Rabat for Militære veteraner

Rabat for Militære veteraner

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

I dag har vi fejre og ære alle militære veteraner, der har tjent i U.. Bevæbnede styrker. Vi er stolte af at støtte veteraner og deres familier med vores rekruttering programmer, medarbejder netværk og T-Mobile Magenta Militær sats plan.

Dens svært at virkelig forstå, hvad vores veteraner og aktive pligt militært har været igennem og grundigt udtrykke, hvor meget vi sætter pris på dem. T-Mobile viser veteraner elsker den bedste måde, vi ved, hvordan: Gennem vores karriere tjenester, partnerskaber og planer. T-Mobile er forpligtet til at ansætte 10.000 veteraner og militære ægtefæller med 2023. T-Mobile partnere med Missionen Fortsætter, Ansættelse Vores Heros, FourBlock Online, og andre organisationer, der er dedikeret til veteraner og militær. Veteraner og aktive pligt militære tjene os, så vi ønsker at returnere favor til dem. Dette er en venlig påmindelse om, hvor vi tager os af vores militære kunder gennem planer og tjenester.

Magenta Militær â € ”At give vores militære kunder ubegrænset tale, tekst, og smartphone-data på vores netværk til en nedsat pris! Udnyt 5G adgang, Mobil uden Grænser, med skatter og afgifter inkluderet!

Vores veteraner og aktiv militær har en enorm plads i vores hjerter. Whos din største indflydelse? Hvem vil du gerne vise kærlighed til på Veterans Day? Svar nedenfor og vise din støtte til veteran eller aktiv tjeneste familie eller ven, du har i dit liv!

T-Mobile bliver klar til at hæve priserne for abonnenter, der har draget fordel af sin Netflix On Us forfremmelse: Den mobile luftfartsselskab vil begynde opladning eksisterende kunder, der har deltog i at fremme en yderligere $ 2 per måned at tage højde for Netflixs seneste prisstigning.

Forbrugerne vil se deres regning gå op starter på 6/2. De, der ønsker at undgå prisstigningen kan i stedet vælger T-Mobiles nye mobile plan, døbt Magenta. De vil fortsætte med at få Netflix gratis som en værdi-add, men med en nedgraderet tier. T-Mobile giver Magenta kunder adgang til Netflixs standard-definition grundlæggende plan, som også omfatter kun streams til én enhed ad gangen. Tidligere kunne kunderne få adgang til Netflixs HD med op til to samtidige streams planlægge gratis.

T-Mobile først introducerede sin gratis Netflix tilbud til ubegrænset familie planer i september 2022. Luftfartsselskabet modtager en gros rabat på Netflixs detailpriser. Men, sagde T-Mobile COO Mike Sievert på det tidspunkt, â det ikke var en stor rabat og tilføjer, at Netflix forfremmelse var en stor investering for luftfartsselskabet.

Netflix annonceret i januar, at det var at hæve priserne for sine streaming planer dette forår. Selskabets standard plan koster nu $ 12. 9 per måned, mens dens grundlæggende plan er $ 8. 9 pr. Måned. Kunder, der ønsker at streame medier i 4K eller adgang op til 4 streams ad gangen, til behovet betale $ 15. 9 pr. Måned.

valgfri skærmlæser

Fremkomsten af ​​streaming-tjenester i sidste ende ændret ansigt underholdningsindustrien. TV ratings begyndte at styrtdykke, når smartphones begyndte at fylde hænder og behov hos mennesker, hvilket er grunden til underholdningsindustrien gik digital så godt. I dag, streaming programmer og gratis filmkanaler apps dybest set er underholdning, og det mest genkendeligt af dem alle er Netflix.

Med streaming tjenester tilsyneladende ser intet andet end succes i den digitale tidsalder, serviceudbydere sprang hurtigt i at tilslutte sig og løft fortjeneste. De øverste luftfartsselskaber, nemlig AT & T, Sprint, Metro, Verizon, og T-Mobile har alle besluttet at oprette kampagnetilbud eller tilbud omkring streaming industrien. Efter alt, er streaming-tjenester ved at blive nogle af de mest essentielle apps på markedet. Denne oprigtig forhold mellem mobilnet og streaming-tjenester kan også ses rundt omkring i verden.

I USA premium medlemskab i bestemte streaming-tjenester kan tilføjes som en bonus for et luftfartsselskaber abonnenter. Denne artikel vil især fokusere på T-Mobiles Netflix på os, selv om andre luftfartsselskabers tilbud kan blive rørt på fra tid til anden.

