy, de mindre model ligner den oprindelige mager SmartWatch, men stadig har en imponerende AMOLED farveskærm og nem at bruge displayet. Selvom uret selv er lille, kan den lille batteri gå op til fem hele dage uden en afgift, hvilket gør dette til et godt valg for dem, der ønsker at spore søvn, aktivitet og motion hele dagen og hele natten lang. Den slanke SmartWatch kommer i tre farver, herunder afbilledet hvid, en orkidé pink og en solid sort model.

Kenneth cole wellness-ur, $

Ikke at dette SmartWatch isnt bedøvelse, som du kan parre det med et værk tøj eller når de arbejder ud for 24/7 sundhedsovervågning. Uret leveres i under $ 100-mærket, hvilket gør det en overkommelig must-have for sundhed sporing, optagelse søvnmønstre, trin, puls og flere funktioner, som konkurrerer med de mest højteknologiske af ure. Uret og rem komme i en alsidig sort, med tilpasselig urskiver afhængigt af din aktivitet.

Samsung Galaxy ur aktiv SmartWatch, $

I en verden omgivet af Apple-enheder, dette ur er til dig. Samsung ur er et must-have for enhver Android bruger, der ønsker et moderne og super funktionel SmartWatch at par med deres andre enheder i en snap. Den Active2 serien er Bluetooth, så du kan tage opkald og sende tekster samtidig overvåger søvn og endda stressniveau, hjælper dig med at holde aktiv og sund hele din dag.

Wyze aktivitet fitness tracker ur, $

Den SmartWatch sælges på Amazon og kan nemt spore dine fitness niveauer, når parret med en hvilken som helst smartphone, iOS eller Android. Uret er vandtæt samt Bluetooth, synkronisering op med Alexa til at hjælpe dig ud håndfri. Det bedste er, at uret kan spore din puls i op til 10 hele dage på en opladning, hvilket giver dig et stort overblik over dit helbred uden at behøve at tage det ud i flere dage ad gangen.

Withings stål hr SmartWatch, $

Den bedste smartwatches til mænd, kvinder og børn fra Apple, Fitbit og mere

Den Stål HR-modellen er en af ​​de bedste i deres line, hvilket giver dig en imponerende 25-dages batterilevetid og løbende overvågning af din puls, søvn og aktivitetsniveau. Uret par med din smartphone til at give dig dybdegående rapportering af alle de ovennævnte, mens ligne en slank mode ur på ydersiden. Bandet kommer i en vifte af farver at vælge imellem samt mulighed for at vælge den ansigt farve, sag og skærmstørrelse.

Bedste smartwatches for børn

Den bedste SmartWatch for børn skal være sjovt og spændende for barnet, der bærer det. På samme tid, selv om de skal også krydse bokse for forældre. For én, kan smartwatches tilbyde et incitament til at udøve og generelt forblive aktive. De fjerner også nogen undskyldning dit barn eller teenager kan have for ikke at besvare dine beskeder.

Med sin afrundede, firkantede design, GizmoWatch 2 ligner lidt en Apple Watch, selv om en retfærdig lidt større og med en blå eller lyserød rem. Ligesom Apple Watch, det kommer også med en lys, farverig, 1. -inch skærm. Det er vandtæt, og batteriet vil vare 2-4 dage afhængigt af brugen.

Enheden er nem at bruge og nyttigt for forældre, giver det potentiale til at blive den bedste SmartWatch for børn, hvor sikkerhed og kommunikation er det vigtigste bekymring. Husk, at de sundhedsmæssige sporing funktioner er lidt grundlæggende, men, og at mange funktioner er mere for forældrene fordele.

Vtech kidizoom dx: den bedste billige SmartWatch for børn

VTECH kidizoom DX2 er en smart og farverig SmartWatch designet til brugere i alderen 4-12. Den leveres med aktivitet udfordringer, der kan tilpasses urskiver, augmented reality spil, ikke én, men to kameraer og en diktafon. Dette har potentiale til at være den bedste SmartWatch for børn, der ønsker en underholdende legetøj. Det har også nogle sundhedsmæssige-tracking funktioner og logik spil, hvilket gør det et pædagogisk værktøj.

Little Tikes robot SmartWatch: en robot ven for børn

Igen kan dette være den bedste SmartWatch til børn, der er bare på udkig efter et sjovt legetøj. Andre end sjovt design, theres en stopur , timer, påmindelser, kalender, indbyggede skridttæller , to kameraer og læringsspil. Robotten selv hedder Tobi og har masser af sjov udtryk , komplet med pop-out arme. Han har endda Tamagotchi-stil funktioner, så du kan fodre og pleje for robotten.

Fitbit es: den bedste fitness tracker til børn

Garmin Vivofit Jr. 3 er en anden fitness tracker, du bør overveje for dine børn. Det har en es i ærmet i forhold til det, øh, Ace: en farveskærm. Det gør en stor forskel for børn og er med til at fremme aktivt engagement med de mål og missioner.

Hent venligst en moderne browser:

Hvad er den bedste SmartWatch for børn? Mange forældre ønsker at holde kontakten med deres børn uden at give dem smartphones. Det er her, du vil nyde godt af en SmartWatch, der vil give dit barn til at foretage opkald og sende beskeder til kun et begrænset antal mennesker.

En anden ting at overveje, er designet. Kig efter en vandtæt og robust model, så dit barn kan bære det i al slags vejr. Endsige det faktum, at børnene nyder hoppe i vandpytter, især når det regner.

Gør sikker på, at gadget kommer med GPS kapaciteter og giver mulighed for opsætning af farlige områder. Samtidig skal enheden have funktioner, der vil fremme fysisk aktivitet af dit barn. Og endelig, anbefaler vi at du vælger en tilpasselig SmartWatch med udskiftelige remme. Dette vil gøre det mere behageligt for dit barn til slid.

