Cant Skift App Store Land eller område på iPhone 6 tips til at løse problemet

Hvordan man kan ændre GPS placering i iPhone Ingen Jailbreak

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Surfing på nettet gør ikke altid ensbetydende med nem adgang til information. Nogle gange kan en server forhindre dig i at få adgang til et websted, hvis dens uden for din region. Plus, kan du ønsker at indtaste følsomme oplysninger og sikre det plejer blive udsat for.

For at sikre disse opgaver køre problemfrit, du kan justere placeringen på din iPhone. Dermed er en forholdsvis enkel proces, og det gør din online browsing oplevelse sikrere. Hvis youve været spekulerer på, hvordan det gøres, youve kommet til det rigtige sted. Denne artikel vil forklare, hvordan du ændrer din placering og GPS til iPhone-brugere.

ExpressVPN er blandt de mest pålidelige og almindeligt anvendte VPN-software på markedet. Det første skridt til at ændre din placering på din iPhone er at skabe en ExpressVPN konto. Interfacet er relativt ligetil at følge, og du kan vælge mellem tusindvis af hurtige servere fra 100 lande.

Sådan ændrer din placering på iphone og

Ændring af din placering på iPhone 7 og 8 er en leg, når du bruger en VPN. Vores anbefalede løsning er ExpressVPN. Men de fleste VPN-udbydere anvender lignende skridt, så du kan vælge den, der passer bedst til dine behov.

Sådan ændrer din gps placering på iphone

Hvis du ønsker at efterligne eller ændre din GPS-position på en iPhone, vil du nødt til at downloade nogle programmer på computeren, og forbinde dem til din iPhone med et USB-kabel. En af de mest populære programmer er iTools, der er tilgængelige på en gratis prøveperiode.

Sådan ændrer din placering på iphone uden jailbreaking

Der er masser af måder at ændre din iPhone placering uden jailbreaking eller ændre fabrikanter software på enheden. Den sikreste måde at gøre det er at installere en VPN tjenesteudbyder såsom ExpressVPN. Hvis du ønsker at skjule din internet aktivitet eller adgang geografisk begrænsede hjemmesider, theres ingen bedre måde at justere din placering end med denne software.

Som du kan se, at ændre din iPhone placering doesnt betyde, at du er nødt til at jailbreake din telefon. Hvis du ønsker at efterligne din GPS-position, vil du nødt til at hente tredjeparts apps såsom iTools og indstille din ExpressVPN adresse til at matche en på iTools.

Iphone placering forandring gjort nemt

Ændring af din placering på iPhone kommer med mange frynsegoder. Ikke alene er din online browsing mere sikker, men du får adgang til geo-begrænset indhold og kan omgå de fleste internet restriktioner. Uanset om du vil have adgang til din Netflix-konto fra udlandet eller indtaste følsomme oplysninger uden risiko for det at blive udsat for, kan du nu gøre det.

Denne artikel delt handlingsrettede tips om tweaking din placering ved hjælp af pålidelig VPN udbyderen kaldet ExpressVPN. Skulle du har spørgsmål om, hvordan du ændrer din placering på iPhone, send os en besked i kommentarfeltet nedenfor.

Hvad skal gøre, før du skifter land eller område

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige hjemmesider der ikke kontrolleres eller testet af Apple, leveres uden anbefaling eller påtegning . Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvælgelsen, ydeevnen eller brugen af ​​tredjepartswebsteder eller produkter. Apple gør ingen repræsentationer vedrørende tredjeparts websted nøjagtighed eller pålidelighed. Kontakt sælgeren for yderligere oplysninger.

Men nogle gange er du ikke nødvendigvis ønsker din telefon til at vide, du er i et bestemt sted. Nogle gange vil du måske det at synes, du er et andet sted. Det er her, iToolab s AnyGo kommer i spil. Det er en placering spoofing app, der giver dig mulighed for at vælge, hvilken placering din iPhone tænker du er i

. Sådan ændrer din placering til overalt i verden

Men hvorfor skulle du ønsker at, i første omgang? Nå, udover identificere den bedste vej at gå for en fremtidig tur, er der et par andre, måske mindre uskyldige årsager. Et eksempel er, at det kunne bidrage til at øge din Pokemon Go-status ved at tillade dig at blive indendørs, mens på jagt.

