Fuld pensionsalder for at få social sikring

Cannes Lions International Festival of Creativity 2022

Hvornår er det rigtige tidspunkt at gå på pension? Det er et spørgsmål, der afhænger af dine personlige behov og omstændigheder "for ikke at nævne dine planer for, hvad du vil gøre i stedet. Vi har alle haft dage, når vi er parate til at aflevere vores chef et opsigelsesbrev og lede det gode liv af en pensionist. Mens man forlader arbejdsstyrken tidligt, kan det lyde som paradis, det kan være en stor fejl, hvis du ikke er økonomisk klar til at leve uden lønseddel. Her er nogle af fordele og ulemper ved at afslutte dit job i forskellige aldre.

Key Takeaways

Lad os være ærlige, efterlader dit job kan have nogle gode frynsegoder. På det tidspunkt, hvor nogle arbejdere når deres 50'ere og begyndelsen af ​​60'erne, begynder de at føle sig brændt ud, så pensionering før den traditionelle alder på 65 år kan føle sig forfriskende. Mænd går på pension i en gennemsnitlig alder på 64 år. År for kvinder er den gennemsnitlige pensionsalder 62 år. Så hvad enten det rejser, tager du nye hobbyer, eller blot at finde et deltidsjob med mindre stress, er det din mulighed for at genoplade.

Mens der er forskning for at vise, at der arbejder længere holder dig sundere og lykkeligere, er der også bevis for den modsatte opfattelse. Det nationale bureau for økonomisk forskning fandt for eksempel, at "pensionering forbedrer både sundhed og livsgladighed, delvist ved factoring i antallet af mennesker, der er tvunget til at gå på pension på grund af sundhedsspørgsmål. Der er dog en stor advarsel her. Relativt få mennesker har de finansielle ressourcer til at støtte en udvidet pensionering.

Hvilken alder kan du gå på pension?

Hvis du hævder fordele på 62, får du kun 75% af det fulde beløb, hvilket gør det muligt for det faktum, at du får kontrol i længere tid. Fordelen for din ægtefælle tager også et hit. De får kun 35% af dit fulde pensionsbeløb sammenlignet med 50%, hvis du venter indtil mindst 66.

Chancerne er, at du har brug for et stort reden, der supplerer dine sociale sikringsfonde, især hvis du hænger det op meget tidligt. Og jo tidligere du går på pension, desto mere skal du bruge. Vær også opmærksom på, at du ikke vil være berettiget til Medicare, indtil du når Age-65, så du vil næsten helt sikkert stå over for stejle out-of-lommer, hvis du skal købe sygesikring på egen hånd.

NORMAL Pensionering: Ages til

For mange er de øverste 60'erne det gyldne middel til pensionstiming - du er gammel nok til at have opbygget en god økonomisk reserve og unge nok til at nyde dine jobfrie år. Det faktum, at du får din fulde sociale sikringsbetaling i alderen 66-67, kan gøre en stor forskel, især hvis du er relativt sund og sandsynligvis vil have et gennemsnit eller længere end gennemsnittet pensionering.

Sen-pension: Alder og ældre

Overvej ikke desto mindre fordelene. For en, vil du have mere tid til at bulke dine besparelser. Du vil også nyde godt af den højest mulige sociale sikringsudbetaling. Fordele stiger på et prorated basis, indtil du er i alderen 70, når de er 132% af dit fulde beløb, hvis du blev født mellem 1943-1954. Og hvis du blev født i 1960 eller senere, ville din fordel stige med 124%.

Hvilken alder er førtidspensionering?

Du kan begynde at indsamle sociale pensionsydelser så tidligt som alder 62, men du vil ikke modtage dine fulde fordele. For alle, der er født mellem 1943 og 1954, f.eks. Fuld fordele, ikke sparke ind indtil 66 år, og for dem, der er født efter det, er fuld-gavnalderen lidt ældre.

Hvor gammel skal du være for at gå på pension?

Fuld pensionsalder, eller den alder, du skal være for at indsamle fulde sociale ydelser, er 66 år og to måneder for dem, der er født i 1955 og vil gradvist stige til 67 for dem, der er født i 1960 eller efter. Hvor gammel du skal være at gå på pension, afhænger komfortabelt af den livsstil, du vil have, og hvor meget du har sparet. Jo tidligere du går på pension, jo større Nest æg skal du har brug for.

Hvornår skal du pensionere fordele og ulemper ved forskellige aldre

Hvad er den gennemsnitlige pensionsalder i USA?

