GoTo Card Brugere guide

Metro-kort Genoplad Online Genoplad din Mumbai Delhi Metro Smart Card på Paytm

Tilslutning til hvor du vil hen er nemt, når du køber et pass. Dens en praktisk og billig måde at betale. Uanset hvilken passere du vælger, vil du være at forbinde til destinationer i hele metro Detroit på ingen tid!

Dart, en ny måde at betale!

den nye måde at betale for at rejse rundt i regionen er Dart! Dart er den mest bekvemme og økonomisk overkommelig måde at forbinde til, hvor du ønsker at gå. Uanset hvilken passere du vælger, vil du være at forbinde til destinationer i hele metro Detroit på ingen tid! Så hvordan kan du Dart?

Dart intelligent kun passesÂ

SMART har vedtaget Dart betalingsmetode til at gøre ridning SMART fast rute, Connector og Shuttles lettere. SMART kun passerer har en hvid baggrund med SMART røde logo på dem. Hver pass starter på aktivering og er gældende for de efterfølgende dage af bolden. At ride Connector med Dart SMART gennemløb, skal bolden aktiveres.

Smartrip® basics card

Du kan købe SmarTrip® kort online, via mail, ved at vælge CVS / apotek og Giant Food Stores i regionen, der vise SmarTrip® tegn, Metro salgskontorer, SmarTrip® dispensere på Metrorail stationer, og regionale transit-butikker. Klik her for en liste over salgssteder.

Det er ikke nødvendigt at annullere din auto reload. Hvis du ikke trykker på dit kort, vil passet ikke indlæse, og du vil ikke blive opkrævet. hvis du skal bruge Metro på et begrænset grundlag for væsentlige ture, anbefales det dog, du annullerer automatisk reload og brug lagrede værdi. Du kan da genaktivere auto reload engang almindelig forretningspraksis cv.

Om smartrip®

Et genopladeligt plast Metrocard er den bedste løsning for hyppige passagerer på Adelaide Metro busser, tog og sporvogne. Billetprisen du betaler, hver gang du bruger din Metrocard afhænger af tidspunktet på dagen du rejser, og enhver indrømmelse kort du har.

Du cana købe eller genoplade en Metrocard på mange steder over hele Adelaide eller bestille en Metrocard online, og vi vil sende det til dig. metroCARDs og produkter, der er forbundet med den Metrocard systemet er ikke- refunderes .

Din metrocard konto

UMO er Metros nye kontaktløse, konto-baserede billetpris betalingssystem, der gør det muligt for ryttere til i busser og administrere konti med en mobil app, eller bord med et UMO chipkort og administrere konti online. Det UMO-systemet er nu tilgængelig for offentligheden på alle bus og MOBY paratransit ture. Billetpriser på ORBT kun indsamles med UMO-systemet.

Boarding med UMO

Når boarding, vil læseren blinke grønt og gøre en accept støj, hvis din betaling er blevet godkendt. Læseren vil blinke rødt og gøre en fornægtelse støj, hvis din betaling er afvist. Tilføj venligst penge på din konto til bord.

Metrocard

Billet automater

Effektiv fredag, Oct. 1, 2022, er du nødt til at betale en billetpris til bord ORBT. Priserne afspejler Metro bus billetpriser på $ 1. 5 med 25-cent overførsler. ORBT anvendelser UMO udelukkende til billetpris betaling. Du kan bruge UMO læsere på nogen af ​​de ORBT døre, og periodiske billetpris inspektører vil kontrollere om bevis for betaling.

UMO funktioner og fordele

Når du overfører mellem ORBT og bus, UMO anerkender boarding aktivitet og automatisk giver dig en overførsel. Hvis overførsel til ORBT fra en Metro bus og ikke bruger UMO-systemet, har dit papir transfer klar til periodisk billetpris inspektion.

Fare capping

UMO vil udnytte billetpris capping, hvilket betyder, at systemet vil genkende det beløb, en rytter med en UMO konto betaler i en kalendermåned og cap betalinger, når Metros månedlige tur omkostninger er nået â € ”i øjeblikket $ 55 for fuld billetpris ryttere og $ 27 . 0 til halv billetpris ryttere. Når boarding med UMO app eller kort, vil systemet give dig mulighed for at ride gratis i resten af ​​denne måned.

