Her er hvad du kan gøre på Apple Watch uden din iPhone

Can Apple Watch arbejde uden en iPhone Ja, og heres hvad det kan gøre Pocketlint

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Men den app fungerer bedre med smartphone-enheder, i. ., Din iPhone. De evner Life360 på en Apple Watch er temmelig begrænset. Når det er sagt, Apple Watch er stadig den bedste SmartWatch for denne app. Andre mærker officielt ikke har nogen Life360 støtte.

Teknisk vil det

Apple Watch er på listen over understøttede enheder til Life360. De siger, at efterspørgslen efter den app på denne enhed ikke er for høj, hvilket er hvorfor de ikke betale så meget opmærksomhed på det som nogle andre enheder. Life360 er for det meste der til smartphones, fordi de er de mest brugte intelligente enheder.

Life360 opfordrer sine brugere til at gøre flere anmodninger om Apple Watch støtte, hvis de vil have flere funktionaliteter tilføjet i fremtiden. Det vil henlede deres opmærksomhed på sagen, men indtil da, men chancerne er temmelig slank.

Den ulemper

Også den Life360 app på iPhones er meget bedre end en for dit ur. Det er langt mere nyttigt og alsidigt hvis du bruger det på telefonen. I øjeblikket udvikleren gør ikke planen om at forbedre Apple Watch version af app.

Det kan forekomme i fremtiden, men intet er bekræftet endnu. Det bringer os til et andet emne. Life360 er ikke kompatibel med Apple Watch 3-serien længere. Den 6.. opdatering til watchOS gjort app ubrugelig på 3.-generations-enheder.

Life basics

Du har måske allerede være bekendt med alle funktionerne i Life360, men lader dække dem hurtigt for dem, der ikke. Denne app er magen til en GPS-enhed, da det følger din position og sender disse oplysninger til andre personer i dit netværk.

Dont bekymre; du vælger medlemmerne af netværket, fordi apps primært en familie tracker. Du kan nemt oprette meddelelser, så den app kan informere dig, når dit barn når skolen osv

Selvom Life360 er gratis, kan du købe den premium-version. Fordelene ved denne version er for det meste sikkerhedsrelaterede. Du kan få driver beskyttelse, vejhjælp, tyveri beskyttelse, og så videre.

Det kunne fungere bedre

Kom Life360 på en Apple Watch er ikke netop den bedste løsning. Den app fungerer meget bedre på iPhones, hvis du har en Apple økosystem. Dens også stor på Android-telefoner, men watchOS er ikke der endnu, og kan ikke rigtigt at støtte denne app.

De apps udviklere har adresseret problemet, men Arent også beskæftiger sig med det på det tidspunkt. Måske Apple Watch støtte vil forbedre i fremtiden. Indtil da, foreslår vi at få den app på iPhone.

Shop for bøger på Google Play

Apple Watch er først og fremmest, en iPhone tilbehør. Det kan være endnu mere end at i sidste ende, en virkelig uafhængig gadget, men et stort flertal af sine nuværende kernefunktioner - at foretage opkald, sende beskeder, få oplysninger, selv spille nogen tredjeparts spil - kræver din iPhone til at være på, har internet-tjeneste, og parres med Watch via Bluetooth eller en delt Wi-Fi-netværk. Hvis du tænker på at få en, skal du vide, at. Det kræver en iPhone 5 eller senere, og det kan ikke engang sættes op uden en.

fitness

Apple har to indbyggede fitness apps kaldet Aktivitet og træning, og begge arbejder væk fra iPhone. Du kan måle puls, også. Aktivitet spor skridt, tid brugt stående, og aktiv motion. Workout giver tidsindstillet træningspas denne foranstaltning tempo, distance, puls, og kalorieindhold brænde estimater for forskellige aktiviteter. Det eneste, du ikke kan gøre væk fra din iPhone er spore din gå eller løbe med GPS: der kræver din iPhone. Tredjeparts fitness apps kan ikke bruges væk fra din iPhone, enten. Faktisk alle tredjeparts apps - dem ikke skabt af Apple - har brug for en iPhone-forbindelse til arbejdet.

Apple løn

Når du har oprettet et kreditkort til Apple betale sig at arbejde på Apple Watch, holder det til at virke, selv når din iPhone ikke er vedlagt. Dobbeltklik på den flade side knappen, og du kan trykke på løn på ethvert Apple Pay-klar butik. Det er nemt at bruge og vanedannende . Hvis uret er taget væk fra dit håndled, skal du indtaste en adgangskode for at bruge det igen. Fordi Apple Pay ikke bruger din aktuelle kreditkortnummer, kan du annullere den fra din iPhone og deaktivere din Apple Watch Apple Pay-funktion, selv om uret er ikke online på alle.

