California Consumer Privacy Rights

California Forbruger Beskyttelse Rights I Adobe

Vi sætter en ære i det tillidsforhold, vi har opbygget med vores forbrugere, og vi er forpligtet til at behandle dine personlige oplysninger med omhu og respekt. Ud over de rettigheder, der er fastsat i vores Privacy Policy, Californisk lov giver også mulighed for nogle ekstra rettigheder for California forbrugere, som er opsummeret nedenfor. EN

Opt-out for at dele visse personlige oplysninger

For at forstå, hvordan du bruger vores apps og hjemmesider på tværs af de forskellige enheder, du bruger, og til at levere annoncer, der er skræddersyet til din sandsynlige interesser, kan Adobe dele oplysninger om, hvilke af dine enheder bruges af den samme person med tredjeparter der deltager i Adobe Experience Cloud Device Co-op. Adobe deler kun oplysninger om, hvordan enheder er forbundet og deler ikke oplysninger, der direkte identificerer dig. Men fordi deltagerne i Device Co-op kan bruge oplysningerne om forbundne enheder til at forstå brugen af ​​deres tjenester og tilbyde en skræddersyet oplevelse på tværs af dine enheder, sådan informationsdeling kan betragtes som en salg under Californien Consumer Privacy Act af 2022.

kategorier af personlige information '

Du har ret til at få en liste over de kategorier af personlige oplysninger indsamlet om dig, og andre relaterede oplysninger såsom kilden til oplysningerne, kategorier af oplysninger, der deles eller solgt til tredjepart, og formålet med en sådan deling . Adobe har udsendt denne information i fortrolighedspolitik.

Yderligere oplysninger om udøver dine rettigheder

Du har ret til at udøve de rettigheder, der er anført ovenfor, og i vores fortrolighedspolitik gratis eller straf, men vi kan begrænse antallet af anmodninger, du gør eller opkræve rimelige gebyrer som lovligt tilladt .

Du kan udpege en autoriseret agent til at udøve nogle af dine rettigheder; Men for at hjælpe med at beskytte sikkerheden af ​​dine personlige oplysninger, skal den autoriserede agent følge de samme godkendelsesprocedurer, der er nødvendige, hvis du udøve dine rettigheder uden brug af en agent. Adobe vil verificere anmodninger gennem autoriserede agenter for at sikre sikkerheden for din konto og overholder vores politikker og procedurer. EN

Hvis du anmoder deaktivering af dit Adobe ID-konto, vil det ikke resultere i sletning af oplysninger, der ikke er forbundet med dit Adobe-id. Men som beskrevet ovenfor, kan du kan ¡opt Outa EUR af deling af visse oplysninger om din brug af Adobe apps og hjemmesider, der kan betragtes et salg under Californien Consumer Privacy Act af 2022.

anmodning Forbruger målinger for kalenderåret

Adobe mener gennemsigtighed er afgørende for at opretholde en betroet forhold til vores forbrugere. Med henblik herpå Adobe er yderligere forøgende vores gennemsigtighed med hensyn til de valg, vores forbrugere gør med hensyn til personlige oplysninger. I denne gennemsigtighed privatliv redegørelse, vi leverer målinger på visse anmodninger vi modtog fra forbrugere over hele USA i løbet af 2022 kalenderåret, i overensstemmelse med den californiske Consumer Privacy Act.

Adobe Experience Cloud tilbyder en separat tjeneste kaldet Device Co-op, som gør det muligt at deltage mærker til at levere en mere ensartet og personlig oplevelse på tværs af enheder og apps. Adobe giver en mekanisme, der gør det muligt for forbrugerne at afbryde en enhed fra denne tjeneste. Du kan læse mere om Device Co-op her. EN

u.. detailhandlere, herunder Walmart Inc vil tilføje ikke sælger Mit Info links til deres hjemmesider og skiltning i butikkerne begynder 1. januar, så Californien kunder at forstå for første gang, hvad personoplysninger og andre oplysninger detailhandlerne indsamle, siger kilder.

Andre som Home Depot vil give kunderne ikke bare i Californien, men rundt om i landet for at få adgang sådanne oplysninger online. På sine California butikker, vil Home Depot tilføje skiltning, tilbyde QR koder, så kunderne kan søge efter oplysninger ved hjælp af deres mobile enheder og tog butikken medarbejdere til at besvare spørgsmål

Target talskvinde  Jessica Carlson sagde en sælger ikke knap på sin hjemmeside, vil være synlig for alle U.. shoppers ogen borgere i Californien vil have adgang til oplysninger skitseret under den nye lov. Target allerede giver sine kunder til at fravælge dele deres oplysninger med tredjeparter til markedsføringsformål, sagde hun.

Amazon. Om Inc tager en anden tilgang. Vi planlægger ikke at sætte en ikke sælge knap på vores hjemmeside, fordi Amazon ikke er i forretning med at sælge kundernes personlige data, og det har aldrig været, et firma talskvinde sagde i en erklæring.

En Walmart kilde med kendskab til sagen fortalte Reuters Virksomheden arbejder gennem en masse tvetydigheder i loven, for eksempel sproget omkring loyalitetsprogrammer, og hvis detailvirksomheder kan tilbyde dem at gå frem.

Tech Giants og andre store virksomheder har lobbykraft for en føderal privatliv lov at tilsidesætte staterne, da det ville være langt billigere at overholde en enkelt landsdækkende lov end op til 50 forskellige. Der er dog ikke gjort små fremskridt på dette.

