Download AirPlay Free Best Software Apps

AirPlay Streaming til HTML Video Player

Når du installerer Lonely Screen AirPlay-modtageren, vil den fungere problemfrit med din Windows Vista PC. Dette gøres automatisk, og du behøver ikke installere yderligere software for at få det til at køre. Et desktopikon på dit skrivebord vil fungere som grænsefladen, som giver dig mulighed for at styre AirPlay fra hvor som helst der er en internetforbindelse til rådighed. Det integrerer også med din Windows Live ID-konto, så du kan logge ind på dine yndlings Windows-programmer fra ethvert sted, så længe de har onlineadgang.

Den lone Ulempe af den ensomme skærmluftspilbackmodtager til Windows er, at den ikke virker med den nyeste version af Windows, som er Windows Vista. Softwaren bag denne operation er den samme, der bruges til at oprette Skype, hvilket betyder, at du skal have enten Skype-applikationen eller Microsoft-driveren til at udnytte funktionen. Da dette er en ny teknologi, er der stadig et par kendte problemer, der skal arbejdes på, før det bliver tilgængeligt på det faste marked. For eksempel virker det i øjeblikket ikke i den nyeste version af Internet Explorer, hvilket kan få nogle mennesker til at vende tilbage til de almindelige internetbrowsere i stedet.

Technical.

Vi har ikke nogen ændringer loginformation endnu for version 1.. af LonelyScreen AirPlay-modtager. Nogle gange Udgivere Tag lidt, for at gøre disse oplysninger tilgængelige, så vær venlig at tjekke tilbage om et par dage for at se, om det er blevet opdateret.

Kan du hjælpe?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

â € ¢ Alsidige trådløse forbindelser: Airscreen understøtter alle de store trådløse streamingprotokoller, herunder AirPlay, Cast, MiraCast * og DLNA. Det betyder, at du nemt kan modtage næsten alt fra dine enheder uden at bruge kabler.

â € ¢ Kompatibel med mange operativsystemer: AirScreen er kompatibel med almindelige operativsystemer, herunder iOS 8 til 13, MACOS 10. til 10. 5, Android 5 til 10 og Windows 7 til 10. Det betyder at du kan opleve glæden ved at modtage næsten alt på tværs af forskellige platforme.

â € ¢ Støtter et stort udvalg af applikationer: AirScreen kan udvide din oplevelse for at lade dig lytte til sange fra iTunes, se videoer med YouTube, se websider fra Safari og Chrome, og gør så meget mere. Tusindvis af applikationer understøttes af AirScreen, hvilket betyder flere mediessressourcer til dig.

Om Airscreen - AirPlay & Cast & Miracast & DLNA

Virksomheden, der udvikler AirScreen - AirPlay & Cast & Miracast & Dlna er Ionitech. Den seneste version, der frigives af dens udvikler, er 2.. . Denne app blev bedømt af 3 brugere af vores hjemmeside og har en gennemsnitlig rating på 4..

For at installere AirScreen - AirPlay & Cast & Miracast & DLNA på din Android-enhed, skal du blot klikke på den grønne Fortsæt til App-knappen ovenfor for at starte installationsprocessen. Appen er angivet på vores hjemmeside siden 2022-12-15 og blev downloadet 10615 gange. Vi har allerede tjekket, om downloadlinket er sikkert, men for din egen beskyttelse anbefaler vi, at du scanner den downloadede app med dit antivirus. Hvis dit antivirus registrerer AirScreen - AirPlay & Cast & Miracast & DLNA som malware eller hvis downloadlinket til com. onitech. IrScreen er brudt, brug kontaktsiden til at sende os en e-mail.

Versionshistorik

Her kan du finde Changelog af AirScreen - AirPlay & Cast & Miracast & DLNA, da det blev bogført på vores hjemmeside på 2022-09-20. Den nyeste version er 2.. og det blev opdateret på soft112. OM på 2022-12-17. Se nedenfor ændringerne i hver version:

version

1. Tilføjet support til SMB og NFS-fildelingsprotokoller i mediebrowseren. 2. Tilføjet funktionen Multi-Device Connection til Pro-versionen, som tillader mere end en enhed at oprette forbindelse til AirScreen via AirPlay på samme tid. 3. Stabilitets- og præstationsforbedringer.

version

Anbefalet til AirPlay er et engelsk album udgivet den 16. marts 1999. Anbefalet til AirPlay Album har 11 sange sunget af David Allan Coe. Lyt til alle sange i høj kvalitet og download anbefales til airplay sange på Gaana. om.

Relaterede Tags - Anbefales til Airplay, Anbefales til Airplay Sange, Anbefales til Airplay Songs Download, Hent Anbefales til AirPlay Sange, Lyt Anbefales til AirPlay Sange, Anbefales til AirPlay MP3 sange, David Allan Coe Songs

Youve blevet blokeret af sikkerhedsmæssige årsager

Seoul, Korea â € ”6 januar, 2022 â €” Samsung Electronics Co., Ltd. meddelte i dag, det vil tilbyde iTunes Film og tv-udsendelser ogen Apple AirPlay 2A support på 2022 Samsung Smart TV modeller begynder dette forår. Støtte på 2022 Samsung Smart TV vil blive gjort tilgængelig via firmwareopdatering. I den første i branchen, en ny iTunes Film og tv-udsendelser app vil debut only på Samsungs Smart TV i mere end 100 lande. AirPlay 2 støtte vil være tilgængelig på Samsungs Smart TV i 190 lande verden over.

