Nødalarm INDSTILLINGER

Sådan Turn Off Emergency Alerts på iPhone iOS 15 Opdatering

Vidste du, at visse advarsler kan pram lige igennem din Forstyr ikke indstilling på iPhone? Disse omfatter AMBER Alerts og offentlige advarsler om overhængende trusler, såsom ekstreme vejrforhold. Af sikkerhedsmæssige årsager er det stærkt anbefales, at du lader disse indberetninger aktiveret, men hvis du ønsker at slå dem fra, kan vi vise dig, hvordan du gør det.

Sådan slår nødsituationer indberetninger om iphone

Husk at tænde dine advarsler tilbage på så hurtigt som muligt! Tornadoer, flash oversvømmelser og andre katastrofer kan ramme hurtigt; iPhone er en af ​​de bedste måder at få besked at give dig selv tid til at komme i sikkerhed.

Sådan mute nødsituation indberetninger om din iphone

Leanne Hays er en SEO Content strateg og kronikør på iPhone Life, og har skrevet hundredvis af dybdegående vejledninger og fejlfinding artikler. Hun er en tidligere Associate Editor til iPhone Life Magazine, og har skrevet til Iowa Source, samt web-indhold for uddannelse markedsføring. Leanne har en associeret grad i uddannelse, med fokus på udvikling af læseplaner, samt en bachelorgrad inden for naturvidenskab. Hun har over ni års erfaring med SEO, sociale management medier, og web-udvikling og skrivning. På trods af mange års web arbejde, Leanne er på ingen måde en tidlig adapter; hun kun ejede en smartphone i fem år, hvilket gør hende meget sympati for indlæringskurven for nye iPhone ejere. Hun nyder at gøre læserens liv lettere og sætte hende uddannelse erfaring til arbejdet ved at gå dem igennem de mest praktiske måder at bruge Apple-enheder, trin-for-trin.

Udvalgte produkter

Med iPhone Lifes Insider-programmet får abonnenter eksklusiv adgang til vores helt nye MACOS Monterey Guide! Vejledningen vil gå igennem alle de nye funktioner og hjælpe dig med at indarbejde dem i din daglige MAC-brug. Master den nydesignede Safari app, drage fordel af de nye sikkerhedselementer, og opdage nye måder til at multitaske og samarbejde. Vores MacOS Monterey Guide tilbyder instruktionsvideoer og udskrivbare trinvise instruktioner for at lære dig alt, hvad du behøver at vide. Abonner på vores insiderprogram og drage fordel af en begrænset tid på 30 procent rabat samt en ekstra 10 procent, hvis du er senior, veteran eller servicepersonale!

The Withings Scanwatch er ikke bare et smart ur, det er en kompakt sundhedsspor med FDA-ryddet funktioner. Thisa attraktiv enhed selv includes medicinsk-grade ECGA funktionalitet til on-demand readingsÂ, der kan opdage arytmi!  ScanWatch se også features en indbygget oximeter for blod iltindhold, vandmodstand til 165 fod, ogen sporing for puls, trin, træning , og sov. Oplæsning fra ScanWatch kan synkronisere automatisk med Apples Health app, ogen uret også par med the sundhed Mate app ved Withings.

Mest populære

CUNY Alert gør det muligt at modtage tekst, e-mail og / eller stemme indberetninger af nødsituationer eller vejrrelaterede lukninger på din campus. Du kan vælge din campus eller kontorer, telefonnumre til tale- og tekstmeddelelser, og / eller e-mail-adresser til nødsituationer meddelelser leveret direkte til dig.

