Tilslut en iPhone eller iPod, til din bil

The Best Bluetooth Kits til hver bil Stereo

Var en af ​​de bedst forbundne byer i Skotland. Paisley er mindre end 15 minutter fra Glasgow med jernbane eller vej, og ligger lige ved motorvej M8. Men du er rejser, at få her er let.

Hent venligst en moderne browser:

En aux adapter eller kabel kan tilføje nogle hjælpeprogram til smartphones som Apple iPhone 6 eller 6s. Du kan tage et kig på ebay for at finde en bred vifte af iPhone aux kabler til salg på billige priser, der matcher dit budget. Forståelse nogle af de karakteristika eller funktioner i aux adaptere til iPhones kan hjælpe dig med at finde den slags, der virker for dig.

Alle iPhone aux-adaptere er beregnet til at sende forarbejdede analoge signaler mellem din smartphone og eventuelle lydenheder du måske parre med det. Men nogle af de modeller, som du finder på eBay har design karakteristika, der kan gøre dem praktisk for dig eller let at bruge, når du har brug for at gøre en hurtig forbindelse. Her er nogle af de elementer, du vil komme på tværs i løbet af din søgning:

De fleste iPhone aux kabler, som du finder på eBay er beregnet til at hjælpe dig med at tilpasse specifikke udstyr, du kan parre med din smartphone. Du kan være i stand til at finde stik, der er beregnet til universelle indgange. Nogle af de fælles ting, du kan oprette forbindelse til din iPhone med et kabel som dette er hovedtelefoner, højttalere eller lyd adapter enheder, som du måtte have i bilen. Du kan bruge aux adapterkabler at synkronisere audio data mellem bilens system, og din iPhone. Den standard hovedtelefonstik er en af ​​de mere almindelige typer af aux kabel indgange, du kan bruge. iPhone aux kabler og de enheder, de kan parre med kommer i forskellige størrelser, der er anført i UK målinger . Se producentens websted for yderligere oplysninger.

Husk, at din telefon model vil til dels bestemme, hvad slags aux stik, du har brug for. Apple fjernede 3. mm stik til hovedtelefoner startende med iPhone 7, så når du køber et aux kabel til en iPhone 7 eller nyere, skal du kigge efter Lightning-til-aux-adaptere i stedet for den typiske kvindelige til kvinde 3. mm stykker.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Bil audio systemer har tendens til halter bag lydindstillinger og forbrugerelektronik generelt, så du er mere tilbøjelige til at finde en 3. mm hjælpeudstyr jack i din bilradio end en USB-port. Hvis du har set en USB-til-aux-kabel, kan du have overvejet, om man kunne bruge det til at tilslutte din telefon eller et USB-drev til din bilradio. Svaret er sandsynligvis nej, men situationen er mere kompliceret end som så.

do USB-til-aux kabler eksisterer?

Hvis du tilslutter en USB-drev i en USB-til-aux kabel og sætte kablet i en hovedenhed, sker der ingenting. Det samme er tilfældet i de fleste tilfælde, hvis du slutter en USB-til-aux kabel i en telefon og slutte den til en hovedenhed.

Et par telefoner og MP3-afspillere er designet til at udsende lydsignaler via en USB-forbindelse, som den oprindelige HTC Dream, der brugte en enkelt micro-USB-stik til både strøm og lydudgang, men det er ikke altid tilfældet .

hjælp usb vs hjælpeudstyr i bilstereo

USB er en digital forbindelse, at overførsler digital information, og en standard 3. mm TRRS hjælpestof jack er en analog forbindelse, forventer et analogt audiosignal. Der er en vis overlapning mellem de to, som findes USB hovedtelefoner, men USB hovedtelefoner kræver en analog indgang via USB-forbindelsen.

Den væsentligste forskel mellem USB og aux i bil lyd er, at USB-tilslutninger er designet til at losse behandling af lyddata til hovedenheden. I modsætning hertil aux tilslutninger er kun i stand til at tage i en allerede bearbejdede signal.

