Find os Business Directory her

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Slå Wi-Fi på den anden enhed. Ind listen over tilgængelige Wi-Fi-netværk og vælg dit eget Wi-Fi-hotspot. øje i adgangskoden til dit Wi-Fi-hotspot og etablere forbindelsen. Høne Forbindelsen er etableret, du kan få adgang til internettet fra den anden enhed.

Forestil dig, at youre kommer på en tur og behov for at sende en e-mail hurtigst muligt eller finde et vigtigt dokument online. Selvfølgelig kan du bruge telefonen, men ville det ikke være lettere at gøre det gennem en fuld størrelse enhed? Hvad kan du gøre, hvis du er fast uden en internetforbindelse?

Sådan setup en hotspot på en iphone xr, xs, iPhone eller iPhone?

Selvom iPhone XR, XS, og iPhone 11 blev udgivet et år fra hinanden, hvordan du aktiverer ahotspot forbliver den samme som dens afhængig på operationsbordet. Selvfølgelig, der går til iPhone 12 også. Hvis du vil oprette et hotspot på de nyere iPhones, hereswhat du bør

Dem med en ældre iPhone måske undre, hvis muligt et hotspot følger de samme trin. nce igen er proceduren vil være den samme på tværs af alle de enheder, fordi dens afhængig på OS, ikke telefonen.

Men udover de ovennævnte trin, theres en anden måde at oprette et hotspot på alliPhones. Når brugere ikke bruger deres mobile data, Personal Hotspot mulighed isnt tilgængelig. Men hvis du har dine mobildata på, heres hvad du Cando:

Når du følger disse trin, vil telefoner forbindelsen være synlig for enheder i nærheden. owever, brugere plejer at kunne få adgang til netværket, medmindre de kender adgangskoden. Dette bringer os til det næste trin a € ”tilslutning af andre enheder til youriPhones hotspot.

Sådan tilsluttes en enhed til en iPhones hotspot?

Når hotspot på iPhone er aktiveret, er det tid at forbinde en enhed til det. Findthe respektive Wi-Fi-menu på telefonen eller computeren. Hvis du er bruger en Mac, itll være i den øverste højre del af menulinjen. Windows-brugere skal se efter det underprogrammet nederst til højre. Ikonet for en Wi-Fi-forbindelse er på proceslinjen. Endelig, hvis du ønsker at oprette forbindelse til hotspot på en telefon, skal du åbne Wi-Fisettings.

Ændring af hotspot navn

Den hotspot på en iPhone er, som standard, navnet på selve telefonen. For at gøre iteasier at finde netværket, kan det være nyttigt at ændre navnet. Du kan ændre det til noget unikt og mindeværdig til dig. Her er de trin:

Hvor mange enheder kan du oprette forbindelse til et hotspot?

Generelt kan iPhone-modeller fra 4S og op understøtte op til fem enheder. owever, vil yderligere enheder lægge mere efterspørgsel på hotspot. Hvis du har brug for et hotspot for noget vigtigt, kan du ikke ønsker at dele det med andre mennesker.

æbler familieopsætning er en gamechanger til sandwich generation

Hvor kan du tænde din hotspot?

Så længe signalet er stærkt nok, kan du bruge et hotspot. Hvis din mobil datais arbejder, det er ligegyldigt, hvis du er på et tog, i en bil, hjemme eller i en anden by. For eksempel, hvis Wi-Fi i hjemmet eller kontoret begynder at gosouth, theres ingen grund til panik. Du kan aktivere et hotspot på din iPhone og komme videre med det.

Er et hotspot sikker?

Når du er at køre bil eller noget, ved, at der kan gøres hurtigt gennem genveje dreje et hotspot til og fra. Følg disse trin: u003cbru003e â € ¢ Afhængig af modellen af ​​din iPhone, kan du knalde oppefra og ned eller nedefra og op for at åbne kontrolcenteret. 003cbru003e â € ¢ Se efter sektion med en fly-ikon, mobildata, Bluetooth og en Wi-Fi-ikonet. 003cbru003e â € ¢ Hold den et øjeblik for at ekspandere. 003cbru003e â € ¢ Youll se en personlig hotspot ikon med beskrivelsen. 003cbru003e â € ¢ Tryk på den for at tænde den. 003cbru003e â € ¢ For at slå det fra, skal du bare trykke på det igen.