Med den nye iTunes Film og tv-udsendelser app på Samsungs Smart TV, kan Samsung kunder få adgang til deres eksisterende iTunes-bibliotek og gennemse iTunes Store til at købe eller leje fra et udvalg af hundreder af tusinder af film og tv-episoder â €” herunder det største udvalg af 4K HDR-film. iTunes Film og tv-udsendelser vil arbejde problemfrit med Samsungs Smart TV-tjenester, såsom Universal Guide, New Bixby og søgning, for at skabe en ensartet oplevelse på tværs af Samsungs platform.

Med AirPlay 2 støtte, vil Samsung kunderne kunne ubesværet spille videoer, fotos, musik, podcasts og mere Skrivningafdisketteaftrykpået Apple devices direkte til Samsungs Smart TV, herunder QLED 4K og 8K-tv, rammen og Serif livsstil tv, som samt andre Samsung UHD og HD-modeller.

Vi er stolte af at arbejde med top industrien ledere til at levere det bredeste udvalg af indholdstjenester til vores Smart TV-platform, siger Won-Jin Lee, Executive Vice President, Business-of Visual Display på Samsung Electronics. Bringe mere indhold, værdi og åben platform funktionalitet til Samsung TV ejere ogen Apple kunders via iTunes og AirPlay er ideel for alle.

Vi ser frem til at bringe iTunes og AirPlay 2 erfaring til endnu flere kunder i hele verden via Samsung Smart TV, så iPhone, iPad og Mac-brugere har endnu en måde at nyde alle deres foretrukne indhold på den største skærm i deres hjem, sagde Eddy Cue, senior vice president for Internet Software and Services hos Apple.

AirScreen er den mest avancerede trådløse streaming modtager til AirPlay, Cast, Miracast *, og DLNA. Det kan lade din enhed til at modtage skærm spejling, fotos, musik, videoer og andre medier fra telefoner, tablets, bærbare computere og meget mere via Wi-Fi eller Ethernet, så du kan opleve glæden ved at dele næsten alt med din familie og venner på en større skærm.

Hvorfor bruge airscreen:

â € ¢ Alsidig Trådløs tilslutning: AirScreen understøtter alle de store trådløse streaming protokoller, herunder Airplay, Cast, Miracast *, og DLNA. Det betyder, at du nemt kan modtage næsten alt fra dine enheder uden at bruge kabler.

â € ¢ Kompatibel med mange operativsystemer: AirScreen er kompatibel med mainstream operativsystemer, herunder iOS 8 til 13, MacOS 10. gennem 10. 5, Android 5 til 10, og Windows 7 til 10. Det betyder at du kan opleve glæden ved at modtage næsten alt på tværs af forskellige platforme.

â € ¢ Understøtter en lang række applikationer: AirScreen kan udvide din oplevelse for at lade dig lytte til sange fra iTunes, se videoer med YouTube, se websider fra Safari og Chrome, og gøre så meget mere. Tusindvis af applikationer understøttes af AirScreen, hvilket betyder flere mediessressourcer til dig.

Google Nest lader dig styre din kompatible underholdning og apparater, der anvender stemmekommandoer. Link Foxtel nu til din Google Nest enhed til spole frem, tilbage eller springe til den næste episode med netop din stemme.

Watch lytte andel airplay lader dig DOA ITA alle

AirPlay kan du dele videoer, fotos, musik og meget mere fra Apple-enheder til dit Apple TV, foretrukne højttalere og populære smarte tv'er. Og hvad du deler altid forbliver personlig og privat. Så læn dig tilbage og nyd alt det, du elsker en €”flere steder end nogensinde.

Og ligesom det, ITSA Ona tv

trykke blot på ikonet AirPlay på din Apple-enhed og dele næsten alt â €”de nyeste film, hjemmevideoer, feriebilleder, præsentationer â €” til din Apple TV eller AirPlay 2A € ” aktiveret Smart TV.

Få det fulde billede ONA apple tv k

Mere end en bemærkelsesværdig måde at bruge AirPlay, Apple TV 4K er en højere definition af tv. Stream 4K HDR video med 60 billeder i sekundet. Nyd dine fotos fra iCloud. Tilslut Apple Music til din hjemmebiograf. Selv styre dine HomeKit tilbehør.

Airplayâ € "Aktiverede TVS nu det er smart

Ledende tv-producenter er Integration af AirPlayâ 2 direkte til deres tv'er, så nu kan du nemt dele eller spejle næsten alt fra din iOS-enhed eller Mac direkte til dit AirPlay 2â € "Aktiveret Smart TV. Du kan endda spille musik på tv'et og synkronisere det med andre AirPlay 2 € "kompatible højttalere overalt i dit hjem.

