Sådan Bypass Lås skærm, når du glemmer adgangskode på Galaxy Note 8

Sådan Lås Android telefon Mønster Lås uden at miste data

1. Tryk og hold på knappen Strøm indtil strømmen menuen vises på Android-skærm. . Tryk og hold knappen Sluk. . Tryk på OK i Do du ønsker at genstart i fejlsikret tilstand? Bekræftelse kassen. . Afinstaller tredjepart skærmlås ansøgning. . Genstart din Android-enhed.

På enheder, der kører Android 4., kan du nulstille din adgangskode ved at bruge Glemt kodeord funktionen. Til bypass Android-lås uden en nulstilling, kan du justere denne funktion efter hinanden følgende mislykkede forsøg.

1. Prøv at låse adgangskode fem gange med en forkert én. . Indtast den forkerte adgangskode en gang til. Du vil blive spurgt, om du vil låse med et sikkerhedsspørgsmål eller en backup PIN-kode. Med et sikkerhedsspørgsmål eller en backup PIN-kode, kan du nemt låse skærmen. Hvis du ikke har svaret på sikkerhedsspørgsmålet eller en backup PIN-kode, skal du fortsætte til trin 3.. Hit Glemt Mønster knappen nederst på siden. . Input den Google-konto legitimationsoplysninger og logge ind på din konto. Du vil få en e-mail, der vil tillade dig at oprette en ny adgangskode. . Konfigurer det nye login og bruge denne kode til at omgå tidligere Android låseskærmen uden at miste data.

Nødopkaldet trick er en anden Android-funktion, som du kan bruge til at fjerne låsen fra en Android-telefon uden at miste data. Denne metode virker kun på Android versioner 5. og 5.. . Disse versioner har en fejl, der går ned låsen skærmen, når for mange tegn er input til nødopkald feltet. Derfor er det en midlertidig løsning, der kan til tider virke.

1. På låseskærmen, skal du vælge indstillingen nødopkald. . En dialer popper op på skærmen. Indgang 10 asterisker fra dialer fremhæve stjernerne, kopiere dem og indsætte dem til dialer. . Hold indsætte stjernerne indtil feltet er fuld. . Vend tilbage til låseskærmen, åbne kameraet og stryge nedad fra toppen af ​​skærmen. 5. Klik på ikonet Indstillinger fra menuen underretninger. . Indsæt de kopierede stjernerne i password feltet og fortsætte hermed indtil låseskærmen krak og åbner dit hjem skærmen.

Hvis nogen af ​​de ovennævnte metoder ikke arbejde for dig, kan du også fjerne skærmlås fra Android-telefon ved at udføre en nulstilling. Bemærk, at fabrikken reset vil slette alle data på telefonen, og du vil være i stand til at få adgang til det, hvis du ikke har sikkerhedskopieret dine data.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Sådan oplåsningsmønster lås uden at miste data eller hvordan bypass android mønster lås uden at miste data er de mest trend stenbrud på internettet. Fordi efter låsning enhver Android-telefon ingen ønsker at miste deres dyrebare data. Så de søger nye måder at låse mønster lås uden at miste data. Nu her i denne artikel vil vi forsøge at hjælpe dig til bypass android mønster lås og off-årsag uden at miste data.

Android Smartphone markedet er blomstrende dag for dag, og nu Android-smartphones er den mest berømte ting i verden for at have forskellige typer af nyttige og vigtige applikationer, spil osv nu vi kan hente enhver form for anvendelse fra Google play butik gerne foto editor, kalder apps, messenger og sikkerhed apps osv men som vi ved bare på grund af Android smartphone vores data er ikke sikker. Dens attraktive OS, men ingen sikker som det skal skulle være. Du kan downloade betalt Android gratis at vide, hvor meget dine data er sikre. ust på grund af denne sikkerhed årsag vi normalt bruger det mobile lås eller mønster lås.

Lås mønster lås uden at miste data a € ”hvis debugging ikke muligt

Her er en anden måde at oplåsningsmønster lås uden at miste data. høne du har aktiveret mønster lås derefter din telefon har bedt om sikkerhed pin. o hvis du glemmer dit mønster lås derefter blot indtaste din backup pin til oplåsningsmønster lås uden at miste data.