I de fleste tilfælde, når du tilslutter en telefon eller MP3-afspiller til AUX-indgangen i en hovedenhed, du ender rygende en allerede forstærket signal beregnet til hovedtelefoner snarere end en line-niveau-signal, som ikke er ideelt i hvad angår lydkvalitet.

kan du tilslutte en USB-drev i en USB-til-aux kabel?

Når du lægger musik på en USB-flash-drev, telefon eller andre lagringsmedier, gemmes det som en digital fil. Filen er normalt komprimeret i en MP3, AAC, OGG eller et andet format, medmindre du køber høj opløsning digital musik.

For at lytte til disse filer, du har brug for et program, app, eller firmware i stand til at læse data og konvertere det til et analogt signal, der kan bruges til at drive hovedtelefoner eller højttalere. Uanset om det software på en computer, telefon, MP3-afspiller, eller hovedenheden i din bil, processen er stort set den samme.

I tilfælde af et USB-flashdrev, har du en passiv lagringsmedier, der besidder song-data, men det kan ikke gøre noget med disse data. Når du sætter drevet i USB tilslutning af et kompatibelt hovedenhed eller infotainment system hovedenheden adgang det ligesom en ville computer. Hovedenheden læser data fra drevet og kan spille sangene, fordi det har den rigtige firmware eller software.

Der sker ikke noget, når du sætter et USB-flashdrev i en USB-til-aux kabel og sæt kablet i en aux port på en hovedenhed. Den tommelfinger drev ikke kan udsende et lydsignal, og AUX-indgangen på hovedenheden kan ikke læse den digitale information er lagret på drevet.

kan du tilslutte en mp spiller ind i en bil hovedenhed?

Det samme gælder for telefoner og MP3-afspillere, der ikke er beregnet til at udsende lyd via USB-tilslutninger. USB-forbindelsen kan overføre digitale data frem og tilbage og kan sandsynligvis bruges til at oplade enheden, men det kan ikke være designet til at udsende et lydsignal.

Det eneste tilfælde, hvor du ønsker eller behov for at sende lyd fra en telefons USB-forbindelse til en AUX-indgang i en hovedenhed er, hvis telefonen ikke omfatter et hovedtelefonstik. Nogle telefoner udelade hovedtelefonstikket til fordel for evnen til at udsende lyd via USB-forbindelsen.

anvendelsesmuligheder for USB-til-aux kabler

USB-til-aux kabler har nogle anvendelser, men de er langt fra universel på tværs af alle enheder. Nogle enheder er designet til at modtage magt over en 3. mm TRS-forbindelse, og i så fald kan du typisk magt dem med et USB-til-aux kabel.

I et andet eksempel, kan du nogle gange bruge en USB-til-aux kabel til at forbinde USB hovedtelefoner til 3. mm stik til hovedtelefoner på en computer. Dette er normalt kun muligt, hvis hovedtelefonerne ikke kræver magt over en USB foruden et lydsignal.

Dette virker for nogle hovedtelefoner, der er designet til at acceptere et analogt lydsignal på denne måde. Alligevel virker det ikke til andre headsets, der forventer en digital udgang fra computeren eller kræver strøm via USB-forbindelsen.

telefoner og MP-afspillere uden hovedtelefoner

Telefoner og MP3-afspillere som denne kan udsende lyd via USB-forbindelsen, så du bør være i stand til at tilslutte en USB-til-aux kabel og få det til at fungere. Men oplader telefonen på samme tid i denne type situation er kun muligt med et Y-kabel, der sættes i telefonens USB-forbindelse og giver både en 3. mm aux-out for lyd og en pass-through USB-forbindelse til strøm.