Brug en iphone som hotspot

Hvis din iPhone har undladt at gøre det muligt for din personlige hotspot, din iPhone hotspot er ikke synlig , eller du er anslaget andre hotspot problemer efter iOS 15 opdatering, holde læsning . Skulle se på, hvordan du løser iPhone tethering.

Hvordan at fastsætte personlige hotspot spørgsmål i ios

Det Código klare hvad der forårsager de hotspot forbindelsesproblemer, men det synes at være bundet til et problem i iOS 15. Da vi ikke hvad der forårsager det specifikt, cant vi pin ned en nøjagtig fastsætte en €”men vi kan køre igennem nogle grundlæggende fejlfindingstrin.

Bekræft din telefon Planen omfatter personlig hotspot

Har du ændret din telefon planen for nylig eller skiftet telefon selskaber? Personlig Hotspot måske ikke arbejde, fordi din plan gør ikke omfatte den. De fleste telefon selskaber data planer inkluderer Personlig Hotspot disse dage, men nogle Dont. Du kan også være i stand til at fjerne funktionen. Så før du gør noget andet, logge ind på din telefon firmakonto og sørg for din plan inkluderer Personal Hotspot. Hvis det gør, tilføje det.

Bekræft din iPhones internetforbindelse virker

At afgøre, om dit problem ligger hos din internetforbindelse, skal du sørge for, at dine mobildata er tændt. Udfør en hurtig Google-søgning for at bekræfte, hvis dine data er langsom eller få dårlig modtagelse.

Tjek din cellulære data grænse for måneden for at sikre, hvis du har overskredet det eller ej. Hvis du er på et forudbetalt plan med en grænse, vil dine datahastigheder blive kvalt, når du passerer det, gengivelse din hotspot ubrugelig. Du bliver nødt til at kontakte din dataleverandør for at løse problemet.

Genstart iphone at fastsætte personlige hotspot i ios

Nogle gange er den enkleste løsning er den bedste. Når du bruger din iPhone ofte og har flere programmer kørende i baggrunden, kan din iPhones behandling bliver langsommere, og selv opleve nogle bugs. Der er en chance iOS 15 hotspot problem kan løses ved at genstarte din enhed.

Skift flytilstand til fix hotspot i ios

Flytilstand deaktiverer en enheder trådløs transmission funktioner, dette inkluderer cellulære radio, Wi-Fi og Bluetooth. Nogle gange, når du er vendt Hotspot problemer i iOS 15, aktivering og deaktivering af flytilstand kan hjælpe med at løse problemet ved at genstarte dine netværksforbindelser.

For at gøre dette, pull down dit kontrolcenter og vælge den tilstand ikonet Airplane og vent i 30 sekunder til et minut, før at deaktivere det igen. Så tjek for at se, hvis iPhone 12 Hotspot problemet er løst.

Drej personlig hotspot, og tænd

Nogle gange er du nødt til at nulstille dine personlige Hotspot at få det til at virke igen. Gør det ved at dreje det til og fra: Gå til Indstillinger> Personlig Hotspot> Flyt Tillad andre til at deltage skyderen til off / hvid og derefter tilbage til på / grøn.

Slå mobildata til og fra

Problemet med Personal Hotspot kan være relateret til din iPhones forbindelse til cellulære datanetværk. Hvis din iPhone har problemer med at forbinde til disse netværk, kan Personal Hotspot ikke arbejde enten. Nulstil din mobildataforbindelse ved at dreje det til og fra: Gå til Indstillinger> Cellular> flytte skyderen Mobildata til off / hvid og tilbage til på / grøn.

Deaktiver din vpn

WiFi-netværk på dit hjem eller kontor isnt arbejder, og du har brug for det så dårligt, fordi du har en belastning af værker til slut i en begrænset periode. Denne uønskede situation, kan ske når som helst til nogen. I stedet for klager om det, vil det være bedre at fokusere på løsningen. Hvis du ejer den fabelagtige iPhone 11 eller iPhone 11 Pro, kan det være din vej ud. Du kan aktivere Personlig Hotspot på iPhone 11 og slutte den til din Mac eller PC, så afslutte arbejdet. Hvordan man gør det? Bare rul ned denne side finde ud af.

Sådan aktiveres personlig hotspot på iphone serien

Nu, din iPhone er klar til at dele adgang til internettet til andre enheder når som helst. Men før du begynder at dele adgang til internettet med andre, at du har en aktiv plan. For at aktivere Personal Hotspot på iPhone 11, så sørg for din batterilevetid hvis fuld, fordi det kan dræne hurtigere. Her er de trin for at aktivere Personlig Hotspot på iPhone 11 fra kontrolcentret.

