Bedste måder at styre iPhone fra PC

Slut iPhone til Windows-pc via deling SMB-fil iOS App Weekly

Klik på "Tilføj Bluetooth på en anden enhed", og lad din pc opdage iPhone. Dette kan tage et stykke tid, så giv det et par minutter. Afslut parring proces at følge anvisningerne på både din PC og på din iPhone.

Først og vigtigste skridt er at installere en iTunes. iTunes er brugt til at spille, downloade og organisere digitale downloads af musik og video, samt andre typer af medier er tilgængelige i iTunes Store, på personlige computere, der kører MacOS og Microsoft Windows-operativsystemer. iTunes er installeret på nye Macs, men hvis du pc'er operativsystemet er Windows, er du nødt til at downloade en kopi fra Apple.

Din iPhone, iPad eller iPod touch kan synkroniseres til Windows 10 ved at tilslutte Lightning USB-kabel. Derudover kan du også oprette Wi-Fi-synkronisering, så data bliver synkroniseret, når du er tilsluttet det samme netværk.

Et andet skridt

I dag er det nemt at spejle din iPhone fra din pc og streame iPhone til en større skærm. Du kan dog også nødt til at bruge din iPhone fra PC direkte med din mus og tastatur. Nogle programmer tillader dig at gøre det, men de kræver, at du jailbreake din iPhone, hvilket kan tage en masse tid eller værste er at skade din iPhone. God ting er, at der er sikre og nemme måder for dig at styre iPhone fra PC. Læs videre for at lære mere.

Hvordan styrer iphone fra pc

Hvis du er på udkig efter den sikreste og nemmeste måde for dig at styre iPhone fra computeren, kan du bruge ApowerMirror. Denne enestående skærm spejling program giver dig mulighed for at give din pc kontrol til din iPhone og omvendt ved bare at kaste det med enkle og nemme trin. Det hjælper dig med at reagere eller svare på en besked, skal du bruge din telefon apps, og styre din mobile spil ved at bruge din pc mus og tastatur. Disse funktioner er ikke kun til Android, men også til iOS enheder.

ApowerMirror giver kontrollerende iPhone fra pc via Bluetooth, og dette gælder for computere med Windows 10 med version 1703 og derover. Før du begynder at styre iPhone fra Windows 10, skal du spejle din iPhone til PC først. Du skal blot følge nedenstående trin som din guide på hvordan man styrer iPhone fra PC.

Douwan

En anden nem metode, som du kan bruge til at bruge iPhone fra PC er gennem Douwan. Denne nye ansøgning får en masse popularitet da det giver mulighed mobiltelefoner skærme skal spejles og støbt på en PC-skærm uden at bruge en internetforbindelse. Med sin enkle brugerflade, mange brugere hævder, at det er meget nemt at sætte op og meget effektivt at bruge med brug af et USB / lyn-kabel. Her er de trin, du skal følge for at styre iPhone fra Windows 10.

Disse er de nemmeste og sikreste måder, du kan bruge til at styre iPhone fra PC uden jailbreak. Begge metoder giver store muligheder for dig at styre din iPhone samt at vise sin skærm på din pc. Hvis du ikke er så glad for at bruge kabler, kan du prøve at slutte begge enheder trådløst via WiFi hjælp ApowerMirror.

Hvis din mobiltelefon og computeren er forbundet til det samme lokale netværk eller en router, kan du aktivere fildeling på din pc, så slutter iPhone til din pc til at kopiere filer mellem dem. Efter at du har brug for at hente en SMB-klient app på mobiltelefonen, så du kan oprette forbindelse til Windows SMB-server til at dele filer mellem computer og mobil enhed. Vi kan varmt anbefale denne fil explorer til iPhone. I denne hurtig guide, vil vi gerne vise dig, hvordan du tilslutter din iPhone til en Windows-computer, der har fildeling aktiveret, så du kan dele filer og dokumenter mellem iPhone og PC via Wi-Fi.

Vælg Windows fra skærmen Ny forbindelse over, vil du få en ny skærm som nedenfor. Andre end manuelt input Windows SMB-server oplysninger, kan filen explorer automatisk registrere din pc i det samme lokale netværk. Rul ned til bunden af ​​skærmen, vil du se dit pc-navn i computere sektion. Tryk på det, kan du vælge at tilslutte som registreret bruger eller gæst.

Normalt anbefaler vi ikke at gøre det muligt for gæsten brugerkonto på din pc, hvis du ikke deler den samme pc med andre mennesker. Vælg Registrer Bruger, indtast din PC brugernavn og adgangskode for at logge ind din pc direkte på din iPhone. Efter godkendelse, vil du åbne dine delte mapper og filer gemt på Windows-pc fra din iPhone.

