Opdag 5G-teknologi Den nyeste netværksgenerering O2

Sådan slukker du 5g på iPhone 13

Ligesom sidste års modeller har alle iPhone 13 varianter 5g. Når du tænder telefonen for første gang og aktiverer mobildata, vil det automatisk prøve at etablere en 5G-forbindelse. Mens dette vil være det ideelle scenario for brugere, der bor i områder med anstændig 5G-forbindelse, kan det være det modsatte på steder, hvor 5g ikke er en mulighed.

På trods af hvordan revolutionerende 5g er det, vil det tage lidt tid for at blive tilgængelig på samme niveau af kvalitet rundt om i verden. Større byer 5g Hastigheder kan blæse forstæder ud af vandet, hvilket betyder, at det kan være en bedre ide at vende tilbage til 4G, hvis du ikke kan få en stabil 5G-forbindelse.

Valg af LTE eller 4G vil deaktivere 5g for godt, da din telefon kun vil kunne bruge 4G / LTE, når den er tilsluttet et mobilnetværk. Et stærkere 4G / LTE signal kan være mere nyttigt end et svagt 5G-signal, da en stærkere forbindelse vil eliminere chancen for dråber på grund af lav signalkvalitet.

De fleste spil annoncerer 5g af god grund, da en anstændig 5G-forbindelse kan eliminere lag og nedre ping. Det kan også gøre det modsatte, hvis din 5G-forbindelse er væsentligt svagere end din gennemsnitlige forbindelse med 4G. Hvis det er tilfældet, skal du have en mere stabil spiloplevelse ved at vende tilbage til 4G / LTE, og du skal følge trinene ovenfor igen for at slå 5G tilbage på.

Apple iPhone Pro Max

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Appleinsider støttes af dets publikum og kan tjene provision som Amazon Associate og Affiliate Partner om kvalificerende køb. Disse affilierede partnerskaber påvirker ikke vores redaktionelle indhold.

Det er i skarp kontrast til Verizons øvrige tilbud. Dens 4G LTE-netværk leverer ofte hurtigere hastigheder end LOW-BAND 5G-netværket fra enten T-Mobile og AT & T. Bærerens UltrawideBand 5G-netværk er top-tier, men har ekstremt begrænset dækning.

Problemet med DSS, som PC Mag påpeger, er, at det ideelle 5G-netværk vil køre på brede, dedikerede kanaler. Hvis det ikke er en mulighed, tillader DSS en transportør at bruge "odds og ender" af ubrugte 4G-kanaler til et 5G-netværk.

Men det kommer med WaDEOFFS . Både 4G og 5G-telefoner konkurrerer om den samme kanal, med de 5G-udstyrede enheder, der blot kører et separat 5G-kodningssystem. Når luftfartsselskaber rent faktisk vedtager selvstændige 5G-systemer, vil DSS have ikke-hurtige fordele. Men i øjeblikket er det eneste, som teknologien gør, sænker ydeevnen.

IPhone 12 PRO test, udført af PC Mag's Sascha Segan, involveret at skifte mellem 5G og 4G-netværk på otte forskellige steder i hele New York City. Bortset fra den ene 5g placering, der havde 5g UWB, testet DSS 5G konsekvent langsommere end 4G LTE.

Selvom DSS er beregnet til at have lavere latens, fandt testen, at det udførte værre i den henseende end LTE. En trådløs ekspert foreslog, at dette kunne være på grund af, hvordan telefoner i DSS-tilstand håndterer bæreraggregering.

Bærere kunne håndtere problemet ved at skubbe trafik gennem 4G LTE i situationer, hvor det ville være hurtigere end DSS 5G. Ifølge signalerforskning rejser det meste af trafikken på DSS 5G allerede over LTE.

Både Verizon og AT & T ser også på mid-band 5G Airwaves, kendt som C-band, for at øge deres netværk. Teknologien, der ligner T-Mobile mid-band, vil sandsynligvis gøre væk med præstations- og latensproblemerne i DSS 5G. Verizon byder i øjeblikket til C-bandspektrum, hvoraf nogle vil blive tilgængelige inden udgangen af ​​2022.

