HARD Nulstilling Sådan tvinge du genstart iPhone 11, iPhone X, iPhone 12

Løst, hvordan man tvinge genstart iPhone 12 samagame

Der er mange ting, der kan gå galt med en iPhone. Det er en kompleks smartphone, hvilket betyder, at du støder på mange tekniske problemer. Mens der ikke er meget, du kan gøre med en ikke-reagerende iPhone, bortset fra en hård nulstilling, skal du stadig blive informeret om de ting, der kan forårsage problemer for din telefon - som hvornår man skal udføre en hård nulstilling, og hvordan man får mest ud af kraft genstarter og nulstiller.

En væsentlig ændring var fjernelsen af ​​Home-knappen på iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max. Det betyder, at du ikke længere kan trykke på den fysiske hjemme-knap for at tvinge genstart din telefon. I stedet skal du trykke på både volumen op og volumen ned knapperne hurtigt, ikke samtidigt â € "den ene efter den anden. Og så hold tænd / sluk-knappen for at genstarte iPhone.

Ved kraft genstart og hårdt nulstilling af enheden kan du forhåbentlig lukke disse apps og frigøre din enhed. Før du begynder denne proces, skal du sørge for, at din iOS-enhed er tilsluttet til ekstra juice. Du vil ikke have et dødt batteri, mens du forsøger at lukke dine apps.

Hvis du føler skærmproblemerne og ydeevne frustrationer med din nye iPhone 11 Pro eller Pro Max, er du absolut ikke alene. Weve har været deling lister over rettelser med dig, da de nye iPhones sendes, der fortæller dig, hvordan du løser dine iPhone 11 problemer. Batteriets afløbsproblemet forbliver, men synes et æbleproblemer â € ", hvilket betyder, at de er opmærksomme på og arbejder på en løsning. Her er de trin, du skal tage for at tvinge genstarte din iPhone 11, om det er en iPhone 11 Pro eller en iPhone 11 Pro Max.

Når du har udført den hårde nulstilling eller Force Genstart, skal din iPhone fungere ordentligt igen. Hvis du har problemer med at fryse din enhed regelmæssigt, kan det være bedst at kontakte Apple til support.

Indpakning af â € "Hårdt nulstilling og Force Restarting iPhone

Hvis din iPhone 11 oplever en række problemer, der vises systematisk påvirker enheden. Uanset om din iPhone 11 er døde uforklarligt , udviser træg ydeevne, eller vil ikke oplade, at Apple anbefaler at forsøge en kraft genstart. Virksomheden siger, at hvis din iPhone 11 vises frosset og ikke reagerer, kan du løse problemet med en kraft genstart.

Bortset fra iPhone SE, har hver iPhone solgt af Apple i dag * Jeg har en kant til kantskærm uden en fysisk hjemme-knap. Hvis du opgraderer fra en enhed, der har en Home-knap, kan dette Refriskning Kursus hjælpe dig med at lære, hvordan du tvinge genstart din iPhone 12, indtast genoprettelsesfunktion, DFU-tilstand osv. Se vores hands-on video Tutorial inde for flere detaljer.

At begynde

Denne vejledning vil arbejde for alle nye versioner af iPhone 12, herunder iPhone 12 Pro, og den kommende iPhone 12 mini og iPhone 12 Pro Max. Nu, når jeg bruger udtrykket iPhone 12, er jeg , der henviser til alle iPhone 12 modeller.

Du skal være fortrolig med knapperne på din iPhone for at udføre nogen af ​​følgende funktioner. Der er to volumenknapper på venstre side af iPhone, såvel som en side-knap på den modsatte side.

Sådan slukker du iPhone

Powering off iPhone 12 kan ske gennem flere metoder. Den nemmeste måde at slukke iPhone 12 på er at holde sideknappen med en af ​​lydknapperne, indtil diaset for at slukke for skyderen øverst på skærmen. Derfra swipe bare for at slukke for din iPhone.

Sådan tænder du iPhone

For at genstarte din iPhone 12, skal du trykke på og holde sideknappen nede, indtil Apple-logoet vises på skærmen. Hvis det ikke virker, kan din iPhone blive nødt til at blive opkrævet. Hvis din iPhone har en sort skærm og side-knappen ikke fungerer, kan det være fordi din iPhone 12 er i DFU-tilstand. Tjek vejledningen for at afslutte DFU-tilstand nedenfor.

