Familie Setup bringer Apple Watch Experience til Kids og Ældre voksne

Familie Setup bringer Apple Watch Experience til Kids og Ældre voksne

Apple Watch SE kombinerer kraften i Apple Watch Series 6 med funktioner fra serie 5 og serie 4. Med en lavere pris end den nuværende generation af æbler SmartWatch kan SE også være en god mulighed for børn eller ældre familiemedlemmer uden en iPhone.

Indholdsfortegnelse

Appleuret blev først introduceret i 2022 og blev hurtigt den bedst sælgende bærbare enhed af året, der angiveligt sælger 4. millioner enheder i 2. kvartal 2022. Når virksomheden introducerede Apple Watch Series 2 senere i 2022, blev Apple mærket Det originale Apple Watch som serie 0, mens du bringer en opdateret chip med serie 1 og en helt ny serie 2 ur.

Det var kun i 2022, at Apple introducerede et andet mærke til Apple Watch med Apple Watch SE, der kombinerede serie 6-processoren, Serie 4-design og nogle serie 5-funktioner. Ifølge Apple:

Dette ur kombinerer elementer i Series 6 design med de mest vigtige funktioner i Apple Watch, alt til en mere overkommelig pris, siger Jeff Williams, Apples Chief Operating Officer, i september 2022 Keynote.

Apple Watch Se specs og funktioner

Apple Watch SE er tilgængelig i aluminium med 40 mm eller 44 mm tilfælde i sølv, rumgrå og guld. Retina-displayet er 30% større end serie 3, så du kan se mere og bruge alle de nyeste urflader og komplikationer. Denne Apple Watch-funktioner:

Apple Watch SE kan modstå op til 50m vand og meddeler om høj og lav hjertefrekvens og uregelmæssig hjerterytme. Med international nødopkald og efterårsdetektering kan Apple Watch også hjælpe i nødsituationer.

Med Watchos 7 kan brugerne drage fordel af kraftfulde nye funktioner, herunder familieopsætning, som tillader børn eller ældre familiemedlemmer uden en iPhone til at nyde Apple Watch. Theres også sover sporing, automatisk håndvask detektion og nye træningsprogrammer. Med Watchos 7., er det muligt at låse din iPhone op med Apple Watch.

Apple Watch SE for børn og ældre mennesker

Da Apple annoncerede Apple Watch SE, var en af ​​dens fokus på børn og ældre. Med Watchos 7 kan brugerne endelig sætte flere ure på deres iPhone, men lad andre mennesker bruge med familiens delfunktion.

Med familieopsætning kan du bruge din iPhone til at parre ure for dine børn eller ældre voksne, som ikke har deres egen iPhone. Så alle kan holde kontakten via telefon, tekstbesked eller walkie-talkie. De kan også gøre ting som at spille musik, finde apps og lukke deres aktivitetsringe. Dens mere uafhængighed for dine børn og forældre, og du har komforten at vide, at de bare er et opkald væk.

Watchos.

Apple Watch SE ligner ikke et billigere Apple Watch. Thats by design, selvfølgelig, som æble fordobles ned på sin bedst sælgende smartwatch ved at gøre det til en familie, ikke kun en enkelt timepiece. Som med anden generation iPhone SE Tidligere i år tilbyder Apple Watch SE Cherry-plukket funktioner fra flagskibet â € "i dette tilfælde den nye Apple Watch Series 6 â €" men med en mere opnåelig pris.

Hvor en indgangsniveau Apple Watch Series 6 vil koste dig $ 399 for GPS eller $ 499 for GPS + Cellular, et Apple Watch SE starter på $ 279 for GPS og $ 329 for GPS + Cellular. Du får de samme to størrelsesmuligheder â € "40mm og for en $ 30 præmie, 44mm â €" og alle de samme bands, armbånd og stropper vil også arbejde.

Apple watch se først se det en familie ting

Ved første øjekast på mit håndled er du faktisk tilgivet for ikke at spotte, at det var et Apple Watch se overhovedet, i det mindste hvis jeg bruger det på det tidspunkt. Mens skærmstørrelserne kan være ens, og nethinden viser den samme opløsning, mangler SE det altid-på-funktion, at Apple reserverer for sit dyrere ur. Hvis du ikke har levet med det, så vippe eller løfte dit håndled for at vække skærmen og se tiden og andre detaljer sandsynligvis vil ikke være en opgave; Hvis du har haft altid på, så kan du nok have nogle få, har batteriet dø? øjeblikke, før du husker hvad der mangler.

Taler om batteriet, Apple Watch See lover det samme op til 18 timers strøm som serie 6, og den gamle Apple Watch Series 3, som forbliver på salg, i GPS-only-smag, fra $ 199. Mere kraft ville være rart, især hvis du nu har planer om at bære Apple Watch gennem natten for søvn tracking i watchOS 7, men Apple har gjort det næstbedste og forbedret opladning hastigheder i stedet.

