Harman Kardon Onyx Studio 3 Trådløst højttalersystem Blå

Harman Kardon lancerer FLY hovedtelefoner lineup og flagskibet Aura Studio 3 højttalere i Indien

Brugt - Godt produkt. SPEAKER MANGLER begge ben. Højttaler, Generisk strømadapter. I ikke-detail boks. Arman Kardon OnyxStudio3 Trådløs Højttaler, HKONYXSTUDIO3BLKAM - Sort er en Certified Pre-Owned Item i god stand, med synlige tegn på normal slitage. Frekvensfremhæveren MANGLER begge ben. Vil have tegn på opbevaring / håndtering.

Om dette produkt

Jeg allerede ejer en af ​​disse højttalere og elsker absolut det. Jeg besluttede at købe en til min kæreste som en julegave. Jeg fandt denne meget på eBay og var glad for at vinde auktionen. Den eneste klage har jeg er, at jeg havde tænkt min nyerhvervede højttaler ville komme til mig i originalemballagen. Jeg tog fejl. Nu, Im nødt til at forklare den manglende emballage jul formiddag. Im sikker shell stadig elsker det, men det gør form for at gøre det ser billigt.

Da jeg købte det og begyndte at spille musik det var smukt bassen er efter min mening bedre end beats pille plus og JBL ekstrem og hvor det virkelig skiller sig ud fra bærbare højttalere er, hvordan basen er så dybt endnu når slået hele vejen op du ikke kan høre nogen forvrængning højder mids er godt tunet og er krystalklart jeg anbefaler denne højttaler til folk, der ønsker at virkelig lytte til deres musik

Onyx studie renoveret

Vi forstår, at lyd i høj kvalitet er i større efterspørgsel end nogensinde nu. I betragtning af de ændringer, som den nye livsstil har bragt over vores forbrugere, skal vi alle ud til at imødekomme vores kræsne publikum, der plejer nøjes med den sædvanlige. Den nye HK FLY serie tilbyder en hidtil uset kombination af fleksibilitet, fængslende lyd og intuitivt designet formfaktor, Vikram Kher, næstformand, Livsstil Audio, HARMAN Indien, sagde i en erklæring.

Vi er glade for at introducere den længe ventede nye modeller af nogle af vores tidløse og mest elskede produkter ligesom Aura studie 3, Esquire-2 og Onyx. Harman Kardon har konsekvent bragt næste niveau raffinement til hvert øjeblik, sammen med en transformativ lydoplevelse," Kher tilføjede

. Den FLY TWS tilbyder en løsgående, komfortabel og virkelig trådløse oplevelse Det giver fuld fungeret touch kontrol, undgå. snoede ledninger eller behov for at konstant at nå frem til en telefon til kontrol musik. Ideel til pendlere, FLY TWS giver en transfixing lydoplevelse i 15-timers kombineret afspilning. med TalkThru funktionalitet, kan brugere hurtigt chat eller sige goddag til en ven uden at springe et slag over. for improviseret telefonmøder, holde forbindelsen med håndfri stereo til krystalklar lyd og undertrykt omgivende støj. den FLY TWS, tilgængelig til Rs 10.999, er også regn og sweatproof , bygget til at modstå pendler i mindre end ideelle vejrforhold

. den FLY ANC over-øret hovedtelefoner med ANC funktionen opfordrer lytterne til at fare vild i det øjeblik, hjulpet ved en komfortabel og førsteklasses design. Wit h 40 mm brugerdefinerede drivere og en lyd signatur optimeret til rejse, FLY ANC skaber omgivende lyd. Lyttere kan blokere ud ekstern støj i op til 20-timers uafbrudt lytning med Bluetooth og aktiv støjreducerende aktiveret. Et aftageligt lydkabel, speed-charge-kapacitet og en hård-sidet rejsetaske giver fleksibilitet og holdbarhed, mens de rejser. For en problemfri overgang fra arbejde til sjov, kan lytterne trykke på høretelefon for at aktivere Google Assistant eller Amazon Alexa at spille deres yndlingsmusik. Harman Kardon FLY ANC er tilgængelig for Rs 20,999.

