Bedste Sprint BYOP Planer af 2021

BYOD Flash Trådløs Gul

Sandsynligvis fordi de er clueless om, hvad de gjorde. Hvis du har modtaget Sprint 4 i 1 kit, blot følge brevet betegnelse til dit SIM-kort. De virkelig er 4 forskellige kort, men de misnumbered den del. Hvis man ser på SIM-kortet, vil du bemærke de er forskellige

Blok detaljer:

For service på Flash Trådløs skal du bruge en Flash Wireless SIM-kort. Hvis du ikke har en Flash Wireless SIM-kort, og du ønsker at medbringe din egen enhed, du vil blive givet mulighed for at modtage en gratis, når du validere din enhed efter kontrol kompatibilitet.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Det sparer dig penge samt giver dig frihed. Fordi du ejer din egen mobiltelefon vil du ikke være bundet til ét luftfartsselskab grundet telefon betalinger. Du kan skifte når som helst du vil, hvad enten du finde en bedre aftale, eller du er simpelthen utilfreds med din nuværende udbyder.

Sprint vs sprint MVNO besparelser

På grund af den dårlige gennemførelse af dette nye SPRINT-programmet, ikke var at se data, som ville hjælpe os med at afgøre, hvilke af disse FEC afvisninger er gyldige fangster af enheder, der gør, i virkeligheden, stadig har en form for finansiel forpligtelse til Sprint , og som er ved at blive fejlagtigt markeret på trods af, at Sprint har ikke krav på dem.

Indtil for nylig, Ting BYOD programmet er blevet begrænset til enheder, der er Sprint kompatible og at Sprint har haft på markedet i over et år. I dag er alt dette ændret sig. Ansporet af de nye industri oplåsning regler, vi diskuterede i sidste uge, Sprint ændret deres politik. Nu er der færre begrænsninger på, hvilke enheder kan bringes til en MVNO, der bruger Sprint netværket, ligesom Ting.

Efter de nye BYOD regler, de eneste krav er, at enheden bliver bragt til Ting være Sprint netværk kompatible og også være i god økonomisk evne med Sprint. Det vil sige, fuldt betalt, ikke meldt tabt eller stjålet, og ikke bundet til en konto med en udestående saldo.

Den dårlige nyhed er, at nogle enheder, som tidligere ville have haft problemer med at komme til Ting nu er ved at blive blokeret fra at gøre flytningen, dybest set fordi ejeren has not betalt hans eller hendes sidste Billa € | sandsynligvis fordi de havent faktisk modtog at den endelige regning. Ja.

Denne ændring skete hurtigt. Som det er nu, det ligner endda enheder købes direkte fra Google Play eller Apple Store kan blive påvirket. Der er indvirkning på alle Sprint enhedsaktiveringer. Dette er en fejl, og arbejdede hårdt på en rettelse. For at være ærlig, vil vi spille nogle catchup for de næste par uger. I lyset af denne nye Sprint politik, er der et par ting, vi ønsker at styrke .

1. Kun tillid til officielle Ting ESN checker: Hvis du er shopping for en enhed via en tredjepart som Glyde, Swappa, eBay, Amazon eller andre steder, skal du køre ESN gennem vores BYOD checker før du køber. andre end vores ESN brikker er ikke sandsynligt sat op for at se en enheder Financial Berettigelse status. Derfor foreslår vi kraftigt du kun stoler de resultater, du modtager fra vores.

2. ​​Dont deaktivere dine Ting enheder uden at tale med os først: Disse nye ændringer vil ikke påvirke en enhed, der er økonomisk udelukket, men allerede er aktiv. Det vil sige, din telefon plejer pludselig stoppe med at arbejde, hvis enheden engang var bundet til en konto, der nu skylder Sprint et par bukke.

Skift mellem 3G4G LG Velvet 5G

Vi kraftigt opfordre vores kunder til ikke at interrupt deres enheder aktiv tilstand for tiden. Der er en chance for, at kun ved at deaktivere din enhed vil du / lærer vi, at det anses af Sprint at være økonomisk udelukket, jeg. . er forbundet på en eller anden måde til en konto, der skylder Sprint nogle penge. Hvis en enhed anses økonomisk udelukket af Sprint, de vil blokere ethvert forsøg på at genaktivere det, indtil nogen udestående saldo er ryddet.

Vores agenter vil være i stand til at kontrollere for at sikre din enhed anses for at være i god økonomisk evne med Sprint inden du forsøger at havnen i et nyt nummer til en aktiv enhed, tildele et nyt nummer til en aktiv enhed eller på anden måde swap numre på enheder i din konto. Alle disse handlinger kræver deaktivere og Genaktivering din enhed.

Answer Nej, nej, nej! IKKE købe denne. Jeg var garanteret af sælger hos Best Buy det ville fungere. Jeg hedder Boost gav kundeservice personen numrene på kortet, sagde, at de kortene var ikke noget godt. Jeg var nødt til at vente, indtil de sendt mig en. Og fordi jeg åbnede pakken for at give nummeret fra kortet, kunne jeg ikke tage dem tilbage for at få en restitution.

Answer Bring Your Own Telefon Medbring din ulåst telefon til Boost Mobile og sæt dig selv fri med en af ​​vores ubegrænset planer. Hvis du bringer en iPhone® Xs, Xs Max, XR, eller LG® V40, kan du ringe 888-266-7848 for at få telefonerne kompatible SIM-kort. Jeg fandt, at på deres hjemmeside. Så det ser ud som du kan få brug for at kalde dem til at sende dig en særlig sim-kort kompatibel med din IPhone.