Dens omkring 30-procent hurtigere til en 80-procent afgift nu, virksomheden hævder, tager omkring en time. Figur på omkring 90 minutter for en fuld opladning, hvilket gør, at omkring 40 procent hurtigere end før. Typisk jeg droppe min Apple Watch Series 5 på den magnetiske oplader, inden jeg går i seng, så vågne op til det fuldt opladet, men da batteriet er aldrig tømme jeg formoder Ill være i stand til at gøre søvn sporing og bare give SE en top- op, mens Im i brusebadet, og forhåbentlig komme igennem resten af ​​dagen. Ill være at kontrollere, at der for min Apple Watch SE gennemgang.

Den altid-på skærmen isnt det eneste, du går glip af. Nogle funktioner Jeg tror, ​​de fleste SE købere plejer sind, eller endda varsel, ligesom S5 chippen i stedet for Apple Watch serien 6s S6, og fraværet af U1 UWB støtte. Jeg har ikke rigtig fundet S5 at være langsom i serie 5, og meget lidt faktisk bruger UWB endnu. Det faktum, at du kun får 2. GHz WiFi støtte og ikke 5GHz bør ikke være en deal-breaker enten.

På fitness side, dens klare theres været en afbalancering handle udført. Gennem årene har fitness boblede op som nok den vigtigste anvendelse til Apple Watch, og serie 6 tilføjer en banebrydende blod ilt sensor sideløbende sin elektriske hjerte sensor til EKG'er. Clever ting, men dyrt, og så Apple Watch SE gør uden begge.

Du får stadig den optiske hjerte-sensoren, og den nye altid-på højdemåler. GPS og et digitalt kompas â € ”den sidstnævnte mangler på Apple Watch serie 3, som også har en regelmæssig højdemåler â €”er inkluderet også. Med sensorerne det har, kan SE måle din puls og dens rytme, udflagning op uregelmæssigheder i sidstnævnte. Jeg formoder, at igen, for de fleste mennesker, vil der være alt, hvad de har brug for, især når Apple Fitness + kommer senere på året at give feltet og CrossFit søvnløse nætter.

Formentlig den største forandring i år, selv om, isnt uret, men dens bands. Både Apple Watch SE og serie 6 deler de samme, lås-fri stropper at Apple har skabt, der er afhængige af mere præcis dimensionering og super-elastisk silikonegummi for deres pasform.

Der er to stilarter. Solo Loop ser ligesom den gamle sport rem, en simpel længde af en-farve gummi, blot uden stutteriet og huller til at fastgøre det. I stedet kan du enten gå ind i en Apple Store eller udskrive skemaet derhjemme â € ”forudsat du har en printer og dens så du kan udskrive, i stedet for at klage over manglende magenta blæk; hvis dens væsen stædige kan du bare bruge et målebånd i stedet â € ”at finde ud af, hvilken af ​​de ni størrelser er rigtigt.

Jeg kan se dem begge er et hit hos børn, da de er nemmere at sætte på og sandsynligvis en bedre chance for opholder sig på plads, når der. Faktisk Apple Watch SE føles meget målrettet, ikke kun på første gang Apple Watch wearers, men yngre familiemedlemmer. Thats hvor Familie opsætning kommer i.

Traditionelt du har brug for en iPhone hvis du bruger en Apple Watch. Successive generationer har sat skub i den enkeltstående anvendeligheden af ​​uret, men du har altid brug for din smartphone til at sætte den op; Theres også ofte en overdragelse af ting som længere beskeder eller mere komplekse meddelelser fra Watch til iPhone. Personligt, min telefon er sjældent langt fra rækkevidde, og så tanken om at forsøge at overleve med en SmartWatch alene aldrig rigtig lød som noget Id ønsker at gøre.

Jeg er ikke en 10-årig dreng, men selvom jeg formoder var jeg på et tidspunkt. Familie opsætning giver en forælder til at konfigurere en Apple se en € ”det kan være en hvilken som helst model, post-serie 4, så længe dets den cellulære udgave â €”med sit eget telefonnummer og Apple-id. Du kan låse hvem brugeren kan kontakte med beskeder og opkald og oprette placering advarsler efter, når de kommer hjem fra skole eller en venner hus, for eksempel.

Apple meddelte i dag, Familie opsætning i watchOS 7, hvilket bringer kommunikation, sundhed, fitness, og sikkerheden funktioner af Apple Watch til børn og ældre familiemedlemmer af husstanden, der ikke har en iPhone. For første gang kan Apple Watch oprettes gennem en forældres iPhone, så børnene kan forbinde med familie og venner via telefonopkald og meddelelser, forblive motiveret med personlige aktivitetsmål og udtrykke deres kreativitet gennem brugerdefinerede memoji.

Familieopsætning gør det muligt for hele familien at drage fordel af de vigtige sundheds- og sikkerhedsfunktioner i Apple Watch, som Emergency SOS, mens Maps, Siri, Alarmer og App Store giver større uafhængighed uden at have brug for en iPhone. Derudover vil forældre have ro i sindet at vide, at de kan nå deres barn og identificere deres placering, og at alle personlige data forbliver sikkert krypteret. Med WATCHOS 7 kan hele familien også drage fordel af optimerede funktioner, der forbedrer den samlede Apple Watch-oplevelse.