Sådan slukker du 5g på iPhone 13

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Markedsføringsmaskinen til 5G er nu i høj gear. AT & T sparkuably fyret det første skud, da det begyndte at genmontere nogle af sin 4G LTE Service 5G Evolution, komplet med et 5G E logo i statuslinjen i nogle telefoner. Nu er 5g overalt, hvor du ser ud. Alle de største luftfartsselskaber bruger store penge Hyping up 5G og forsøger at overbevise dig om, at du først og fremmest har brug for det, og hvad mere har du brug for det fra den transportør.

Hvad er g, alligevel?

5g er det næste skridt, og er beregnet til at tage os gennem det næste årti af trådløse serviceforbedringer. Det kan tilbyde et stort forbedret hastighed, mere pålidelige forbindelser, og måske vigtigst af alt, det er designet til at rumme et langt udvidet antal tilsluttede enheder.

Hvorfor skal jeg bekymre mig om g?

For det meste kan du forvente, at din første 5G-telefon tilbyder real-world download hastigheder, der spænder fra hundrede megabit per sekund til over en gigabit per sekund. Afhængigt af din placering, telefon og en flok andre Variabler , kan du realistisk

I årenes løb, som 5G-netværk og enheder forbedres, vil disse hastigheder gå op. År Fra nu af kan vi se multi-gigabit-downloadhastigheder sammen med uploadhastigheder over en gigabit under de bedste omstændigheder.

5g hastigheder vil til sidst være hurtige nok, med lav nok latens, for at tjene som din hjemme internetforbindelse, og nogle udbydere har planer om at gøre netop det. Youd har en fast antenne på dit hus eller lejlighed og modtager din hjem internet dataoverførsel over luften.

Det er derfor, at 5g er vigtig: det vil i sidste ende gøre din telefon til at føle sig som at være forbundet med en meget hurtig wi-fi-forbindelse overalt, hvor du går, og kunne give en god nødvendig konkurrence i boliginternetadgang.

g tilgængelighed

Alle tre store luftfartsselskaber tilbyder mobil 5g service, men det kommer med en stor stjerne. 5G dækning er spotty, i nogle tilfælde meget plettet. Der er nogle byer, hvor en transportør siger, at de har 5 g service, men det er bare en håndfuld blokke downtown.

T-Mobile bygger 5G på tværs af et smukt bredt spektrum, inkorporering nogle mmwave stationer og opgraderer dens eksisterende sub-6GHz frekvenser til 5 g. Virksomheden fusionerede med Sprint, hvilket gav det ekstra frekvens i det værdifulde mid-bånd rækkevidde. Men T-Mobile er fokuseret på bredden af ​​dækning, der skubber sin 600MHZ-implementering af 5G, og forsøger at dække så meget af landet som muligt i stedet for at gå til de højeste spidsbelastninger.

Verizon fokuserer på det super-højfrekvente, men super-kort-range MMwave-spektrum først og ekspanderer til lavere frekvenser senere. Dens dækning er så begrænset, at kortene er byby, men forestillingen, hvis du er i et af de begrænsede områder, er fantastisk. Dens nyere 5G Nationwide Service hjælper med at udvide 5G dækning med noget, der hedder dynamisk spektrumdeling, men det har vist sig at være ikke hurtigere end LTE i mange tilfælde.

AT & T tilbyder både sub-6GHz og MMWave 5G-forbindelser, men det er ikke som udbredt Men som konkurrenter, og på nogle områder deles 5G-frekvenserne med 4G LTE-netværk ved hjælp af dynamisk spektrumdeling . Du kan se, hvor AT & T hævder, at den har 5G-dækning på dækningskortet, og det kan kun være tilgængeligt på nogle af AT & TS-planer.

For at bruge 5G-netværket har du brug for en 5G-telefon. Der er en hel del android-telefoner, men ingen af ​​dem er billige. Apple forventes at frigive sine første 5G-kompatible iPhones i efteråret 2022.

