Croma inear Wired øretelefon med Mic Voice Assistant Understøttet, CREA7303, Sort

2021 10 Bedste høretelefoner med mikrofon der er fantastisk til opkald

Mens øretelefoner og i-ører kan være fremragende dag-til-dag hovedtelefoner takket være deres bærbare og praktisk design, er de generelt ikke har den bedste mikrofon kvalitet, især hvis de er afhængige af en Bluetooth-forbindelse. Mens dedikerede Bluetooth headset designet til telefonopkald kan have bedre mikrofoner, har de ofte kun én øresnegl, hvilket gør dem mindre end ideelle til at lytte til musik på arbejde eller under dit daglige pendler.

Vi er skyld testet over 230 par øretelefoner og in-ear hovedtelefoner med mikrofoner og nedenfor er vores anbefalinger til de bedste øretelefoner med en mikrofon til at købe. Hvis du leder efter picks for andre øretelefoner og in-ear hovedtelefoner vores top, så tjek vores anbefalinger til THEA bedste øretelefoner og i-ører, thea bedst helt trådløse øretelefoner, og thea bedste Bluetooth headset til telefonopkald.

Bedste øretelefoner med en mikrofon: sony wi-xm trådløs

Den bedste øretelefoner med mikrofon kapacitet, vi har testet, er Sony WI-1000XM2 Wireless. Disse trådløse i-ører har en fleksibel nakkebøjle, en anstændigt behagelig pasform, og gode kontrol med opkald og musik funktioner. Deres in-line mikrofon gør din stemme lyd klar og forståelig over telefonen, og det er okay at adskille det fra baggrundsstøj.

De har en god byggekvalitet og en noget varm lydprofil, med en meget velafbalanceret mellemklassen, der gør dem velegnede til vokal-centreret indhold som podcasts eller telefonopkald. Deres ANC-funktionen gør et godt stykke arbejde med at isolere dig fra en vifte af baggrundsstøj, fra den lave rumlen af ​​bus- og flymotorer til omgivende samtaler. De understøtter NFC nemmere parring og kan forbinde samtidigt med to enheder.

Men deres nakkebøjle kan også få snagged på længere hår. Nogle mennesker kan finde deres in-ear pasform trættende, især når der bærer dem i lange perioder. De kommer med flere forskellige størrelser ørepropper, herunder skum og silikone muligheder, som kan hjælpe med at finde en mere komfortabel pasform. Alt i alt, hvis du kan lide halskanten design, de er en tilfredsstillende valg for at foretage telefonopkald.

Bedste virkelig trådløse øretelefoner med en mikrofon: Jabra elite t virkelig trådløs

Den bedste virkelig trådløse øretelefoner med en mikrofon, som vi har testet, er Jabra Elite 65T virkelig Wireless. Disse hovedtelefoner har en integreret mikrofon, som tilbyder en rimelig optagekvalitet. Mikrofonen kan også adskille din stemme fra moderate omgivende støj, sikrer, at du høres tydeligt, selv hvis du tager et opkald fra en travl gade.

Takket være deres multi-enhed parring, kan du holde forbindelsen til din smartphone og laptop på samme tid. De har også en temmelig komfortabel pasform og føler velbygget. Deres velafbalanceret lyd profil er velegnet til en bred vifte af audio genrer, selvom du kan nappe deres lyd passer bedre til din smag ved hjælp af deres følgesvend app grafisk EQ og forudindstillinger, hvis du foretrækker det.

Desværre, de kæmper for at passivt isolat dig fra lav rumlen af ​​bus motorer. Deres mere end fem timers uafbrudt afspilning tid kan ikke være nok til at få dig gennem lange dage på kontoret uden en genopladning, enten. På den positive side, deres bæretaske holder omkring to yderligere afgifter, hvilket er praktisk i en snæver vending.

Bedste kablede høretelefoner med en mikrofon: Bose QuietComfort / qc

De har en in-line mikrofon, som gør et godt stykke arbejde at optage din stemme, så du lyder detaljeret og forståeligt. Mens mic kampe til separat tale fra moderat baggrundsstøj, bør du ikke have for meget af et problem, hvis du taler i rolige omgivelser. Disse hovedtelefoner har også en komfortabel og let pasform, hvilket er godt, hvis du er på lange opkald.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

og modtog alle skader flasker fra at også uden kasser og tog 200Rs ekstra pakker, men pakning blev ikke gjort ordentligt. de er svindler og bedrager venligst DON '' T købe hos dem. IndiaMART bør forbyde denne idioter og tage gennemgang af en sådan svindler.