Tilmelding til CUNY alarm

Du skal vælge mindst én campus tilhørsforhold og en e-mail-adresse for at modtage akutte underretninger. Du kan vælge ekstra campus eller universitet kontor overbevisninger og vælg mellem følgende liste over yderligere underretningsmetoder:

Afmelding fra CUNY alarm

Siden januar 2022 vores CUNY Alert nødsituation anmeldelse system er blevet anvendt til at underrette universitetet samfund af nødsituationer via tekst, e-mail, og / eller telefonbeskeder. Gennem en aftale mellem CUNY og New York State Emergency Management Office, er CUNY Alert tjeneste hosted af Everbridge som en del af de stater alle former for farer alarm og anmeldelsessystem, NY-Alert. Advarslerne kan være kollegium specifikke eller universitetet hele.

CUNY Alert giver CUNY samfund med et sikkert system til at modtage oplysninger om nødsituationen. Ved at holde dig informeret og bevidst, kan systemet advarslen hjælpe dig med at undgå potentielt farlige situationer og give dig besked af college lukninger. Med CUNY Alert, har du de oplysninger, du har brug for, før du får ud af døren.

Siden CUNY Alert præferencer administreres af hver bruger, du vælge, hvordan du vil have besked. Du kan vælge lige så mange CUNY steder som du kan lide, og fra en række forskellige metoder meddelelser, herunder e-mail adresser, telefonnumre til SMS-beskeder kompatible enheder og telefonnumre til taleopkald. Resultatet er, at du kan modtage advarsler næsten hvor som helst, uanset om du er i skole, arbejde, hjem, eller på farten.

Du modtager meddelelser for nødsituationer begivenheder, der er forstyrrende eller har potentiale til at være forstyrrende, såsom ekstreme vejrforhold. Et eksempel var orkanen Sandy, når advarsler blev sendt til universitetet samfund om oversvømmelser betingelser, strømsvigt og campus og kontor lukninger. Der blev også sendt varsler om de områder af offentlig transport, der blev påvirket af stormen. Information blev endda forudsat om husly steder. Opdateringer var konstant sendt indtil krisen var overstået.

Ud over hårdt vejr bulletiner , vil du få besked om noget, der påvirker den offentlige sikkerhed for CUNY samfund, såsom politiet aktivitet, oversvømmelse, eller strømudfald. Sværhedsgraden af ​​advarslen kan variere og CUNY Alert beskeder kan variere fra konkrete anvisninger til generelle advarsler.

Studerende: Nye studerende er indskrevet i CUNY Alert automatisk. Eleverne skal bekræfte deres placering og meddelelser ved at logge ind på CUNYfirst, klikke på Indstillinger linket CUNY Alert og gøre opdateringer efter behov.

Gæst Brugere: University medarbejdere uden adgang til CUNYfirst og interesserede parter, såsom forældre eller entreprenører, der driver forretning på CUNY, kan oprette en gæstekonto til at modtage CUNY advarselsmeddelelser hjælp af Everbridge gæstekontoen portal.

programmer

Når rapporten fra en farlig eller nødsituation, vil campus embedsmænd bekræfte eksistensen af ​​truslen. Disse situationer kan omfatte, men er ikke begrænset til: retshåndhævende spørgsmål; farligt materiale frigivelse; og farligt vejr påvirker en USF campus. Så snart USF embedsmænd har bekræftet, at en betydelig nødsituation eller farlig situation eksisterer, vil USF embedsmænd tage hensyn til sikkerheden af ​​campus samfund; afgøre, hvilke oplysninger til at frigive om situationen; og begynde anmeldelsesprocessen. Universitetet kan ikke umiddelbart udsende en meddelelse om en bekræftet nødsituation eller farlig situation, hvis det ville kompromittere indsats for at hjælpe et offer; indeholde nødsituation; reagere på nødsituationen; eller på anden måde afbøde nødsituation.

Register for alertusf tekst

AlertUSF Texta meddelelser er en del af USF Emergency Notification System, der gør det muligt at modtage akutte opdateringer. Alle officielle USF nødsituationer meddelelser vil blive sendt ud via AlertUSF. Fakultetet, personale, og de studerende opfordres til at registrere for at modtage disse sms'er.