Passbook

Du kan gemme boardingkort, billetter og gavekort i Passbook i form af QR-koder, og det er et godt alternativ til Apple Betal for en masse butikker og tjenester. Det er nemt at åbne dine kort og billetter, og QR-koder endda få lysere, når du viser dem, for nem scanning.

fotos.

Der er en lille fotoalbum app på Apple Watch at lagre op til 500 fotos fra din telefon bibliotek eller iCloud. Det er svært at se billeder på den lille skærm, men det er en sød erstatning for itty-bitte pung foto.

Alarmer, timere, verden ur, Stopur og urskiver

Apple har flere timer og ur apps bortset fra de stiliserede urskiver, som også arbejde, når din iPhone er afbrudt og offline. Du kan bruge Apple Watch som en fuldt udstyret kronograf og ur, eller som vækkeur. Og selvfølgelig kan du bruge Apples egne smukke urskiver, også, som stadig vil fortælle tid.

Læsning beskeder, seneste opkald og endda offline stemme mails

Du kan ikke foretage telefonopkald væk fra telefonen, men du kan se, hvem der kaldes for nylig, og læse allerede sendt tekster. Chokerende, kan du endda lytte til talebeskeder! Apple Watch synkroniseres visuel voicemail, og de fleste af dem vil spille tilbage på mit ur selv med Flytilstand slået til. Du vil ikke være i stand til at modtage nye beskeder uden at tilslutte din telefon igen, men i det mindste kan du gennemse ubesvarede forbindelser.

Det var det for nu

Apple Watch er designet til at gå hånd i hånd med iPhone. Du bruger programmet Watch på din iPhone til at oprette Apple Watch, og derefter tilpasse din bærbare ved at downloade apps, vælge nye urskiver, og vælge komplikationer . Den nyeste styresystem til Apple Watch, watchOS 6, kræver en iPhone 6s eller senere kører iOS 13 eller senere for at fuldføre konfigurationen.

hvad kan apple ur undvære en iphone?

Hvis du vil bruge din Apple Watch uden at medbringe din iPhone, du har brug for et ur model med GPS + Cellular tilslutningsmulighed. Derefter kan du acceptere telefonopkald, modtage tekstbeskeder, og streame musik på dit ur uden at bruge din iPhone. Bemærk dog, at gøre det dræner uret batteri hurtigere og anbefales ikke til brug hele dagen.

Apple ur nogensinde arbejde med ipados?

Apple Watch er udformet som en følgesvend teknologi til iPhone. En iPad er ikke helt så bærbar som en iPhone, men der er ingen teknisk grund til, at Apple Watch ikke kan arbejde med iPadOS som det gør med iOS. De nuværende begrænsninger Apple Watch blot gøre at kombinere den med en iPhone en bedre experienceâ €”altid top of mind til Apple.

I fremtiden kunne Apple Watch arbejde så godt sammen med iPad, som den gør med iPhone, men ikke før Apple ur med GPS + Cellular-forbindelse kan opnå hele dagen i forbindelse med brugen af ​​en 4G eller mobilnetværk. Først da vil Apple Watch være uafhængig af iPhone, mens du stadig håndterer telefonopkald, sms, og alle de andre funktioner, for hvilke en iPhone er i øjeblikket kræves.

Har du ofte forlægge din iPhone? Hvis du har en Apple Watch, er det nemt at finde din telefon ved hjælp af ping-funktionen, så du sparer på forlegenhed eller besværet med at spørge en ven eller et familiemedlem til at ringe til telefonen for at hjælpe dig med at finde det.

At pinge din iPhone, skal du sørge for urskiven vises på dit ur. Hvis det ikke, skal du trykke på digitale krone indtil urskiven skærme. Stryg op fra bunden af ​​uret skærmen for at åbne blikke.

BEMÆRK: Ved brug af Find iPhone-funktionen på iCloud. om på en Windows-pc, det virker kun i Internet Explorer 11, Microsoft Edge, eller i en Incognito browsing vindue i Chrome. Det vil ikke arbejde i en standard Chrome vindue eller Firefox.

En popup dialogboksen viser viser dig, hvor lang tid siden enheden blev fundet og selv de batteriniveau vises i det øverste højre hjørne af dialogboksen. For at afspille en lyd på din telefon, skal du klikke på Afspil lyd. Dette kan være nyttigt, hvis du opdager din telefon er ikke langt væk, men forbindelsen mellem din telefon og ur er gået tabt.

Apple frigivet Apple Watch næsten et år siden, og mens der er et ton af oplysninger flyder rundt om, hvordan det fungerer med din iPhone til at videregive data frem og tilbage, få mennesker ved, at sundheds-fokuserede bærbare kan fuldføre opgaver uden at være tilsluttet en iPhone.

Hvad er æble ur og hvornår vil den være tilgængelig?

