Clear Cache Samsung Galaxy S21, S21 Plus og S21 Ultra

Sletning af midlertidige data på din Samsung Galaxy S21 Ultra Android 11. EE

Intet at se her, flytte sammen. Samsung fejede eventuelle tegn på Galaxy S21 Fe under tæppet og fjernede supportsiderne for telefonen, der gik i forventning om dens meddelelse. En meddelelse, der efter sigende er blevet annulleret.

I august lækkede en tilbage til skole promo â € ", der ville have været en god tid at lancere, men starten af ​​skoleåret kom og gik uden S21 Fe i syne. Der var flere spor undervejs, at Fan Edition-telefonen er tæt på lanceringen, med de nyeste planer, der angiveligt planlægger den udpakkede begivenhed i midten af ​​oktober.

Denne begivenhed er næsten helt sikkert blevet annulleret nu, og telefonens skæbne ser dystre ud, det har brug for det samme knappe snapdragon 888 som Galaxy Z Flip3, som har vist sig at være en hoteller. Og endnu vigtigere sælger flip godt til et højere prispunkt, end Samsung kunne opkræve for Galaxy S21 Fe nu, at hovedlinjen S21-modellerne er faldet i pris.

Der var en exynos version, men chipforsyning er ikke det eneste problem. Den nye Galaxy S22-serie er ikke langt væk - chancerne for en december-lancering er lav, på trods af nogle rygter om det, men der er ikke meget tid mellem midten af ​​til slutningen af ​​oktober og januar heller.

Cache-hukommelsen er en form for hukommelse med en flygtig og hurtig natur. I denne hukommelse gemmes forskellige opgaver og oplysninger, at telefonens processor løbende skal konsultere. Takket være cachen er disse data midlertidigt placeret, og således når processoren har brug for det, vil det finde det meget hurtigere. Vi kunne sige, at det er den højre hånd af processoren ..

Selvom denne cachehukommelse er nyttig, er sandheden, at hvis vores Samsung Galaxy S21, S21 Plus og S21 Ultra begynder at gå langsomt eller have præstationsproblemer, det Det er muligt, at vores cache er mættet og vil forårsage sletning. Hvis en applikation kolliderer, kan rydning af cachen være en god løsning.

Sådan rydder du App Cache Samsung Galaxy S, S Plus og S Ultra

Cache er en mellemliggende lagring, der indsamler data for dets hurtigere adgang. Lad os se på en webbrowser for et klart eksempel på vigtigheden af ​​en sådan opbevaring. For eksempel besøger en Samsung Galaxy S21 bruger ofte det samme sted. På deres første besøg på hjemmesiden, åbning af siden tager 3 sekunder, og på det næste besøg tager det kun 1 sekund. Således sparer ved hjælp af cache tid.

Cache er opbygget af en række forskellige applikationer. Disse kan omfatte browsere, billedbehandlingssoftware, videoredaktører, sociale netværk og spil. På trods af de indlysende fordele ved at bruge cache har denne midlertidige buffer en betydelig ulempe. Det tager meget ledig plads i det interne lager.

Da vigtige filer som kontoadgangskoder eller multimedier ikke bliver gemt i cachen, kan du slippe af med det uden nogen konsekvenser . Som sådan vil ejere af Samsung Galaxy S21 ikke kun få ekstra plads på deres interne opbevaring, men også fremskynde enheden.

Måder at rydde cache på Samsung Galaxy S

Rydning af den midlertidige buffer bør ikke forveksles med skylleapplikationsdata. Kun unødvendige oplysninger bliver slettet i det første tilfælde, mens den anden rydder kontoindstillinger og anden vigtig info.

Automatisk rengøring via indstillinger

Samsung Galaxy S21-telefonen har en nyttig funktion, der giver dig mulighed for at spare tid ved at undgå at rydde cachen på de enkelte apps. Systemet er i stand til selvstændigt at bestemme listen over unødvendige filer og slette dem. For automatisk at fjerne overskydende data, skal du:

Alle apps arbejder på et lignende grundprincip. Derfor, at tage et kig på den måde, som sådanne applikationer fungerer baseret på eksemplet på ccleaner, ville være nok. Værktøjet er en af ​​de mest populære og er tilgængelige på både smartphones og pc'er.

Skærmen viser oplysninger om den vellykkede gennemførelse af operationen efter at have slettet cachen. Du kan derefter afinstallere CCleaner eller forlade applikationen for at udføre flere oprydninger i fremtiden.

Hvor ofte skal brugerne rydde cachen?

Cache er ikke kun vigtige data, der giver dig mulighed for at starte applikationer hurtigere, men også overskydende filer, der optager ledig plads i Samsung Galaxy S21S opbevaring. Den midlertidige buffer er genopfyldes dagligt, og den hastighed, hvormed nye overskydende data vises, afhænger af, hvor aktivt ejeren bruger deres smartphone.

Hvis ingen af ​​betingelserne er opfyldt, kan du sikkert gøre uden at rydde cachen. Men husk, at en stor mængde overskydende data kan præsentere sig på det mest ubestridte øjeblik, så du bør ikke glemme forebyggende foranstaltninger.