Komponenter af alertusf kan variere fra campus og omfatter:

Universitetet anvender dette spektrum af metoder meddelelser til at nå et stort antal bestanddele så hurtigt og effektivt som muligt. Hvis en nødsituation påvirker kun et segment af campus samfund, kan der udstedes en mere begrænset advarsel. Fortsat vurderinger af situationen og yderligere advarsler vil forekomme efter behov.

Drej statslige advarsler til eller fra

. Som standard er regeringens Alerts slået til på din enhed * Når du modtager en regering alarm, hører du en særlig lyd, der er magen til en alarm. Hvis du ønsker at slå disse advarsler til eller fra, skal du følge disse trin:

Vælg at modtage test nødsituationer advarsler i USA

Når din iPhone er tilsluttet et luftfartsselskab i USA â €”ved hjælp af et U.. SIM-kort eller under roaming i U.. â €”kan du aktivere Test Emergency Alerts. Som standard er dette deaktiveret. Når du modtager denne type alarm, vil du høre en lyd, der er magen til en alarm, og alarmen vil nævne, at det er en test. For at slå disse advarsler til eller fra, skal du følge disse trin:

Regeringen test advarsler er tilgængelige med U.. luftfartsselskaber, herunder Puerto Rico. Din lokale regering er ansvarlig for indholdet og hyppigheden af ​​test indberetninger. Du kan deaktivere denne funktion når som helst med ovenstående trin. For yderligere information, kontakt din udbyder.

Lær mere

Afhængigt af arten af ​​indberetningen, som kan omfatte barn bortførelser og forestående naturkatastrofer, det er en stor funktion, der kan forebygge skader og redde liv. Mange liv. Så ifølge deres natur, disse indberetninger ikke respekterer ikke forstyrrer indstillinger. De har brug for at komme igennem.

Det kan være chokerende, men især hvis de sker, når du sover, kørsel, eller på anden måde ikke forventer en høj lyd til at komme fra din iPhone 12. Det er derfor, i sidste ende, rav og andre indberetninger arbejde efter eget valg . De er alle som standard, men du kan beslutte, hvilke advarsler du vil beholde eller slukke. Her er hvordan.

Sådan kontrolleres rav og regeringsadvarsler på din iPhone

Tryk på Emergency Alerts, og vælg derefter, om du vil modtage dem eller ej, og i bekræftende fald, om du vil altid levere eller ej. Hvis du altid leverer, er slukket, vil Emergency Alerts ikke afspille en lyd, når din iPhone er i lydløs tilstand.

Slukning af rav og andre advarsler kan koste liv, herunder din. Hvis en naturkatastrofe kommer din vej, og du ikke ved om det, har du ingen måde at redde dit liv eller din families liv på.

Hvis du også har en Android-enhed eller Windows-telefon, eller kender en person, der har dem, skal du sørge for, at Amber og andre offentlige alarmer også er aktive på dem også. Vores søsters websted Android Central har en guide om, hvordan man tænder for Amber Alerts til Android.

Spørgsmål om Amber Alerts på iPhone?

RCTCS Emergency Notification System gør det muligt for studerende, medarbejdere og fællesskabsmedlemmer at modtage hurtige meddelelser pr. Tekst, telefon og e-mail til køleområder, der truer liv eller sikkerhed og / eller alvorligt Impact Standard Campus-operationer. RCTC Emergency Alert System vil kun blive brugt i nødsituationer.

Hvordan tilmelder jeg mig for advarsler?

RCTC-studerende og medarbejdere: Alle nuværende RCTC-studerende og medarbejdere modtager automatisk RCTC-nødsituationer på deres RCTC-e-mail-konti. Hvis du ønsker at modtage advarsler som en tekstbesked, en telefonbesked eller på en anden e-mail-adresse, skal du oprette en konto ved at bruge enten din RCTC-e-mail-adresse eller en personlig e-mail-adresse som et bruger-id . Du skal oprette et kodeord til denne konto.

