Kald det VoiceStream nu og tmobile meget snart

Samsung og VoiceStream tilbage Microsoft smartphones IT World Canada News

Det nye joint venture mellem SBC Communications og Bell South markedsfører sine trådløse tjenester under Cingular Wireless navn. Navnet Verizon blev født af fusionen mellem Bell Atlantic og GTE i 2000, og den venture forskellige mærker, plus AirTouch, blev Verizon Wireless.

Navneskiftet vil påvirke de internationale datterselskaber af T-Mobile, en enhed af Deutsche Telekom, der omfatter alle moderselskabets trådløse bedrifter. Ud over at Deutsche Telekoms tyske trådløse operationer, T-Mobile ejer VoiceStream Wireless, U.. trådløs luftfartsselskab One 2 One, max. obile i Østrig, RadioMobil i Tjekkiet og flertal andele i andre Østeuropa og Sydøstasien trådløse luftfartsselskaber.

Mens VoiceStream rebranded alle selskaber erhvervede i U.. â €”Ariel, Powertel og Ominpoint â €” med VoiceStream navn, det er første gang virksomheden har undergået en selv.

Oprindeligt en del af landdistrikterne trådløs luftfartsselskab vestlige Wireless, blev VoiceStream spundet ud som et selvstændigt selskab i 1999. Dens mærke blev hurtigt synonym med skuespillerinden Jamie Lee Curtis, der forekommer i de fleste af virksomhedens annoncekampagne. Curtis vil forblive reklame talskvinde.

Forventede ledighed telefoner blev ikke annonceret, selvom VoiceStream har sagt det planer om at indføre high-speed data applikationer anvender GPRS-systemet på tværs af USA i 2001.

Thestreet anbefaler

En talsmand for Hutchison sagde," han Omnipoint fusionen repræsenterer endnu en milepæl i den globale udvidelse af Hutchisons telekommunikation business Vi sætter stor ser frem til afslutningen af ​​Aerial transaktionen og Hutchison deltagelse som VoiceStream største aktionær i et af de mest spændende. vækstmuligheder i verden i dag for digitale mobilkommunikation."

Om Omnipoint Grundlagt i 1987, Omnipoint er førende inden for kommercialisering PCS. Omnipoint øjeblikket giver avancerede trådløse kommunikationstjenester i det østlige USA, herunder New York, Philadelphia, Boston, Miami, plus midwest markeder, herunder Detroit og Indianapolis. Omnipoint Technologies, Inc. er en førende udvikler og leverandør eller trådløs kommunikationsteknologi, produkter og ingeniørvirksomhed.

Om Antenne Antenne Kommunikation, med hovedsæde i Chicago, giver PCS tjenester ved hjælp af GSM-teknologien i licens områder, der omfatter 27 millioner af den amerikanske befolkning. Aerial markeder såsom Columbus, Ohio, Houston, Minneapolis, Kansa City, Pittsburgh og Tampa / Orlando / St Petersburg. Gennem sine roamingpartnere, Antenne tilbyder dækning kyst-til-kyst i hele USA såvel som international roaming med mere end 40 trådløse partnere.

VoiceStream trådløs e-mail-formater og medarbejder kontakter

Deutsche Telekoms nyfundne opmærksomhed på VoiceStream og Qwest kan dog også være blot et forhandlingsmandat trick for at gøre sine andre mulige partnere - især Sprint Corporation - jaloux.

I løbet af de sidste mange dage, samtaler mellem Deutsche Telekom, Tysklands største teleoperatør, og VoiceStream, som for nylig erhvervet Omnipoint Kommunikation, mobiltelefonen operatør i New York, har intensiveret, ledere tæt på forhandlingerne sagde. Deutsche Telekom har uformelt tilbudt så meget som $ 37 mia VoiceStream, som aldrig har vendt et overskud, i henhold til de ledende medarbejdere. Samtidig er Deutsche Telekom i stigende grad hælder mod at købe Qwest, som hvis de kombineres med Voice-Stream ville give den tyske konglomerat både en trådløs og fastnet, der ville spænde det meste af USA.

Hvis Deutsche Telekom var at erhverve VoiceStream, ville det fjerne enhver mulig bud på Sprint, som den har gjort uformelle tilnærmelser i de sidste to uger, de ledere sagde. Sprint enige om at blive overtaget af WorldCom Inc. sidste år, men forventes selskaberne at annoncere denne uge, at de vil opgive handlen på grund af modstand fra regulator s. Den optrævling af denne transaktion gør Sprint attraktiv for Deutsche Telekom, fordi det har både et landsdækkende trådløst netværk gennem Sprint PCS og en fastnet-netværk. Men en aftale med VoiceStream og Qwest vil reelt erstatte en erhvervelse af Sprint, måske til en lavere pris.

