Brændende celle tårne, ud af basis frygtede de spredte viruset

Hvorfor er der en ny cellulær pol i mit minneapolis kvarter

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Forskning og planlægning: Uanset om du har privat eller kommerciel forskning, kan det være uvurderlige. Udforsk Tower Densiteter, Antenne Co-Location og meget mere.

Langs Rooma of Posh North Scottsdale er Arizona nogle høje Saguaro Cacti, men ser lidt nærmere ud, og du vil bemærke noget mærkeligt. Mange af kakterne er nøjagtigt 24 fods høje, og de ser alle ens ud.

Scottsdale Cacti er faktisk 4g LTE og 5G faste trådløse antenner, og de er ikke alene. I den østlige U.. Og The Denver, Colorado-området, nogle af de smukke fyrretræer er faktisk antenner, mens i syd er antenner masquerading som palmer.

Og det er ikke kun træer, som du skal være mistænkelig for. I Texas skjuler antenner ud i byens genvindingsbakker, mens i Midtvesten, er nogle af de allestedsnærværende vandtårne ​​ikke, hvad de synes. På tværs af landet er lyspoler, trafiklys, tegn, skorstene, hustage, lanterne, kirkehejser og urtårne ​​skjuler radioudstyr.

Behovet for at skjule g antenner

5g eller femte generation trådløse, lover hastigheder over 1 Gbit / s, som er meget hurtigere end 4G LTE, sammen med næsten nul latens eller forsinket tid. I september 2022 udgav Federal Communications Commission sin 5G Fast Plan, som kræver, at byer, celle- og kabeludbydere og elektriske forsyningsselskaber til at arbejde sammen, så 5G kan rulles ud så hurtigt som muligt på tværs af U..

5g opererer ved højere bølgefrekvenser og kortere millimeter bølgelængder end 4g. Dette forårsager, at 5g bølger bliver lettere blokeret af objekter, såsom huse eller træer. Selv blade kan blokere et 5G signal. For at imødegå dette bruger 5G "småcelle" antenner, som er omkring størrelsen af ​​en pizza boks, og det har brug for mange af dem.

5G antenner skal oprettes hvert par hundrede meter fra hinanden, hvilket er omkring længden af ​​en byblok. For at muliggøre selvkørende køretøjer skal 5G-antennerne være placeret tæt på gadeniveau.

"Ikke i min baggård"

Mens offentligheden ønsker den øgede hastighed og båndbredde, som 5g løfter, i stigende grad over U.., Er installationen af ​​små celleantenner blevet mødt med råber af "ikke i min baggård." Byer som Baltimore, Maryland og Arvada, Colorado har bestået lovgivning, der kræver, at cellebærere camouflage, uklare eller skjule deres småcelleantenner.

Colorado's regler tilstand, "Små celle faciliteter skal bruge camouflage designteknikker, herunder, men ikke begrænset til brugen af ​​materialer, farver, teksturer, screening, landskabspleje eller andre designmuligheder, der vil blande de små celle faciliteter til omgivelserne naturlig indstilling. "

Virksomheder som ConceallFabâ og Valmont Industries 'skaber skjulløsninger til både 4G LTE og 5G antenner. Denne omkostning ved skjul skal regnes ved at beregne omkostningerne til at udrulle 5G-netværk. Byer sætter ofte på to eller tre grundlæggende typer af skjulekonfigurationer til småcelleantenner, så genbruger de disse designs på hvert websted.

Hvad fremtiden holder

Søg efter placeringen af ​​celletårne ​​og antenner til bestemmelse af cellmodtagelse.

I 2022 købte Ericsson, en af ​​verdens største leverandører af trådløst netværksudstyr, 29 procent af ConceallFab, en Colorado-baseret startup, der specialiserer sig i "skjulte løsninger til 4g og 5g implementeringer."

Se også: Â Er G farlig for mennesker og miljøet?

Hundredvis af nye cellulære poler har hurtigt blanketterede Minneapolis-kvarterer i de seneste måneder, Illustrerer Hvordan den nyeste generation af trådløs teknologi vil også omforme bylandskabet.

Cellular Providers racing for at udrulle den femte generations trådløse teknologi, kendt som 5G, som vil øge internethastigheder dramatisk på smartphones og andre enheder. 5G kræver mange nye antenner i hele regionen for at levere alle disse data, enten anbragt på gadebelysning og bygninger eller på toppen af ​​nye standalone poler.

Det pludselige udseende af nye poler, der rivaler højden af ​​nærliggende boliger i Minneapolis â € "med lidt offentlig varsel â €" bedt om en anonym læser til at kontakte nysgerrige Minnesota, Star Tribune's Community Reporting Project drevet af Great Reader Spørgsmål. Læseren ønskede at kende deres formål, og hvorfor polerne er adskilt så tæt sammen.

Det korte svar er, at Wirizon Wireless implementerer en type 5G-teknologi i Minneapolis-kvarterer, der giver mulighed for de største hastigheder, men rejser de korteste afstande. Den proliferation af disse selvstændige poler â € "Verizon ejer nu mere end 700 af dem i byen â €" blev hjulpet af en 2022 statslov, der lette regler på mindre cellepladser. Beskyttelse i denne lov for enfamiliens kvarterer var i sidste ende moot, fordi Minneapolis eliminerede enfamiliens zoneinddeling.