Den in-ear FLY BT model bringer intuitive funktioner med Harman Kardons signatur lyd, der sikrer hver tone er fængslende . Mens 8.-mm drivere garanterer 8-timers aktiv lytning FLY BT er udstyret med hastighed opladning funktionalitet, der giver brugerne mulighed for hurtigt at power-up deres hovedtelefoner før overskriften ud. Den halsrem har magnetiske øresnegle, høj kvalitet stof kabel og kompakt opbevaring pose, der giver en problemfri, tangle-fri oplevelse og samtidig bevare holdbarheden, hvis lytterne har brug for hurtigt smide hovedtelefonerne i en taske eller lomme. Den FLY BT understøtter endda smartphones indfødte stemme assistenter - skal du blot trykke på en knap på in-line kontrol for at aktivere Google Assistant eller Amazon Alexa. Den er tilgængelig for Rs 5.999.

Ligesom den oprindelige Aura Studio, den nye Aura Studio 3 fortsætter med sin gennemsigtige kabinet og tilføjer en ny subtil omgivende belysning effekt, tilføjer mere visuel interesse for en allerede tidløst design og lyd. Aura Studio 3 udsender lyd i høj kvalitet gennem en 360-graders radius i design med et minimalt fodaftryk, der vil passe ind i næsten ethvert rum ganske naturligt. På sit hjerte er to 15W højttalere med en diskant og mellemtone, der kombinerer med en 100W subwoofer til at producere en rig, fylder rummet lyd. HK Aura Studio 3 er tilgængelig for Rs 25,999.

Ultra-slanke og bærbare, Harman Kardon Esquire Mini 2 er den perfekte rejsekammerat, og vil passe ind i din taske eller pung med lethed. Den kraftfulde super tynde højttalerenheder og specielt tunede akustik leverer hi-fi lyd. Den Esquire Mini 2 har et konference-system med støjreduktion giver krystalklare telefonmøder overalt. Den understøtter op til 10 timers spilletid og kommer med indbygget power bank til hurtigt at oplade dine enheder, så du aldrig løber tør for strøm. Med en bred vifte af markante farver og inkluderet etui, Harman Kardon Esquire Mini 2 er den ideelle følgesvend overalt du går, selv fra dit hjemmekontor til din stue. HK Esquire Mini 2 er tilgængelig til Rs 11,599.

Med sin underskrift rund silhuet, premium betræk og aluminium håndtag for nem bærbarhed, Harman Kardon Onyx Studio 6 kombinerer stil og bekvemmelighed i et sofistikeret og raffineret Bluetooth højttaler. Den er udstyret med en IPX7 vandtæt design. Tilbyder op til 8 timers spilletid på en enkelt opladning og trådløs dual-lyd, kan det trådløst forbinde to Harman Kardon Onyx Studio 6 højttalere til stereo. Med sin ikoniske endnu subtile design, Harman Kardon Onyx Studio 6 er tilgængelig for Rs 15.999.

Harman Kardon Neo leverer upåklagelig lyd i en palme-størrelse, transportabel pakke. Kompakt, slank og IPX7 vandtæt, kan denne ultra-bærbar højttaler spille kontinuerligt i op til 10 timer, mens dens ekko-annullering højttalertelefon, garanterer krystalklare telefonopkald. Fås i tre farver, Harman Kardon Neo er let at transportere via sin robust rem. Neo er tilgængelig til Rs 7.999.

Der var en periode, hvor de gik rundt købe alt musikalsk at flyttes. De erhvervede JBL og AKG, for blot at nævne to massive opkøb , og blev til sidst købt ud af Samsung, den sydkoreanske gigant. De har dog formået at holde en del af deres drift i USA.

Android Holder Asking SignIn Til WiFi Network 9 Rettelser internet guide

Hvad er der sket, er, at Harman Industries nu har en muskel i Samsung til at producere nye, kreative og kvalitet udstyr. Harman Kardon Onyx Studio trådløs Bluetooth-højttaler er en fra Onyx sortiment af højttalere systemer. Så, lad os tage et nærmere lookâ € |

Oversigt

udformet med high-end materialer, Harman Kardon Onyx Studio 3 er en fuldt udstyret, bærbare Bluetooth højttaler, der leverer kraftfuld lyd med den ikoniske Harman Kardon design. Du kan nyde musik op til fem timers afspilning takket være det genopladelige batteri og trådløs forbindelse to Harman Kardon Wireless

Dual Sound aktiveret højttalere sammen for at ophøje din musik lytteoplevelse. Brugere vil være i stand til at foretage klare telefonopkald med højttaleren fra dens indbyggede mikrofon, som er drevet af støj og ekko annullering teknologi. Den udsøgte design vil forbedre den stil og komplimentere ethvert rum.

