Hvordan ændre lyde meddelelser på din Android-telefon

Skift dit Samsungs ringetone og Notification Sounds

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

1 time af Samsung Notification Sound - Lydklip 1 time af Samsung Notification Sound lydklip foretaget af ayoooo_dom tilhører Tilfældig kategori. I denne kategori finder du mere meme lydeffekter, lydklip og lydeffekter om # 'bub'. Denne lydklip er blevet spillet 7071 gange og er blevet ønsket 11 gange. 1 time af Samsung Notification Sound lydklip er blevet skabt på 2022/12/28 04:51:27.

Tilfældig lydklip, lydeffekter og tesen klangbund Find flere lydklip og lydeffekter som en time af Samsung Notification Lyd på Tilfældig kategori side. Du kan også undersøge populære Soundboards på denne side. Kan ikke finde dit foretrukne lydklip eller soundboard? Du kan altid oprette dine egne meme lydeffekter og bygge din egen meme klangbund. Med vores sociale medier integrationer, er det også muligt at dele alle lydklip.

Som standard er alle lyde og vibrationer slukkes mellem 10 PMA og 08:00, men du kan tilpasse start- og sluttidspunkter. Denne funktion isa tilgængelig på versioner 13. 6+ af YouTube Appa på mobiltelefoner. EN

En meddelelse lyd som regel fra en Samsung telefon. Det synes uskyldig, indtil, næsten hver barn i en skole gør denne freaking støj. De nynne tonen, i et normalt irriterende tone. Normalt det er bare det, men de kombinerer det med burger king fod salat fyr tone og amogus sus memer, bliver det en trigger lyd. Ellers er det bare en underretning.

Ingen af ​​de metoder, der på denne side virkede for mig - alle de foreslåede ændringer blev allerede indstillet korrekt. Slå dem fra og til igen gjorde netop intet også. Men nogle gange vender indstillingerne frem og tilbage vil ikke tage, medmindre den forvirrede enhed er genstartet på et afgørende del i processen, så her er hvad jeg gjorde, som endelig fastsættes det for mig:

9. Send dig selv endnu en besked. Igen, før den ankommer, straks forlade app. På dette tidspunkt gjorde jeg modtager meddelelsen, men hvis du ikke gør det, genstarte telefonen en sidste gang og forsøge sms'e dig selv, mens du gør det hele øse-hurtigere-end-en-hamster hop.

Desværre har nogle smartphones køre hen over denne meddelelse, ændre det til standard for enheden - og Samsung er specielt dårligt for dette. Dette synes at ske, fordi Samsung sætter standard meddelelse til sin egen for alle apps, og ikke altid anerkender, at nogle apps har deres eget sæt af lyde.

Det er en nem forandring, men vi har ofte fundet, at Samsung ikke altid vil give dig adgang til lyde ringen meddelelser, hvis du ikke gå igennem denne proces, fordi det ikke giver disse lyde til rådighed, indtil du 've givet Ring app opbevaring tilladelse.

Mute

Kontrol lyde og vibrationer bruges til at angive meddelelser, skærmberøringer og andre interaktioner, så du altid ved, hvilken slags alarm du får. App-advarsler kan også være prioritere d afhængigt af hvilke notifikationer du gerne vil se først.

Lyd-tilstand: Skift lydtilstand på enheden uden brug af lydstyrketasterne. For at finde dette ved at stryge nedad fra toppen af ​​skærmen for at åbne Quick-indstillingerne panelet, og tryk derefter på ikonet Settings. Tryk Lyde og vibrationer, og vælg derefter en indstilling. Du kan vælge mellem lyd, Vibrer, eller Mute.

Vibrations: Kontrol, hvordan og hvornår enheden vibrerer. For at finde dette ved at stryge nedad fra toppen af ​​skærmen for at åbne Quick-indstillingerne panelet, og tryk derefter på ikonet Settings. Tryk Lyde og vibrationer, og vælg derefter vibrere. Derefter tilpasse indstillingerne for Call vibrationer mønster, Notification vibrationer mønster, og Vibration intensitet.

Volumen: Indstil lydstyrken for opkald ringetoner, meddelelser, medier og system lyde. For at finde dette ved at stryge nedad fra toppen af ​​skærmen for at åbne Quick-indstillingerne panelet, og tryk derefter på ikonet Settings. Tryk Lyde og vibrationer og så trykke på Volumen. Derefter trække skyderne for hver lydtype.

Bemærk: Du kan også bruge lydstyrketasterne til at justere lydstyrken. Når der trykkes, en pop-up menu viser lydstyrken og aktuelle lydtype. Du kan trykke på menuen for at udvide den, og derefter justere lydstyrken af ​​de andre lydtyper ved at trække deres skydere.

Meddelelse lyd: Vælg en forudindstillet lyd til alle advarsler anmeldelse. For at finde dette ved at stryge nedad fra toppen af ​​skærmen for at åbne Quick-indstillingerne panelet, og tryk derefter på ikonet Settings. Tryk Lyde og vibrationer og så trykke Notification lyd. Tryk på en lyd at høre et eksempel og vælge det.

