Hvordan blokerer jeg et nummer fra tekstbeskeder på min Samsung Galaxy s5

Sådan blokeres numre opfordrer Samsung Galaxy S5 Mini

Der vil komme et tidspunkt i dit liv, når du føler at du har brug for at blokere nogle kontakter på telefonen. Dette er en handling, der kan træffes på hver type telefon. Der er mulighed for dine blokering tekstbeskeder samt opkald. Hvis du ønsker at vide, hvordan man kan blokere tekster om galaksen S5, der er forskellige måder, du kan gøre det.

Hvis du ønsker at finde ud af mere om, hvordan du kan gøre det, kan du også læse nedenstående råd. Du har tips om hvordan man blokere tekstbeskeder på galaksen s5. Nedenfor kan du finde alt, hvad du måske brug for at vide om disse handlinger.

Hvis du har besluttet, at i virkeligheden, du ønsker at tage dig at gøre tilbage, bør du være i stand til at lære at fjerne blokeringen disse numre. Der er også to måder at gøre det. Enten vælger at fjerne blokeringen et nummer fra opkald eller fra sms.

Fjern et nummer fra telefon-app

Du kan også bruge Sprint hjemmesiden. Log ind og vælg Indstillinger. På venstre side af skærmen, skal du klikke på Bloker Voice. Klik på telefonens nummer og rul ned til en boks, hvor du kan indtaste det telefonnummer, du ønsker at blokere. Klik på Gem når du er færdig.

Re: Galaxy S: blok opkald & tekster ved hjælp af blokerende tilstand

Gør du ejer en Galaxy S5 og har problemer med at sende eller modtage SMS eller MMS? Du er heldig, som vi vil diskutere disse typer af spørgsmål i vores seneste fejlfindingsvejledning for den pågældende model. Hvis du har mailet os vedrørende denne bekymring så chancerne er, vi vil besvare dit spørgsmål i denne rate af serien som vi har plukket fire spørgsmål fra vores læsere om denne type spørgsmål.

Problem: Hej, Stødte på dit website, når man ser på at løse et problem på min telefon. Havde en Samsung Galaxy S5 nu for omkring et år og havde dette problem et par af tid, men det sorteret sig selv automatisk, men det kan tage op til et par dage, og jeg vil gerne det sorteret permanent. I dag var jeg sende beskeder fra min telefon som normalt og også modtage svarene som normalt, så lige pludselig hver gang jeg forsøgte at sende en besked der står Besked ikke sendt, revision besked så jeg går tilbage på meddelelsen for at sende og klik på Send igen og det samme budskab kommer op igen. Enhver hjælp ville være strålende.

Hvis genstart ikke løse problemet derefter kontrollere, om din telefon telefonen signal. Hvis du ikke har noget signal så du plejer være i stand til at sende nogen sms'er. Du bør også kontrollere, om din konto har en aktiv sms abonnement.

S forsinkelse i afsendelse af SMS-beskeder

Problem: Hej, jeg har en galakse S5 og har haft det i over et år. For nylig gjorde jeg softwareopdateringen og siden da har jeg haft problemer. Problemer såsom jeg har brug for at opdatere regelmæssige apps, og de vil få 97% færdig og bare stop, udgående meddelelser tage for evigt at sende og jeg kan endda få et svar tilbage, før det viser mit budskab selv at blive sendt. Jeg har også ofte varsel besked kommer i er forsinket, vil meddelelsen sige, hvad tid de sendte det til mig, men det gør ikke vise indtil for et par timer senere. Jeg har næsten 4 gigabyte plads til venstre, forsøgte clearing cache. Jeg selv slukket og gjorde det tørre cache noget og genstartet. Prøvede at slukke og tage batteriet og Sim ud og intet hjælper. Min telefon er langsom til at reagere. Hvis jeg knalde at åbne, kan det tage et par gange og endda skrive beskeder osv det kan fryse til en anden og derefter fangster sikkerhedskopiere. Jeg hentede antivirus scanner og endda en booster, som hjælper stop-apps fra at køre i baggrunden, hvis Im ikke bruger dem. Nogle ideer???