Du kan få Apple Watch i mange forskellige modeller, størrelser og materialer. Modellerne kaldes ur, se sport og se udgave, og hver enkelt kommer i to forskellige tilfælde: 38mm og 42mm i højden, som begge kan indstilles til arbejde på venstre eller højre håndled. Du skal først bestemme hvilken model du ønsker, og vælg derefter din sagstørrelse og materiale, og når det er gjort, kan du vælge fra et bredt udvalg af stropper.

Omkostningerne ved Apple Watch varierer dramatisk , afhængigt af modellen og remmen du valgte. Prissætning starter på £ 299 for 38mm Apple Watch Sport, for eksempel og strækker sig til  £ 13.500 for 38mm Apple Watch Edition i 18ct Gold. Du kan lære mere om prisfastsættelse her.

Hvad kan Apple Watch gøre uden en iPhone?

Før vi tackler, hvad Apple Watch kan gøre uden en iPhone, troede vi, at vi skulle være reelle om, hvad det ikke kan gøre uden en iPhone. Så hvis du ikke ejer en iPhone, men stadig overvejer at købe Apple Watch, skal du huske på, at du ikke vil være i stand til at oprette forbindelse til internettet overhovedet. Apple Watch får alle sine dataforbindelser og GPS-signaler fra iPhone. Mange apps, herunder Siri, Mail og Telefon, vil derfor være ubrugelig for dig.

De fleste eksisterende tredjeparts apps stoler også på iPhone til en aktiv dataforbindelse eller GPS-signal og kan ikke betjene interaktive oplevelser, meddelelser, blik eller noget ud over en grænseflade uden det. Apple Watch vil kun fungere bedst, når de er tilsluttet en iPhone. De er bare designet til at arbejde sammen, især da der ikke vil være helt indfødte apps for dens bærbare ved lanceringen.

Vigtig

8 bedste Android smartwatches til 2021

8 bedste Android smartwatches til 2021

I denne artikel, vil vi være at hjælpe dig med at vælge ved at gå gennem vores top SmartWatch valg til par med din seneste One Plus-enhed.

Sprint telefontjeneste Nicaragua Forum

Sprint telefontjeneste Nicaragua Forum

Svar 1 af 4 nogen vide, om Id kunne få telefon service i SDS, Managua, Granada, Ometepe 2 kvindelige voksne rejser sammen, så ønsker at være sikker på at have en form for telefon med mig Mange tak alle

International Calling Roaming Bmobile

International Calling Roaming Bmobile

Læs venligst de internationale Long Distance Vilkår og betingelser

Forskelle mellem Vodafone og Felix mobiler ubegrænsede planer

Forskelle mellem Vodafone og Felix mobiler ubegrænsede planer

Portugal, herunder Azorerne og Madeira-øerne, har tre netværksudbydere, der opererer i landet Meo af Alto, tidligere TMN Vodafone Tidligere Telecel nos Tidligere Optimus Meo er markedsleder i landet, efterfulgt af Vodafone i 2. plads og nos som mindste netværk. 2g er på ...

De bedste ubegrænsede dataplaner i USA

De bedste ubegrænsede dataplaner i USA

Consumer Cellulars NoconTract Monthly Plans tilbyder nu mulighed for ubegrænset snak, tekst og data, hvilket gør dem til en fantastisk trådløs værdi for singler, par eller familier.

Giver ZTE softwareopdateringer eller patches på der telefoner

Giver ZTE softwareopdateringer eller patches på der telefoner

Hvornår vil din ZTE-enhed få en UpdateJoin ZCommunity her HTTPSCommunity. Teusa. Omlike mit indhold Abonner på mere HTTPSGOO. ldkzgxqso ...

hvis jeg har ubegrænset data gør min hotspot brug mine ubegrænset data im betale for ATT Fora

hvis jeg har ubegrænset data gør min hotspot brug mine ubegrænset data im betale for ATT Fora

Ikke tilgængelig Køb Straight Talk 55 Ultimate ubegrænset, ubegrænset data, 10GB Hotspot, 30days Forudbetalt dataabonnement på Walmart.com

5G klar Tre SIM til Huawei 5G CPE Pro

5G klar Tre SIM til Huawei 5G CPE Pro

Ive lige fået Huawei 5G CPE Pro ikke fra tre og brugte det med mine tre telefon SIM-kort og det virker fantastisk Im komme rundt fordoble hastigheden ...

5G SIM kun omhandler, hvad der er de, og hvad er de bedste planer i januar 2021

5G SIM kun omhandler, hvad der er de, og hvad er de bedste planer i januar 2021

Den kommende udrulning af 5G mobilnetværk i 2020 forventes at blive et stort spring fremad i den måde, vi bruger tilsluttede enheder

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.