Mange ældre mennesker kan ikke vente på dagen, når de endelig kalder det afslutter deres karriere og går på pension. Stadig, der konstant bekymrer sig om økonomi, er ikke nøjagtigt måden at tilbringe dine senere år på. Derfor er det vigtigt at overveje, hvornår du rent faktisk skal gå på pension i forhold til den alder, hvor du er berettiget til at indsamle pensionsydelser. Før du beslutter, skal du sørge for at få ressourcerne til at få mest muligt ud af dette nye stadium af livet.

Når nogle mennesker i et samfund ikke har sikre toiletter, er alles sundhed truet. Dårlige sanitære forhold kontamineringer drikkevand kilder, floder, strande og fødevareafgrøder, spreder dødelige sygdomme blandt den brede befolkning.

Værdsættelse toiletter

Hvem bekymrer sig om toiletter? 3. milliarder mennesker gør. Fordi de ikke har en, der fungerer ordentligt. Det er udgangspunktet for denne 2022 Kampagne til World Toilet Day. Den Overholdelse fejrer toiletter og skaber opmærksomhed af de 3. milliarder mennesker lever uden adgang til sikkert lykkedes sanitet. Når nogle mennesker i et samfund ikke har sikre toiletter, er alles sundhed truet. Dårlige sanitære forhold kontamineringer drikkevand kilder, floder, strande og fødevareafgrøder, spreder dødelige sygdomme blandt den brede befolkning.

Dette års tema handler om at værdsætte toiletter. Kampagnen gør opmærksom på, at toiletter â € ”og de sanitære systemer, der understøtter dem en €”er underfinansieret, forvaltet dårligt eller forsømt i mange dele af verden, med ødelæggende konsekvenser for sundheden, < a7> økonomi og miljø, især i de fattigste og mest marginaliserede samfund.

På den anden side, fordelene ved at investere i et passende sanitære systemet er enorme. For eksempel, hver $ 1 investeret i basal sanitet afkast op til $ 5 i sparede medicinske omkostninger og øget produktivitet, og job er skabt sammen hele tjenesten kæden. For kvinder og piger, toiletter derhjemme, skole og på arbejde hjælper dem med at opfylde deres potentiale og spille deres fulde rolle i samfundet, især under menstruation og graviditet.

Spred budskabet!

Din deltagelse i kampagnen er afgørende for vores succes. Besøg den officielle FN Vand hjemmeside, der fører agentur for overholdelse, hvor du kan lære mere om dette problem og hjælp os med at sprede budskabet om mennesker, der har hverken en stemme eller et toilet. Tjek deres kølige kommunikationsværktøj Kit i sprog og sprede verden.

Selvom sanitet er en menneskeret anerkendt af De Forenede Nationer, vi har hårdt brug for massive investeringer og innovation til firedobbelt videre langs hele sanitet kæden, fra toiletter til transport, indsamling og behandling af menneskelige affald.

Som en del af et menneskerettigheder tilgang, må regeringerne lytte til de mennesker, der er ved at blive efterladt uden adgang til toiletter og tildele specifik finansiering at inkludere dem i planlægning og beslutningsprocesser.

Vidste du?

Der er ingen enkelt FN-enhed dedikeret udelukkende til vandproblemer. Mere end 30 FN-organisationer udfører vand og sanitet programmer, afspejler det faktum, at vand spørgsmål løber gennem alle de uns vigtigste fokusområder. FN-Waters rolle er at koordinere dem alle, så FN-familien leverer som en reaktion på vandrelaterede udfordringer.

Lader ikke vente med at toogtyvende århundrede

International dage og uger er lejligheder til at uddanne offentligheden om spørgsmål af interesse, til at mobilisere politisk vilje og ressourcer til globale problemer, og for at fejre og styrke resultater af menneskeheden. Eksistensen af ​​internationale dage ældre end etablering af FN, men FN har taget dem som et kraftfuldt fortalervirksomhed værktøj. Vi har også Marka andre FN observans.

Fuld pensionsalder påvirker mængden af ​​dine fordele og flere

Det er vigtigt at kende din fulde pensionsalderen, da det påvirker, når du kan kræve Social Security uden at reducere dine fordele, at mængden af ​​forsinkede pensionering kreditter du kan tjene i orden hæve dine fordele, og hvor meget du kan tjene fra arbejde, mens de fik social sikring uden at miste nogen af ​​dine fordele.

Social sikring fuld pensionsalder diagram

Hvis du hævder dine fordele ved fuld pensionsalder, vil du modtage din standard sociale sikringsydelser beløb. Hvis du hævder før FRA, vil du være underlagt tidlige arkivering sanktioner, der reducerer din fordel med følgende beløb:

Det svarer til en årlig reduktion 6.% for hver af de første tre år og yderligere 5% reduktion for hvert af de følgende år før FRA. Hvis du krav på ydelser ved 62 med en FRA 67 år, vil du stå over for en fuld reduktion af ydelserne 30%.

derimod hvis du krav på ydelser efter FRA, modtager du forsinkede pensionering kreditter til en værdi af 2/3 af 1% per måned. Dette resulterer i en 8% årlig stigning til din månedlige ydelse. Forsinkede pensionering kreditter kan optjenes indtil alder 70, hvorefter der ikke er nogen økonomisk fordel at forsinke din påstand. Forsinkede pensionering kreditter kan ikke være tjent, hvis du påstår enten ægtefællebidrag eller ydelser til efterladte.