Halv billetpris

Hvis du er berettiget til halv billetpris, skal du bekræfte din berettigelse på Metros kontor og få en UMO halv billetpris kort. Half-billetpris kategorier omfatter ældre, Medicare kortholdere, og personer med handicap.

Pass-programmet

Multimodal rejse, Â herunder bus, tog og andre transit programmer som Metro Bike Share. Yderligere programmer, herunder parkering og Electric Vehicle samkørsel kommer snart. mart chip-teknologi, der giver konto ledelse, sikre køb og praktiske funktioner som Balance Beskyttelse og Autoload. ontactless betaling med TAP app, nu tilgængelig for iPhones og Android-telefoner. lexible betalingsmetoder herunder kredit- / betalingskort, PayPal og PayNearMe. trygt og sikkert alternativ til at betale kontant billetpriser. aster boarding tider. eamless tilslutningsmuligheder til løn billetpris på 26 kommunale transit systemer på tværs af LA County.

om tapa Â

Du kan også bruge TAP til at nyde programmer som Metro Bike Share. Kommer snart vil være ekstra programmer som Microtransit, scootere, Ride-signalsystem, Parkering og Electric Vehicle bil charging og mere.

Hvis dit kort er registreret for Balance Protection *, kan du anmode et erstatningskort. Din resterende saldo vil blive genoprettet, og det nye kort vil blive sendt til dig. En $ 5 administrationsgebyr gælder, når der anmodes om det nye kort.

Regelmæssig TAP kort udløber efter ti år. Nedsat billetpris TAP kort udløb datoer variere afhængigt af typen af ​​kortet. Tjek din kortets udløb dato på taptogo. et, på en TAP Automat eller på et TAP Vendor placering.

ved hjælp af din hane Carda Â

Det er nemt. Du skal blot trykke dit kort på TAP mål af bussen farebox / validatoren eller station tælleapparat / validatoren . Den validatoren bipper og viser en bekræftelse på, at dit kort er gyldigt. Du er nu fri til at gå om bord i bussen eller toget.

pay-per-tur-kort

Du opretter en konto, og linke din EasyPayXpress kort til et kredit- eller betalingskort. Du kan oprette en konto ved hjælp af en skattefri transport fordele kort. Det tager $ 30 at åbne en konto. Når din konto falder til under $ 20, $ 30 er automatisk tilføjet til kortet fra betalingsmetode på filen.

-Day ubegrænset tur-kort

Du åbner din konto med $ 127. Aflæse kortet aktiverer det. Nær slutningen af ​​perioden på 30 dage, godt sende dig en e-mail at sige, at vi er ved at forny dit kort. Youll har mulighed for at skifte til en pay-per-tur-kort.

LetLøn reduceret billetpris metrocard

Som enhver anden metrocard, din LetLøn MetroCard sidst udløber. Den udløb dato er på bagsiden af ​​kortet. Vi sender dig et nyt kort et par uger før din gamle udløber. Venligst ødelægge dit udløber kort med det samme.

betaling spørgsmål og lukker din konto

Hvis dit kredit- eller betalingskort afviser betaling, kan din metrocard op med at fungere. Vi sender dig bemærke, hvis din betalingsmetode mislykkes. Hvis din saldo ryger under nul, kan vi lukke din konto. Hvis vi lukker din konto, kan vi ikke være i stand til at åbne den igen. Du bliver nødt til at oprette en ny online. Vi anbefaler at tilføje en anden kredit- eller betalingskort til din konto, hvis der sker noget med den primære kort.

Du kan afslutte din konto når som helst ved at sende en mail på LetLøn Account Service Center eller ringe til os på 1-877-323-7433. Efter alle forlystelser er udstationeret, godt refundere resten af din konto. Hvis du har en aktiveret ubegrænset kort, vil det stoppe med at arbejde, når du afslutter din konto. Vi anbefaler, at du afslutte din konto nær slutningen af ​​den periode på 30 dage til at drage fordel af den resterende tid på kortet.

kontakt os

Metro er blevet en af ​​de vigtigste dele af vores liv. Uanset om du er studerende, en arbejdstager eller nogen, vi alle rejser gennem metroen træne hver dag. Lave rimelige priser, høj frekvens og komfortable forlystelser gjort det meget nemmere for os at rejse fra et sted til et andet inden byen i en meget lille tid.