Samsung Galaxy S G / Galaxy S Ultra G â € "Wipe Cache Partition

Samsung Galaxy S21 er den nyeste flagskib SAMSUNG-telefon til rådighed for nu. Enheden kører på Android 11 OS og leveres også med en imponerende kameraopsætning og et massivt batteri. Samsung har en IP68-rating, der gør dem vand og støvbestandige.

Wiping cache partition på Samsung Galaxy S21 kan løse de præstations- og softwarelaterede problemer. Rum, hvor systemfiler gemmes, kaldes cache-partitionen. App cache og system cache begge er forskellige, så ikke blive forvirrede. System Cache Stores for det meste systemopdateringer og kan nogle gange blive beskadiget på grund af hvilket enhedspræstationsproblem opstår. Så det klogt at rydde cachen på Samsung Galaxy S21 og S21 +, S21 Ultra.

Rengøring cache vil ikke fjerne nogen telefon eller app data, så ikke bekymre dig overhovedet. Det vil simpelthen tørre cache-partition på din Samsung S21 og kan løse frosne eller kolliderede, genstarte igen, sænke din telefon, Â overophedningsproblemer osv.

Sådan rydder du App Cache i Galaxy S, S +, og S Ultra G

Jeg håber du er i stand til at tørre cache partition på Samsung Galaxy 21 Ultra, S21 + og S21. Hvis du står over for eventuelle problemer, mens du følger de ovennævnte trin, så lad os vide i kommentarafsnittet.

Du kan rydde telefonens cache eller data, når din Samsung Galaxy S21 5G kører lavt på hukommelse eller begynder at handle underligt, cachen er indlæst med midlertidig information, som apps bruger. Denne cache vil hjælpe apps køre hurtigere og holde styr på de data, de har brug for for opgaver at udføre, men denne cache kan blive meget stor over tid, stjæler dig af lagerplads. Og hvis en app opfører sig mærkeligt, kan det være skylden for ondsindede noder i cachen.

Ofte vil vores apps vise nogen fejl eller afmatning, på grund af den ekstreme seneste opdatering til applikations- eller app-rammene, kan dette problem forekomme. Fjern den klare cache eller data på appen på din Samsung Galaxy S21 5G. Eventuelle problemer med filer eller fejl inde i softwaren vil blive fjernet, når du gør det.

Trin til at rydde cache på din galakse S G fra en app:

Den primære brug af cachen er at fremskynde indgangen og udgangen af ​​applikationer på din galakse S21 5G. Du har måske bemærket, at dine apps kan være træg for at åbne lige efter genindlæsning, men det kan se fantastisk ud efterpå . Alligevel på grund af den ekstreme cache, hvis appsne begynder at opføre sig dårligt eller ikke reagere, er det meget vigtigt at kontrollere cachen fra applikationen.

Tjek nedenstående artikel for at løse problemerne på din Samsung-enhed:

Vil du slette alle de midlertidige cache-filer? Tag et kig på følgende instruktion og fjern de midlertidige cache-filer. Husk at tørre cache-partitionen sletter ikke dine personlige filer, i modsætning til en master-nulstilling. Følg vejledningen og tørre cache-partitionen i få enkle trin.

Tjek hvordan man nemt kan tørre cache partition i Samsung Galaxy S21. Denne operation påvirker ikke dine personlige filer, det vil kun fjerne midlertidige cache-filer. Som følge heraf kan du opdatere Android 11-systemet og optimere Samsung Exynos 2000.

Hvordan man tørrer cache i Samsung Galaxy S?

Her er hvordan man tørrer cache på Samsung Galaxy S21 +? Følg trin-for-trin instruktionerne på denne side for at rengøre cachen på din telefon. Efter at have udført denne proces på din enhed, vil din telefon arbejde hurtigere og glattere.

Hvad er Wipe Cache Partition?

Denne operation fjerner junkfiler fra din telefon. Når du har udført denne proces, modtager du en hurtigere og opdateret enhed. Wiping Cache er den bedste måde at optimere din enhed på. Så hvis din telefon er lidelse fra at lagde eller udføre langsomt, skal du helt sikkert forsøge at tørre cache-partitionen for at hjælpe din enhed med at arbejde glattere. Denne metode er imidlertid virkelig meget sikker, og den vil ikke påvirke dine personlige filer, det fjerner kun midlertidige cache-filer.

Sådan opdager du behovet for at tørre cache partition?

Det er meget nemt at opdage behovet for cache rent på din enhed. De fleste brugere finder deres telefoner, der udfører langsomt, mens du ser film / videoer, spiller spil. Problemet er meget almindeligt med ældre modeller som nyere apps forbruge kræver intensiv brug af RAM og processorer. Selvom lagging også kan skyldes en dårligt designet app, der er et andet emne eller problem. Men den nemmeste måde at fjerne junk-filer på og optimere din telefon er ved at tørre cache-partition fra din enhed.