Lås mønster lås uden at miste data â € ”hvis debugging er Aktiver

her i dette indlæg er jeg forklare nogle gode og arbejder teknikker til oplåsningsmønster lås uden at miste data. Brug en afprøvet teknik og låse enhver form for android telefon nemt. ead alt teknik til låse Android mobil og anvende det på din telefon til at låse den op.

Metode A € ”oplåsningsmønster lås uden at miste data ved hjælp af aroma filhåndtering

Brugere >> App data >> Lokal >> Android >> Android-SDK >> Platform-Tools og klik derefter på tom plads, hold shift nede og klikke med højre museknap og vælg åben rose vindue her. Du vil finde det samme som under screenshot.

Nu genstarte eller genstarte din Android-telefon. Det er det. Efter genstart vil du se dit mønster lås er nu deaktivere, og du kan bruge den igen. Hvis debugging er allerede muligt i din låst telefon og indtil nu mønster lås er muligt så er du nødt til at gentage denne proces igen i korrekt måde.

Metode A € ”låse android mønster lås uden at miste data ved ADB føreren værktøj

Sikkerhed er første prioritet, at ethvert individ giver til hans / hendes smartphone. Ingen ønsker at vise oplysninger om deres telefon til andre, som makes Thema låse deres telefon via forskellige sikkerhedslås tilstand. Nogle gange er den samme lås kan gøre dig til at græde, når u glemte mønstret eller adgangskoden på grund af de værdifulde data ogen oplysninger inde i telefonen. Factory-formatet er et option men det er ikke særlig god idé at gå efter. ut nu dont du nødt til at bekymre sig længere. Her vil jeg vise dig trin for stephow til låse Android-telefon uden at miste data.

Der er to krav om at nulstille adgangskoden uden at miste data

AA dialogboks af Android Device Manager vises derefter klikke på Accepter indstillingen. fter at det vil være synkroniseret til enheden. På laptop / PC screen du kan se enhedens navn og tre option Ring, lås og Slet. Klik nu på ONA Lås mulighed. Igen en anden dialog BOXA vises. Husk, Erase indstilling anvendes kun, når du har mistet din device eller nogen stjal din device fordi det sletter alle de værdifulde data og oplysninger i den. Ringen muligheder giver dig mulighed for at ringe din device i fuld lydstyrke i fem minutter.

medmindre du ikke indtaste adgangskoden enheden plejer være ulåst. Gå nu til låseskærmen og indtaste den adgangskode, som du har indtastet i Android Enhedshåndtering. Du vil ikke tro dine egne øjne. Enheden vil blive låst op uden at miste data. Dette er den enkleste metode til unlock din enhed uden at miste data.

Det er helt almindeligt, at Samsung smartphone-brugere har stødt problemet med glemme adgangskode, mønster eller PIN-kode. Eller din Samsung Galaxy er netop brudt. I disse situationer, kan du ønsker at finde ud af en måde at fjerne Samsung skærmlås. Her vil denne tutorial give dig nogle råd om, hvordan man låser Samsung Galaxy uden tab af data.

Samsung Galaxy unlock værktøj

Tip: Hvis du stadig bekymre sig om tab af data på din Samsung Galaxy ved hjælp af disse måder, vil du være interesseret i Samsung Data Recovery software. Med denne alt-i-én-software, du selv kan gendanne data fra Samsung Galaxy S7 uden backup.

".? Jeg glemte oplåsningsmønsteret på min Android-telefon kan jeg ikke svært nulstille min telefon, da der er meget vigtige data, at jeg kan ikke tabe Hvordan kan jeg låse min låst Android-telefon mønster lås uden at miste data"

Glemt dit mønster / adgangskode til Android skærmlåsen? Hvis heldigvis, kan du huske det med et par forsøg analysere din vane eller den scene, når du opretter skærmlåsen. Men hvad nu hvis du helt har nogen idé? Er der nogen måde at fjerne mønster lås på Android uden fabriksnulstilling?

Jo da. Her er 7 effektive metoder for dig at låse op for Android mønster / adgangskode lås uden at miste data. Lad os nu se, hvordan man vælger og udfører Android og Samsung låseskærmen fjernelse metode korrekt.

reboot til fejlsikret tilstand til bypass tredjeparts app skærmlåsen på android

Trin 2. Vælg den rigtige løsning i henhold til enhedens model. Men kun kan Samsung-enheder fjerne uden tab af data. For andre Android-enheder, er det også i stand til at frigøre din telefon, men med alle data slettes.