Var her til at hjælpe en € ”gratis -dag dataabonnement

netdeling din iPad til din iPhone er en stor mulighed, når du ikke har sikker WiFi. Alligevel har du sandsynligvis vil spare data, så bruge gratis WiFi, når sikker og tilgængelig, at holde sig for øje sociale distancering ved offentlige wifi steder .. vil Forbindelsen sandsynligvis være hurtigere end internettet hastigheder du kommer igennem tethering via din iPhone.

Dont giver hackere adgang til dine data

Meget vigtigt: altid tilmelde ud af en gæst Wi-Fi-netværk. Hvis du ikke, kan du lade dine data udsat for hackere, der set-up falske hotspots med samme navn som gæsten WiFi-netværk, men uden kodeord, der kræves, og din iPad kan prøve automatisk at forbinde og eksponere din info. Ophold sikker og altid logger ud ved slutningen af ​​din session på en gæst WiFi-netværk!

Personlig Hotspot er en utrolig praktisk funktion, der kommer sammen i alle iPhone-modeller; det kan du dele din iPhones dataforbindelse med andre enheder, effektivt transformerende det ind i et trådløst modem, så længe det har service fra din udbyder.

Vigtig

Webcontactus. OM Find Business Kontaktoplysninger

Webcontactus. OM Find Business Kontaktoplysninger

Det kan være frustrerende, når din iPhone 12 starter til uartig ligesom frosset lige pludselig. Historien er, hvad mange kan relatere til. Nå, når dette sker, kan det være frustrerende, når din iPhone 12 starter til uartig ligesom frosset lige pludselig. Historien er, hvad mange kan relatere til. Nå, når dette sker, din

Hvorfor Im skift til iPhone 13 Pro Max fra iPhone 12 Pro Max

Hvorfor Im skift til iPhone 13 Pro Max fra iPhone 12 Pro Max

Du kan styre mange af telefonens funktioner med din stemme. Du kan ringe op til kontakter fra adressebogen, diktere budskaber og søge på internettet.

De første 9 ting at gøre med din iPhone 12 eller iPhone 12 Pro Stuff

De første 9 ting at gøre med din iPhone 12 eller iPhone 12 Pro Stuff

Æbler opdatering, der gør det muligt for RAW kamera captureand gør dine billeder mere editableis nu tilgængelig.

Del steder med familiemedlemmer og finde deres tabte enheder på iPhone

Del steder med familiemedlemmer og finde deres tabte enheder på iPhone

Forsøger at finde ud af at slå Find min iPhone ud uden dine forældre vide Uden Apple-id og adgangskode, dens vanskelige at deaktivere funktionen. Se mulige løsninger.

iPhone Video eller Photo Geotag Placering ikke fungerer Fix MacReports

iPhone Video eller Photo Geotag Placering ikke fungerer Fix MacReports

Sådan finder du en Apple iPhone 12 Pro Max tabt eller stjålet. Genoprette, hent, spor eller find en Apple iPhone 12 Pro Max og bloker den eller slet alle dens indhold. Find eller spor min telefon

Sådan ændres placeringen på din iPhone 11

Sådan ændres placeringen på din iPhone 11

Lær, hvordan du opretter forbindelse til GPS på Apple iOS 11. Kontroller softwareversionens USINGSOFTWARE-versioner Opdateringer Apple iPhone iPad på iOS 11. Sluk for Fra startskærmen, tryk på Indstillinger

IPhone 11 Pros Placering Data Puzzler

IPhone 11 Pros Placering Data Puzzler

Lær, hvordan du opretter forbindelse til GPS på Apple iOS 11. Kontroller softwareversionens USINGSOFTWARE-versioner Opdateringer Apple iPhone iPad på iOS 11. Sluk for Fra startskærmen, tryk på Indstillinger

Sådan deles placering på iPhone 13

Sådan deles placering på iPhone 13

Hvis du vil ændre placeringen på din iPhone, så kan du nemt lave falsk beliggenhed gennem placeringsfakerne.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Lær, hvordan du opretter forbindelse til GPS på Apple iOS 11. Kontroller softwareversionens USINGSOFTWARE-versioner Opdateringer Apple iPhone iPad på iOS 11. Sluk for Fra startskærmen, tryk på Indstillinger

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.