Seneste indlæg

Hej Liz, tak for din interesse. Denne enhed er testet og carrier-certificeret til at arbejde med Sprint. Dog kan det være nødvendigt at få et nyt SIM-kort til arbejde med denne telefon. Det anbefales at kontakte din udbyder for at få en ny. - Mike

Sprint BYOD

Dette er den laveste pris weve set i et plan som denne, med ingen vedhæftede strygere og ingen årlige kontrakt. Det eneste, du bliver nødt til at huske på er, at Sprint er en CDMA luftfartsselskab. Sprint har et værktøj til at kontrollere, om din iPhone er kompatibel.

Uh-Oh, du bruger en ældre browser, som vi ikke længere understøtter

Medbring berettiget telefon til Sprint og få gratis ubegrænset data, tale og tekst i et år. Der er ingen årlig kontrakt, og du kan holde din telefon, antal, tilbehør, fotos, apps og musik. Det er virkelig så simpelt.

Flere tilbud

Mere end et år siden, Sprint begyndte at tilbyde denne incitament som en begrænset tid tilbud. Men det er stadig til rådighed, og det er virkelig så godt, som det lyder. Der er ingen skjulte fangster. For at hjælpe dig med at forstå, hvordan det virker, vi har kæmmet gennem detaljerne og forklarede det hele nedenfor.

Sådan får du en gratis års ubegrænset service med sprint

Hvis du ikke har en eksisterende nummer, CNET bemærkede at der kan være en løsning, hvis du får en Google Voice-nummer, og derefter låse nummeret ved at følge her skridt, så det kan porteret til Virgin Mobile. Efter dette, er du nødt til at ringe til Sprint og bede om fri ubegrænset plan.

Med Sprints BYOD deal, får du et helt års Sprint Ubegrænset, hvilket betyder at du får ubegrænsede opkald, tekster og 4G LTE-data, herunder DVD-video streaming. Dette tilbud kommer med en CPA på $ 100 per ny kontrakt med Sprint, også.

For mere fantastiske tilbud på udstyr, gadgets og teknologi til din virksomhed, forretning, eller hjemmekontoret, se ZDNet'sBusiness Bargain Hunter blog. Affiliate offentliggørelse : ZDNet tjener provision fra de produkter og ydelser vist på denne side.

Forrige og relaterede dækning:

5G adgang vil ankomme hurtigere og være bredere under en Sprint-T-Mobile fusion, i henhold til CTO Neville Ray, som også sagde samtaler med FCC og justitsministerium har været 'meget positivt' på transaktionen.

I april, sprint er en t-mobilselskab denne subreddit er en uofficiel diskussionsforum

Do not Repræsenter en Sprint eller andre relaterede medarbejder. Enhver, der gør dette, vil blive forbudt. Hvis du identificerer eller repræsenterer dig selv som medarbejder i et indlæg eller en kommentar, skal du anmode om flair via den verificerede flair-anmodningsformular.

Hvis du sender en artikel link, skal du bruge artiklen titel eller meget tæt på den. Mindre justeringer for grammatik, stavning mv er tilladt. Vær venlig ikke indlæg teaser eller clickbait -stil titler til din tekst indlæg.

Vigtig

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Dette er en klar skabelon for at lette dit design sprint. Hos LB, vi ofte organisere design sprints for vores kunder. Siden begyndelsen af ​​COVID19, var vi tvunget til at organisere dem på afstand. Vi er skyld besluttet at oprette en skabelon baseret på vores ekspertise, til at dele med fællesskabet. Denne temp ...

Hvad er Sprint Planning Definition, fordele, og 10 Pro Tips

Hvad er Sprint Planning Definition, fordele, og 10 Pro Tips

SPRINT COMPLETE APP GROUP. Hvis det er tilgængeligt, kan APP giver dig mulighed for at invitere andre personer til at føje enheder til din Sprint Komplet APP-gruppen. Muligheden for at tilføje enheder til din Sprint kompl ...

Hvordan indsender jeg en påstand med Asurion Sprint

Hvordan indsender jeg en påstand med Asurion Sprint

Sprint krav er en ny strømlinet proces for at fuldføre RD skattekrav på bare én uge. Vores LightTouch tilgang vil holde dit engagement på et minimum, så du kan fokusere på din virksomhedernes daglige.

ATT vs Sprint Cell planer som man vil holde dig på Full Bars

ATT vs Sprint Cell planer som man vil holde dig på Full Bars

En nylig uafhængig undersøgelse af LTE-dækning inden fire U.. byer viste Sprints netværk halter langt bagefter dem af både Verizon Wireless og ATT.

Sprint International Kontakt Sprint International Calling Tekstil Planer Sprint Support

Sprint International Kontakt Sprint International Calling Tekstil Planer Sprint Support

Var altid her for at hjælpe. Kontakt os i dag og et medlem af holdet vil være i kontakt snart.

Tmobile migrere Sprint kunder automatisk med Magenta Complete

Tmobile migrere Sprint kunder automatisk med Magenta Complete

Nye og eksisterende tmobile kunder kan få Paramount Plus streaming service gratis i et år.

Holiday Smartphone Deals Walmart. om

Holiday Smartphone Deals Walmart. om

Du kan stadig få op til 400 fra en iPhone 11 eller 500 fra en Galaxy S10. Theres også massive besparelser på pixel 4 plus gratis gavekort fra Walmart og Best Buy.

Nyeste Sprint Cyber ​​Mandag tilbud til 2019 Delt af Retail Sikring

Nyeste Sprint Cyber ​​Mandag tilbud til 2019 Delt af Retail Sikring

Mobile salg tegnede sig for tæt på 70 af Cyber ​​Mandag køber sidste år. Her er hvordan man opbygger en tekst markedsføring strategi, der udnytter dette.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.