Forskellen mellem CDMA og GSM mobiltelefoner

Forskellen mellem CDMA og GSM mobiltelefoner Synonym

Må ikke udgive dig for en Sprint eller andre relaterede medarbejder. Enhver, der gør dette, vil blive forbudt. Hvis du identificerer eller repræsenterer dig selv som medarbejder i et indlæg eller en kommentar, skal du anmode om flair via den verificerede flair-anmodningsformular.

Hvis du sender en artikel link, skal du bruge artiklen titel eller meget tæt på den. Mindre justeringer for grammatik, stavning mv er tilladt. Vær venlig ikke at post-teaser eller clickbait-stil titler til din tekst indlæg.

Post ikke swac-anmodninger, swac-koder eller SWAC-associerede e-mail-adresser her. De vil blive fjernet, og du vil blive udsat for et forbud. Send ikke PM'er til verificerede medarbejdere, der beder om swac. Dette vil også udsætte dig for et forbud. Vi er seriøse om dette. Hvis du er en verificeret Sprint-medarbejder, og du vil tilbyde dine egne oplysninger, så har du lov til at gøre det. Bare hold den faktiske info til en privat besked venligst.

Der er en dedikeret subreddit for Sprint medarbejdere for at diskutere tingene ikke kundevendte på / r / sprintemployees. Vi opfordrer enhver bekræftet medarbejder til at besked mods der for at anmode om adgang. De har et særskilt moderationshold, end vi gør.

Hurtige links

Der er to hovedtyper af mobiltelefoner, der er i brug over hele verden: GSM og CDMA. Den type telefon du vælger i høj grad afhænger af, hvad luftfartsselskab du ønsker at gå med, da hver tilbud enten GSM eller CDMA-tjeneste. Nogle telefoner kommer i både CDMA og GSM-modeller, så du kan bruge denne type telefon på begge netværk, afhængigt af hvilken model du vælger.

forskellige netværk

CDMA står for Code Division Multiple Access og GSM står for Global System for Mobiles. Hver er en type radio protokol, der bruges i mobiltelefoner og hver udbyders mobile netværk er sat op til at arbejde med enten GSM, CDMA eller begge dele. T-Mobile og AT & T både tilbyde GSM-tjeneste, men primært på forskellige frekvenser, mens Sprint, Metro PCS og Verizon alle tilbud CDMA tjeneste. GSM-telefoner også opererer på en bestemt frekvens afhængigt af placeringen af ​​udbyderen. Den 900/1800 MHz er den mest almindelige, men telefoner i USA operere på 850/1900 MHz. GSM-telefoner, der opererer på en frekvens, kan ikke bruges på netværk med forskellige frekvenser med mindre telefonen er en tri-band GSM-telefon eller en quad-band GSM-telefon, der arbejder med en bred vifte af frekvenser. Selvom der ikke er nogen tegn på, at begge typer af netværk er sagens natur bedre end den anden, hver tilbyder forskellige funktioner, der kan hjælpe dig med at beslutte, hvilke der er bedst for dig.

forskellige hardware

CDMA håndsæt bruger forskellige protokoller end GSM-telefoner for tilslutning til mobilnet. De fleste CDMA håndsæt kræver ikke et SIM-kort, selv om nogle udbydere, der tilbyder 4G LTE tjeneste brug et SIM til at oprette forbindelse til det, og nogle CDMA telefonmodeller har et GSM SIM-slot til internationale rejser. De fleste CDMA hardware er i selve telefonen og kan ikke fjernes eller skiftes, hvilket er grunden til du ikke kan bruge en CDMA telefon på forskellige luftfartsselskaber. GSM-telefoner, på den anden side, skal du bruge et SIM-kort til link i den mobile tjeneste. Hvis du er på et GSM-netværk og ønsker at skifte til en anden udbyder, bare pop SIM fra den nye udbyder, ind i telefonen og service vil være lige ved hånden. Flere GSM telefon muligheder end CDMA håndsæt, fordi mens en CDMA mobil udbyder kan vælge, hvilke enheder til støtte, skal et GSM-netværk støtte enhver telefon, der fungerer på GSM-tjeneste.

