Hvordan frigør jeg plads på min Samsung Galaxy S10 Plusadsbygooglewindow. dsbyboogle. USH.

Sådan rydder du cache på Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge

Når du bruger din mobiltelefons internetbrowser, gemmes forskellige data midlertidigt i browserhukommelsen, såsom cache og cookies. Hvis du har problemer med at indlæse websteder, kan du slette disse data hjælpe.

Samsung Galaxy S10 Plus-hukommelse er nærmer sig dens fulde lagerkapacitet? For at fortsætte med at downloade programmer og multimedieindhold, tage billeder og videoer, eller endda fuldt ud at bruge alle funktionerne i din smartphone, skal du frigøre hukommelsen på den. Vi vil bare se i dag, hvordan du frigiver plads på din Samsung Galaxy S10 Plus? Først vil vi se, hvordan du får fri hukommelse på din Samsung Galaxy S10 Plus på applikationssiden. Og så vil vi se, hvordan vi frigiver lagerplads ved at slette filer eller medier.

De forskellige løsninger til at frigøre plads på din Samsung Galaxy S Plus på ansøgningssiden

For det første, for nemt at frigøre lagerplads på din Samsung Galaxy S10 Plus, sortere gennem dine programdownload og slette de, du ikke længere har brug for. Disse bruger mange data og mætter den interne hukommelse til din Android-smartphone. For det:

Clear app cache eller slet data

For de apps, du vil beholde og ikke ønsker at slette, kan du altid tømme cachen. Cachen holder de oplysninger, der er indsamlet af applikationen, hver gang den bruges: Det er dens kortsigtede hukommelse. Tømning af denne cache er ofte en god måde at frigøre plads på din Samsung Galaxy S10 Plus, men også for at undgå bugs og Slowdowns i din ansøgning relateret til datasætning. For at frigøre lagerplads i et program ved hjælp af cachen:

Download en tredjepartsprogram for at frigøre plads på din Samsung Galaxy S Plus

Springrengøring til din mobiltelefon stopper ikke der. For at frigøre hukommelsesplads på din Samsung Galaxy S10 Plus kan du bruge en applikation Google-filer Gå. Denne applikation giver dig mulighed for at rense din mobiltelefon på en simpel, hurtig og automatisk måde. For eksempel fjerner det unødvendige filer, eliminerer duplikater , afinstallerer ubrugte apps og renser din mobiltelefons caches. Selvfølgelig kan Indikationer tillade dig at vælge, hvad du vil slette. Det kan yderligere bruges til at sikkerhedskopiere dine filer til skyen og dermed vinde i lagerplads.

Frigør opbevaringsplads på din Samsung Galaxy S Plus ved at slette data

For at spare dyrebare gigabyte på din mobiltelefon anbefaler vi dig at se på den optagne medieside. Faktisk er billeder og medier i High Definition Quality regelmæssigt ansvarlige for mætning af lagerplads på din Samsung Galaxy S10 Plus.

Slet downloadede varer på din Samsung Galaxy S Plus

For at frigøre hukommelsesplads på din Samsung Galaxy S10 Plus skal du slette filmene, serien, musik, GPS-kort eller andre downloadede medier, som du ikke længere har brug for. Faktisk kan de også veje tungt i hukommelsen, hvis de ikke slettes ofte. Du kan gøre det manuelt ved at gennemse applikationerne eller ved at gå til Google Play Butik, hvor du direkte kan finde alle de elementer, du har købt på platformen:

Slet unødvendige data fra din Samsung Galaxy S Plus

Dataene i en ansøgning vil være information relateret til brugen af ​​denne ansøgning. Cachen vil muliggøre glattere navigation af en applikation eller på et websted. Sletning af data fra en app gemmer lagerplads i din Samsung Galaxy S10 Plus, og forbedrer systemhastigheden Android. Vi vil først og fremmest finde ud af, hvad der kunne være årsagerne til at slette data fra en ansøgning om Android. Så vil vi forklare, hvordan vi skal rydde cachen af ​​en applikation på din Samsung Galaxy S10 Plus.

Hvorfor slette data fra en applikation inde i din Samsung Galaxy S Plus?

Tjek dit SIM-nummer Jazz, Telenor, Zong, Ufone, SCOM Free Code 2021

Alle de gemte data om en applikation tager op lagerplads på din Samsung Galaxy S10 Plus. Dataene, der skal fjernes, svarer til cachen. Denne cache kan indeholde personlige data, browsing historier eller andre data. Denne cache vil dog ikke slette dine forudbestemte brugernavne og adgangskoder. Ryd cachen af ​​en applikation giver dig nogle gange mulighed for at løse problemer. Nogle gange bliver det hurtigere at slette en app, når den ikke er i brug. Sletning af en applikation fra din Samsung Galaxy S10 Plus sletter sine data.