Opbygningen

Nå, designet er intet, hvis ikke interessant med dens stof-lignende materiale finish. Ved første øjekast ligner det en parabolantenne i slutningen af ​​landingsbanen til flyvekontrol. Det er et flot design, men det har sine ulemper. Det er bare om bærbar nok til at tage med dig, hvis du går ud. Den integrerede håndtag på bagsiden gør det muligt at få fat i det.

Panelet på forsiden har et enkelt design, der er attraktivt og behagelig for øjet. Helt dækket med en beskyttende gitter, den eneste design er Harman Kardon logo placeret diskret i midten. På grund af designet, byggekvalitet er synlig.

Det er klart, at taleren er vellavet og samlet med omhu. Der er ingen skarpe kanter eller dårlig montering leddene. På bagsiden er bærehåndtaget, hvilket ikke er fold-ud slags â €”bare en indlejret greb, hvilket er en god idé.

Der er en sølv basmembranen og de tre indgangsporte. De omfatter en 3. mm AUX-indgang, en mikro-USB, og strøm og opladning porte. Mikro USB er ikke til opladning af højttaler, som kan antages. Det er heller ikke for en telefon eller en anden ekstern enhed tilslutning. Den mikro-USB er kun for firmwareopdateringer.

Også på bagsiden er de to fødder fremstillet af hård gummi materiale, der ikke kan fjernes. En anden god design er, at batteriet er indbygget. Det sparer dig for besværet med at skulle tilslutte den hver gang.

Den er indbygget som vi sagde, og er naturligvis genopladelige. Det er et lithium-ion-batteri, der vil give dig kun fem timers spilletid. Vi finder ikke, at acceptabelt, hvis højttaleren anses bærbare. Det føles som om det er virkelig en enhed, der skal bruges på lysnettet. At tilføjelsen af ​​et batteri er der kun at sige, det har fået en.

Måske er det lidt uretfærdigt. Men i en verden, hvor en masse talere køre i 12 timer eller mere, end fem timer er temmelig dårlig. Til genopladning, at batteriet tager fem timer så godt, og det har ingen hurtig opladning facilitet.

Højttaleren er ganske stor i størrelse, der kan, som vi har sagt, gør det besværligt at bære. Det plus punkt, er dog, at det skaber en højtydende niveau. Der er den ekstra feature af en indbygget mikrofon for at tage opkald via sin Bluetooth-funktion.

Fra et designmæssigt synspunkt, det har et par negativer om at flytte den rundt. Men Harman Kardon onyx højttaler får en stor kryds fra os for sit design og udseende. Og et stort kors for sin batterilevetid.

Lyden

Der er to basenheder og to diskanter lukkede bag denne maske gitter. De har et frekvensområde på 50 Hz til 20 kHz. Når tilsluttet lysnettet, vil de producerer omkring 60 watt spidseffekt. Hvis du bruger dem på batteri, er det kun de vil give dig omkring 30 watt.

Der er to 75mm basenheder i toppen og bunden af ​​højttaleren. Fordi der er så meget nederste ende kapacitet, bassen er rig og varm. Det gør ikke, selv om, crowd alt andet ude. De to 20mm diskanter er placeret på hver side af logoet, som du ser på det. Dette giver en god lyd effekt i form af naturlig adskillelse af frekvenserne.

Den større størrelse af enheden og dens unikke form har fordele for lyden. Det gør det muligt højttalerne skal placeres på en sådan måde, at levere en bred lyd sprede en €”ganske unik funktion fra en lille bærbar højttaler.

Et af de områder er med diskanten. De høje frekvenser leveres af diskanter er klare og meget præcise. Når lydstyrken stiger, dog kan de få temmelig lyse, især hvis det er musik med en højfrekvent bias. At han skal give gælder for al musik netop de numre med lidt for meget diskant i blandingen.