Alle andre: Ikke-RCTC-studerende og medarbejdere kan tilmelde sig for at modtage RCTC nødvarsler. Hvis du ønsker at modtage advarsler som en SMS-besked, en telefonbesked eller på en e-mail-adresse, skal du oprette en konto ved at bruge en e-mail-adresse som et bruger-id. Du skal oprette et kodeord til denne konto.

FAQs:

A: Ja, muligheden for at modtage dobbelt e-mail-advarsler i så fald. Men hvis du aktiverer tekstbeskeder, telefonbeskeder eller en anden personlig e-mail inden for kontoen, kan du slukke for duplikatet til RCTC. du e-mail-konto i kontoindstillingerne. Eller hvis du hellere, kan du tilmelde dig en personlig e-mail-konto i stedet for at administrere dine telefonmeddelelsespræferencer. Tænk på tilmeldings-e-mailen som et bruger-id til din konto. Når du har kontoen, kan du administrere dine kontaktpræferencer inden for kontoen.

Vigtig

Emoticon tastaturgenveje

Emoticon tastaturgenveje

Standard Emoticons plus over 2500 Special Emoji ikoner i et nemt at bruge format. Med alle emojis og hudtone variationer understøttet af Facebook i 2021.

ESIM ansøgning, der leverer esim løsninger

ESIM ansøgning, der leverer esim løsninger

Jumping mellem luftfartsselskaber og telefonnumre gør rejser og andre opgaver meget nemmere.

Storbritannien esim UK ingen id påkrævet

Storbritannien esim UK ingen id påkrævet

esim og SIM-kort til Storbritannien. International forudbetalt mobildata, opkald og tekst, ideel for internationale rejsende og virksomheder i Storbritannien.

esim Hong Kongdata plan

esim Hong Kongdata plan

Ny esim eUICC klargøring hjælper MNO'er og OEM'er spring ind i fremtiden ved at aktivere den næste bølge af tilsluttede enheder.

ESIM støttet telefonliste opdateret december 2021

ESIM støttet telefonliste opdateret december 2021

Ud over dit normale SIM, kan du også bruge en ESIM i din telefon. En ESIM er et digitalt SIM, der gør det muligt at aktivere en prisplan uden brug af et fysisk SIM. For at aktivere din ESIM skal du aktivere en ESIM-prisplan og oprette din telefon til internettet eller etablere en forbindelse til et WiFi-netværk.

Sådan aktiveres og installeres ESIM til iPhone ved hjælp af DUAL SIM med en esim

Sådan aktiveres og installeres ESIM til iPhone ved hjælp af DUAL SIM med en esim

Dual Sim giver bekvemmeligheden af ​​at have to telefonnumre på en enkelt iPhone. Du kan have separate personlige og forretningsmæssige numre eller tilføje en anden linje, når du rejser internationalt.

Guide til Apple iPhone 11 Pro Max Aktiver Esim Vodafone Australia

Guide til Apple iPhone 11 Pro Max Aktiver Esim Vodafone Australia

Dual Sim giver bekvemmeligheden af ​​at have to telefonnumre på en enkelt iPhone. Du kan have separate personlige og forretningsmæssige numre eller tilføje en anden linje, når du rejser internationalt.

Apple iPhone 12 Pro 5G Dual esim 128GB 6GB RAM Sølv, Den bedste pris i EU

Apple iPhone 12 Pro 5G Dual esim 128GB 6GB RAM Sølv, Den bedste pris i EU

esim bonus Køb esim online med gratis e-mail forsendelse. Smartphones med esim støtte. Sådan tilsluttes esim. Nem overgang og bruge op til 5 numre i en smartphone.

Apple iPhone 13 Pro Max 5G Dual esim 128GB 6GB RAM Blå, Den bedste pris i EU

Apple iPhone 13 Pro Max 5G Dual esim 128GB 6GB RAM Blå, Den bedste pris i EU

Tidligere iPhones støttet en esim og en traditionel SIM-kort. Som den første med dual esim, iPhone 13 er her for at ændre alt dette.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.