Slet app data, som du ikke bruger på din Samsung Galaxy S plus

Den nemmeste måde at fjerne data fra en app, er at afinstallere det. Selvfølgelig er dette program ikke må tjene dig. For at fjerne et program, du bare nødt til at gøre en langt tryk på den app akronym og klik på Fjern.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste at beskytte sig mod online-angreb. Denne handling kan kun udføres udløste sikkerhedsløsning. Der er flere tiltag, der kan udløse denne blok, herunder indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller udformet forkert data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

For Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge ejere, mange af de Android-problemer, du kan komme nemt løses ved hjælp af to forskellige fejlfinding løsninger, der kun tager et par minutter at udfylde. Den bedste måde at løse eventuelle fejl eller andre problemer med software på din Galaxy S7 er at either fuldføre en fabrik reset eller til at udføre en cache tørre.

Den bedste reasona at rydde cachen på en Samsung Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge er, når din smartphone har nogle forsinkelser, glitches, eller fryser. Det følgende er en guide til hvordan du rydde Galaxy S7 cache.

Hvad er cache og hvad gør den først, er det vigtigt at vide, hvad cachen er, og hvorfor bør med jævne mellemrum rense det ud på din Galaxy S7 eller Galaxy S7 Edge smartphone?. Samsung Galaxy S7 har to forskellige typer af caches. Den første er den app cache og den anden er systemets cache. Alle apps på Galaxy S7 og Galaxy S7 Edge har deres egne individuelle caches installeret på app. Denne app cache giver mulighed for apps midlertidige data til BEA lagret Fora bedre effektivitet, når du skifter mellem programmer. Forholdsvis systemet cache på Galaxy S7 eller Galaxy S7 Edge gør de samme ting, men til Android OS-software, i stedet for hver enkelt app. Thats hvorfor, når der er problemer med individuelle apps styrter ned eller frysning, det er bedst at rydde systemcachen tørre dette problem til hjælp rettelse. I modsætning hertil kan rydde systemcachen hjælpe, hvis telefonerne spørgsmål don? T synes at være relateret til en bestemt app.

Sådan ryddes app cache på Galaxy S7For problemer, der bare sker på en bestemt app, det er bedst først at forsøge at klare den app cache. Du kan rydde den app cache med disse instruktioner:

Hvad skal man gøre, når rydde app cache doesnt helpAfter du har ryddet cachen enkelte apps og Galaxy S7 eller Galaxy S7 Edge stadig isnt drift som det skal være, den næste mulighed er at afinstallere app og genstarte enheden . Efter genstart Galaxy S7 eller Galaxy S7 Edge, hvis problemet stadig sker derefter sin foreslået, at du udfører et system cache tørre, også kendt som at tørre cache partition på Galaxy S7 eller Galaxy S7 Edge.

Samsung Galaxy S10 er en fantastisk telefon. Efter min mening er det den bedste smartphone på markedet lige nu for en række årsager, ikke mindst er kvaliteten af ​​skærmen. Hvis det har en manko dens Bluetooth. Af en eller anden grund telefonen ser ud til at miste forbindelsen alt for let, og vil ofte have problemer med at opretholde en Bluetooth par. En måde at afhjælpe, der er at rydde Bluetooth cache på Samsung Galaxy S10.

Ryd bluetooth cache på Samsung Galaxy S

Samsung Galaxy S10 har en cache for alt inklusive Bluetooth-indstillinger. En meget effektiv måde at fastsættelse parring spørgsmål er at rydde denne cache. Det tvinger telefonen til at genindlæse Bluetooth config fra de centrale filer i stedet cachede filer, som kan gøre det til at fungere ordentligt igen.

Den princip virker på samme måde at rydde en app cache værker. Snarere end at forlade sig på cachede data for hurtigere adgang til filer, Android har at genopbygge cachen fra core-filer. Hvis der var en korruption eller manglende fil forårsager dine problemer, skal det nu fastsættes og Bluetooth bør arbejde igen.

fejlfinding bluetooth på Samsung Galaxy S

Rydning af Bluetooth-cache på en Samsung Galaxy S10 er blot en af ​​de måder, vi kan løse problemer med Bluetooth. Der er en række andre tricks, vi kan bruge til at få det til at virke igen, eller parring som det skal. Her er nogle andre effektive metoder til at få Bluetooth arbejder igen.

Genstart bluetooth

Dette ville normalt være den første ting du prøver, når der har forbindelsesproblemer. Stryg nedad meddelelsesområdet og slukke Bluetooth. Giv det et par sekunder, og tænde den igen igen. Hvis du er forsøger at par eller har mistet et par, slå Bluetooth fra på den parrede enhed også. Tænd derefter dem begge, og se, om de forbinde.

Genstart indretningerne

Samsung Galaxy S10 er en meget stabil telefon, men det vil lejlighedsvist har brug for en genstart for at få tingene arbejder igen. En genstart skal løse problemet, hvis det er et fil- eller førerproblem, da alt er genindlæst fra Android Core. Mens du genstarter din telefon, skal du også genstarte den parrede enhed, bare i tilfælde.