Oversigt

Bedømmelse: 5 ud af 5 af Anonymous fra Awesome productConsidering prisen på produktet, det er virkelig fantastisk. Lydkvaliteten er god og komfort er også god. Det er en smule tung, men du bør ikke forvente mere til denne pris. Bare gå til den. Det er en no brainer tilbud.

De headsets, du finder på denne side, vil sikre, at du bliver hørt højt og tydeligt, selv i travle miljøer, og de tilbyder også fremragende lydkvalitet så godt. Ikke kun det, men de er behagelige at have så godt, hvilket er afgørende, hvis du bruger masser af tid i lange telefonmøder.

Den bedste headset til telefonmøder

Mens de ikke ser væsentligt anderledes end deres forgængere, en række nye funktioner, herunder multipoint parringen, DSEE Extreme opskalering, konversation bevidsthed og auto-play / pause ved hjælp af en indbygget sensor al hjælp WH-1000XM4 krav på titlen for bedste hovedtelefoner til rådighed.

Plantronics BackBeat go

via kabel er tilbage på mode med de fantastiske BassHeads serie fra båden. Disse kablede øretelefoner skiller sig ud for fremragende lydkvalitet, der bliver pumpet op med kraftfuld lyd. BOAT wired hovedtelefoner udnytte den nyeste teknologi til at give rig og dyb lyd kombineret med et ergonomisk design for den fulde Bassheads oplevelse. EN

Wired headsets, der er let som en fjer og robuste som en klippe. BassHeads er vand og støvtæt forlængelse af livscyklus for indretningen holde en fra at bekymre sig om at beskadige enheden. De magnetiske øretelefoner og tangle-fri ledninger hjælper en til at bære dem rundt nemt og slappe indenfor sekunder for at undgå unødig besvær.

BassHeads kommer med en håndfri mikrofon, der tillader en at fortsætte taler samtidig være på farten. ontrol afspilning og aktivere smarte stemme assistent med lethed høflighed af de glatte én hånd integrerede kontroller. BOAT Bassheads er designet til at være din daglige følgesvend og de bedste kablede hovedtelefoner med mikrofon.

Funktioner af DPA headset og Earset mikrofoner

DPA arv headset og Earset mikrofoner har altid været, og stadig er, nogle af de mest klare, konsekvente og robuste miniature mikrofoner du kan finde på markedet. De er kendt for at arbejde på tværs af et bredt dynamisk område samt udstille lav forvrængning på tværs af alle SPL. Men, hvis du har brug for at presse lidt mere ydelse ud af dine mikrofoner, skal du vælge en mikrofon med CORE af DPA-teknologi.

En holdbar pakke

DPA headset og Earset mikrofoner er designet til at modstå de hårdeste betingelser. Vores unikke Dobbelt Vent Protection System giver mulighed for en stor modstandsdygtighed over for fugt og sved. Med en guld-behandlede membranen og mikrofonhuset plus en Kevlar-leder kabel, er vores mikrofoner lavet til at udholde.

En løsning, der passer ethvert behov

DPA headset og Earset mikrofoner giver dig mulighed for at møde en bred vifte af brugernes behov. Du kan vælge forskellige boom længder til at matche de behov, den specifikke talent. Korte bomme er ofte bedst til kraftigere højttalere eller situationer, hvor mic behov for at være mindre påtrængende . De fleksible headset mounts, der er tilgængelige på mange varianter, vil passe enhver størrelse hoved og øre. Blot ved at dreje bommen og den justerbare ørekrog kan mikrofonen flyttes fra venstre til højre øre, eller i den optimale position. DPA headset og Earset mikrofoner har også aftagelige kabler til let udskiftning.

Fleksibel adapter system

De adaptere til trådløse systemer giver dig fleksibel, enkel og overkommelige muligheder. DPA headset og Earset mikrofoner arbejde med alle førende trådløse mic løsninger, såsom Lectrosonics, Sennheiser, Shure, Sony, Wisycom, Zaxcom og mange flere. Vores geniale adapter system er en af ​​en slags i branchen. Den beskytter din investering i fantastisk lyd i mange år fremover.

Næsten uendelige muligheder

Et stort udvalg af tilbehør er til rådighed for vores headset mikrofoner. De mange forskellige tilbehør til rådighed for vores headset mikrofoner sikrer, at du kan sætte sammen det helt perfekt headset til at opfylde dine specifikke behov. Vælg mellem forskellige stilarter, farver, boom længder, ørekroge, headset mounts og mere.