For familiemedlemmer, der ikke har en iPhone, tilbyder Apple Watch et bemærkelsesværdigt sæt af funktioner, der kan hjælpe dem med at holde kontakten med kære, være mere aktive og forblive sikre, siger Jeff Williams, Apples Chief Operating Officer, i en erklæring. Med familieopsætning var begejstret for at udvide disse funktioner til hele familien, så alle kan få mere uafhængighed og leve et sundere liv.

Med familieopsætning kan familiemedlemmer uden iPhone udnytte de mange funktioner og apps på Apple Watch, fra at lave og modtage telefon- og FaceTime Audio-opkald, til at sende og modtage meddelelser og e-mails, og endda forbinde med andet Apple Watch bærer over walkie-talkie. Den nye Memoji-app på Apple Watch giver brugerne mulighed for at tilpasse en memoji, der kan deles, mens de messaging venner eller vises som et urflade. Forældre har evnen til at godkende alle kontakter, så børnene kan sikkert bruge kommunikationsfunktionerne i Apple Watch.

Børn og ældre familiemedlemmer af husstanden ved hjælp af Family Setup vil have deres eget telefonnummer gennem en separat cellulær plan, og ved at bruge deres eget Apple ID kan de følge deres tidsplan og familiebegivenheder ved hjælp af kalender, lær at styre opgaver Med påmindelser skal du se fotoalbums synkroniseret fra en Guardians iPhone og meget mere. Med den nye Apple Cash Family kan forældrene sikkert sende deres børn penge til at bruge på deres ur ved hjælp af Apple Pay. Forældre kan vælge at modtage meddelelser, når deres børn betaler, og se deres barn køber lige i tegnebog på deres egen iPhone.

Familiemedlemmer, der bruger Family Setup på Apple Watch, kan afspille deres yndlingssange på Apple Music via Bluetooth-hovedtelefoner og højttalere, og spørg Siri til svar på spørgsmål eller sprog Oversættelser . Med kort, kan familiemedlemmer lære at navigere sikkert og uafhængigt, også på vej til et andet familiemedlemshus eller til en park med venner.

En familiemedlems placering kan deles med deres værge gennem SIME People-appen på Apple Watch, og placeringsmeddelelser er mere tilpasses, så værgeren får en opdatering på deres familiemedlems placering til en lejlighed eller på en tilbagevendende eller tidsbaseret tidsplan.

Aktivitetsringe erfaring er blevet optimeret til børn at spore flytte minutter i stedet for kalorier brændt og give brugerdefinerede mål for motion og stativ ringe. Udendørs gåtur, udendørs løb og udendørs cykel træning er specielt indstillet til børn, hvilket giver passende kredit for at flytte minutter, motion, afstand og andre metrics, mens coaching meddelelser er skræddersyet til relevante læsningsniveauer og gøres mere sjov med Emoji. Børn kan også sende og modtage aktivitetsdeling invitationer direkte på Apple Watch, udfordre venner med aktivitetskonkurrencer, og se en ny præmis side, så milepæle kan fejret lige på deres håndled.

Vigtig

Apple Watch Series 7 Lækagehips på fantastiske nyheder

Apple Watch Series 7 Lækagehips på fantastiske nyheder

Apple har netop registreret flere nye Apple Watch-modeller, men der er en mærkelig detaljer, som kunne være fantastisk.

Apple Watch SE Brugernes mening og anmeldelser

Apple Watch SE Brugernes mening og anmeldelser

Black Friday isnt ganske her officielt endnu, men theres allerede været nogle Barnstorming tilbud og ingen slå denne Apple Watch SE rabat. Amazon har den ...

Identificer din Apple Watch

Identificer din Apple Watch

Køb Apple Watch Serie 1 Smartwatches og få de bedste tilbud til de laveste priser på eBay Store besparelser Gratis levering Collection på mange elementer

Fuld liste over Apple ure og deres priser i Nigeria Værdighed

Fuld liste over Apple ure og deres priser i Nigeria Værdighed

Alt vi har hørt så langt om Apple Watch Series 8, såvel som det, vi gerne vil se.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Alt, hvad du behøver at vide, når man sammenligner Apple Watch Series 3 og Serie 2 smartwatches herunder batterilevetid, nye funktioner, LTE, prissætning og mere

Opsætning af din Apple Watch er nemmere end du tror. Her er hvordan du gør det

Opsætning af din Apple Watch er nemmere end du tror. Her er hvordan du gør det

Køb online i bedste køb i dit land og sprog efter eget valg. Bedste køb giver online shopping i en række lande og sprog.

Apple Watch Series 3

Apple Watch Series 3

Apple Watch Series 3 kan virke som en nem og overkommelig indgang i verden af ​​Apple Watch, men Wed anbefaler at købe en anden model, medmindre du leder efter en øvelse i frustration og skuffelse.

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

Bh foto video digitale kameraer, videokameraer

Apple Watch Series 45 beskyttende tilfælde EXO EDGE er designet til aktive gogetters der kræver præcision beskyttelse omkring deres enhed

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.