Hvordan tvinge genstart iPhone

Trin 1: Slut din iPhone til din computer med lyn til USB-kabel. Hvis dette er første gang, du har tilsluttet din iPhone til denne computer, skal du trykke på TRUST-knappen, der vises på den tillid til denne computer dialog, der vises. Du skal derefter indtaste dit kodeord på din iPhone for at bekræfte parringen.

Sådan exit recovery mode på iphone

En masse af iOS brugere er opgradering til iPhone 11 fra iPhone 8 generation og nedenfor, og der er ting, de burde vide, når det kommer til de grundlæggende funktioner i denne seneste flagskib iPhone 11. En af disse modifikationer er det system reset guide kraft genstart, hvor nøglerne kombination til at udføre denne genstart er ikke længere de samme som med disse gamle iPhone-versioner, der har knappen Hjem. Hvis du er blandt disse slutbrugere, der tidligere havde den gamle iPhone-version, så læs videre og lære de grundlæggende om, hvordan man udfører en kraft genstart på din nye iPhone 11-enhed.

Udførelse af en kraft genstart på iPhone 11 er intet andet end at gøre det på iPhone X og andre senere generation, Â medmindre hvis du tidligere har haft en gammel iPhone-version med knappen Hjem. Det er meget vigtigt at blive fortrolig med de betydelige tasterne på iPhone 11, da knap kombination af force genstarte denne telefon interval varierer fra de gamle iPhones, der har Hjem centralt element. I dette indlæg, vil vi hjælpe dig med at få at vide de relevante nøgler til brug ved udførelse af en kraft genstart på din iPhone 11-enhed og præsentere dig med nogle af fordelene ved at give din iOS-enhed en hurtig genstart.

Hvad er kraft genstart på iPhone og hvornår det skal udnyttes

Kraft genstart er ofte brugt, når der har skærm display problemer på iOS-enheder såsom frysning, halter, forsinket skærm respons, sidder fast i hvid Apple-logoet, sidder fast i Recovery mode, ikke reagerer på berøringer, og meget mere. Derudover er det også en af ​​de grundlæggende fejlfinding tweaks bliver udnyttet, når der har mindre software glitches på iOS-enheder; dumpe cache-filer fra korrupte apps kører i baggrunden, og opfrisker dine telefoner interne hukommelse. Derfor er det meget vigtigt at vide, hvordan denne nulstilling bliver udført. Teknisk set denne tweak virker ved at trykke på den hårde taster koden på din enhed, derfor er det også kaldes så hårdt genstart. Nogle brugere havde fejlagtigt henvist kraft genstart som hard nulstilling, hvilket er unøjagtige . Hård nulstilling betyder faktisk at genoprette telefonen til fabriksindstillingerne mens hård genstart betegner den kraft genstart. Hvis du er klar, så tjek nedenstående trin for at vide, hvordan man udfører kraft reset på din iPhone 11-enhed.

Sådan tvinges genstart en iphone

Der er 2 væsentlige taster på din iPhone 11, at du har brug for at vide, så du vil være i stand til at udføre den kraft genstart ordentligt. Det er de lydstyrke op og ned tasterne placeret på venstre side af din iPhone 11, og siden eller afbryderknappen på højre side. Nu hvor du allerede kender nøgler kombination, se nedenstående trin for at se, hvordan en kraft genstart er udføre:

Selv om det ikke hele tiden, du er forpligtet til kraft genstarte din iPhone 11-enhed. Men i slutningen af ​​dagen, er det stadig vigtigt at kende denne grundlæggende system nulstilles. I tider youll har problemer på din enhed, vil du være sikker nok til at løse problemet på egen hånd, som du allerede ved, hvad der bør gøres, og hvordan denne fejlfinding tweak skal gøres.

Jeg håber, at vi er i stand til at hjælpe dig på en eller anden måde. Hvis du finder dette indlæg gavnligt, er du velkommen til at sprede nyheden med dine venner eller familie, der også har iPhone 11. Således kan du besøge vores guider side, hvis du har andre bekymringer vedrørende din iPhone 11 egenskaber og funktioner eller andre iOS enheder . Tak fordi du læste!

Hvis din iPhone 11 doesnt genstart ved afslutningen af ​​trin 3 ovenfor, kan du køre sekvensen lidt for langsomt. Prøv det flere gange, og du vil få det. Dette gælder især for brugere, som opgraderer til iPhone 11 og iPhone 11 Pro fra ældre modeller som iPhone 6S.

