Sådan Aktiver en MetroPCS telefon gratis

Sådan Aktiver MetroPCS telefon gratis TechPlip

Anyway, gik jeg op til en anden Metro butik end den sidste. Damen holdt beder mig om at gentage mit nummer. Jeg tror, ​​hun skruet op, fordi når du har skrevet væk i hendes system, vi havde denne udveksling:

Dette er mærkeligt, fordi vi lever hver for sig og vores SIM-kort har aldrig været i nærheden af ​​hinanden, men jeg regner måske damen måtte gøre noget mærkeligt at aktivere min telefon, og dette ville ve den nemmeste måde at få det til at virke. Jeg er også nonconfrontational. Så jeg kører til mine bedstemødre og bytte vores simmere. Intet held. Jeg sætter mine tilbage i min telefon og hoved til Metro ved hendes hus.

Så han bekræfter mit telefonnummer flere gange og viser mig den skærm, så vi begge anerkende at HES sætte SIM under den rigtige enhed og telefonnummer. Efter at sætte i SIM, jeg får fuld barer i metro service! Store! Han placerer et testopkald og vi stadig få den, "venligst aktivere denne enhed" besked. Jeg kan ikke sende en SMS. Kan ikke bruge internettet.

Han kalder den 800 linje og de fortæller ham, at alt ser godt, og det kan nogle gange tage op til 30 minutter for en aktivering til komplet. Han vender telefonen slukket og fortæller mig at tænde den, når jeg kommer hjem. Lo og se, her er jeg en time senere og stadig ikke er aktiveret. Den 800 dame fortalte ham, at de ville sende en teknisk support billet, hvis jeg kom tilbage i morgen.

Metro Personlig kommunikationstjeneste, alias MetroPCS, er en amerikansk forudbetalt trådløse tjenesteudbyder. Det er ejet af T-Mobiles USA og med hvilken metro kunder får adgang til T-Mobiles landsdækkende 5G netværk. Navnet blev ændret til Metro ved T-Mobile. Det tilbyder pålidelig og billigere på en større netværk. De ubegrænsede netværk planer starter ved $ 50 / måned for en enkelt linje. Der vil være et prisfald, hvis du tilføjer flere linjer til din konto. Uanset hvilken som helst netværk eller Sim, er aktiveringen kræves for første gang. Artiklen sammenfatter hvordan du aktiverer MetroPCS gratis i telefon ?.

Opret en ny konto & aktivere MetroPCS gratis

Vi har fire forskellige måder at aktivere MetroPCS og oprette en ny konto. Men du ville kræve din telefon og et nyt SIM-kort. Hvis aktivering via hjemmesiden, en anden telefon, eller pc, skal du vælge en af ​​følgende måder at aktivere din nye konto.

Den sidste mulighed for at oprette og aktivere MetroPCS gratis er at besøge et servicecenter. Du skal søge hjælp fra de nærmeste butikker eller servicecentre. En medarbejder vil hjælpe dig med alle de processer.

Når du allerede har en konto aktiveret

Hvad hvis vi har en allerede oprettet og aktiveret konto? Alt, hvad vi skal gøre, er at Interchange SIM, og thats det. Der er ikke andre yderligere skridt eller procedurer, du skal udføre for at aktivere. Desuden kan tjenesteudbyderen spore dig og opdatere den nye enhed info.

Så de ovennævnte metoder er de få måder at aktivere MetroPCS gratis på din mobiltelefon. Metoderne kan ændre når som helst, og du skal holde øje med posten til kommende opdateringer. Vi vil opdatere dig, hvis nogen. Vi håber du finder denne artikel nyttige. Lad os høre det fra dine kommentarer.

Som titlen antyder, vil vi fokusere på MetroPCS SIM-kort aktivering i dagens artikel. Teknisk set vil vi fokusere på Metro fra T-Mobile, som er, hvordan MetroPCS hedder nu. , Da de fleste mennesker stadig kender det ved sit gamle navn, besluttede vi at holde os til det hele artiklen.

Efter efterbehandling denne artikel, vil du være i stand til at afgøre, om MetroPCS er noget du bør være interesseret i og ved præcis, hvilke skridt at tage for at fuldføre aktiveringsprocessen.

Hvad skal overveje, før du starter metro pcs sim aktivering kort?

Før vi dykker ned i detaljerne om den faktiske MetroPCS SIM-kort aktivering, synes vi passer på at give dig detaljer, som du bør kende og overveje, før du starter aktiveringsprocessen eller færdiggørelse din beslutning at MetroPCS er den rigtige trådløse udbyder for dig.

Sådan aktiveres Metropcs Phone til Free Techplip

Check MetroPCS dækning

Før du styrter ind i nogen endelig beslutning, du har brug for at sikre, at Metro PCS tilbud konsekvent og anstændig dækning i dit område. Sørg for at tage højde for alle de steder du har brugt de fleste af dine dage på.

Sammenlign MetroPCS planer

I det foregående afsnit, så har vi givet dig alle de oplysninger du har brug for at træffe en informeret beslutning om, hvorvidt du ønsker at deltage MetroPCS. Men før du går videre med den faktiske aktivering, skal du have visse ting på plads.

hvordan du aktiverer metro pcs sim-kort

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Fjern Metro PCS telefon fra kassen. Sørg for at der er en god mængde af batteriets levetid, som du bliver nødt til at have strøm nok til at fuldføre aktiveringen opkald, og du kan have brug for til magten op telefonen til at fuldføre aktiveringsprocessen.