forskellige regioner

De fleste store luftfartsselskaber i USA brug CDMA-netværk, så CDMA er den mest populære mobiltjeneste i U.. Internationalt, selv om, GSM telefoner er næsten universelt foretrukne, med undtagelse af Sydkorea. En af grundene til dette er, at GSM-telefoner kan oprette forbindelse til luftfartsselskaber i forskellige lande ved at indsætte et nyt SIM-kort, og derefter kan vende tilbage til den gamle tjenesteudbyder ved re-indsætte det originale SIM-kortet. Hvis du planlægger at rejse til udlandet med en CDMA telefon, at tjekke med din udbyder se, om et SIM-slot er inkluderet i telefonen til brug på internationale netværk. Hvis din CDMA telefon ikke har et SIM-slot til internationalt brug, vil telefonen være nytteløst uden for lande, der bruger CDMA.

fordele og ulemper

En ulempe ved de fleste CDMA-netværk i USA er, at de ikke udnytter samtidig tale og data optimering, som vil give en telefon til at sende data, mens engageret i en samtale. Alle GSM-net kan sende data, mens et opkald er i proces. Nogle internationale CDMA-netværk kan, også, hvis de bruger SV-DO - men ingen i amerikansk tilbud SV-DO. For eksempel kan iPhone 5 gør samtidig tale og data på AT & T og T-Mobile, men ikke på Sprint eller Verizon.

En fordel ved GSM-netværk er, at du kan bruge din telefon på alle GSM luftfartsselskab, du ønsker, så længe den er låst op. Selvom Verizon og Sprint er begge CDMA-netværk i USA, kan hver låse en iPhone på sit netværk for internationale GSM-netværk og vil gøre det, så længe kunden har været i god stående i 60 dage.

Melly Parker har været at skrive siden 2022 med fokus på sundhed, erhverv, teknologi og hjem forbedring. Hun har også arbejdet som lærer og et bioassay laborant. Parker tjener nu som et marketing specialist på en af ​​de største mobile app udviklere i verden. Hun har en Master of Science i engelsk.

GSM og CDMA er forskellige teknologier, som telefoner bruger til at oprette forbindelse. De blev begge udviklet i begyndelsen af ​​halvfemserne for 2G-forbindelse. Men ingeniører kunne ikke blive enige om, hvilken en var det bedste. Så i USA, FCC afgjort på en dual-mode rute, der krævede enten GSM eller CDMA. Thats hvorfor vi har 2 forskellige teknologier.

Heldigvis ingeniører enige om en ny cellulært system til 4G-forbindelse. Og thats LTE. Bærere designet LTE til data. Men dens arbejdet så godt, at de erstatter alt andet med det. For eksempel, at ve indført VoIP løsninger som Volte erstatte traditionelle opkald.

Har alle de luftfartsselskaber, enige om LTE mener det vil lettere at skifte telefoner mellem luftfartsselskaber?

De fleste nye telefoner bruger LTE kun for data og stole på GSM eller CDMA for stemme og tekster. Så du er stukket med at vælge mellem en CDMA og GSM-telefon, hvis du vil stemme. Men de fleste af Verizon og Sprints kunder er på LTE. Theyre arbejder på VoLTE at løse voice-over CDMA problem, så de kan afvikle 3G så tidligt som 2022.

Hvad du behøver at vide om CDMA vs gsm vs LTE

Uanset om du bruger en CDMA eller GSM-net, gør det ikke noget. Det afgørende er dækning fra CDMA og GSM-netværk. Heldigvis, USA Mobile har fremragende mobildækning hjælp af de bedste GSM- og CDMA-netværk i USA.

CDMA vs GSM telefoner

Skifte GSM-telefoner mellem forskellige netværk er nemmere end med CDMA telefoner. Thats fordi alle GSM telefoner bruger flytbare SIM-kort. Du kan sætte et SIM fra én telefon til en nyere en, og alle dine info ligesom telefonnummer og planen vil gå til den nye telefon.

LTE telefoner har brug for SIM-kort. Og da LTE giver den hurtigste data, de fleste nyere telefoner har også LTE kapaciteter. Således fleste nyere telefoner også tage SIM-kort. Betyder det, at du kan skifte telefoner mellem luftfartsselskaber? Det vil være lettere, men du stadig nødt til at sørge for din telefon har forskellige frekvensbånd. Eller købe telefoner, der understøtter CDMA, GSM, og LTE på de fleste bands.