Bose NC 700 er selskabets flagskib støjreducerende hovedtelefoner med fremragende mikrofon ydeevne. Bose har haft ry for at være de førende klasse for kvaliteten af ​​opkaldet på hovedtelefonerne, og Bose NC 700 udvider denne arv. Inden for de hovedtelefoner, du har otte mikrofoner, arbejder sammen om at støtte med god mic kvalitet. Seks af disse mikrofoner blokere omgivende støj når på opkald, mens to af dem forstærke brugerens stemme at tilvejebringe krystalklar lyd. De har også fremragende ANC ydeevne, slog ved måske Sony WH-1000XM4, men kun marginalt . Lydkvaliteten er også temmelig godt med hovedtelefonerne tilbyder ren og balanceret lyd for det meste. Batteriets levetid er anstændigt samt, får du omkring 20 timers spilletid på en enkelt opladning.

En feature-fyldt, udsøgt par hovedtelefoner, der kommer med klassens førende ANC og dynamisk lydkvalitet, Sony WH-1000XM4 også sport god mikrofon kvalitet. De hovedtelefon huse ikke én, ikke to, men fem mikrofoner til ANC og ringer funktionaliteter. Resultatet er naturlig og klar lyd på opkald, at han skal give lyd dæmpet eller fjernt på nogen måde. Derudover får du også en anselig batterilevetid på ca. 30 timer så godt. Sony WH-1000XM4 leverer også en behagelig pasform, fremragende lydkvalitet, og et væld af funktioner. Indretningen er prissat på Rs 24,990 på Amazon, der er på mere dyre side. Men hvis penge ikke er et problem, Sony WH-1000XM4 hovedtelefoner er formentlig en af ​​de bedste allround-du kan få på markedet i dag.

På samme måde til Bose NC 700, Bose QuietComfort øretelefoner er en imponerende sandhed trådløs øretelefon med en fremragende mikrofon setup. Mikrofonen setup på disse knopper leverer fantastisk overordnede lydkvalitet i opkald. Mikrofonerne relay brugerne lyde højt og tydeligt, når de på opkald og også opfanger minimal omgivende lyd. Udstyret med Bluetooth v5. Disse øretelefoner levere en solid ANC ydeevne og lydkvalitet så godt. Du får også en smuk anstændigt batterilevetid på 6 timer på alene ørepropperne. Også en 15-minutters-afgift kan magt knopperne sikkerhedskopiere at give to timer værd af afspilning. Desuden får du Qi trådløs opladning støtte til sagen og Bose Music app support, som giver mulighed for tilpasningsmuligheder af funktioner og indstillinger.

Hvis du er en iOS bruger, ville en af ​​dine bedste spil være Apple AirPods Pro. Udstyret med en bred vifte af klokker og fløjter som ANC, auto-connect, lyd deling og mere, de AirPods Pro huse en fremragende mikrofon, som er klassens bedste til at tage telefonopkald og optagelse. Apple H1 chippen sikrer også minimal ventetid, når du ser indhold på din smartphone. De øretelefoner også komme med Adaptive EQ, der automatisk indstiller de lave og midten frekvenser af lyden til formen af ​​wearers ører. Gennemsigtighed tilstand beskæftiger den indbyggede udluftningssystem og en ny kraft sensor på stilken af ​​hver øresnegl at deaktivere Active Noise Cancellation funktionen midlertidigt, så brugeren kan lytte til deres omgivelser eller lyden af ​​deres egen stemme under et opkald. Brug af opladning tilfælde kan den samlede batterilevetid af AirPods Pro udvides til 24 timer for musikafspilning.

Tilbyder fantastisk lydkvalitet, en fremragende mikrofon og et unikt design, AKG Y500 er en fremragende par hovedtelefoner, du kunne købe. Dens hukommelse skum pads sikre øget komfort, selv i længere tid ad forbrug og batteriets levetid er temmelig anselig, normeret til en kæmpestor 33 timer! Hovedtelefonerne kommer også med en 3. mm lydkabel til passiv brug og auto-pause / play-funktionalitet. Hovedtelefonerne har også en sammenklappelige design gør dem bærbare nok til at blive båret rundt på en rygsæk eller stor pung. Du får også underskriften AKG lyd, som er en velafbalanceret lyd signatur med nogle pift til det. Hovedtelefonerne også komme med Ambient Aware teknologi, der giver brugerne mulighed for at høre deres omgivelser tydeligt, når det er nødvendigt. Du får også andre funktioner såsom automatisk play / pause, kontroller musikafspilning, og multi-point-forbindelse.