Glemt Android-telefon adgangskode? Sådan låser Android-telefon? Hvis telefonens OS er udviklet på baggrund af Android, ligesom Samsung Galaxy A60 og A40s, Xiaomi mi 9, Huawei P30 pro osv Bare rolig, her er tre løsninger at låse enhedens skærm Android.

De fleste smartphones på GearBest komme with låsen træk ved fingeraftryk eller adgangskode for at beskytte alle dine personlige oplysninger. Mens du glemmer adgangskoderne er en forfærdelig ting, men faktisk har du 3 nemme måder at løse det på. EN

Lås Android eller Nedre telefon med Gmail-konto

Trin 2. Det vil bede dig om at tilføje dig Google-konto brugernavn og adgangskode, indtast dit brugernavn og adgangskode til Google-kontoen. Hvis du bruger mobiltelefon med Android 5. eller over OS, vil Google-kontointerfacet ikke komme op, det vil tyde på, at du sletter alle dato på telefonen.

Gendannelsestilstand: Udfør en fabriks nulstilling for at slette telefonlås adgangskode

Trin 3. Genstart systemet, så er Android Phone Lock Password blevet slettet, og du vil se en oplåsningstelefon, du kan gøre indstillingerne og indstille en anden adgangskode, PIN-kode eller mønster for at låse skærmen.

Brug Android Screen Lock Software for at fjerne telefonens skærmlås

Hvis du ikke har en Google-konto og vil beholde alle data på telefonen, anbefaler vi dig i stedet at bruge Android Data Recovery i stedet. Der er et adgangskode fjernelse værktøj indlejret i programmet, og du kan nemt fjerne telefonens skærmlåsadgangskode.

Vigtig

Samsung Galaxy M51 modtager juli 2021 Android Security Update Times of India

Samsung Galaxy M51 modtager juli 2021 Android Security Update Times of India

Shop digitale kameraer, 35mm kameraudstyr, fotoskrivere, hjemmebiograf, dvd-afspillere, autoriseret forhandler Canon, Sony, Nikon, Apple, Olympus, Panasonic, Kodak, JBL, Mino

Hvordan du manuelt Opdatering Google Play Store Til Seneste version

Hvordan du manuelt Opdatering Google Play Store Til Seneste version

Vil du manuelt opdatere appen Google Play Butik Følg alle trinene her for let at opdatere appen Play Butik på blot et par minutter.

Sådan opdateres apps på Android både automatisk og manueltCarlCare

Sådan opdateres apps på Android både automatisk og manueltCarlCare

Hvis du vil, skal du sørge for, at dine Android-apps er opdaterede, Heres, hvordan du opdaterer dem selv eller konfigurerer automatiske opdateringer.

Sådan opdaterer apps på iPhone og iOS Asurion

Sådan opdaterer apps på iPhone og iOS Asurion

Normalt dine apps opdateres automatisk, men dens godt at kontrollere.

7 Løsninger til Lave iPhone Wont Hent Apps iOS 1514131211

7 Løsninger til Lave iPhone Wont Hent Apps iOS 1514131211

Æbler årlige opdatering er slankere end normalt, men thats OK.

Hvad gør man hvis man ikke kan opdatere apps på din iPhone 11

Hvad gør man hvis man ikke kan opdatere apps på din iPhone 11

Apple har endelig frigivet iOS 15.. Dette system opdatering bringer vigtige nye funktioner forventes at ankomme med iOS 15 og fik forsinket.

Sådan udnytter du æbler nye iPhone privatlivsfunktioner

Sådan udnytter du æbler nye iPhone privatlivsfunktioner

Dette indlæg viser, hvordan du deaktiverer automatiske app opdateringer på iPhone 12. Stop din iPhone 12 apps fra opdatering automatisk med disse trin.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Ender et problem med en app som følge af opdatering på din telefon Lær, hvordan du fortryder eller nedgraderer en app-opdatering på iPhone 12 PRO MAX12 PRO1212 MINI11X8766S5 eller Android-telefon i denne artikel.

Cant Køb eller download Apps på iPhone 10 bedste måder at løse problemet

Cant Køb eller download Apps på iPhone 10 bedste måder at løse problemet

Cant købe, downloade eller opdatere apps på din iPhone eller iPad Her er 10 tips til at fastsætte App Store problemer på din iPhone med det samme

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.