Working efter fuld pensionsalder faq

Hvis du fortsætter med at arbejde efter at have nået fuld pensionsalder, kan du arbejde og tjene så meget som du ønsker. Du vil ikke blive underlagt pensionsindtrængningstesten, og dine sociale ydelser vil ikke blive påvirket.

Hvis du arbejder før fra FRA, kan du miste en del af dine fordele, hvis du tjener ovenstående årlige Tærskelværdier . Din ydelsesbeløb vil dog være omberegnet ved fuld pensionsalder for at tage højde for de fleste af de fortabte midler.

Giver arbejdet efter fuld pensionsalder stigende sociale ydelser?

Selv efter at du har nået fuld pensionsalder, og selvom du allerede har hævdet fordele, fortsætter Social Security Administration med at genberegne din gennemsnitlige årlige løn til at tage højde for ny indkomst. Hvis din indtjening efter FRA er højere end tidligere år og hæver din gennemsnitlige løn til dine 35 topfortjeneste år, kan dine fordele stige i overensstemmelse hermed.

Andre vigtige spørgsmål om fuld pensionsalder

2022 er lige rundt om hjørnet, og som vi siger hvert år, bliver videoen bare bedre. I marketingverdenen er det næsten umuligt at ignorere video, da vi indtaster 2022. Det er simpelthen overalt "traditionelle udsendelsessteder, Digital OOH Placements , sociale annoncer og utallige andre kanaler, der er uvurderlig < / A8> til markedsføring succes.

Video hæver stangen på tværs af ejede, optjente og betalte kanaler, og det forventes at fortsætte med at dominere markedsføringsområdet i 2022. Med det i tankerne kan du godt låne et populært ordsprog, der er specielt relevant for videorummet: det bedste Tid til at starte var i går. Den næstbedste tid er nu.

Med andre ord, hvis din virksomhed stadig sætter videoindhold for en vis ukendt dato i fremtiden, fortsætter du med at tabe sig på sine mange fordele lige nu. Du kan endda have læst sidste års version af denne artikel, der lovede dig selv, at du endelig prioriterer video til 2022. Nå, 2022 kom og gik, og de, der fordoblede på video, høster fordelene.

Vigtig

Samsung Galaxy S20 FE Series anmeldelser

Samsung Galaxy S20 FE Series anmeldelser

Hurtigere end før, men stadig ikke så hurtigt

De 5 bedste trådløse opladere til Samsung Galaxy S21-telefoner i 2021

De 5 bedste trådløse opladere til Samsung Galaxy S21-telefoner i 2021

Her er vi med en liste over nogle bedste og egnede Samsung Galaxy S21 opladere i Indien til en overkommelig og rimelig pris. Så lad os komme i gang.

8 bedste Android smartwatches til 2021

8 bedste Android smartwatches til 2021

I denne artikel, vil vi være at hjælpe dig med at vælge ved at gå gennem vores top SmartWatch valg til par med din seneste One Plus-enhed.

Sprint telefontjeneste Nicaragua Forum

Sprint telefontjeneste Nicaragua Forum

Svar 1 af 4 nogen vide, om Id kunne få telefon service i SDS, Managua, Granada, Ometepe 2 kvindelige voksne rejser sammen, så ønsker at være sikker på at have en form for telefon med mig Mange tak alle

International Calling Roaming Bmobile

International Calling Roaming Bmobile

Læs venligst de internationale Long Distance Vilkår og betingelser

Forskelle mellem Vodafone og Felix mobiler ubegrænsede planer

Forskelle mellem Vodafone og Felix mobiler ubegrænsede planer

Portugal, herunder Azorerne og Madeira-øerne, har tre netværksudbydere, der opererer i landet Meo af Alto, tidligere TMN Vodafone Tidligere Telecel nos Tidligere Optimus Meo er markedsleder i landet, efterfulgt af Vodafone i 2. plads og nos som mindste netværk. 2g er på ...

De bedste ubegrænsede dataplaner i USA

De bedste ubegrænsede dataplaner i USA

Consumer Cellulars NoconTract Monthly Plans tilbyder nu mulighed for ubegrænset snak, tekst og data, hvilket gør dem til en fantastisk trådløs værdi for singler, par eller familier.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.