Netflix på os er en aftale eller salgsfremmende tilbud fra T-Mobile. Dybest set, dette tilbud giver støtteberettigede T-Mobile plan abonnenter en gratis Netflix-konto. Niveauet af kontoen vil naturligvis afhænge af prisen på planen benyttet.

Rabat for Militære veteraner

Alle ved, at streaming-tjenester ikke kommer i billig. Netflix selv kan koste op til lidt mindre end $ 20. Andre streaming-tjenester som Disney Plus er billigere, men det stadig kan komme til en pris, hvis du er på et budget. Med det sagt, en aftale som Netflix på os, som giver gratis Netflix er virkelig et tilbud, som du ikke kunne simpelthen modstå.

Ting du har brug for at få gratis t-mobil netflix på os

Den gratis Netflix konto givet gennem Netflix på os promo kan kun blive benyttet på visse T-Mobile Planer. Tilbuddet er et eksklusivt partnerskab med Netflix, så før du får gratis konto, er du nødt til at benytte en af ​​de støtteberettigede mobile planer først.

Magenta®

Magenta bringer T-Mobiles Essentials til abonnenter plus mere. Den Magenta Planen har ubegrænset tale, tekst, og 4G LTE-data. T-Mobile også for nylig tilføjet deres 5G netværksadgang til Magenta abonnenter. Andre indeslutninger af produktet er T-Mobiles fidus-blokerende beskyttelse, mobile hotspot-data, og T-Mobile tirsdage, der giver rabat og mere gennem sin dedikerede mobile app.

T-Mobile er kendt for sin rejse fordele og deres Magenta plan er ikke en fritagelse til det. Denne plan kommer også med internationale sms'e, data og ubegrænset tale, tekst og data i Mexico og Canada.

Nu til den gratis Netflix, Magenta plan abonnenter, der vedligeholder 2 + linjer i god stående er berettiget til at benytte en grundlæggende konto på Netflix. Denne konto normalt koster $ 8. 9 om måneden, så det er en temmelig god deal allerede. For at gøre tingene endnu bedre, kan Magenta brugere også nyde ubegrænset SD video streaming.

Magenta® militær

Magenta og Magenta Military er stort set de samme. Den eneste forskel mellem de to er, at den militære plan er billigere, men det er primært fordi denne plan er kun for veteraner eller dem, der stadig i aktiv tjeneste. Selvfølgelig, for at være fuldt berettiget til planen, ville du nødt til at bekræfte din militære status.

Magenta Militær kommer med ubegrænset tale, tekst, og T-Mobile smartphone data. Det har fem lag af scam-blokerende beskyttelse og T-Mobile tirsdage app. Du kan også få 3 GB af 4G LTE-data for mobile hotspot deling. Som for sine internationale frynsegoder, Magenta Militær har ubegrænset tekst & 2G data i mere end 200 lande. 5 GB 4G-data vil også være tilgængelig i Mexico og i Canada på denne plan.

Endelig er planen kommer med gratis Netflix. Da dette er en magenta plan, vil du kun få en Basic konto værd $ 8. 9. Planen kommer med ubegrænset SD streaming dog så thats en temmelig god deal.

Magenta® plus

Magenta Plus har ubegrænset tale, tekst, og ubegrænset 4G LTE-data meget ligesom de andre Magenta planer. 5G adgang er inkluderet, og det kommer med den sædvanlige pakke af beskyttelse fidus-blokering og T-Mobile tirsdage. Den mobile hotspot-data og Netflix på os indeslutninger give denne beskæftige plus det har på sit navn.

Plus-versionen har 20 GB af 4G LTE-data for mobile hotspot deling, mens dens 3G-hotspot er ubegrænset. Thats temmelig en opgradering fra den grundlæggende 3 GB på 4G. Oven i det, Magenta Plus leveres med en standard gratis Netflix-konto, som normalt koster omkring $ 12. 9. En standard konto kan du se på to HD-skærme.

Magenta® plus militær

Meget ligesom tilfældet i Magenta og Magenta Militær, Magenta Plus og dets militære version er stort set de samme. Som du måske har gættet, den eneste forskel mellem dem er priserne. Magenta Plus Military er billigere med $ 8 end dens grundlæggende modstykke .