"Min første klage er det dumme teknologi til vores kvarterer," sagde Roy Vanderwerf, en anden minneapolis bosiddende, der har spurgt om polerne. "Og nummer to, de gør det uden nogen say-ja."

Vanderwerf lærte først problemet i slutningen af ​​2022, da han bemærkede arbejdstagere, der markerede boulevard uden for sit solrum, hvor han regelmæssigt ser fugle. Nu er et brunt tårn, der toppes af en antenne, Obstracts Views of et gran tree, hvor han nogle gange pletter hawks og ørne.

Cellular antenner har bevæget sig tættere på slutbrugerne med hver ny generation af trådløs teknologi, sagde Mike Dano, redaktionsdirektør for 5G og mobile strategier til lysaflæsning, en handelspublikation, der dækker telekomindustrien. En gang fastgjort til massive cellulære tårne, hænger antenner nu fra skolebygninger, gadelys og selvstændige poler. Den stigende efterspørgsel efter celle service og rulle ud af 5G kræver en masse ny infrastruktur, sagde Dano.

I modsætning til 3G og 4G tillader den femte generationsteknologi cellefirmaer at bruge en række frekvenser - hver med sine egne fordele, sagde Dano. Verizon investerede oprindeligt stærkt i at erhverve højere frekvenser, sagde han, som rejser den korteste afstand, men tillader de hurtigste hastigheder. Derfor det tætte netværk af poler i Minneapolis.

Verizon talsmand Chris Serico sagde, at selskabet har tilføjet flere cellebadeværelser for at understøtte den "dramatiske stigning i stemme- og datatrafik på vores netværk." Virksomheden markedsfører denne forbedrede service i dele af Twin Cities som "5G Ultra Wideband."

"Dens UltraFast Speeds og Reduced Lag Time. Kan give smartphones nye muligheder for multi-player gaming på farten, streaming 4k film og video, chatter i HD og mere," Serico skrev i en e-mail. Virksomheden markedsfører også det som et hjemmet internet alternativ.

T-Mobile, AT & T og Verizon ruller også ud 5G på såkaldte "mid-band" frekvenser, sagde Dano. Disse rejser længere og kan ofte udnytte eksisterende antenne steder, selvom Dano sagde, at de også kan kræve ny infrastruktur.

Minnesota er et af mere end to dusin stater, der har bestået love i de seneste år, strømlining af reglerne for de mindre antennepladser, der anvendes af 5 g, ifølge Nationalkonferencen for statslige lovgivere. 2022 Minnesota-loven blev fulgt et år senere af en lignende føderal kommunikationsudvalg, der dækker hele landet.

Loven siger, at de små cellulære antenne steder er en tilladt brug af den offentlige ret. Det begrænser byer fra at diktere, hvor faciliteterne er placeret, skaber et 90-dages ur for godkendelse eller nægte tilladelse applikationer og caps, hvilke byer kan opkræve i leje til fastgørelse af antenner til byejede strukturer.

Dibble, der har indført en lovforslag for at svække nogle bestemmelser i loven, siger, at han har hørt fra foruroliget Bestanddele om poler, der går op i deres boulevards. De fortæller ham, at polerne er Unattractive , sagde han, men udtrykker også bekymring over teknologiens sundhedsmæssige konsekvenser.

opfattes Sundhedsrisici ved stråling fra 5G Towers har brændt aktivisme rundt om i landet. Det amerikanske kræftforening har oplyst, at der er "ikke mange beviser" for at støtte tanken om, at celle tårne ​​er en sundhedsrisiko, men organisationen mener, at der er behov for, at der er behov for, at der er behov for, at der er behov for mere forskning på problemet.

Rep. Marion O'Neill, der overvåger endelige forhandlinger om lovgivningen, afviser tanken om, at byer blev udeladt af processen. Hun gav en liste over to dusin ændringer, der blev foretaget for at imødekomme bekymringer fra ligaen Minnesota byer, som i sidste ende var neutral på lovgivningen.

Ændringer omfattede forlængelse af tidslinjen for at handle på tilladelsesprogrammer, der begrænser højden af ​​nye cellepoler og tillader byer at kræve en "betinget brug" tilladelse til poler i historiske distrikter og områder "Zoned for enfamilieboligbrug."

Kræver en betinget brugstilladelse til polakker i boligdele af Minneapolis ville sandsynligvis udløse en offentlig høring og borgerindgang. Men byen valgte ikke at kræve en, fordi den udviklede den 2040 omfattende plan, hvilket i sidste ende ville fjerne en familie zoning, ifølge City Chokesman Casper Hill.

Vanderwerf klagede til Verizon om stangen uden for sit hus og modtog et brev, der forklarede, at Minneapolis har set en stor stigning i den trådløse enhed, der kræver mere kapacitet. Han har siden modtaget en Verizon Mailer-reklame for "5G Home Internet", selvom han allerede er tilfreds med sin amerikanske internetfiberservice.