Del filer og dokumenter mellem iPhone og pc via Wi-Fi

Fra startsiden af ​​Stifinder på iPhone, skal du trykke Lokale, Photo Library eller iCloud Drive for at vælge og kopiere filer, hanen Windows PC tilslutning i bunden af ​​filen explorer for at få adgang delte mapper på din Windows-computer og indsæt iPhone filer til pc'en. På samme måde kan du få adgang til de delte filer og dokumenter på pc'en, skal du vælge og kopiere dem, åbn derefter destinationsmappen på iPhone for at gemme dem til.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Udnyt Wi-Fi synkronisering i iTunes for at tilslutte din iPhone til din pc trådløst. Med Wi-Fi-synchonization sat op, kan du overføre musik, videoer, apps, billeder, bøger, podcasts og mere uden et USB-kabel, når din iPhone og PC deler et trådløst netværk. Alternativt hvis der ikke delt Wi-Fi-netværk er tilgængeligt, drage fordel af Bluetooth-parring til at forbinde din pc og iPhone. Med Bluetooth parring du kan udføre nogle mindre involverede trådløse opgaver, såsom at bruge din iPhone som fjernbetjening til din Windows 7 computer.

Opret forbindelse til iTunes via wi-fi

Klik på Opret en Parring Kode for mig og nedskrive kode, der vises på skærmen. En dialog vil poppe op på din iPhone på dette punkt, hvilket fik dig om at indtaste din parring kode. Indtast koden i det relevante felt og tryk på knappen Pair til at forbinde din iPhone og pc via Bluetooth.

Hvis du ikke får mulighed for at klikke på Opret en Parring Kode for mig, så vil din computer vil generere en parring kode automatisk. Når dette sker, vises en Push notifikation på din iPhone. Tryk på Ja for at anerkende Push notifikation på din iPhone og derefter klikke på Næste på din computer. Tap Pair på din iPhone til at færdiggøre Bluetooth-parring.

I denne artikel vil vi dele med dig forskellige metoder til, hvordan man slutter iPhone til bærbare eller PC til filoverførsel. Du kan tilslutte iPhone til laptop benytter traditionel kablet metode med USB-kabel eller trådløs metoder som Wi-Fi-baserede apps.

Vi vil diskutere her alle de mulige muligheder for at overføre filer fra iPhone til bærbar eller pc. Ved hjælp af disse metoder, kan du nemt overføre dine telefoner fotos, videoer, dokumenter til pc eller laptop eller omvendt.

Sådan tilsluttes iphone til bærbar til filoverførsel med USB-kabel

Her vil vi fortælle dig forskellige muligheder for at overføre filer fra iPhone til Laptop med USB-kabel. Du kan overføre ved at slutte iPhone til PC direkte ved traditionelle metode, ved hjælp af Windows foto app eller bruge æble iTunes App.

I dag, iPhone og iPad kommer med type C til type C USB-kabel eller lynnedslag at skrive C-kabel. Hvis din bærbare computer har type C USB-port, du er god til at gå, ellers skal du købe en USB type C kvindelige til type A mandlig adapter til at forbinde med bærbare eller PC.

Sådan tilsluttes iphone til vinduer laptop benytter Stifinder

Forskellen mellem Android og iPhone er, at ved hjælp af USB-forbindelse i iPhone kan du kun overføre fotos og videoer og ikke alle filer af iPhone. Men i Android mobil kan du overføre alle filer fra Android til bærbar via USB-kabel, OTG adpater eller over Wifi hjælp AirDroid ligesom apps.

Sådan Slut iPhone til laptop benytter iTunes App

Åbne disse fil ledere for eksempel dokumenter i iPhone eller iPad. Nu kopiere filerne eller fotos fra andre apps til mappen iTunes-filer derefter kopiere disse filer der fra iPhone til PC eller omvendt ved save og tilføje fil ikoner.

Se videoen om at overføre filen iPhone eller iPad til pc ved hjælp af iTunes

Som du ingen grund til at åbne iTunes app, foto app i Windows eller Mac etc. For at bruge Fil overførsel med USB OTG metode du skal købe USB type C til type A-OTG-adapteren eller lyn til USB type A-OTG-adapteren.