Analytikere sagde en Deutsche Telekom-VoiceStream kombination gav mening, fordi VoiceStream netværk er baseret på en standard kaldet globalt system for mobilkommunikation, eller G.. ., Som bruges i Europa og dele af Asien og effektivt ville gøre det muligt for virksomheden at tilbyde en problemfri verdensomspændende trådløst netværk. Handlen vil sandsynligvis også rydde regulator forhindringer, analytikere sagde.

"Vi mener, at Deutsche Telekom, gennem sin rapporterede tilbud til VoiceStream, kan sende et signal til Sprint som den forsøger at få Sprint ledelse at tage til efterretning, at der er andre opkøbskandidater i U.," Frank Marsala, vice president for aktieanalyse på ING Barings, sagde i en rapport.

Æbler nye iPhones kan være den svageste opgradere nogensinde

Aktier i Sprint faldt $ 4. 5 i går, til $ 47. 0, mens VoiceStream steg $ 14. 25, til $ 139. 625, og Qwest faldt 43. 5 cent, til $ 54. I Frankfurt aktier i Deutsche Telekom faldt 2. 5 euro, til 59. 5 euro eller $ 56. 7.

At aftale blev sænket af U S West, som var midt i sin egen fusion med Qwest. Nu, Qwest s aftale med U S West er afsluttet, analytikere sagde, det ville være meget lettere at gennemføre en aftale med Deutsche Telekom.

På trods af sin interesse i Voice-Stream og Qwest, fortsætter virksomheden til retten Sprint sammen med Cable and Wireless P.. . af Storbritannien og i mindre grad, Global Crossing Ltd., der er baseret i Hamilton, Bermuda, ledere tæt på siger virksomheden.

Andre bejlere til VoiceStream kunne også dukke op. NTT DoCoMo, Japans største mobiltelefon operatør, og Frankrig Tà © là © com, som for nylig erhvervet Orange P.. ., Storbritanniens tredjestørste mobiltelefon selskab, har både set på VoiceStream, selvom ingen er aktivt forhandler for at købe virksomheden, ledere tæt på de virksomheder, sagde.

VoiceStream har omkring 2. millioner kunder og licenser over store dele af USA. Men det er stadig en start-up virksomhed i mange henseender, med en omsætning på kun $ 665. millioner og et underskud sidste år på millioner $ 580.

Én person, der har kigget nærmere på selskabet sagde det var dyrt ved mange foranstaltninger. På sit aktuelle markedsværdi på $ 30 milliarder, sagde han, at selskabets værdi værker ud til omkring $ 15.000 en kunde, sammenlignet med omkring $ 6.000, som Frankrig Tà © là © com betalt for Orange.

Hvis Deutsche Telekom tilbudt så meget som $ 37 milliarder, ville det være at betale $ 175 en aktie. Selvom den tyske telefon gigant har samlet en krig brystet flere gange, at størrelse for tilkøb, vil købet tvinge det til at definere sine næste skridt mere præcist end det hidtil.

Men Telekom ledere har været vage om deres strategiske vision, at gentage næsten mantra-lignende, at de har målrettet "fire søjler" i fremtidig vækst: mobilkommunikation; online-tjenester; adgang til internettet og højhastigheds-datanetværk; og systemtjenester.

I et spændende twist, Goldman, Sachs ejer 4. millioner aktier i VoiceStream og har ret til at navngive en af ​​sine 16 bestyrelsesmedlemmer. Goldman også rådgive Deutsche Telekom på sin opkøbsstrategi.

For seks år siden, da han smeltet sammen et par landdistrikterne mobiltelefonselskaber i Pacific Northwest, derefter i gang med at erhverve flere rettigheder til at bruge æteren, John Stanton udgjorde en pioner i spæde industri kendt som trådløs.

I går, da den tyske nationale luftfartsselskab, Deutsche Telekom AG, sagde, at det ville aflevere den svimlende sum af $ 55. milliarder til at købe Stanton er fast, VoiceStream Wireless Corp., blev han noget andet - den seneste modtager af de skyhøje værdier hævdet af trådløse netværk i en tid, hvor rettighederne til æteren er blevet en kritisk handelsvare i knappe forsyning.

Ja, ved enhver traditionel foranstaltning, den pakke af lager, kontanter og antages gæld, som Deutsche Telekom har indvilget i at betale for hans opkomling Seattle-baserede selskab udgør en frygtelig masse penge. Kun to år siden, WorldCom Inc. betalt bare $ 40 milliarder til at overtage MCI Communications Corp., nationens næststørste langdistance-selskab, med mere end 20 millioner kunder. Seattle-baserede VoiceStream har færre end 3 millioner kunder og har endnu til at skrive en skilling i overskud.