Trin

For det første er du nødt til at vælge de to steder, du ønsker at rejse mellem. Når du har valgt din aktuelle placering, skal du klikke på "To plet rute" i øverste højre hjørne af app. Vælg derefter din destination. Et pop-up vil fortælle dig, hvor langt der er mellem de to steder. Du kan ændre den hastighed, du ønsker at simulere ved hjælp af skyderen i bunden af ​​skærmen. Der er muligheder for vandreture, cykling, eller kørsel. Endelig skal du klikke på "Go".

Trin

Trin to er simpelthen at beslutte, hvor mange gange du ønsker at simulere denne bevægelse. Beslut dig for dette, så klik på "Go". Du kan bruge en lignende metode til dette at efterligne en rute med flere stop også. Det er så let - ikke flere skridt til at huske!

Konklusion.

Der er en række grunde til, at du måske ønsker at ændre placeringen på din iPhone eller Apple-enhed. Og for nogen af ​​disse AnyGo er her for at hjælpe. AnyGo tilbyder en række forskellige planer for dine behov prissætning. Den månedlige plan starter ved $ 9. 5, mens en tre-måneders plan kommer ind på $ 19. 5. Hvis du ønsker at købe det direkte, så er $ 59. 5. Alle disse indstillinger kan du bruge AnyGo på fem forskellige enheder og en Mac. Hvis du har brug for mere, så er der også den Family Plan, hvilket giver dig 10 enheder og fem Mac'er. Dette kan købes direkte for $ 99. 5. Heldigvis er der også en 30 procent rabatkode lige her: PLAB30S. Så hvis du har brug for en ændring af virtuel natur, hvorfor ikke tage et kig på AnyGo.

Microsoft driver en placering service, der hjælper med at fastslå den præcise geografisk placering af din Windows-enhed. Den præcise placering af din enhed giver apps til at give dig retninger, viser butikker og restauranter, der er i nærheden af ​​dig, og meget mere.

Hvordan placeringsindstillinger arbejde

Derudover, med denne indstilling slået til, hver bruger på enheden kan tillade apps til at bruge deres enheder placering og beliggenhed historie at levere location-aware tjenester så præcist som deres enhed understøtter. Hvis du give en særlig app adgang til dine enheder placering på siden med indstillinger, vil der app har adgang til præcise placering oplysninger. Ellers placeringen oplysningerne til app har lavere nøjagtighed. Når din placering bliver brugt af en placering-aware app eller Windows-tjeneste eller funktion, er din placering oplysninger og de seneste destinationer historie gemt på din enhed.

At lette få hjælp i en nødsituation, når du foretager et nødopkald, vil Windows forsøge at bestemme og dele din præcise placering, uanset dine indstillinger for placering. Desuden vil din mobiloperatør har adgang til dine enheder placering, hvis din enhed har et SIM-kort eller på anden måde at bruge en mobiltjeneste.

Administrer indstillinger for placering

Hvis du er administrator på enheden, kan du bruge Placeringstjenester indstilling for at styre, om placeringen tjeneste kan anvendes på denne enhed. Hvis du ikke er en admin på denne enhed, vil du ikke se denne indstilling.

Til kontrol placering for netop din brugerkonto, skifte Lad apps adgang til din placering indstilling Til eller Fra. Hvis "Placering tjenester er OFF" vises på siden med indstillinger, du vil ikke være i stand til at tænde Lad apps adgang til din placering indstilling for en individuel brugerkonto.

Placering historie

At klare placering historie, enten genstarte enheden, eller gå for at starte et> Indstillinger> Privacy & securityÂ> Location og under Placering historie, skal du vælge Slet. Rydning af placering historie rydder kun historien på enheden. Apps, der fik adgang til historien, før det blev ryddet kan have gemt den et andet sted. Der henvises til din app privatliv politikker for mere info.

At klare placering historie, der er blevet gemt i skyen og er forbundet med din Microsoft-konto, gå til konto. icrosoft. about, og sørg for du er logget ind på din konto. Vælg Ryd placering aktivitet, og vælg derefter Slet.

Standard placering

Når placering er tændt til Microsoft Edge, du stadig har kontrol over, hvilke websteder kan få adgang til din enhed placering. Microsoft Edge vil bede om din tilladelse, første gang du besøger et websted, der anmoder om din placering oplysninger. Du kan slå placering tilladelse til en hjemmeside i Microsoft Edge indstillinger. Læs mere om placering og beskyttelse af personlige oplysninger i Microsoft Edge

Hvordan vi opbygger databasen placering tjenester

Hvis Placeringstjenester i tændt og din enhed har GPS kapacitet, vil Microsoft record placeringen af ​​mobil celle tårne ​​og Wi-Fi-adgangspunkter til hjælp os med at give lokalitetstjenester ,. Vores database kan omfatte de MAC-adresser på din trådløse router eller andre nabolande Wi-Fi-netværksenheder. Vi ikke knytte MAC-adresser med dig personligt eller med de enheder, der er tilsluttet netværket.