Med de lave frekvenser, som du kan forestille med to basenheder, lyden er kraftig uden at være overvældende. Det er kontrolleret og udvisninger boom, men det er der hele tiden. Bare, hvordan det skal være. Den anden lyd problem er, at gå sub-bas, nogle af de frekvenser, bare Arent der. Vil du forventer, at være i en bærbar højttaler? Selvfølgelig ikke. Bare en observation .

Den mid-range er, hvor det virkelig stativer op bonuspoint. Så ofte overses af mange producenter, de er arealet af den lyd, der bærer nogle vigtige input. De vokal er her, som er de trommer og et væld af andre ting. Men vi nævner de to netop fordi uden dem du har et problem.

onyx studie renoveret

Detaljer: Farve: Sort udformet med high-end materialer, Harman Kardon Onyx Studio 3 er en fuldt udstyret, bærbare Bluetooth højttaler, der leverer kraftfuld lyd med den ikoniske Harman Kardon design. Du kan nyde musik i op til 5 timers afspilning takket være det genopladelige batteri og trådløs forbindelse to Harman Kardon Wireless Dual Sound aktiveret højttalere sammen for at ophøje din musik lytteoplevelse. Brugere vil være i stand til at foretage klare telefonopkald med højttaleren fra den indbyggede mikrofon, som er drevet af støj og ekko annullering teknologi. Den udsøgte design vil forbedre den stil og komplimentere ethvert rum.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Vigtig

AndroidTV HDMI-kabel

AndroidTV HDMI-kabel

HDMI-kabel til Android telefon til TV HDMI konverter kabel 6. Feet 1080P HDTV Adapter. HDMI-stik Telefon Til TV er et stik til Android-telefon til TV med denne app alt du behøver, er en HDMI eller MHL eller VGA-kabel til at gøre din telefon den anden skærm.

Hovedtelefoner Trådløs, Bluetooth Noise Cancelling Samsung USA

Hovedtelefoner Trådløs, Bluetooth Noise Cancelling Samsung USA

Snapdeal tilbud bedste Bluetooth hovedtelefoner, inear Styrfittings Gaming hovedtelefoner med rabat op til 90. Få gratis forsendelse COD muligheder på tværs af Indien

Construction Project Management Software 6 Bedste Mobile Cases ESUB

Construction Project Management Software 6 Bedste Mobile Cases ESUB

Ankommer af Thu, 30 december Køb Heavy Duty Metal Clip Holster Black Nylon Pouch Cell Phone Case D Ring Hookfor Samsung Galaxy S3 Mini, S4 Mini på Walmart. om.

Google kan ikke løse Android opdatering problem

Google kan ikke løse Android opdatering problem

Efter den seneste opdatering, er Google app, Podcasts, og Lens gentagne gange styrter ned, mens assistenten er også tilgængelig som et resultat ...

Hvorfor er der en ny cellulær pol i mit minneapolis kvarter

Hvorfor er der en ny cellulær pol i mit minneapolis kvarter

Omkring en måned siden, da ATT-arbejdstagere fjernede en telefonstang fra skæringspunktet mellem Miramar Avenue og Pearl Street, fejrede beboere.

Hvordan at skjule apps på en Android bruge telefoner launcher eller en tredjeparts app

Hvordan at skjule apps på en Android bruge telefoner launcher eller en tredjeparts app

Dont ønsker andre skal se de apps, du bruger Dens ganske let at skjule apps på din Samsung Galaxy telefon. Her er de tre bedste måder at gøre det.

Hik Micro Lynx Pro 19mm Thermal Spotter

Hik Micro Lynx Pro 19mm Thermal Spotter

Køb Hikmicro Gryphon LRF her på Bradford Stalker, funktioner, herunder banebrydende bispectrum, fusionsteknologi, der bruger en termisk sensor sammen med et konventionelt optisk kamera.

Bedste Prepaid International SIM-kort til Hongkong finderen. om.

Bedste Prepaid International SIM-kort til Hongkong finderen. om.

Bevar forbindelsen via opkald, SMS'er og mobile data, når i Kina Køb og indsamle oversøisk forudbetalte SIM-kort, før du flyver. Glem alt om dyre dataroaming.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.