Men som telekommunikationsindustrien i går fordøjet de hjernevridende antal af de nyeste blockbuster - denne en transkontinentale affære, der står over for store politiske hindringer - vurderingerne var farvet af den enestående matematik af trådløs. Mobil telefon kunder og omsætning vokser med omkring 25 procent om året. Kom ind på bonanza har aldrig været dyrere eller kompliceret, og VoiceStream er der allerede.

"Spectrum er en begrænset ressource, og omkostningerne ved at erhverve spektrum vil være høj," siger Mark Lowenstein, der er analytiker hos Yankee Group i Boston. "Der er en reel præmie, der placeres på virksomheder, der allerede har et netværk og kunder."

Federal Communications Commission - Officiel overførsel af luftbølgerne - dette fald planlægger at auktion af to store blokke af nyt radiospektrum til mobilkommunikation. Men begge salg er overskyet i usikkerhed.

Man indebærer en blok, der kræves af et konkursfirma, Nextwave Communications Inc., der søger at standse videresalg i retten og på Capitol Hill. Den anden hævdes af tv Broadcasters , der ejer retten til luftbølgerne gennem mindst 2022. Denne auktion er allerede blevet forsinket en gang og vil sandsynligvis blive afskediget igen i lyset af bekymringer om Overlappende Krav fra potentielle tilbudsgivere, kyndige kilder sagde i går.

For Stanton, Voicestream Chief, er det ikke første gang, han har indbetalt på eksponentiel Veje af himmelen. En Harvard Business School kandidat rejst i Seattle forstad til Bellevue, han var en grundlægger af McCaw Cellular Communications Inc., banebrydende mobilventuren, der brolerede sammen en patchwork af spektrum før Sælger værkerne til AT & T for $ 11. milliarder i 1993.

Vigtig

Hvad er Credit Card Billing Cyklus Sådan fungerer, forfaldsdato og Minimum Betaling

Hvad er Credit Card Billing Cyklus Sådan fungerer, forfaldsdato og Minimum Betaling

UPMC arbejder på at gøre vores fakturering erklæringer lettere at læse og forstå. Vi forsøger altid at forbedre vores tjenester.

Hvornår vil min første og anden måned regningen skyldes, hvis jeg besluttede at skifte til tmobile tmobile Fællesskab

Hvornår vil min første og anden måned regningen skyldes, hvis jeg besluttede at skifte til tmobile tmobile Fællesskab

Læs venligst disse vilkår betingelser, der styrer de tjenester, du har købt fra Metro ved tmobile.

Betalingsmuligheder Comed En Exelon Company

Betalingsmuligheder Comed En Exelon Company

Lær at kontrollere din tmobile regningen balance, forfaldsdato og mere direkte på din telefon uden at sidde igennem irriterende stemmemeddelelser.

Kun 3G, 4G og 5G telefoner, der blev indstillet i 2022 vil arbejde Ohio News Time

Kun 3G, 4G og 5G telefoner, der blev indstillet i 2022 vil arbejde Ohio News Time

Robi er blevet det første mobiloperatør i Bangladesh til at fastsætte en dato for tilbagetrækning af sine thirdgeneration 3G mobil teknologi tjenester. For at øge sit 4G-netværk, den te

Vil LG G7 get Android 11

Vil LG G7 get Android 11

Få vejledning i at downloade den nyeste softwareopdatering til forbedringer af ydeevnen til din LG WING 5G, herunder aktuelle Android sikkerhedsrettelser.

Sådan kan du slette en tekstbesked, efter at du har sendt den

Sådan kan du slette en tekstbesked, efter at du har sendt den

Privates, som i øjeblikket er tilgængelig på Apple iOS, giver brugerne mulighed for effektivt at slette meddelelser, før modtageren åbner meddelelsen ved hjælp af den øjeblikkelige tilbagekaldningsfunktion.

Sådan View Amber Alerts på iPhone Food News

Sådan View Amber Alerts på iPhone Food News

Her er hvordan du får vist AMBER indberetninger om iPhone. Tryk på Indstillinger. Find den Anmeldelse Center og tryk på det. I Anmeldelse Center, rulle ned til bunden. Læg mærke til regeringen Alerts sektion og sørge for, at regeringen AlertsAMBER advarsler er slås til.

Sådan henter screenshot mappe uheld slettet af mig på e4 plus Motorola Android telefon ..

Sådan henter screenshot mappe uheld slettet af mig på e4 plus Motorola Android telefon ..

Den nemme måde at fange skærmen på enheden. Tjek alle metoder til at tage skærmbilleder.

Søgning efter Android Screen Shots

Søgning efter Android Screen Shots

Her er hvordan man kan tage et skærmbillede på din Android-enhed

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.