Om forfatteren

Ben Lovejoy er en britisk teknologiforfatter og EU-redaktør for 9to5Mac. Hes kendt for sine op-eds og dagbogstykker, udforske sin oplevelse af Apple-produkter over tid, for en mere afrundet anmeldelse. Han skriver også fiktion, med to Technothriller romaner, et par SF shorts og en rom-com!

Ben lovejoy's favorit gear

For at fravælge, kræver CCPA, at Nissan bekræfter din identitet - med andre ord skal vi vide, at du er, hvem du siger, at du er. Dette er at holde andre fra udøvelse dine rettigheder uden din tilladelse. For at afslutte din opt-out skal du give oplysninger til at bevise din identitet, f.eks.:

Dstillery værdsætter din ret til privatlivets fred og kontrol over dine data, som vi indsamler eller modtager. Vi mener, at alle forbrugere har ret til at forstå, hvilke typer data der indsamles om dem og også at fravælge dataindsamling og anmode om, at deres data ikke længere anvendes, sælges direkte eller via tredjeparter.

Dstillery giver en nem opt-out mekanisme, der giver dig mulighed for at fravælge dine data, der bruges og sælges til eventuelle formål. Dette omfatter publikum bygning, modellering, indsigt, ad levering og relaterede tjenester. Du skal blot klikke på dette opt-out link, som fører dig til vores opt-out side og automatisk identificere din cookie og øjeblikkeligt begynde processen med at fjerne din enhed og eventuelle tilknyttede enheder fra alle dstillery-publikum og sletning af data, vi måtte have om din browser. I nogle tilfælde kan det tage op til 30 dage for fuldt ud at rense dine data og fjerne dig fra publikum, der er blevet sendt til tredjepartsplatforme.

Det er vigtigt at bemærke, at opt-out mekanismer Arbejde for den browser, som du foretager anmodningen om. Hvis du bruger flere webbrowsere på din enhed og ønsker at få data, der er fjernet, og anmode om, at disse personlige oplysninger ikke længere sælges, skal du foretage en opt-out-anmodning om alle browsere, du bruger.

Dine rettigheder under California Consumer Privacy Act

Ved at klikke på linket nedenfor, vil vi ikke længere indsamle eller sælge dine personlige oplysninger. Dette gælder både tredjeparter og de data, vi indsamler for at hjælpe med at personliggøre din oplevelse på vores hjemmeside eller via anden kommunikation. For mere information, se vores privatlivspolitik.

Når du bruger frimærker. om, du stoler på os med dine oplysninger. Vi tager beskyttelse af dine oplysninger alvorligt og er forpligtet til at sikre sikkerheden for alle kundedata. Nye privatlivsregler kræver nu virksomheder som frimærker. om at give forbrugerne en proces til at vælge en potentiel praksis, hvor kundens personlige oplysninger kan sælges. Selvom vi ikke sælger personlige oplysninger til monetær værdi, kan vores handlinger betragtes som et salg under CCPA.

Vigtig

Oneonic produkter True Wireless Earphones Headphones

Oneonic produkter True Wireless Earphones Headphones

Klipsch Premium Headphones og True Wireless EarBuds Indstil lydsporet til dit liv med uovertruffen komfort, longlasting batterilevetid, støjisolering, akustisk klarhed og bas.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Udforsk Sonys Virkelig trådløse ørepropper for at nyde musik på farten. Fordyb dig i Highquality Sound uden begrænsning af ledninger overhovedet.

Apple Earpods Lightning Connector

Apple Earpods Lightning Connector

Køb online for Apple MMTN2Fea Apple Earpods med Lightning Connector og mere på de gode fyre. Grib en handel fra Australias førende hjem apparat butik.

Apple Earpods med Lightning Connector

Apple Earpods med Lightning Connector

Æble i ørehovedtelefoner med lynkontakt

Ægte trådløse øretelefoner

Ægte trådløse øretelefoner

Bedste pris for Apple MMTN2ZMA EarPods Wired headset i Indien er fremskaffede fra pålidelige online butikker som Flipkart, Amazon, snapdeal Tatacliq. Check Apple MMTN2ZMA EarPods Wired Headset specifikationer, vurderinger, anmeldelser og købe online.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Premium designet trådløse earpodsearphones fra Sverige

Køb Apple EarPods med 3. mm Hovedtelefon Plug MNHF2ZMA

Køb Apple EarPods med 3. mm Hovedtelefon Plug MNHF2ZMA

1. Originale EarPods med 3. mm Hovedtelefon stik. 2. eeper, rigere bastoner. . Kontrol musik og videoafspilning 4. nswer og afslutte opkald 5. Ekstra bas tilføjer ekstra dunk til din musik. . Til iPhone 455s5c66S7 7. 0 Dage Garanti.

Apple EarPods med 3. mm Hovedtelefon stik

Apple EarPods med 3. mm Hovedtelefon stik

Produkt Oversigt I modsætning til traditionelle, cirkulære ørestykker, er udformningen af ​​EarPods defineret af geometrien af ​​øret. Hvilket gør dem mere komfortable ...

EarPods med Lightning Connector iTree

EarPods med Lightning Connector iTree

Paytmmall. OM Køb Apple Earpods med lightining Connector inear Wired Headphone White online i bedste priser i Indien på Paytmmall. om.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.