Det ville være meget generøst at sige, at tidlige test af 5G-netværk og telefoner var en blandet taske. Telefoner Overophedet og faldt tilbage til en 4G-forbindelse. Batteriets levetid er ikke så godt som du forventer af telefoner med så store batterier. Service, selv på de begrænsede steder, hvor 5G skal være levende, var plettet. Men var ikke længere på blødende kant med 5g, og moderne enheder som iPhone 12 og New Ipad Pro har ikke disse problemer. Batteriets levetid og omkostninger er dog stadig en bekymring.

Hvornår vil jeg være overalt?

Realistisk vil det være sent i 2022 før et flertal af befolkningen i U.. har i det mindste en form for pålidelig 5G-dækning på transportøren efter eget valg. 5G-dækning vil ikke være på niveau med dagens 4G LTE-dækning indtil 2022 eller 2023.

På den anden side er det sikkert at sige, at millioner af mennesker i U., for det meste i højt befolkede områder, har pålidelig adgang til nogle Formular af 5g i dag, og dækning udvider tilsyneladende hver måned.

iPhone: den første g iphone

Sidste år kom Apple ind i verden af ​​5G-teknologi med en temmelig stor stænk, da den debuterede sin iPhone 12 lineup. I et fald swoop gav Apple kunderne potentialet til at få de samme multi-gigabit-cellulære hastigheder, om de valgte den mindste iPhone 12 mini eller flagskibet iPhone 12 Pro Max.

Det var sådan en big deal, faktisk, at Apple selv inviterede Verizon CEO Hans Vestberg til at dele det virtuelle stadium på sin iPhone 12 lanceringsbegivenhed, prale af MMwave 5G-hastigheder på op til 4Gbps på luftfartsselskaberne 5G Ultra Wideband Network.

Det krævede naturligvis ikke kun en kompatibel iPhone 12, men også at bo eller arbejde i et af de relativt få byområder, hvor Verizons meget kortfattet mmwave dækning var tilgængelig. Senere undersøgelser viste, at dette ikke virkelig gælder 99% af tiden.

Heldigvis sørgede Apple, at hver iPhone 12 solgte i U.. var i stand til at understøtte mmwave 5g frekvenser, så ingen havde brug for at bekymre sig om, hvorvidt de fik den rigtige iPhone 12 til at understøtte enhver U.. transportør. MMwave-modellerne var imidlertid kun begrænset til U..; De solgte andre steder understøttede kun de langsommere sub-6GHz 5G-frekvenser.

I alt iPhone-modeller

Apple har trukket endnu flere linjer til iPhone 13 end det gjorde i sidste år iPhone 12 lineup. Mens der stadig kun vil være to nordamerikanske versioner af hver iPhone 13 model â € "Â en mmwave version til USA og en ikke-mmwave en til Canada, Guam, Japan, Puerto Rico og U.. Virginøerne â € Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â

Sidste år var der to andre versioner af hver iPhone 12: en version, der er specifik for fastlandet Kina, Hong Kong og Macao og en global version for alle andre steder. Iphone 12 mini mærkeligt havde en ekstra version med en til fastlandet Kina og en anden til Hong Kong og Macao.

I år har Apple dog tilføjet en femte kolonne, med en version af hver iPhone 13 specifikt til Armenien, Hviderusland, Kasakhstan, Kirgisistan og Rusland. Med iPhone 13 opdeles 13 mini også i separate versioner til fastlandet Kina og Hong Kong / Macao, dette virker faktisk ud til i alt 21 forskellige iPhone-modeller.

En bemærkelsesværdig ændring er, at i år ikke-u. . Nordamerikanske modeller vil også blive solgt og understøttet af luftfartsselskaber i Mexico og Saudi-Arabien. Begge disse lande blev dækket sidste år af de globale versioner af iPhone 12 i stedet.