Gør din oplevelse af at rejse gennem endnu bedre med Paytms metro kort genoplade tjeneste. Nu du ikke behov for at stå i lange køer for at købe en billet eller genopladning dit metro kort, som du kan nemt genoplade metro kort online på Paytm. Isnt det fantastisk? Så bare #PaytmKaro for alle dine metro kort genopladning om du rejser fra Delhi Metro, Hyderabad Metro eller Mumbai Metro.

Metro-kort genoplade tilbud til Paytm

Metro chipkort ikke kun gør rejsen mere komfortabel, men også hjælpe dig spare penge på dit fair. Du kan få penge tilbage på dit metro kort genoplade bortset fra rabat på din retfærdige afgifter med et smart card. Brug promo kode METROSALE at få flad? 20 cash back på dit metro kort genopladning på Paytm.

Fleksible betalingsmetoder

Trin 1: Vælg din by metro Trin 2: Indtast dit kortnummer Trin 3: Indtast genoplade beløb Trin 4: Klik på Fortsæt Trin 5: Påfør en promo kode for at få en kontant tilbage og derefter fortsætte med betaling

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Denne Wikihow lærer dig, hvordan du blokerer tekstbeskeder fra nogen på din kontaktliste eller fra et ukendt telefonnummer. For at blokere meddelelser fra et nummer, der ikke er i dine kontakter, skal nummeret have kontaktet dig på et tidspunkt. Åben...

Sådan blokerer du tekstbeskeder på iPhone 6S 6S Plus

Sådan blokerer du tekstbeskeder på iPhone 6S 6S Plus

En SMS-besked er en besked, der kan sendes til andre mobiltelefoner.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Sådan finder skjulte tekstbeskeder på iPhone Dette indlæg vil vise dig vejen til at se skjulte tekstmeddelelser på iPhone hurtigt.

Sådan blokerer du tekstbeskeder på iPhone Igeeksblog

Sådan blokerer du tekstbeskeder på iPhone Igeeksblog

Tekstbeskeder fra sandsynligheden af ​​uber irriterende dig heres, hvordan man blokerer dem en gang for alle.

Er der en iPhone app til midlertidigt at blokere tekstopkald fra et bestemt nummer

Er der en iPhone app til midlertidigt at blokere tekstopkald fra et bestemt nummer

Teksting er en vigtig del af vores interpersonelle relationer. Det har endda en rolle i vores professionelle korrespondance. Dette er en del af hvorfor det er så irriterende at håndtere junk-tekster. Disse meddelelser er ikke mere end en uønsket

Hvordan at skjule beskeder på Samsung Galaxy S10

Hvordan at skjule beskeder på Samsung Galaxy S10

Træt af at modtage irriterende opkald Dont bekymring har vi en vej ud, der vil hjælpe dig til at blokere indgående opkald på Samsung S10 og S10 Plus.

Sådan blokeres numre opfordrer Samsung Galaxy S5 Mini

Sådan blokeres numre opfordrer Samsung Galaxy S5 Mini

Samsung Galaxy S5 Tænd off vibrere for tekstbeskeder at aktivere eller deaktivere den vibrere funktion, når du modtage SMS-beskeder går til standard Messaging App. Tryk på knappen enheder menuen og vælg derefter Sett ...

Tre måder at stoppe din Samsung Galaxy telefon fra tilfældigt sms'e ud dine billeder

Tre måder at stoppe din Samsung Galaxy telefon fra tilfældigt sms'e ud dine billeder

Få Samsung Galaxy S9 S9 G960UG965U støtte til emnet Bloker eller fjerne blokeringen af ​​beskeder. Find flere skridtvise enhed tutorials på att. om.

Sådan blokeres tekstbeskeder på Samsung Galaxy A10

Sådan blokeres tekstbeskeder på Samsung Galaxy A10

En detaljeret proces på Sådan Bloker tekstmeddelelser på en Samsung Galaxy S6 kan findes på denne artikel. Åben den og læs videre.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.