Nogle bilstereoanlæg bruge en mini-USB-AUX-port til at oprette forbindelse til mobile enheder og spille musik. Desværre har Apples iPhone tilbehør ikke understøtter oprindeligt denne type lydforbindelse. Men du kan købe tredjeparts kabler til at forbinde en iPhone 5S og tidligere modeller til en mini-USB-AUX-porten.

et todelt forbindelse

Du bliver nødt til at købe to ting â € ”en 3. millimeter AUX kabel med to mandlige ender, og en AUX til mini-USB-konverter med en kvindelig AUX ende og en mandlig mini-USB-enden. Sæt den ene ende af AUX-kablet i din iPhone hovedtelefonstik. Slut den løse ende af kablet til konverteren og sætte mini-USB-enden i porten på bilens stereoanlæg. Vælg dit stereoanlæg s "AUX" mode. Afspilning af en sang på din iPhone og justere bilens stereoanlæg volumen indtil du kan høre lyden kommer fra bilens højttalere.

Jen Cordwainer har været at skrive teknologi, business og underholdning artikler i syv år. Hun har tre års erfaring med at arbejde i virksomheden teknologi. Cordwainer har en bachelorgrad i engelsk.

Musik og biler går hånd i hånd, hele vejen tilbage til opfindelse af radioen. Siden da har utallige sange romantiserede vej ture, cruising, og friheden til biler. Tag en bue, Bobby Troup.

I dag får vi at nyde musikken muligheder som vores telefoner. Takket være den tilsyneladende udenjordisk teknologi vi besidder kaldet Bluetooth, vores lytter Mulighederne er uendelige, og vores biler er det perfekte sted at nyde nogle melodier. Men selv om man ikke har Bluetooth integreret i bilen, er der stadig masser af muligheder for at jamme ud på motorvejen. Vi valgte disse top-rated valg fra Amazon, der vil gøre det trick. Køne nu op i den nye stigning mod albumet, rul vinduerne ned og lad 'Er RIP.

Dette er din grundlæggende Bluetooth FM senderen . Det relæer din telefons Bluetooth-signal og konverterer det til FM-radiobølger, som dit køretøjs radio vælges derefter. Denne har også et par USB-porte, som gør det muligt at oplade to enheder på én gang.

Dette produkt gør det samme som ovenstående, men giver en vis fleksibilitet takket være utallige knapper på det justerbare hoved. Volumenknappen i midten kan være praktisk i en knivspids. Men denne transmitter tilbyder dog kun en USB-opladningsport.

Hvis du har en AUX-port, men ingen hovedtelefonstik på din telefon, er dette det, du vil have. Denne bluetooth-til-aux-adapter producerer en renere lyd end en FM Transmitter . Efter en opladningstid på 1. timer kan du nyde 12. Timer af konstant spilletid. Pakken indeholder også et mikro-USB-opladningskabel.

Denne Bluetooth AUX-adapter fungerer det samme som forrige, men med aktiv støjreduktion, hvis du planlægger at foretage opkald på vej. For musik er lydkvaliteten af ​​disse små gutter fremragende. Denne har en længere spilletid på 16 timer, men med en længere opladningstid på 2. timer.

Denne lille enhed producerer nogle af de bedste lyd, der er tilgængelige for Bluetooth-adaptere. Den eneste fangst er, at du har brug for en USB-port og en AUX-port i umiddelbar nærhed. Firefly har høj-res-lyd og en jordsløjferisolator, der eliminerer hissing og andre uønskede lyde fra at indtrængende ind i din Taylor Swift-melodi.

Du er nødt til at gå tilbage et par generationer af lydkapacitet for at snuble på kassette-spillere i biler, men de er stadig derude. Denne adapterindsætter lige ind i din bils kassetteafspiller og producerer typisk en renere lyd end en Bluetooth FM Transmitter . Du har bare brug for en telefon med en hovedtelefonstikâ € ", som synes at blive sjældnere.

Nogle gange kan du ikke slå nogle gode ol 'aux kabler. Denne to-pakning indeholder et par fire fod kabler med nylonfletning og 24k forgyldte stik for at eliminere interferens. Stereo lyden fra en Auxiliary Forbindelse betragtes bredt for at være bedre end Bluetooth, men du betaler for det i nemheds skyld.