Heldigvis er dette ikke noget, du skal bekymre sig for meget om, da æblebutikker og luftfartsselskaber i hvert land kun vil sælge de versioner, der er specifikke for disse lande, og var godt forbi de dage, hvor U.. Kunder måtte bekymre sig om at købe en verizon eller en AT & T iPhone. Alle iPhone-modeller, der i øjeblikket sælges i U.. er kompatible med alle større U.. luftfartsselskaber.

Desuden, ligesom sidste år iPhone 12 lineup, understøtter alle de nordamerikanske iPhone 13 modeller de samme SUB-6GHZ 5G og 4G / LTE bands. Det betyder, at en iPhone 13 købt i Canada stadig vil fungere fint på enhver U.. Carrier, lige uden de hurtigere MMwave-hastigheder, der er tilgængelige på Verizons 5G Ultra Wideband Network.

Flere g bands

Mens Apple naturligvis ikke havde næsten lige så meget at sige om 5g i år, æbler iPhone produktmarkedsføringschef, Kaiann Drance, sagde under tirsdage iPhone 13 præsentation, at Apple tilføjede support til flere frekvensbånd til støtte for 5g på flere steder .

For at være klar, hvilke æbler ledere sagde ikke, at det godt se hurtigere 5G-hastigheder â € "Dette handler om at muliggøre 5G på flere steder, hvilket ikke gør det hurtigere på de steder, hvor det er allerede støttet.

Vigtig

Dial 69 til nummeret på din Sidste Telefonopkald

Dial 69 til nummeret på din Sidste Telefonopkald

Hvordan du blokere en telefon Er det 69 eller 67 67 vil gøre dit nummer private og 69 gør det muligt at finde ud af, hvem kaldte telefonen sidste. hav en god dag

CA69 Cover CA TOYOGIKEN

CA69 Cover CA TOYOGIKEN

Anmeldelser af M B Express, Rajajinagar 2nd Block, Bangalore. Unbiased, ægte brugeranmeldelser, ratings og erfaring for M B Express, Rajajinagar 2nd Block på Justdial side 69

Hvem vinder i 6g

Hvem vinder i 6g

Ministeren for meddelelse siger, at Indien kunne forvente 6G-tilslutningsstandarder inden udgangen af ​​2023, mens 5G-lanceringen forventes inden udgangen af ​​2022. Læs videre for at vide mere.

Godtgørelse for Mobile boliger. 872. 6 Marts 1962

Godtgørelse for Mobile boliger. 872. 6 Marts 1962

Liste over de bedste 6 tommer Mobiler med Pris i Indien for december 2021. Tjek de nyeste 6 tommer Mobiler Pris, specifikationer, funktioner og Brugernes bedømmelse på MySmartPrice.

Shopware 6 Mobile Apps til Android og iOS CodeCoda

Shopware 6 Mobile Apps til Android og iOS CodeCoda

CodeCoda præsenterer den første mobile Apps til Shopware 6, der forbinder til en hvilken som helst SW 6 API som standard. Innovativt brugeroplevelse design kombineret med en let at bruge app er et aktiv for enhver eBusiness ejer

Godtgørelser til mobile bolig. 872. 6. marts 1962

Godtgørelser til mobile bolig. 872. 6. marts 1962

OnePlus 6 bedste pris er Rs. 27.999 pr. 19. december 2021. Se fulde specifikationer, ekspertanmeldelser, brugervurderinger, og meget mere. Sammenlign OnePlus 6 priser før du køber online.

405 ikke tilladt

405 ikke tilladt

Area Code 704 By og stat. Denne by er et stort U.. finansielle centrum og den thirdlargest bank-center i USA.

Ny 10digit opkald starter i dag for dem i 706 områdenummer

Ny 10digit opkald starter i dag for dem i 706 områdenummer

En kvinde, der synes at være i Indien robocalling telefoner i 706 område kode fortæller folk, at de kommer til at blive arresteret for efterbetaling af skat. Hun tager af sted

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Chicagos sydlige forstæder vil modtage en ny telefon områdenummer i de kommende måneder for at imødekomme efterspørgslen efter nye telefonnumre

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.