Smart gade lamper er ansat til at skjule g tårne ​​i mange lande

En virksomhed, der hedder Valmont Industries, er en af ​​de førende virksomheder i erhvervslivet med at skjule 4G og 5G udstyr. Det er for nylig færdig med at levere gadelys til San Antonia, Texas, der indeholder 5G-gear. Outfit's General Manager for Kommunikationskonsulent, Mark Schmidt, sagde: "Der er ingen formfaktor, vi ikke vil overveje at bruge. Vores mål er at bygge bro over kløften mellem æstetikken i et fællesskab, hvilken jurisdiktion vil gerne se og hvad trådløst Carrier kræver som en formfaktor.. Men den mest naturlige pasform her vil være trafiklys og gadebelysning. " Med gadelys sportslig adgang til en strømforsyning, og med en anstændig højde kan de bruges til at huse flere teknologier. Udover at forsøge at skjule udseendet af et 5G-tårn, er der også en sikkerhedsfaktor. Du kan huske den sidste april, thugs tror på en konspirationsteori, som 5g tårne

5g forventes at bringe $ 17 billioner til økonomisk vækst inden 2035 baseret på data fra ABI Research. Til sidst vil datahastigheder være 10 til 100 gange 4G datahastigheder, der bringer en række nye teknologier som selvkørende biler til offentligheden. Fjernbetjeninger udført med kirurgen hundredvis af miles væk fra patienten vil blive udført. Lige nu er vi dog meget tidligt i 5G-æraen, og mange flere tårne ​​skal bygges over hele verden.

Ingeniører på Bell Labs først Forsigtet Et moderne cellulært kommunikationsnetværk tilbage i 1940'erne. Trådløse tårne, de forestillede sig, ville skabe biologiske celleagtig dækningsområder. Men det var omfanget af deres økologiske metafor - de ville aldrig have gættet på, at tårnene selv ville være designet til at se naturlige ud.

Vigtig

Sprint og Tmobile er enige om 26. milliarder, og John Legere bliver chef, kilder siger

Sprint og Tmobile er enige om 26. milliarder, og John Legere bliver chef, kilder siger

John Legere ville lede det nye selskab efter Tmobile køber Sprint.

Du skal muligvis opdatere din browser

Du skal muligvis opdatere din browser

Apple ophører med iPhone XS, XS Max, 7 og 7 Plus telefoner og er ned til tre linjer 8, XR og 11. startporten til opbevaring er 64 GB.

Apple iPhone X Mobiler Priser Specs i Jordan 2021

Apple iPhone X Mobiler Priser Specs i Jordan 2021

Apple ophører med iPhone XS, XS Max, 7 og 7 Plus telefoner og er ned til tre linjer 8, XR og 11. startporten til opbevaring er 64 GB.

124 af 408 resultater Sorter efter Udvalgte Pris lav til høj Pris høj til lav Gennemsnitlig. Kunde anmeldelse Nyeste Ankomster Sorter byFeatured

124 af 408 resultater Sorter efter Udvalgte Pris lav til høj Pris høj til lav Gennemsnitlig. Kunde anmeldelse Nyeste Ankomster Sorter byFeatured

Køb International Sim, kald roaming sim-kort online fra UNICONNECT og få internationale gratis indgående opkald i de fleste lande. Med vores internationale Sim-kort, får fri indbygget taletid og endda gratis data, Global Dækning i 200 lande. Køb Recharge nu

Forudbetalt SIM-kort USA Ubegrænset data for turister Roaming

Forudbetalt SIM-kort USA Ubegrænset data for turister Roaming

USA gør mange ting anderledes spænding, stik og mobilen her ofte kaldet mobiltelefonsystem. Dette fører til mange fejl og forvirring, når du kommer fra en anden del af verden. Her er en kort guide for at undgå skuffelser. Denne artikel gælder for 50 ...

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Leder du efter den billigste forudbetalt SIM-kort Gem 600 om året sammenligne den bedste billige forudbetalt medbringe dit telefon planer starter ved 10 på ATT, Verizon tmobile netværk.

Køb Apple Blyant 2. generation

Køb Apple Blyant 2. generation

Den Aceirst Stylus Pen kombinerer det bedste fra de gamle og nye Apple Blyant tonehoveder og arbejder med alle de nyeste Pencilcompatible iPads.

Apple iPhone 7 vs iPhone 7 Plus Smartphone Specs Sammenligning Digital Trends

Apple iPhone 7 vs iPhone 7 Plus Smartphone Specs Sammenligning Digital Trends

Apple iPhone 7 Plus vil vende fire i 2020. Er det stadig værd plukning op i dag

Hvor meget er iPhone X Sådan køber renoveret eller brugt iPhone X-modeller, der starter ved 639 fra Apple

Hvor meget er iPhone X Sådan køber renoveret eller brugt iPhone X-modeller, der starter ved 639 fra Apple

Bruges iPhone X 256GB til billig pris i Indien på Quikr. om. Tjek iPhone X 256GB pris og spec. ast anløber Quikr dørtrin hele Indien.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.