Instruktioner til at tørre cache på Samsung Galaxy S +

I denne vejledning viser vi dig, hvordan vi tørrer cache-partition på din Samsung Galaxy S21. En sådan procedure vil rette de fleste af de softwarelaterede problemer, så det er vigtigt, at du lærer at gøre det. Det er ret nemt at gøre og sikkert for dine data. Fortsæt læsning for at lære mere.

Der er tidspunkter, hvor systemcachen bliver beskadiget. Det er ofte grunden til, at din telefon begynder at have præstationsrelaterede problemer. Løsningen vil være at slette den eksisterende cache, så Android kan genopbygge en ny.

I Samsung-enheder kan du slette systemcachen ved at tørre cache-partitionen. Men for at gøre det skal du starte din enhed i genoprettelsesfunktionen. Du behøver ikke bekymre dig om dine filer og data, da ingen af ​​dem vil blive slettet. Nu heres, hvordan du tørrer cache-partitionen på din galakse S21:

Lær hvordan man tørrer Samsung Galaxy S21 5G ved hjælp af hardware nøglerne. Hvis enheden ikke fungerer korrekt, skal du muligvis beherske nulstil den og også rydde cache-partitionen. Disse to nulstiller klare forskellige dele af enhedens opbevaring. I modsætning til en master nulstilling sletter du ikke dine personlige data, der ikke sletter dine personlige data.

Tør cache partition

Når du bruger telefonens internetbrowser, gemmes forskellige data midlertidigt i browserhukommelsen, såsom cache og cookies. Hvis du har problemer med at indlæse websider, kan du slette disse data hjælpe.

Dette indlæg demonstrerer Den egentlige proces med at fjerne midlertidige filer og resterende systemdata på Galaxy S21 smartphone. Heres en trin-for-trin guide til at udføre Galaxy S21 Wipe Cache Partition Command.

Android Wipe Cache Partition Oversigt

Manglende valg af den korrekte mulighed kan resultere i permanent tab af data. Dette skyldes, at menuen Recovery Mode indeholder også en mulighed for at tørre data. Hvis du vælger denne indstilling i stedet for at tørre cache-partitionen, udfører din enhed en fabriks nulstilling eller master nulstilling. Når dette sker, slettes alle tilføjede filer, downloadede apps, brugerdefinerede indstillinger og andre gemte oplysninger fra din telefon.

Vigtig

Åbn, Luk og Administrer apps på Google Pixel og Pixel XL VisiHow

Åbn, Luk og Administrer apps på Google Pixel og Pixel XL VisiHow

Hvordan at forlænge batteriets levetid Opnå maksimal batteritid på din telefon

6 Android-enheder til at konvertere dit gamle tv til en smart tv-gadgets nu

6 Android-enheder til at konvertere dit gamle tv til en smart tv-gadgets nu

Takket være Great Screen Definition og hurtigere mobilt internet kan du nu se fjernsynsindhold på din Android-smartphone. Vores vejledning viser dig hvordan.

Sådan tilsluttes dine telefoner hotspot til en bærbar computer Spacehop

Sådan tilsluttes dine telefoner hotspot til en bærbar computer Spacehop

Hvis theres ingen wifi at tilslutte din bærbare computer til i dit område, at så youll behov finde en anden metode til at få adgang til internettet. En af de mest almindelige måder at

O2 O2 Forretning Hjælp Support

O2 O2 Forretning Hjælp Support

Her er hvordan man tillade trådløs synkronisering mellem din iPhone og en computer via WiFi.

O2 O2 Business Hjælp Support

O2 O2 Business Hjælp Support

Heres Sådan tillader du trådløs synkronisering mellem din iPhone og en computer via WiFi.

Spejl iPhone iPad Android Screen Sådan Mirror din telefon til en pc

Spejl iPhone iPad Android Screen Sådan Mirror din telefon til en pc

Hvor er skærm spejling på iphone Hvordan Mirror min iPhone til min bærbare computer Sådan Mirror iPhone eller iPad til PCLaptop 1. Hent ScreenMo software 2. Installer ScreenMo på Windows-enhed 3. Indstil skærm resolu

Sådan tilslutter du en Apple iOS-enhed til din computer over WiFi

Sådan tilslutter du en Apple iOS-enhed til din computer over WiFi

Sådan overføres filer fra pc til iPhone trådløst

Hvordan du tilslutter din iPhone 7 til dit TV

Hvordan du tilslutter din iPhone 7 til dit TV

I denne video im gonna vise dig, hvordan du tilslutter din iPhone eller iPad til dit TV, så du kan se Youtube, Netflix, vise billeder og videoklip, og også spille mobil ...

Slut iPhone til Windows-pc via deling SMB-fil iOS App Weekly

Slut iPhone til Windows-pc via deling SMB-fil iOS App Weekly

Apple lancerer sin nyeste iPhone 7 og iPhone 7 plus for nylig. Selvom Apple gør sit mobile operativsystem iOS udelukkende til sin hardware og Microsoft gør Windows til computer, de to selskaber gør det nemt at tilslutte en iPhone 7plus til en Windows 10 PC. Sådan Slut iPhone 7plus til Windows 10 Installer iTunes

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.