Blog

"Sprint har været en tidlig leder i deres støtte til M2M applikationer og er en værdifuld partner for væksten i Telits CDMA produktlinje i Nordamerika," siger Michael Ueland, Vice President og General Manager for Telit Wireless Solutions, Inc. . "Vi er glade for at arbejde med Sprint til yderligere at udvide udviklingen af ​​innovative M2M applikationer."

Den CC864-DUAL har den samme form faktor, funktion og AT-kommando interface som GSM / GPRS og UMTS / HSDPA modparter, GC864 og UC864 henholdsvis bemyndigelse integratorer og OEM'er til problemfrit bytte moduler uden dyre redesign, når man bruger flere mobilnetværk. Dette gør det muligt M2M applikationsudviklere at designe en applikation én gang og drage fordel af den globale dækning og fleksibilitet, ved at have en enkelt design, som understøtter GSM / GPRS, UMTS / HSDPA og CDMA-1xRTT, den mest udbredte mobilteknologier i hele verden.

Med sin forgænger, og udvidet driftstemperaturområde på -30 ° C til 80A ° C, Telit CC864-DUAL er den perfekte platform for mellem-til højvolumen M2M applikationer og mobile data og computing enheder. Ud over andre værdiskabende funktioner, den CC864-DUAL inkorporerer gpsOne® evne til applikationer i mobile miljøer såsom telematik, personlig og sporing af aktiver, såvel som over-the-air vedligeholdelse og forvaltning af software i modulet for at beskytte kundernes investeringer.

Når forbrugerne mener om mobile netudbydere, deres primære bekymring er med hensyn til dækning, kvalitet, support, prissætning, og andre faktorer, men når du vælger et netværk luftfartsselskab, du også gøre valget mellem et GSM-netværk eller et CDMA netværk, i det mindste i USA.

Du har sikkert stødt på disse vilkår i fortiden, når picking en mobiltelefon, eller når første sammenføjning, eller skifte, netværk luftfartsselskaber, men hvad betyder de, og hvad er forskellen mellem de to? Vi finder ud af, som vi tage et nærmere kig på GSM vs CDMA og hvad det betegner for os som forbrugere.

Hvad er gsm?

GSM står for Global System for Mobile Communication og er nu betragtes som standard for kommunikation globalt, især i Asien og Europa, med dets tilgængelighed i over 210 lande verden over. Det fungerer på fire forskellige frekvensbånd, 900 MHz og 1800 MHz i Europa og Asien, og 850 MHz og 1900 MHz i Nord- og Sydamerika. GSM Association er en international organisation grundlagt i 1987 med det mål at udvikle og tilsyn udvidelse af det trådløse GSM-standarden.

Hvad er CDMA?

CDMA eller code division multiple access, var en standard designet og patenteret af Qualcomm, men efterfølgende anvendt som grundlaget for CDMA2000 og WCDMA standarder for 3G. Men på grund af sin proprietære natur, CDMA has not set, den globale vedtagelse at GSM har, med mindre end 18% OFA netværkene rundt om i verden ved hjælp af CDMA, og findes primært i USA, med Verizon Wireless og Sprint både ved hjælp af CDMA-netværk, samt i Sydkorea og Rusland. Du kan finde den fulde liste over CDMA-netværk her.

CDMA-netværk lag digitaliserede opkald over hinanden, tildelingen unikke koder til at skelne mellem dem. Hvert opkald data er kodet med en anden nøgle, og de opkald sendes derefter samtidigt. Modtagerne har hver den unikke nøgle samt, at opdele det kombinerede signal i sine enkelte opkald.

Gsm vs CDMA: væsentligste forskelle

Begge er flere access-standarder, hvilket betyder, at flere opkald kan gå gennem et enkelt tårn, men som du kan se, den største forskel mellem de to har at gøre med den måde dine data konverteres til radiobølgerne, at din telefon udsendelser og modtager. Der er, selvfølgelig, mere praktiske overvejelser, der betyder noget mere for os som forbruger, som du kan finde nedenfor:

Gsm vs CDMA: fremtiden

Med fremkomsten af ​​4G og vedtagelsen af ​​LTE og LTE-Advanced som standard af de fleste netværk luftfartsselskaber verden over, diskussionen af ​​GSM vs CDMA betyder noget mindre hver dag. Du har måske bemærket, at moderne smartphones er beregnet til CDMA-netværk også komme med SIM-kort slots, for at drage fordel af de netværk 4G LTE kapaciteter.