Hvis du ejer et Apple-produkt, ved du, hvor irriterende det kan finde adaptere, der fungerer. Denne AUX-ledning har en lynstik i den ene ende og en regelmæssig 3. mm Auxiliary -stik på den anden. Igen er den faktiske lyd af en fysisk aux-forbindelse tops Bluetooth nogen dag.

Hvis du vil opgradere din bils lyd evner , bliver denne NAVTool-enhed hele din Infotainment Hub, der tilbyder indbygget Apple Carplay. Dette giver adgang til musik, GPS og telefonopkald, alt sammen, når det er let tilgængeligt lige ved siden af ​​rattet. Det har også en HDMI-indgang til at forbinde andre enheder. Glem adaptere, bare opgrader hele dækket!

Dette indhold oprettes og vedligeholdes af en tredjepart og importeres på denne side for at hjælpe brugerne med at give deres e-mail-adresser. Du kan muligvis finde flere oplysninger om dette og lignende indhold på klaver. O.

Vigtig

Webcontactus.com Find Business Kontaktoplysninger

Webcontactus.com Find Business Kontaktoplysninger

Du kan optage en brugerdefineret hilsen til din voicemail eller bruge standard hilsen til Google Voice. Optag op til ti voicemail hilsener og vælg den ene thatyou gerne ringer op for at høre. Rec

Hvordan kan jeg gå tilbage til ID Generic Voicemail Hilsen Tilmeld dig diskussionen, stille spørgsmål, dele rådgivning.

Hvordan kan jeg gå tilbage til ID Generic Voicemail Hilsen Tilmeld dig diskussionen, stille spørgsmål, dele rådgivning.

Find den bedste login side kan ikke ændre iPhone voicemail hilsen. Du vil finde og få adgang til loginportaler med den mest optimerede proces.

Apple Dual SIM Telefoner med pris 19 December 2021

Apple Dual SIM Telefoner med pris 19 December 2021

En Dual SIM-enhed, der esim udstyret simpelthen betyder, at du kan have både en standard linje som og en anden linje for data plan for internettet. Find ud af mere

Lookup, konverter og få emoji

Lookup, konverter og få emoji

Apple Emoji er et sæt af mere end 1500 mærket humørikoner fra Apple til iOS og MacOS-enheder, såvel som WhatsApp og Snapchat Messengers. Kopi, indsæt, kommunikerer

esim Telekom szolgltatsok

esim Telekom szolgltatsok

Shkinen esim på saatavilla Rajaton ja Rajaton Lite liittymiimme. Tilaa liittym ja esim laitteeseesi verkkokaupastamme, Telia Kaupasta tai soittamalla.

Er Apple Handel I det værd Ikke Præcis GadgetGone

Er Apple Handel I det værd Ikke Præcis GadgetGone

Benytte fantastiske tilbud og bedste tilbud på nye og eksisterende Apple-produkter på iPhone, iPhone 12, iPad, Mac Pro, TV og ure med let rater og kontanter tilbage på kort på iPlanetstore

Anker PowerPort III Nano20W Hurtig oplader til iPhone

Anker PowerPort III Nano20W Hurtig oplader til iPhone

USB C oplader RAVPower 40W 2port iPhone Hurtig oplader med 20W USBC Power Adapter til iPhone 1212 Pro Max, 30W Single Port udgang til iPad Pro MacBook Air Nintendo Switch AirPods Pro Galaxy S21 S20

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Her er de bedste hurtige opladere til iPhone 13 Pro og 13 Pro Max i 2021. Vi er skyld inkluderet standalone, dobbelt, og multiport hurtige opladere.

iPhone X Oplader Original Kvalitet USB-adapter og kabel Pris i Indien

iPhone X Oplader Original Kvalitet USB-adapter og kabel Pris i Indien

Køb Apple Tilbehør online i bedste pris i Bangladesh fra pickaboo. om. Hjemmelevering. 3 Dage Retur. Kvalitetsprodukt. Shop nu.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.