Theres ikke meget at måske kritisk med Sony WF-1000XM3 da du får solid lydkvalitet, enestående ANC til in-ører, lang batterilevetid og et væld af premium-funktioner. Theyre en solid par ægte trådløse hovedtelefoner med en rigtig god mikrofon som godt. Stemmerne er viderebragt ganske godt gennem både øretelefoner og højttalere stemme gør ikke lyd dæmpet eller fjernt. Dog er lyde baggrund samles op og videresendes til modtageren på tidspunkter, så holder det i tankerne. Brugere kan også oprette forbindelse til Sony Hovedtelefoner Connect app til at tilpasse og skræddersy funktioner på ørepropperne. Lydkvaliteten af ​​øretelefonerne er afbalanceret, ren og detaljeret. Theres ingen bas bias og de fleste af frekvenserne er repræsenteret godt. Du får også en batterilevetid på 24 timer med ANC tændt, med 6 timer på alene knopper. Med ANC slukket, får du en total batterilevetid på en imponerende 32 timer.

Jabra Elite 75T er efterfølgeren til den populære Jabra Elite 65T. Hvis du fouragere markedet for en præmie par ægte trådløse hovedtelefoner, at omkostningerne betydeligt mindre end Apple AirPods Pro og Sennheiser Momentum ægte trådløs, Jabra Elite 75T er en stor mulighed. Udstyret med stjernernes passiv støjreduktion, god lydkvalitet og imponerende mikrofon kvalitet, kan disse øretelefoner være den perfekte pasform til bas elskere, der også har en aktiv livsstil. Øretelefonerne udnytter en 4-mikrofonopkaldsteknologi, som virkelig gør et godt stykke arbejde ved at dæmpe eksterne lyde som støj og vind. De har også stellar batterilevetid med en spilletid på 7. timer på knopperne alene og 28 timer inklusive opladningssagen. Øretelefonens komfort og pasform er usædvanlige og ikke trætter brugeren selv efter timers brug.

Vigtig

Top 10 bedste kundeservice job

Top 10 bedste kundeservice job

Kundeservice er den hellige gral af erhvervslivet. Vi har sammensat en kunde service færdigheder liste, at dine repræsentanter har brug for, ifølge data.

Ups, noget tabt

Ups, noget tabt

Samsung Galaxy S10 128GB Smartphones fås i nye, brugte, og certificeret renoveret på eBay. Gratis levering til rådighed på mange elementer Få de bedste tilbud nu.

EBBLifeline Program NEMR Telecom

EBBLifeline Program NEMR Telecom

Emergency Bredbånd Benefit EBB er et program, hvor Kongressen bevilget 3. milliarder til Federal Communications Commission FCC til hjælp

Få hjælp til din internetudbyder Bardstown Connect

Få hjælp til din internetudbyder Bardstown Connect

Cornell School District tjener K12th klasses elever og ligger i Coraopolis, PA.

Emergency Broadband Fordel Consumer Information

Emergency Broadband Fordel Consumer Information

Emergency Broadband-ydelsen EBB er et midlertidigt FCC-program for at hjælpe familier og husholdninger, der kæmper for at give bredbåndsinternet service under COVID19-pandemien. Lær mere

EE gør historie Landing en Plane Drevet af EE Fuld Fiber Home Bredbånd

EE gør historie Landing en Plane Drevet af EE Fuld Fiber Home Bredbånd

Find mange gode nye brugte muligheder og få de bedste tilbud til EE 4GEE WiFi mini mobilbredbåndsenhed på de bedste online priser på eBay Fragtfri for mange produkter

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

EID nummer er telefonens unikke esim identifikationsnummer, som anvendes, når operatøren kontaktes, f.eks under esim aktivering.

eIDMe hits 1 på Android App Store

eIDMe hits 1 på Android App Store

Jeg har fulgt trinene herehttpswww. oodomobile. omenhelpesimandesimvouchersI ved, at EID nummer er på emballagen. Når jeg aske ...

Android Kommentar rcuprer une oplysninger simpel sur une eID Belge

Android Kommentar rcuprer une oplysninger simpel sur une eID Belge

AgriEid VET SMART Stick Reader med trådløs EID nummer Autoimport direkte til youriPhone, iPad, tablet og smartphone Kompatibel withApple iOS og Android. GUARANTEEDto scanne og auto import EIDnumbers for AllBrands og størrelser af Animal Mikrochips FDX og NLISlivestock tags HDX til alle mobile enheder iOS en

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.