Hvordan vi hjælper med at holde dig informeret: Placeringsikonet

Når en eller flere apps i øjeblikket bruger din enheds placering via Windows-placeringstjenesten, vil du se placeringsikonet i meddelelsesområdet på din proceslinje. Hold musen over ikonet for at se navnet på appen eller apps ved hjælp af placering.

Du kan også se, hvilke apps der i øjeblikket bruger din præcise placering eller har for nylig fået adgang til din præcise placering på din Windows-enhed ved at gå til Start Â> Indstillinger> Privacy & Securityâ> Placering og under Lad apps få adgang til din placering, du vil Se dato og klokkeslæt, når placeringen blev sidst brugt.

Sådan får du vist dine placeringstjenesterindstillinger

Du kan deaktivere placeringstjenester øverst på siden for at slukke for denne funktion for hver app på én gang, men vi anbefaler ikke dette siden nogle appsâ € "Ligesom Maps" skal du få adgang til placeringsdata fra din smartphone for at fungere ordentligt.

Vælg placeringsadgang for hver app

Men hvis du kun ser oversigten af ​​en pil i statuslinjen, betyder det, at en app har evnen til at få adgang til din placering, hvis det skal. Dette er tilfældet, hvis du vælger at altid give visse apps-placeringsadgang, hvilket kan være nyttigt for påmindelser og automatisering baseret på din placering.

Som du bruger forskellige apps, viser din iPhone lejlighedsvis en advarsel for at advare dig, hvis en bestemt app har fået adgang til din placering i baggrunden. Når dette sker, kan du se de placeringsdata, der er givet til den app, og vælg, om du vil lade det fortsætte med at spore dig i baggrunden eller ej.

Vigtig

Webcontactus.com Find Business Kontaktoplysninger

Webcontactus.com Find Business Kontaktoplysninger

I webcontactus.com finder du kontaktoplysninger. Hjælp dig med at kontakte hurtigt med de oplysninger, du har brug for at finde

iPhone Sådan ændrer adgangskoden, springe Face-id for at indtaste adgangskoden, mere

iPhone Sådan ændrer adgangskoden, springe Face-id for at indtaste adgangskoden, mere

Denne tutorial forklarer, hvordan du slår Guided Access tilstand uden adgangskode på iPhone og iPad. Brug den, hvis du har glemt din adgangskode.

Sådan ændres din adgangskode på iPhone og iPad

Sådan ændres din adgangskode på iPhone og iPad

Vil du ændre telefonlåsekoden til din mobiltelefon, den er nem, men du skal tænde telefonlåsekoden, før du kan ændre telefonlåsekoden.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Sådan fjerner virksomhedens e-mail begrænsning kræver en lang vanvittigt adgangskode kørsel du nødder og komme tilbage til den awesome 4digit eller 6digit adgangskode.

Løst adgangskode Krav Popup anmoder Change iPhone Passcode

Løst adgangskode Krav Popup anmoder Change iPhone Passcode

Den bedste måde at sikre din iPhone er med en adgangskode. Du kan tilføje ekstra sikkerhed, hvis du har en enhed med touch-id eller Face ID.

Glemt Screen Time adgangskode på din iPhone Vi kan ordne det

Glemt Screen Time adgangskode på din iPhone Vi kan ordne det

Find svar på dine spørgsmål ved hjælp LINE Hjælp.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Her er hvordan man opsætter og ændre indstillinger for skærmen lås på din iPhone XR.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Det er nemt at tage Face ID for givet, medmindre det ikke fungerer på din iPhone. Hvis thats tilfældet, at heres hvad du kan gøre ordne det.

Sådan Change E-mail Adgangskode på iPhone 13 TechyLoud

Sådan Change E-mail Adgangskode på iPhone 13 TechyLoud

IPhone er en Internetequipped vifte af smartphones designet og bygget af Apple. Det kan oprette forbindelse til internettet ved hjælp af cellulære dataforbindelse, og gennem sin indbyggede WiFi-funktionen.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.