Hvis du vil beholde dit barn op af sofaen, smartwatches giver en glimrende måde at holde dem fysisk aktive i lokalsamfundet. De har en bevægelsessensor til den indbyggede skridttæller og danse aktivitet spil for at få dit barn i bevægelse. I løbet af de seneste to år, har producenterne frigivet smartwatches med tonsvis af børn-passende minispil, fitness trackere, og forbedrede sikkerhedsfunktioner.

Smartwatches for børn: hvad er de vigtigste funktioner?

Nu hvor børnenes intelligente enheder bliver stadig mere populære, har en syndflod af forskellige produkter ramte markedet. Blot ved at se ud for et par vigtige funktioner, bør du være i stand til at gå efter toppen performere fra de fattige erstatninger .

Aktiviteter og sporing

Alle børnenes smartwatches bør indeholde uddannelses- og fitness applikationer, der tilskynder daglig bevægelse. Hold øje med enheder, der kommer fyldt med sjove aktiviteter, mini-spil og pædagogiske indhold.

Det er almindeligt, at børnenes smartwatches også skridttæller s, søvn trackere, og pulsmåling. På denne måde kan børn begynde at lære mere om deres eget helbred og få mere involveret i samfundet.

Holdbarhed

Hænderne ned, en af ​​de vigtigste funktioner i enhver børnevenlige SmartWatch er dens holdbarhed. I betragtning af, hvor ulykkesfugl fleste børn er, du vil være sikker på, at du gør en god investering.

Den touchscreen bør styrkes med fortykket glas eller sammensatte materialer som gorilla glas. Liget af selve uret skal være udrustet med en høj densitet aluminium, rustfrit stål, eller break-fri keramisk til den højeste pris punkt. De fleste urremme er lavet af letvægts, squishy silikone, der kommer i en række forskellige sjove farver.

Sikkerhedsfunktioner

En del af årsagen til forældre bliver vanvittige for børns smartwatches er inddragelsen af ​​nye, forbedrede sikkerhedsfunktioner. De fleste enheder har real-time GPS tracking, grænseværdier og et tovejs messaging og call system.

Nedenfor finder du en anmeldelse af de tre bedste smartwatches for børn til en pris, der spænder fra £ 50 til £ 180. Flere avancerede modeller giver mulighed for tovejs messaging og ringer til forskellige kontakter samt GPS-grænseværdier. Hvis du leder efter noget mindre sofistikeret, vælg en model, der vil opfordre dit barn til at opnå aktivitetsmål for dagen og leveres med flere spil.

Fitbit Versa Smart Watch

Først og fremmest er FITBIT VERSA designet til at spore alt og noget aktivitetsrelateret vedrørende dit barn. Med en 24/7 pulsmåler, Sleep Tracker, og skridttæller kan dit barn vokse mere Cognizant om deres eget helbred.

Med over femten forskellige øvelsesformer kan børnene finde tonsvis af nye måder at nyde deres tid udendørs. Ved at oprette forbindelse til din smartphone-app kan du opdateres i realtid om placeringen af ​​dit barn med præcis tid, sted og afstandsmålinger.

Børn kan få adgang til deres yndlings børnevenlige apps for at lære om vejret, sport og messaging. Denne slanke, komfortable og lette ur er lavet af høj molekylær densitetsaluminium, hvilket gør det holdbart nok til at modstå ulykker.

Vigtig

Kohls i Des Moines, IA på 3800 Merle Hay Rd

Kohls i Des Moines, IA på 3800 Merle Hay Rd

Centrale apparater er en familie ejet Hvidevarer butik beliggende i Ankeny, IA. Vi tilbyder den bedste i hjemmet Hvidevarer på discount priser.

Betingelser og modularitet i generel logik

Betingelser og modularitet i generel logik

Jeg ser på denne sæson for første gang. Ive havde altid et blødt sted for CT og voksede til at elske Big T super hurtigt. At se dem som partnere og ...

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Shipwrecked 2019 vil luft på kanal 4 i år med en ny lineup af deltagere, der sætter deres overlevelsesevner til testen. Men hvem er i Shipwrecked 2019 lineup

MTV Udfordringen Spies, Lies and allierede Episode 15 Sådan Watch, tid, strøm, kanal

MTV Udfordringen Spies, Lies and allierede Episode 15 Sådan Watch, tid, strøm, kanal

Tula Big T Fazakerley var en af ​​deltagerne på MTV Challenge tidligere Rigtige WorldRules of the Road Challenge reality show. efore

BIG T MEAN FACE Challenge Mania Shop

BIG T MEAN FACE Challenge Mania Shop

Big T har kommet langt i hendes tre Challenge sæsoner. Nå får mere Big T på vores TV, når den nye sæson Spies, Lies og allierede premiere på Wednesd ...

Strømforsyning til næste generation af elektronisk betaling af regninger

Strømforsyning til næste generation af elektronisk betaling af regninger

Nye vilkår og betingelser for Westpac Live Online Banking.

Quick links NCC skoler Portal

Quick links NCC skoler Portal

Dette er en trin for trin konfiguration vejledning til SAP Biller Direkte 6.0. Den dækker de XCM indstillinger samt ECC systemkonfiguration nødvendigt at etablere Biller Direct. Det forklarer også, hvordan vi kan integrere Biller Direkte i SAP Enterprise Portal

Q2 Holdings, Inc. Qtwo Company Profile Oversigt Stock Analysis

Q2 Holdings, Inc. Qtwo Company Profile Oversigt Stock Analysis

Q2 Holdings, Inc. QTWO Company oversigt, handelsdata, del statistik, værdiansættelse, rentabilitet, finansiel snapshot.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.