Como usar en funo mensagens que desaparecem ingen signal

Hvordan slukker jeg Digital Touch Messaging Electroanswers

Hvis du på en eller anden måde savner, afviser, eller ikke få meddelelsen, når en digital touch kommer ind, skal du ikke bekymre dig. Dit Apple Watch gemmer dem og vil vise, når du har digitale hånd, du ikke har set. Tænk på det som indikatoren på en ulæst mailbesked, bare for vens interface. Og de er nemme at se. Når du ved, hvor du skal se!

Hvordan fortæller du, hvem du har usete digitale hånd fra på Apple Watch

Theres noget Mystisk Om en besked, der forsvinder lige Når du har læst det - at vide, at du ikke kan se det igen, får du til at beholde det og huske det, selvom du kun har et par sekunder at gøre det. Og denne form for kommunikation kan også være nyttig, så du kan dele private ord eller dumme billeder uden at forlade et digitalt databeslastning.

gmail

Gmail har nu en fortrolig tilstand, som giver dig mulighed for at give dine sendte beskeder en udløbsdato. For at gøre dette arbejde er Google vært for dig selv- destruktion beskeder på sine egne servere i stedet for at skyde dem til en anden. Det giver virksomheden mulighed for at opretholde kontrol og slette dem efter en bestemt periode.

Hvis både afsender og modtager bruger Gmail, arbejder denne proces problemfrit, og meddelelser med fortrolig tilstand aktiveret vil se ud som typiske e-mails. Men når udløbsdatoen ankommer, forsvinder kroppseksten, selvom modtageren stadig vil kunne finde e-mailen selv og se emneoverskriften i deres indbakke.

På den anden side, hvis modtageren er afhængig af en anden e-mail-tjeneste, kan de ikke kunne se din besked normalt. I stedet vil Gmail sende dem en e-mail, der indeholder et link og en separat e-mail- eller tekstbesked med en adgangskode. De kan følge linket og indtaste koden for at låse op for din besked, men linket vil stoppe med at arbejde efter udløbsdatoen.

Når du sender beskeden, får du et sæt muligheder for, hvornår din e-mail skal udløbe og slette sig selv: en dag, uge, måned, tre måneder eller fem år fra nu. Hvis du interagerer med en ikke-Gmail-bruger, er det, når du beslutter dig for at sende adgangskoden via e-mail eller tekstbesked. For sidstnævnte mulighed skal du indtaste et mobiltelefonnummer.

Selv før udløbsdatoen hits, kan afsenderen slette meddelelsen til enhver tid. Find e-mailen i din sendte mappe, og vælg Fjern adgang for øjeblikkeligt Tør kroppseksten eller deaktiver linket til meddelelsen.

Telegram Messenger

For at bruge denne funktion skal du oprette en ny chat i hemmelig tilstand. Alle kommunikation inden for denne chat er end-to-end krypteret, og du vil kunne indstille meddelelser til selvdestruktion, mens modtagere ikke kan videresende meddelelser til andre kontakter. Bare vær opmærksom på, at i modsætning til standard telegrammeddelelser synkroniseres hemmelige chats mellem forskellige enheder, så de forsvinder, hvis du skifter telefoner eller afinstallerer appen. Denne løsning er ideel, hvis du har løbende drøftelser med nogen, men ønsker ikke spor af de chats, der stikker rundt.

Du kan ikke åbne hemmelige chats på hjemmesiden, men du kan starte i de mobile apps ved at trykke på den nye messageicon. I Android vises dette i nederste højre hjørne og i iOS i øverst til højre. Vælg derefter Ny hemmelige chat fra listen og vælg den kontakt, du vil have besked.

Fordi telegram ikke anvender mulighed for selvdestruktion som standard, skal du tage et par flere trin. Når du har oprettet den hemmelige chat, skal du trykke på Timericon, som vises øverst til venstre på Android, og nederst til højre på iOS. Derefter bestemme, hvor længe meddelelser skal forblive synlige - du kan holde dem i nogen periode fra et sekund til en uge.

Så snart modtageren kontrollerer en besked i den chat, begynder timeren at tjekke. Efter den indstillede periode passerer alt, herunder billeder og stemmememoer, forsvinde. Du kan også slå funktionen fra ved at trykke en gang til Timericon. Husk at gøre dette, hvis du er ved at sende noget vigtigt, at du vil revidere senere.

Confide.

Sådan fortæller du, om du har usete digitale berøringsbeskeder på Apple Watch

For eksempel, i stedet for at lade dig indstille en udløbstid, sletter appen meddelelser for evigt som standard, så snart modtageren læser dem. Hvis du er bekymrende for kvitteringer, deaktiverer Confide Screenshots på mobile enheder, mens appen er åben. Og hvis du virkelig paranoid, youll være glad for at kende den app kun afslører én linje af en meddelelse på et Timea €”selv om nogen skulle snap skærmen med et separat kamera, hvert billede ville bare vise en del af budskabet.