Løsning: Hvis du allerede har ryddet app cache og udslettet cache partition på din telefon uden nogen resultater så næste skridt er at udføre en nulstilling til fabriksindstillinger. Sørg for at sikkerhedskopiere dine telefondata før fortsætter .

S konverterer automatisk sms til mms

Løsning: For det første problem, bør du sætte oprettelsestilstand indstillingen MMS til Fri for Begrænset. Forudsat, at du bruger den bestand messaging app bare åbne den app derefter gå til indstillinger og sæt Oprettelsestilstand til gratis. Dette gør det muligt for din telefon til at sende SMS, der har mere end 160 tegn. For det andet spørgsmål bør du prøve at tørre cache partition på din telefon som dette problem kan være forårsaget af en korrupt midlertidige data.

S kan ikke sende sms med foto vedhæftet

Løsning: Hvis man antager din mobildata er slået til, og du har en data-abonnement problemet kan være med en fejlkonfigureret APN indstilling. Da din udbyder er AT & T forsøger at kontrollere AT & T APN indstillinger på telefonen og sammenligne den med den ene din udbyder bruger. Foretag de nødvendige ændringer, hvis du ser en anden indstilling i telefonen.

Antallet af uønskede eller spam tekstbeskeder bliver mere og mere for hver dag, der er irriterende og du ikke ønsker at kontrollere dine beskeder, som kan resultere i at miste nogle vigtige budskaber. Så for brugere af Samsung Galaxy S4 og S5 vi kommer til at vise dig en enkel procedure, som du kan stoppe eller blokere uønskede eller spam tekstbeskeder fra nogen numre ved at markere dem som spam. Ved at følge disse trin kan du helt stoppe meddelelser fra disse numre til din galakse S4 eller S5

Dette var en tutorial til at blokere enkelte telefonnumre eller de numre, der er gemt i din kontaktliste. Men hvis du er træt af spam-beskeder fra din netudbyder eller fra et selskab, der holder sende salgsfremmende budskaber fra forskellige numre der er en mulighed for at blokere numre fra en gruppe af numre, der begynder med matchende sæt tal.

For dem, der egen AA Samsung Galaxy S5, nogle har et problem, og Nota modtager SMS-beskeder fra other smartphones. Nogle har alsoa foreslog thata Galaxy S5 tekster beskeder Nota sende så godt. Der er to forskellige issues området en del af problemet, når din Galaxy S5 er ikke at få SMS-beskeder.

Den første er, når Galaxy S5 cant modtage tekster eller SMS på din Galaxy S5 fra en person, der sender en tekst fra Ana iPhone. Et andet problem er, at Galaxy S5 Texta beskeder ikke sende eller sms til en person, der bruger en ikke-Apple-telefon som Windows, Android, Blackberry, da beskeder sendes som iMessage.

Disse to problemer er almindeligt konfronteret på Galaxy S5 hvis du havde brugt iMessage på din iPhone og derefter du har overført dit sim-kort til en Galaxy S5. For dem, der har glemt Toa Deaktiver iMessage, før du bruger SIM-kortet på Galaxy S5, vil andre enhedsbrugere iOS stadig forsøger at bruge iMessage for at tekst, du. Den gode nyhed er, at godt forklare nedenfor, hvordan du løser de Samsung Galaxy S5 ikke får tekster.

Hvis du ikke har den original iPhone med dig eller ikke kan slukke for iMeassge. Den næste bedste løsning ville være at gå Toa Afmeld iMessage side og slukke iMessage. Når du kommer til DEREGISTER iMessage side, gå til bunden af ​​SideA og vælge indstillingen ikke længere har din iPhone ?. Nedenfor dette er der et felt til at indtaste dit telefonnummer, skal du vælge din region og skriv telefonnummeret. Klik derefter på Send kode. Skriv koden i feltet indtaste bekræftelseskoden og klik derefter på send.

Tryk på Opkaldsspærring og vælg de opkald, du gerne vil blokere, Taleopkald eller Videoopkald. Når det er valgt, vil du se alle de muligheder, som du kan bruge til at blokere både indgående og udgående opkald af en udvalgt type. Du skal bare vælge en indstilling, og du vil blive bedt om at give en Opkaldsspærring pinkode.