Opdater din telefon

I teorien, der kræver en driveropdatering, bør ikke stoppe Bluetooth-arbejdet, medmindre begge enheder bruger den samme driver, og der er en mismatch. Når det er sagt, ofte , opdatering af Android eller appen, du bruger Bluetooth med, kan adressere visse problemer. Hvis en genstart af enhederne ikke fungerede, og du har ryddet Bluetooth-cachen, skal du kontrollere for opdateringer.

Sørg for, at appen ikke sover

Android bruger en strømbesparende mekanisme til at spare batterilevetid kaldet sovende apps. Tanken var at have en mellemplads mellem at lukke en app ned og efterlade den i live i baggrunden. Sleeping apps sætter apps i stasis, hvor de hurtigt kan kaldes af telefonen, men bruger ikke processor eller batteri. Sleeping apps kan ikke opretholde en Bluetooth-forbindelse, da det bruger batteri.

Hvis appen er på listen, skal du fjerne det fra den liste og retest. Hvis appen ikke sendes til den sovende appliste, skal den være i stand til at tegne fra batteriet og opretholde en Bluetooth-forbindelse.

Nulstil netværksindstillinger på din Samsung Galaxy S

Vores mobiltelefon er komplementet, at mange ikke kan gå glip af på hånden hver dag. I det holder vi en række personlige data, fra dokumenter til videoer eller billeder. Men den kontinuerlige brug af både denne opbevaring og applikationer antager at mætte terminalens drift i visse lejligheder.

Som vi siger, kan opbevaring af vores telefon være mættet ved at lagre for meget data uden kontrol. Med forskuddet af mobile funktionaliteter er alt, hvad der er tale om størrelse, steget. Vi ved, at Factory Space har vokset meget i mobiltelefoner, men det er også sandt, at applikationer og billeder eller videoer i stigende grad vejer mere. Optagelse af videoer i høj opløsning 4K betyder, at det indtager meget mere plads end en i en mere standardkvalitet.

Sådan ledes plads og Samsung Galaxy s cache

I opbevaring vil vi se, at der er en sammenbrud af applikationer og filerne i telefonen i henhold til den størrelse, de besætter. Tryk på "RELEASE" for at tømme unødvendige data fra vores Galaxy S10. Dette omfatter elementer som cachen.

Vigtig

Sådan tilsluttes dine telefoner hotspot til en bærbar computer Spacehop

Sådan tilsluttes dine telefoner hotspot til en bærbar computer Spacehop

Hvis theres ingen wifi at tilslutte din bærbare computer til i dit område, at så youll behov finde en anden metode til at få adgang til internettet. En af de mest almindelige måder at

O2 O2 Forretning Hjælp Support

O2 O2 Forretning Hjælp Support

Her er hvordan man tillade trådløs synkronisering mellem din iPhone og en computer via WiFi.

O2 O2 Business Hjælp Support

O2 O2 Business Hjælp Support

Heres Sådan tillader du trådløs synkronisering mellem din iPhone og en computer via WiFi.

Spejl iPhone iPad Android Screen Sådan Mirror din telefon til en pc

Spejl iPhone iPad Android Screen Sådan Mirror din telefon til en pc

Hvor er skærm spejling på iphone Hvordan Mirror min iPhone til min bærbare computer Sådan Mirror iPhone eller iPad til PCLaptop 1. Hent ScreenMo software 2. Installer ScreenMo på Windows-enhed 3. Indstil skærm resolu

Sådan tilslutter du en Apple iOS-enhed til din computer over WiFi

Sådan tilslutter du en Apple iOS-enhed til din computer over WiFi

Sådan overføres filer fra pc til iPhone trådløst

Hvordan du tilslutter din iPhone 7 til dit TV

Hvordan du tilslutter din iPhone 7 til dit TV

I denne video im gonna vise dig, hvordan du tilslutter din iPhone eller iPad til dit TV, så du kan se Youtube, Netflix, vise billeder og videoklip, og også spille mobil ...

Slut iPhone til Windows-pc via deling SMB-fil iOS App Weekly

Slut iPhone til Windows-pc via deling SMB-fil iOS App Weekly

Apple lancerer sin nyeste iPhone 7 og iPhone 7 plus for nylig. Selvom Apple gør sit mobile operativsystem iOS udelukkende til sin hardware og Microsoft gør Windows til computer, de to selskaber gør det nemt at tilslutte en iPhone 7plus til en Windows 10 PC. Sådan Slut iPhone 7plus til Windows 10 Installer iTunes

Hvordan at oprette et mobilt hotspot med Windows 10

Hvordan at oprette et mobilt hotspot med Windows 10

Hvis din Windows 10 PC har en netværksforbindelse, kan du dele den med op til otte enheder i nærheden ved hjælp af mobilt hotspot funktionen.

Nem TV CONNECT Guide LG USA Support

Nem TV CONNECT Guide LG USA Support

Bemærk Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig med overvågede oplevelser på YouTube. Få flere her. Du kan tilslutte din

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.