Magenta Plus Militær leveres med ubegrænsede opkald, tekster og data. Det har de sædvanlige fem lag af fidus-blokerende beskyttelse og de gratis ting fra T-Mobile tirsdage. Det har ubegrænset in-flight 5 GB 4G-data i Mexico og Canada og i udlandet sms'e samt Wi-Fi,.

I modsætning til Magenta Military, Plus Military har 17 GB mere af 4G LTE hotspot data for i alt 20 GB delbar 4G. For gratis Netflix, Plus Militære brugere vil komme til at nyde en standard konto med to HD-skærme med ubegrænset streaming.

Magenta® plus ubegrænset

T-Mobile Ubegrænset 55 planer er bærere tilbud til aldersgruppen 55 og derover. I øjeblikket er der tre Ubegrænset 55 planer, nemlig Essential Ubegrænset 55, Magenta Ubegrænset 55, og Magenta Plus Ubegrænset 55. Kun Plus Ubegrænset 55 planen er gratis Netflix.

magenta plus ubegrænset 55 er stort set det samme med plus militært tilbud. Det har ubegrænsede opkald, tekster og smartphone data. Derudover har den også i alt 20 GB 4G LTE til deling sammen med ubegrænset 3G til samme formål. Dens internationale Inklusioner omfatter 5 GB 4G-data i Mexico og Canada, data og teksting i udlandet og ubegrænset Wi-Fi.

Jeg skiftede til tmobile i november, og hidtil ingen problemer. Militærplanen er en temmelig god aftale! Fungerer anstændigt i udlandet, men jeg kan ikke klage siden jeg kun betaler 100 bucks en måned for 2 linjer. Tak for alle, der tjener!

James Agnello

Først og mest for alle dem, der havde og stadig tjener .. Hank dig!. Jeg kaldte T-Mobile i dag for at fortælle dem, at jeg forlod efter 17 år på grund af meget fattige til ingen modtagelse og eller tjeneste på mit arbejde og omkring de fleste steder, jeg ofte går til, blev fortalt .. Kay held og lykke med din nye transportør. Lol! Tak for intet T-Mobile

Cee Rosa

Jeg var forbruger af AT & T i tredive fem år, indtil jeg flyttede til et bjergsamfund, hvor AT & T mislykkedes, nu en tilfredsstillende mobiltelefon og internetforbruger af T mobile to tommelfingre op til dem og deres service.

Vigtig

Tmobile timer og steder i McDonough, Georgia

Tmobile timer og steder i McDonough, Georgia

Tmobile, Butikker Placering og kontaktoplysninger, 3 anmeldelser fra kunder, åbne timer, billeder på Nicelocal. om. Tmobile på kort.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Find dine nærliggende tmobile butikker WiFi hotspots i USA, kontaktoplysninger, åbningstider, kort og GPS-retninger til TMOBILE McKinney TX.

TMOBILE produkter på TMOBILE 121 Custer i McKinney, TX

TMOBILE produkter på TMOBILE 121 Custer i McKinney, TX

Celledækning i McKinney for Att, Tmobile, U.. Cellular, Verizon.

OnePlus Smart Phones på Tmobile Carlisle Pike Sporting Hill Rd i Mechanicsburg, PA

OnePlus Smart Phones på Tmobile Carlisle Pike Sporting Hill Rd i Mechanicsburg, PA

Søgning efter en T-mobilbutik i nærheden af ​​mig i Mechanicsburg, PA Find den nærmeste T mobile butik og forhandler i nærheden af ​​dig nu med vores gratis søgning

Yahoo er en del af Yahoo familie af mærker

Yahoo er en del af Yahoo familie af mærker

Find en tmobile butik i nærheden af ​​dig for at opgradere din mobiltelefon eller for at skifte din telefonplan hurtigt og nemt.

Tmobile Power Rd Broadway Mesa, AZ

Tmobile Power Rd Broadway Mesa, AZ

T-Mobile, Mesa. 1 ligesom 17 var her. Glædelig jul fra leder i 5G Nu Amerika største 5G netværk giver også den hurtigste og mest ...

Tmobile Mesa AZ 1920 S. Stapley Drive

Tmobile Mesa AZ 1920 S. Stapley Drive

Stop ved tmobile E Baseline Rd S Power Rd i Mesa, AZ dag for at få de nyeste tilbud på vores telefoner og planer. Gennemse instock enheder, udsigt kontortid, eller bestille tid.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Tmobile i byen metairie af adressen 4025 Veterans Memorial Blvd, Metairie, LA 70002, Amerikas Forenede Stater

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.