Naturligvis kan du sende beskeder direkte til andre betro brugere, men denne platform kan du også kontakte folk, der ikke har den app. I så fald vil modtagerne modtage en e-mail med et link til at downloade den app, og vil være i stand til at se din besked, når de gør.

betror grænseflade varierer lidt afhængigt af, hvilken type enhed du er bruger til at få adgang til det, men at starte en ny chat, bare følge den samme grundlæggende proces du går igennem i alle andre messaging app. Dens når meddelelser ankommer, at du se forskellen mellem denne app og andre lignende platformsâ €”du kan åbne tekster og se vedhæftede filer, men når du lukke meddelelsen, skal du skifte til en anden app, eller afslutte samtalen vinduet, sletter selve meddelelsen.

Facebook messenger

Som med Telegram, skal du først starte en hemmelig samtale, som vil beskytte dine beskeder med end-to-end-kryptering. Denne form for chat værker som en normal en med et par exceptionsâ €”det skal være en en-til-en samtale, hvilket betyder, at du ikke kan interagere med mere end én person ad gangen, og du kan kun se disse chats på app og ikke på internettet klienten.

På iOS, tryk på nye messagebutton i øverste højre, skal du vælge Secret, og vælge en kontakt. På Android skal du trykke på nye messagebutton i nederste højre, skifte på den hemmelige samtale skifte i øverste højre, og vælg en kontakt. Endelig skal du trykke på ikonet timeren inde beskedfeltet at angive udløbstiden for din næste messagesâ €”det kan være alt fra fem sekunder til en dag.

Den nedtælling begynder, så snart modtageren først åbner meddelelsen, og når timeren løber ud, itll forsvinde. Tidsfristen vil forblive på plads for alle efterfølgende meddelelser, indtil du ændrer den eller slå den fra.

snapchat

Hvis du sender tekst, billeder eller videoer direkte til en kontakt, disse notater vil selvdestruktion som standard efter de åbner dem. nogen i en snapchat samtale Dog kan spare en tekstlinje, et billede eller video med et langt tryk på det, eller et skærmbillede.

Du kan ikke forhindre nogen af ​​dette i at ske, hvilket betyder, at hvis nogen ønsker at spare noget youve sagde på denne platform, så de kan gøre så nemt. På grund af denne fejl, er snapchat bedst egnet for selvstændige destructing beskeder, når du har tillid til det alle involverede i samtalen.

For at sende en midlertidig besked, skal du åbne app og knalde lige fra kameraet skærmen for at finde din venneliste. Tryk på den nye messagebutton i øverste højre hjørne, indtaste navnet på en eller flere kontaktpersoner, og tryk på chat. I det næste vindue, enten skrive et budskab eller ramte den cirkulære camerabutton at sende et billede eller en video. Når modtageren kontrollerer din besked, vil det forsvinde, og samtalen tråd starter igen fra begyndelsen.

Instagram

For at aktivere Vanish-tilstand, alt du skal gøre er at knalde op inde i en conversationâ €”noget thats efterfølgende sendt forsvinder, så snart chatten er lukket. Når du åbner den op igen, intet udstationeret i Vanish-tilstand vil være der. Stryg op igen for at slukke den.

Andre mennesker kan tage screenshots i Vanish-tilstand, men du vil blive underrettet, hvis de gør. Denne mulighed vil også dukke op i Facebook Messenger når youve fusionerede dine konti, der erstatter den hemmelige budskab mulighed, vi dækkede over.

Jeg ved et uheld opdaget at sende Tillykke i iMessage udløser en animeret effekt. Jeg kender Im sent til festen, men bedre at være sent end aldrig. Hvis du lige har fået en ny iPhone og modtog en animeret besked som Pew Pew eller du også opdaget det for nylig, og nu spekulerer på, hvad andre special effects tricks kan iMessage gør, så skal vi sejle igennem sammen.

Hvis du har brugt Facebook Messenger, lignende specielle effekter arbejde på, at så godt. Sådanne specielle effekter tilføje et twist og kreativ touch til dine beskeder. De specielle effekter som Pew Pew i iMessage arbejde på iPhone og iPad både.

tilføje specielle effekter ved hjælp af søgeord

Interessant, de søgeord Arent begrænset til de ovenfor nævnte. Ord med lignende betydninger på engelsk eller et andet sprog vil også udløse animationer. For eksempel vil sende de bedste ønsker tekst vise animerede konfetti. Du kan kontrollere den samlede liste over ord, der genererer specielle effekter.

tilføje specielle effekter manuelt

I ovenstående metode, er du nødt til at sende bestemte søgeord for at generere en animeret effekt. Hvad hvis du ønsker at udløse den særlige effekt for nogle andre tekst? Heldigvis er der også er muligt i iMessage.

For at gøre dette, skal du skrive din besked i maskinskrivning kasse med iMessage. Den blå send-knappen vises på højre side af skrive kassen. Hold på den blå knap, og et nyt skærmbillede vil dukke op. Tryk på fanen Skærm øverst.