Med overgangen til 5G, valget mellem GSM og CDMA bliver endnu mindre relevant, da taleopkald teknologier i stigende grad gået over til datanetværk mærker. I dag er det argument er kun en betragtning som 2G og 3G-netværk stadig anvendes ved rygraden i netværket voice-teknologier. Til sidst, vil disse bånd være repurposed og netværk vil bevæge sig væk fra denne ældre stemme teknologi. For eksempel har AT & T allerede slukket sin 2G GSM-net og Verizon er indstillet til at lukke ned 2G og 3G CDMA kommer i slutningen af ​​2022.

Mens GSM og CDMA håndsæt ikke kan være byttes selv nu , og vil aldrig være cross-kompatibelt, der plejer at gøre en forskel, som vi fortsætter med at gøre et skub i retning af mere avancerede 4G og 5G-netværk. Medmindre international roaming er en faktor, så vidt taleopkaldet og 3G databehov angår, både GSM og CDMA-netværk er lige gode, med faktorer som tilgængelighed, dækning, kundeservice og pris, mere på spil her.

Dens også værd at bemærke, at mange CDMA telefoner â €”ligesom dem, der tilbydes fra Verizon â €” har også understøttelse af GSM-teknologi ved roaming, så internationale rejsende ikke virkelig engang at bekymre sig meget om det længere.

- af svar

NEJ! Sprint har ændret deres kontrakt og ikke længere tillader disse ulåste telefoner. Jeg gik gennem erstatte 3 telefoner og spildt en måned forsøge at få dette løst indtil nogen regnede det ud for mig. Ekstremt frustrerende!

Vigtig

Hvordan indsender jeg en påstand med Asurion Sprint

Hvordan indsender jeg en påstand med Asurion Sprint

Sprint krav er en ny strømlinet proces for at fuldføre RD skattekrav på bare én uge. Vores LightTouch tilgang vil holde dit engagement på et minimum, så du kan fokusere på din virksomhedernes daglige.

ATT vs Sprint Cell planer som man vil holde dig på Full Bars

ATT vs Sprint Cell planer som man vil holde dig på Full Bars

En nylig uafhængig undersøgelse af LTE-dækning inden fire U.. byer viste Sprints netværk halter langt bagefter dem af både Verizon Wireless og ATT.

Sprint International Kontakt Sprint International Calling Tekstil Planer Sprint Support

Sprint International Kontakt Sprint International Calling Tekstil Planer Sprint Support

Var altid her for at hjælpe. Kontakt os i dag og et medlem af holdet vil være i kontakt snart.

Tmobile migrere Sprint kunder automatisk med Magenta Complete

Tmobile migrere Sprint kunder automatisk med Magenta Complete

Nye og eksisterende tmobile kunder kan få Paramount Plus streaming service gratis i et år.

Holiday Smartphone Deals Walmart. om

Holiday Smartphone Deals Walmart. om

Du kan stadig få op til 400 fra en iPhone 11 eller 500 fra en Galaxy S10. Theres også massive besparelser på pixel 4 plus gratis gavekort fra Walmart og Best Buy.

Nyeste Sprint Cyber ​​Mandag tilbud til 2019 Delt af Retail Sikring

Nyeste Sprint Cyber ​​Mandag tilbud til 2019 Delt af Retail Sikring

Mobile salg tegnede sig for tæt på 70 af Cyber ​​Mandag køber sidste år. Her er hvordan man opbygger en tekst markedsføring strategi, der udnytter dette.

Mobiltelefon Butikker i Dedham, MA CompareCellular. om

Mobiltelefon Butikker i Dedham, MA CompareCellular. om

Sprint Store i Dedham, 855 Providence Hwy, Dedham, MA, 02026, Åbningstider, telefonnummer, kort, latenight, søndag timer, adresse, Mobiltelefoner

Texas Sprint Cup Race udskudt

Texas Sprint Cup Race udskudt

Tmobile ændrede roligt sin kunders privatlivspolitik, så den kan begynde at sælge kundedata til annoncører uden at skulle få kunderne eksplicit samtykke.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.