Her ikke alle de viste på filhåndteringen app af iPhone-filer skal kopieres til USB-drev, skal du først importere dine nødvendige filer e. . fotos, dokumenter, pdf i filhåndteringen app eller direkte til USB-drev, hvis det understøttes af respektive app.

synkronisering af musik, fotos, film og tv-udsendelser midler blive fortrolig med iTunes. Hvis du er allerede bruger det, at du er god gå. Hvis du er ikke, kan du hente det her og importere din musik ved at gå til Filer> Føj mappe til bibliotek for at flytte din aktuelle musik ind i iTunes. Når du er klar til at synkronisere, skal du følge disse trin.

Brug iPhone som et dokumentkamera på Microsoft Windows-computeren

Der er to måder at forbinde din iPhone til din Windows-computer og bruge den som et dokumentkamera. Vi bruger IVCAM, da det er pålideligt og nemt at opsætte. Følg instruktionerne nedenfor for at installere IVCAM og tilslutte den med din iPhone og computer.

Bemærk:

    ºÂ Hvis du bruger arbejdscomputeren uden A8> Administration Højre; Tal med konsulenten på Engineering Help Desk, 319-335-5055 for Assistant.    ºN til at bruge IVCAM uden en annonce POPS op; Du skal købe en fuld version. Gå til IVCAM indstilling og søg efter køb en fuld version.

Brug IVCAM via Wi-Fi

Efter installationen er afsluttet; Åbn IVCAM app på din iPhone og på din computer. Hvis din telefon allerede er tilsluttet Wi-Fi; IVCAM-forbindelse vil blive etableret øjeblikkeligt. Du kan dele din skærm via zoommøde, Panopto eller Skype for Business.

Brug IVCAM via kabel:

Når iTunes er installeret Tilslut din telefon til din computer ved hjælp af det relevante kabel. Kør iTunes og synkroniser det med din telefon. Start Ivcam og forbindelsen vil blive etableret med det samme.

Hjælp

IPhone blev designet til at fungere bedst med Macs, iCloud og andre Apple Technologies. Det kan dog også være en god følgesvend for en Windows PC eller Chromebook. Det handler om at finde de rigtige værktøjer til at bygge bro over kløften.

Vigtig

Er din enhed eller telefon 5G klar corning

Er din enhed eller telefon 5G klar corning

Nokia annoncerede i dag, at det kan opgradere sine 4G LTE-basestationer til 5G ved hjælp af en softwareændring

Sådan aktiveres din Smart SIM LTE og 5G Tech Pilipinas

Sådan aktiveres din Smart SIM LTE og 5G Tech Pilipinas

Følg denne StepbyStep-guide og lær, hvordan du konverterer IDEA 3G SIM til 4G. Lær også, hvordan du kan få dit nye 4G SIM-kort, og hvad er aktiveringsprocessen.

Webcontactus. OM Find Business Kontaktoplysninger

Webcontactus. OM Find Business Kontaktoplysninger

Hvis du leder efter måder på, hvordan du eksporterer kontakter fra iPhone til SIM, læse denne detaljerede vejledning.

Sådan aktiverer og deaktiverer du jio viderestilling jio Opkald viderestillet 2021

Sådan aktiverer og deaktiverer du jio viderestilling jio Opkald viderestillet 2021

Ønsker du at deaktivere viderestilling på din telefon Find alle viderestilling Deaktiver koder af jio, Airtel, BSNL, og Vodafone Idea.

Jio telefonopkald videresender deaktiver kode

Jio telefonopkald videresender deaktiver kode

Sådan deaktiver du Airtel Viderestilling via USSD-koder Sådan deaktiveres Airtel Viderestilling Sådan deaktiveres Airtel Viderestilling på USSD

Alle telefon brugere bør kende disse koder

Alle telefon brugere bør kende disse koder

Hvordan man kan stoppe viderestilling på MTN, Airtel, Glo 9Mobile SIM

Sådan Stop Viderestilling af opkald

Sådan Stop Viderestilling af opkald

Lær at viderestille opkald på tmobile myTouch Q af Huawei. Gå til annullere viderestilling Viderestil alle opkald ubetingede Viderestil nogle opkald betinget annullere viderestilling

Hvordan For at deaktivere besked blokering på Alcatel Raven A574BL Android-telefon

Hvordan For at deaktivere besked blokering på Alcatel Raven A574BL Android-telefon

Denne artikel beskriver, hvordan du blokere og deaktivere Facebook-beskeder, som du ikke ønsker at se igen. Check ind og følge vejledningen for at få det gjort nu

Sådan Slet tekstbeskeder fra iPhone

Sådan Slet tekstbeskeder fra iPhone

Der er tre måder at slette tekstbeskeder fra iPhone. Lær at bruge hver for effektiv tekst fjernelse.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.