Kontroller det hele med Aâ-tryk

Når Siri foreslår et program på for at se â € "på låseskærmen eller i søgning â €" vil det også indeholde en mulighed for at bruge AirPlay. Så en hurtig tryk på en SIRI forslag , og du ser dit yndlingshow på din yndlingsskærm.

Du vælger -programmet Airplay vælger tv'et

Nu kan AirPlay automatisk afspille film og Program S På de steder, er du mest sandsynligt at se dem. Over tid lærer AirPlay, hvor du foretrækker at se tv, og kan begynde at spille til tv'et i det rum med blot et tryk.

Din lyd din måde

Med AirPlayâ 2, er du i kontrol med din lyd. Og hvis du har mere end en homepod eller airplayâ 2 € "aktiveret højttaler, kan du nyde din yndlingsmusik eller podcasts i hele dit hus - i perfekt synkronisering. Du kan endda spille forskellige sange i forskellige værelser.

Homepod Mini er en Gennembrud Højttaler, der bruger AirPlay 2 til at styre musik i hele dit hjem - fra det rum, du er i. Sammen med Siri skaber det en helt ny måde at opdage og interagere på med musik.

Airplay nu i flere højttalere end nogensinde

Airmac er et open source-værktøj, der gør din Mac til en AirPlay-modtager. AirPlay er en protokol designet og implementeret af Apple, der giver dig mulighed for at dele medier med andre Apple-enheder på dit netværk. Det virker fejlfrit Hvis du vil begynde at se en video på din iPad og derefter sende den til AppleTV i stuen for at fortsætte med at se.

Airflick er et program, der lader dig sende medier til din AppleTV. Det bruger AirPlay-protokollen til at sende billeder, lyd og videoer til din AppleTV. AirPlay er en ny protokol af Apple, der giver dig mulighed for at dele medier mellem Apple-enheder. Airflick kan dog kun sende indhold til AppleTV.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Shop AirTag online nu på bedste pris. Besøg iPlanet butik online, Æbler præmie sælger at benytte tilbud og rabatter på dine foretrukne Apple-produkter

Preorder Secure Tag Holder

Preorder Secure Tag Holder

Biketag er en sikker ergonomisk designet AIRTAG-holder, der monterer cykelrammernes fastgørelsespunkter og kan passe under de fleste standardflaskebure. De to dele bolt sammen og fastgøres til rammen med rustfrit stål antitheftskruer, der viser et sikkert hus til din AirtAG. Fastgør en flaskebur på t

Alcatel 3025 Brugervejledning Manualzz

Alcatel 3025 Brugervejledning Manualzz

Lær alle enkelthederne om din telefon. Se eller download din telefon brugermanual.

Tmobile Alcatel GO FLIP 3 hands Google Assistant og Maps gør dette til en stand, moderne flip telefon

Tmobile Alcatel GO FLIP 3 hands Google Assistant og Maps gør dette til en stand, moderne flip telefon

Alcatel Go Flip 3 er en moderne klaptelefon med alle de væsentlige elementer i en smartphone uden besvær. En easytouse interface og kompakte design gør dette det perfekte måde at holde forbindelsen. Få det på TELUS.

Hvordan til at overføre kontakter, fotos og videoer fra Alcatel Go Flip 2 til Motorola One

Hvordan til at overføre kontakter, fotos og videoer fra Alcatel Go Flip 2 til Motorola One

Sådan installeres WhatsApp i en Alcatel Go Flip 2. Konfigurer WhatsApp i Alcatel-Go Flip 2. Geninstaller WhatsApp. Skridtvise instruktioner.

Alcatel GO Flip 3 billeder, officielle billeder

Alcatel GO Flip 3 billeder, officielle billeder

Find de bedste mobiltelefoner til senior kære med denne liste over top flip telefoner, smartphones og Seniorfriendly mobiltelefon sikkerhedsfunktioner.

Commons Law Center

Commons Law Center

Alcatel Go Flip 3 anmeldelse Specifikation Alcatel Go Flip 3 Pris i Kiribati Telefon Pris Specs Billeder Review Sammenlign Mobiprin

Alcatel Go Flip 3 Pris og specifikationer i Nigeria

Alcatel Go Flip 3 Pris og specifikationer i Nigeria

Alcatel Go Flip 3, Pris 7840. 0 Tk, Os KaiOS 2., Memory 4GB 512MB RAM, 3G Ja, CPU Quadcore 1. GHz CortexA7, Farver Prime Sort, Batteri LiIon 1350 mAh, aftagelig, type TN TFT, pixeltæthed 143 ppi tæthed

Alcatel GO Flip 3 pris i Bhutan 2021, Fuld Specs, Anmeldelser Mobile95. om.

Alcatel GO Flip 3 pris i Bhutan 2021, Fuld Specs, Anmeldelser Mobile95. om.

Sammenlign Alcatel GO Flip 3 priser før du køber online. Find den bedste Alcatel Cell Phone Deal Spar penge i dag

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.