DFU-tilstand på iphone pro, heres hvordan det skal gøres

For de sjældne tilfælde, hvor du har brug for at sætte din iPhone 11 i DFU mode til fejlfinding eller gendanne din iPhone helt ved hjælp af iTunes, her er rækkefølgen af ​​trin. Side og volumen knap sekvenser skal gøres hurtigere for recovery-mode vises i iTunes.

De 10 september Apple endelig præsenterede sin nye serie af iPhones, der består af tre modeller: iPhone 11, iPhone 11 Pro y iPhone 11 Pro Max. Disse modeller, have arvet Udformningen af ​​anordninger, der i 2022 desuden de arvet fremgangsmåden at tvinge en hurtig genstart. Derfor denne vejledning gælder også for iPhone X, XS, XS Max y XR.

den tvungen genstart, På nuværende udstyr, du har brug for at trykke på knapperne side i en særlig kombination, og selvom det er en smule kompliceret i første omgang, det er den nemmeste og hurtigste måde at genstarte iPhone i tilfælde af nedfrysning:

Brug af kraft genstart proceduren ikke tillader iPhone til at lukke helt ned, men det bør kun bruges til genstart. Hvis du vil slukke for iPhone, kan du gøre det ved samtidig at holde lydstyrkeknappen ned og sideknappen for at åbne SOS-grænsefladen, som også huser muligheden for at glide for at slukke for. Modsatte tilfælde kan du slukke for din enhed ved at gå til Indstillinger -> Generelt og rulle ned til nedsættelsen.

Vigtig

Sådan bruges Betinget Viderestilling på iPhone

Sådan bruges Betinget Viderestilling på iPhone

Find hjælp til din telefon eller tablet. Godt hjælpe dig med at komme i gang, og tilbyde dig råd og tips om at bruge din enhed.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Lær at bruge Vis nummer, viderestilling, og Banke på din iPhone med vores lette og hurtige selvstudium.

Send dine mobilopkald til Google Voice voicemail iPhone iPad

Send dine mobilopkald til Google Voice voicemail iPhone iPad

Har du kun ønsker at viderestille opkald, når du har travlt, eller du kunne Besvar opkaldet, eller når du ikke kan nås på din iPhone I denne video, vil vi sho ...

Sådan videresendes opkald fra en iPhone med en brudt skærm

Sådan videresendes opkald fra en iPhone med en brudt skærm

Sådan videresendes opkald fra en iPhone med en brudt skærm. Hvis du er afhængig af din iPhone til forretnings- eller vigtige personlige opkald, vil du sørge for, at dine opkald videresendes, når du vælger ikke at bruge enheden, eller du ikke kan gøre det. Hvis du har en brudt skærm, vil du ikke være i stand til at følge ...

5G er ingen grund til at købe iPhone 12 eller en hvilken som helst telefon

5G er ingen grund til at købe iPhone 12 eller en hvilken som helst telefon

Før du hopper på den nye iPhone eller Samsung Galaxy enhed, måske sørge for, 5G er endda tilgængelig eller umagen værd, hvor du bor.

Bedste kreditkort for ingen kredit historie i januar 2021

Bedste kreditkort for ingen kredit historie i januar 2021

Hvis du har dårlig kredit, at få godkendt til et kreditkort kan føle håbløs. Forbes Advisor viser de bedste kort for dig, hvis du har brug for at genopbygge din kredit.

Køb Lenovo 59413711 laptop med gratis taske online til lave priser i Indien Amazon. N.

Køb Lenovo 59413711 laptop med gratis taske online til lave priser i Indien Amazon. N.

De store salgsdage af Black Friday og Cyber ​​Monday er færdige, men skurede stadig internettet for den bedste bærbare computer omhandler denne feriesæson.

Hvordan du får gratis hjem telefon service fra Google

Hvordan du får gratis hjem telefon service fra Google

Gratis check. Praktisk check. Denne littleknown tjeneste venter på at supplere din smartphone, hvis du ved, hvordan at drage fordel af det.

Dens enkle skift til forbrugercellulær

Dens enkle skift til forbrugercellulær

Du kan anmode om et telefonnummer, hvis dine firmaets præferencer giver dig mulighed for at ændre nummeret. o Kontroller specifikke telefonnummer Tilgængelighed og anmode om et nyt telefonnummer eller telefonnummer chan ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.