Du vil blive vist preview af den første effekt. Stryg til venstre for at få vist andre specielle effekter såsom spotlight, balloner, konfetti, hjerter, laser, fyrværkeri , skydning stjerne, og fest . Tryk på den blå send-knappen for at sende din besked med det valgte animation. I tilfælde dont du ønsker at tilføje en særlig effekt, skal du trykke på ikonet kors under ikonet Send.

add boble effekt

Hvis du bemærket i ovenstående metode, vi skiftede til fanen Skærm under fanen Bubble. Dybest set, du får flere effekter under fanebladet boble. I modsætning screen effekter, de animere kun beskeden boble og ikke hele skærmen.

send håndskrevet besked

håndskrevne beskeder er så sjældne disse dage. Hvis du ønsker at genopleve disse øjeblikke og tilføje en personlig kontakt til dine beskeder, kan du oprette håndskrevne beskeder i iMessage. Meddelelsen vil animere for modtageren, som hvis du skriver det på kun det tidspunkt.

Trin 1: Til iPad, skal du trykke på Håndskrift-ikonet findes på Apple-tastaturet i iMessage app. Du bliver nødt til at rotere din iPhone for at skifte til liggende tilstand først. Når i liggende tilstand, vil du se ikonet Håndskrift på din iPhone Apple-tastaturet. Tryk på den.

Trin 2: Med fingeren eller Apple blyant, skriv din besked i skriveprocessen område. Tryk på pilene i venstre og højre kant for at øge skriveområdet. Tryk på ikonet ur for at se og sende tidligere håndskrevne beskeder. Tryk på Udført.

oprette dine egne specielle effekter

I de ovennævnte metoder, vi brugte tekst med specielle effekter og genererede håndskrevne noter. Ved hjælp af de samme tips, kan du tilføje et humørikon, Memoji, eller håndskrevne noter og oprette dine egne specielle effekter.

Nogle gange er det oprørende, når du sender en besked til en kontakt via iMessage kun at bemærke det gået efter et stykke tid. Hvis youve havde et øjeblik svarer til den, dette indlæg er for dig. Læs sammen for at lære, hvordan du deaktiverer forsvinder talebeskeder i iMessage.

Historien om selv- destructing talebeskeder

Tilbage i iPhone 6 dage, hvor Apple solgte varianter med 16 GB af uædle opbevaring, iMessage introducerede en praktisk ny funktion kaldet talemeddelelser. Det faciliteret let og mere intuitiv kommunikation, men som enhver ny softwareopdatering, det står over for nye udfordringer, herunder denne ene: hvordan man indføre et lager-hogging funktion, der ikke ville hog opbevaring?

Selvom talebeskeder ikke optager så meget plads som billeder og videoer, takket være kompressionsteknikker, de optager mere plads end tekstbeskeder. Så for at løse problemet med opbevaring af talebeskeder, Apple tilbød en enkel løsning: Slet talebeskeder automatisk efter to minutter.

Vigtig

3G og 4G Taleopkald på et LTE-netværk Gennemførelse og udfordringer

3G og 4G Taleopkald på et LTE-netværk Gennemførelse og udfordringer

4G, i sin nuværende tilstand er en pakkekoblet eller IP Internet Protocol implementering til kommunikation, stand til at overføre IP-datapakker, ligesom hvordan dataoverførslen sker i en webbrowser. Hver enhed, der sluttes til en LTE eller 4G-netværk er tildelt en IP-adresse af sine egne.

Er Samsung Galaxy A51 har trådløst Opladning

Er Samsung Galaxy A51 har trådløst Opladning

Læs mere om trådløs opladning, og som Galaxy-telefoner, ure, og øretelefoner er kompatible, hvad de lyse farver betyder, og grundlæggende fejlfinding.

Samsung Galaxy S20 FE Series anmeldelser

Samsung Galaxy S20 FE Series anmeldelser

Hurtigere end før, men stadig ikke så hurtigt

De 5 bedste trådløse opladere til Samsung Galaxy S21-telefoner i 2021

De 5 bedste trådløse opladere til Samsung Galaxy S21-telefoner i 2021

Her er vi med en liste over nogle bedste og egnede Samsung Galaxy S21 opladere i Indien til en overkommelig og rimelig pris. Så lad os komme i gang.

8 bedste Android smartwatches til 2021

8 bedste Android smartwatches til 2021

I denne artikel, vil vi være at hjælpe dig med at vælge ved at gå gennem vores top SmartWatch valg til par med din seneste One Plus-enhed.

Sprint telefontjeneste Nicaragua Forum

Sprint telefontjeneste Nicaragua Forum

Svar 1 af 4 nogen vide, om Id kunne få telefon service i SDS, Managua, Granada, Ometepe 2 kvindelige voksne rejser sammen, så ønsker at være sikker på at have en form for telefon med mig Mange tak alle

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.