 Hvis du vil blokere tekstmeddelelser på din Samsung Galaxy enhed, leder direkte til din Beskeder-app> spam-meddelelser og vælge de kontaktpersoner, du vil blokere. For at blive vejledt om, hvordan dets korrekt udført, skal du rulle ned.

Sådan blokere tekstmeddelelser på Samsung Galaxy enhed

Når du tilføjer numre til din Spam List, vil du ikke være at modtage SMS-beskeder fra dette nummer i din indbakke længere. Således kan du fjerne telefonnumre fra din blok liste når du har lyst. Som et resultat, vil du begynde at modtage SMS-beskeder fra disse telefonnumre igen.

Vi havde til formål at hjælpe vores læsere løse problemer med deres telefoner, samt at vide, hvordan man korrekt bruge dem. Hvis du oplever andre problemer, kan du besøge vores hjælpeguide side. Vi har offentliggjort artikler, der indeholder løsninger på almindelige problemer. Vi har også en YouTube-kanal, der har video tutorials og indhold til smartphones fejlfinding. Klik på dette link og glem ikke at abonnere. Tak fordi du læste!

Jeg har haft min S5 for et par måneder nu, og i de sidste par uger jeg modtager dubletter af indgående tekster. Normalt jeg bare at få dem to gange, men jeg nogle gange får den samme tre gange og timer senere. Jeg har normalt min telefon er forbundet til wifi med wifi kald, jeg tænkte det kunne være en mulig årsag. Men det bliver temmelig irriterende, og jeg vil gerne vide, om der er someway at jeg kan stoppe det sker.

Fik du den hjælp, du havde brug for?

Sådan blokerer du tekstbeskeder fra ukendte afsendere? Hvis du kun vil modtage meddelelser fra kontakter, som du har tilføjet til Kontakter-appen, kan du blokere alle meddelelser fra ukendte afsendere ved at bruge følgende trin:

Som en note, selvom spamfilterfunktionen kun omdirigerer blokerede meddelelser til spammappen i stedet for at slette dem, i det mindste ved at bruge denne funktion, vil du ikke være forstyrret Med meddelelsen fra de uønskede eller ukendte beskeder, og du ikke vil se dem i din samtaler liste heller.

Samsung Galaxy S - Tænd / sluk vibrere for tekstbeskeder

Vi bruger vores smartphones mindre og mindre til at foretage telefonopkald. Vi har tendens til at bruge det til at tjekke e-mails, sociale netværk og nyheder. Det er nu almindeligt at blive spammet via e-mail, men nu er det også mere og mere almindeligt at blive spammet af SMS. Vi vil netop, gennem denne vejledning viser dig, hvordan du blokerer tekstbeskeder på din Samsung Galaxy S5, vil dette give dig mulighed for at stoppe med at modtage SMS uden grund. Til dette formål til at begynde med vil vi se de tilfælde, hvor det kan være en god ide at blokere tekstbeskeder på din Samsung Galaxy S5, og derefter proceduren for at følge for at opnå denne blokering.

Hvorfor afvise SMS automatisk på Samsung Galaxy S?

Vi går nu videre til manipulation , der skal udføres for automatisk afvise SMS på din Samsung Galaxy S5. Det er ret nemt at opnå, vi vil først se, hvordan man gør det direkte fra din telefon, derefter via en tredjepartsprogram.

Bloker SMS via indstillingerne for din Samsung Galaxy S

Vi går nu til sidste afsnit af denne vejledning. På nogle versioner af Samsung Galaxy S5 kan det være komplekst at udføre denne proces, men der er gratis og betalt applikationer for at blokere SMS på din Samsung Galaxy S5. Vi vil præsentere dig en gratis ansøgning, der giver dig mulighed for at udføre denne form for tilgang. Derudover vil det også give dig mulighed for at blokere opkald. Hvis du vil blokere opkald på din Samsung Galaxy S5, vil det være nødvendigt at konsultere vores lille fil på dette emne. Vi råder dig til at downloade applikationsopkald Blacklist, som giver dig mulighed for at administrere din liste over blokerede numre, samt andre muligheder mere komplet end de klassiske indstillinger for din Samsung Galaxy S5.