Trin

Hvis du flytter dit service-andMetroPCS nummer til en ny telefon, skal du sætte aMetroPCS SIM-kort i den nye telefon og gothrough den MetroPCS aktiveringsprocessen. Du kan gøre thisonline eller i en MetroPCS butik. Du kan tilføje en newMetroPCS nummer og linje til din konto ved contactingthe selskab.

Metro PCS oplader ikke aktivering gebyr. f du er nuværende MetroPCS abonnent og areswitching til en anden telefon at de vil opkræve en $ 15 gebyr i vente for en ESN forandring. Hvis du har brug aMetroPCS SIM-kort til telefonen det vil koste dig $ 10for SIM-kortet.

For det andet, hvad luftfartsselskaber er kompatible med MetroPCS? Verizon, U. Cellular, Sprint og andre CDMACarriers: Når det er sagt, hvis du bruger MetroPCS compatibilitypage, du kan opleve, at visse ikke-AT & T og ikke-T-mobiltelefoni er kompatible med netværket.

Med ulåste telefoner, kan du alwaysswitch din telefon service mellem differentphones så nemt, som stolene ud SIM-kortet andmoving det. Du kan også bruge forskellige telefonnumre serviceplans i en enkelt ulåst telefon, siger en for arbejde og onefor personlig, ved at skifte The Sims.

Will MetroPCS låse min telefon?

For at låse op på MetroPCS telefon den sikreste andsimplest måde â €”kontakt kundeservice. MetroPCS usesSIM kort, der kan nemt låses op, så du bare have om at skaffe lidt af info for at låse enheden. Youcan gøre det over telefonen eller i en MetroPCSstore.

Hvor meget er et sim-kort på MetroPCS?

De tilbyder den MetroPCS Universal SIM CardKit for $ 10, der omfatter en Nano SIM-kort, en Micro Simcard adapter, og et standard SIM-kort adapter. Hvis youdon't lyst til at forlade huset og kan spare et par dage til waitFor din MetroPCS SIM, kan du samle en op online og haveit sendt til dig.

Hvad er metro pcs nummer til switch-telefoner?

Alle elsker en klovn fri telefon, og pre-paidcarrier MetroPCS er din billet til denne aftale. Nye orexisting kunder kan opgradere til en af ​​12 freehandsets. Hertil kommer, at kun i en begrænset tid, MetroPCS isgiving abonnenter til sine $ 50 om måneden plan ekstra 4G LTE datafor gratis.

Er MetroPCS opgradere telefoner?

MetroPCS tilbyder nu nye kunder op til $ 150off af enhver telefon, når de bringer deres nummer toMetroPCS OG tilmelde dig en ubegrænset LTE planen. De, whowant at opgradere deres telefon kan få den samme rebateif de har været en kunde i mere end 3 måneder, og er på ormove op til $ 60 ubegrænset plan.

Hvordan aktiverer jeg min MetroPCS telefon?

Selvfølgelig ja. Du skal muligvis også til at aktivere / opdatere den nye telefon IME nummer, når du indsætter SIM-kortet. Men nogle gange er det ikke nødvendigt. Jeg kan kun svare til dem, jeg fik opført. Glem ikke at protegere mig, når du træffer beslutninger i dit køb. A-G-S Enterprise

AT & T SIM-kort kit

2022/01/12 Â Â · MetroPCS har fri telefon aktivering for både nye og eksisterende kunder. Der er en række forskellige måder at aktivere nye telefoner, herunder at sætte kundeservice, går ind i en butik, eller aktivere online. Alt du behøver er dine kontooplysninger og et MetroPCS SIM-kort.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Få den bedste aftale for Apple iPhone 13 Pro Max tmobile fra det største online udvalg på eBay. om. u Gennemse vores daglige tilbud til endnu flere besparelser Gratis levering og gratis afkast på eBay Plus punkter

Webcontactus. OM Find Business Kontaktoplysninger

Webcontactus. OM Find Business Kontaktoplysninger

I webcontactus. om Du finder kontaktoplysninger. Hjælp dig med at kontakte hurtigt med de oplysninger, du har brug for at finde

iPhone XR 64GB tmobile eller Metro PCS Hvid

iPhone XR 64GB tmobile eller Metro PCS Hvid

brugte Tmobile eller metro pcs kun afhente kun

MetroPCS Lg K7 Brugervejledning

MetroPCS Lg K7 Brugervejledning

CNET nyheder redaktører og journalister levere top teknologi nyheder, med undersøgende rapportering og dybtgående dækning af tech emner og begivenheder.

Hoteles en Hartford MetroPCS desde 75EUR Trip. om.

Hoteles en Hartford MetroPCS desde 75EUR Trip. om.

Har nogen prøvet at blinke en storm for MetroPCS, de for nylig udgivet deres Blackberry Curve 8330, blev jeg tænkte på om nogen, hvis nogen har nogen held med en storm med dem.

Solvedhow for at nulstille Metro PCS data hvordan. O.

Solvedhow for at nulstille Metro PCS data hvordan. O.

Metropcs er et trådløst telefonfirma, der serverer de østlige USA i vigtige storbyområder som Atlanta, Georgien og Orlando, Florida. Tethering refererer til at forbinde en dataaktiveret telefon til en bærbar computer og bruge mobiltelefonen som et modem for at få den bærbare computer online.

Metropcs Corporate Store steder

Metropcs Corporate Store steder

Tjek Edison Malls Directory for en liste over butikker i vores indendørs, Fort Myers Shopping Center. Se en komplet liste eller søg efter kategori.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Ford New hybrid elektriske køretøjer, SUV'er, overføringer, Lastbiler, varevogne biler

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Undersøg mobiltelefon planer for den rigtige dækning for dig. Ingen kredit behov, ubegrænset tale og tekst, landsdækkende internationale opkald muligheder.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.