Nogle gange får antallet af uønskede tekstbeskeder og spams så meget irriterende, at du foretrækker at bare forlade din telefon, og du kan ikke gå glip af vigtig besked i mellemtiden. SPAM-filterfunktionen på Galaxy S5, lad dig blokere uønskede tekstbeskeder og slippe af med spam-beskeder uden selv at bemærke dem. Gør som følger for at opsætte spamfiltre:

1. Openâ messagingâ app2. Tryk på 3Dot-ikonet og gå til indstillingerne. . Rul ned, Åbn "Spam Filter" Â-indstillingen og sørg for, at den er aktiveret4. Tryk på "Tilføj til spamnumrene"  indstillinger, tryk på ikonet Tilføj og start Tilføjelse af telefonnumre eller kontakter til din spamliste5. Du kan også bruge Match Criteria-indstillingen og sende de beskeder, der sendes fra et telefonnummer, starter med  specifikke cifre, lige til spamboksen

Opdatering: Det ser ud til, at nogle luftfartsselskaber har deaktiveret spamfilterindstillingen på galaksen S5. Så hvis din enhed mangler spamfilter-indstillingen, er den eneste måde at filtrere spam-beskeder på Galaxy S5 ved hjælp af alternative messaging applikationer, ligesom SMS PRO.

Vigtig

Du spurgte Hvordan ændrer jeg mit opkalds-id navn på Android

Du spurgte Hvordan ændrer jeg mit opkalds-id navn på Android

Dont ønsker Google at bruge dit profilbillede og navn som dit opkalds-id til Android-brugere vi ikke bebrejde dig. Her er hvordan man deaktivere den.

Sådan Skjul dit opkalds-id på Android

Sådan Skjul dit opkalds-id på Android

Du kan slå din egen opkalds identifikation, dit nummer vil da ikke blive vist på den modtagende ende, når du foretager et opkald. Dit nummer er kun skjult, når du foretager taleopkald, ikke, når du sender meddelelser.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Dette indlæg vil yde hjælp til dem, der lider af et problem på opkalds-id, der ikke arbejder på iPhone 12. Læs videre og se, hvad du kan gøre.

Vis opkalds-id-option iPhone 12

Vis opkalds-id-option iPhone 12

Denne detaljerede vejledning med screenshots dækker, hvordan man bruger den nye kompakte iPhone-call-grænseflade i IOS 14 for at svare, falde, stilhed og mere.

Sådan deaktiveres opkalds-id på en iPhone

Sådan deaktiveres opkalds-id på en iPhone

Efter opdatering til iOS 12131415 finder nogle mennesker opkalds-id'et ikke. Godt tilbyder 6 måder at løse problemet på.

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

Du kan få din mobiltelefon til at sige, hvilken kontakt i din adressebog, der ringer til dig. For at indstille din mobiltelefon til at sige navnet på kontakten, skal du gemme kontakten i din adressebog.

Ring Indstillinger på Samsung Galaxy J2 Prime GooMobiles. om.

Ring Indstillinger på Samsung Galaxy J2 Prime GooMobiles. om.

Webbaseret File Manager i PHP, Administrer dine filer effektivt og nemt med Tiny File Manager

Binary Clock ændre dit ur til et binært ur

Binary Clock ændre dit ur til et binært ur

Guide til at ændre Bedtime indstillingerne i iOS 14. Se hvordan du kan slå sengetid, dvaletilstand, Vækning Alarm, og Bedtime påmindelser på iPhone.

Ur på iPhone Lock Screen forsvinder efter opdatering til iOS 151413 Her er Fix

Ur på iPhone Lock Screen forsvinder efter opdatering til iOS 151413 Her er Fix

Timemover er en ny tweak til jailbroken enheder, som lader dig flytte rundt om låsebilledet ur hvor som helst du vil, nemt og smertefrit. Derudover har den mange muligheder, der ikke flytter.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.