System lyd: Vælg en lyd tema til brug til touch interaktioner, opladning, ændre lydtilstand, Samsung Tastatur, og mere. For at finde dette ved at stryge nedad fra toppen af ​​skærmen for at åbne Quick-indstillingerne panelet, og tryk derefter på ikonet Settings. Tryk Lyde og vibrationer, og tryk derefter på System lyd. Vælg en tilgængelig lyd.

Meddelelse pop op stil: Prioritering og strømline app advarer ved at ændre, hvilke apps sende meddelelser og hvordan underretninger alarm dig. For at finde dette ved at stryge nedad fra toppen af ​​skærmen for at åbne Quick-indstillingerne panelet, og tryk derefter på ikonet Settings. Tryk på Meddelelser, og vælg derefter en pop-up-stil. Du kan vælge Brief eller detaljeret, og derefter tilpasse meddelelserne som ønsket.

For nylig sendte meddelelser: Se en liste over programmer, der har sendt meddelelser. For at finde dette ved at stryge nedad fra toppen af ​​skærmen for at åbne Quick-indstillingerne panelet, og tryk derefter på ikonet Settings. Tryk meddelelsespanelet og så trykke på den ønskede indstilling under Nyligt sendt. Du kan også trykke på Mere for at udvide listen. Herfra kan du tilpasse indstillingerne for underretninger efter behov.

Alert når telefonen afhentes: Indstil enheden til at informere dig om mistede opkald og meddelelser fra vibrerende når du tager den op. For at finde dette ved at stryge nedad fra toppen af ​​skærmen for at åbne Quick-indstillingerne panelet, og tryk derefter på ikonet Settings. Tap Avancerede funktioner, og tryk derefter på Motions og fagter. Tryk på kontakten ved siden Alert når telefonen samles op for at tænde den.

Dolby Atmos: Nyd Dolby Atmos lydkvalitet, når man spiller indhold. For at finde dette ved at stryge nedad fra toppen af ​​skærmen for at åbne Quick-indstillingerne panelet, og tryk derefter på ikonet Settings. Tryk Lyde og vibrationer, og tryk derefter på Lyd kvalitet og effekter. Vælg derefter Dolby Atmos eller Dolby Atmos til gaming.

Equalizer: Vælg en lyd preset der er skræddersyet til forskellige genrer af musik, eller manuelt skift dine lydindstillinger. For at finde dette ved at stryge nedad fra toppen af ​​skærmen for at åbne Quick-indstillingerne panelet, og tryk derefter på ikonet Settings. Tryk Lyde og vibrationer, og tryk derefter på Lyd kvalitet og effekter. Tryk Equalizer for at vælge en musikgenre.

UHQ opskalering: Forbedre lyden opløsning på musik og videoer for en klarere lytteoplevelse. For at finde dette ved at stryge nedad fra toppen af ​​skærmen for at åbne Quick-indstillingerne panelet, og tryk derefter på ikonet Settings. Tryk Lyde og vibrationer, og tryk derefter på Lyd kvalitet og effekter. Tryk UHQ opskalering og vælg en opskalering mulighed.

Tilpas lyd: Tilpas lyden for hvert øre og forbedre din lytteoplevelse. For at finde dette ved at stryge nedad fra toppen af ​​skærmen for at åbne Quick-indstillingerne panelet, og tryk derefter på ikonet Settings. Tryk Lyde og vibrationer, og tryk derefter på Lyd kvalitet og effekter. Tryk Tilpas lyden for at vælge, hvornår de skal ændre lydindstillinger, og tryk så på den lydprofil, der passer dig bedst. Næste, skal du trykke på ikonet Indstillinger for at tilpasse det.

Forstyr ikke: Vil ikke forstyrres giver dig mulighed for at blokere lyde og meddelelser, mens denne tilstand er aktiveret. Du kan også angive undtagelser for folk, apps og alarmer, og indstille en tidsplan for tilbagevendende begivenheder som søvn eller møder. For at finde dette ved at stryge nedad fra toppen af ​​skærmen for at åbne Quick-indstillingerne panelet, og tryk derefter på ikonet Settings. Tryk meddelelsespanelet og så trykke Forstyr ikke. Du kan konfigurere indstillinger for Forstyr ikke, hvor længe, ​​Sleeping, Tilføj tidsplan, kræver, beskeder og samtaler, alarmer og lyde, apps og Skjul meddelelser.

Avancerede indstillinger: Konfigurer meddelelser fra apps og tjenester. For at finde dette ved at stryge nedad fra toppen af ​​skærmen for at åbne Quick-indstillingerne panelet, og tryk derefter på ikonet Settings. Tap meddelelsespanelet og så trykke på Avancerede indstillinger. Du kan konfigurere indstillinger for Vis meddelelser ikoner, Vis batteri procentdel, Notification historie, Samtaler, Flydende meddelelser, Foreslå handlinger og svar til meddelelser, Notification påmindelser, App ikon badges, og trådløse Emergency Alerts.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Hvis du ønsker at indstille en lyd eller musik fil som meddelelse eller ringetone AA besked, skal lydfilen blive placeret i THEA Anmeldelser eller ringetone mappe. Følg nedenstående vejledning for at lære at Tilpas dine Notification toner på din Samsung-enhed. Hvis du gerne vil lære, hvordan du Tilpas Din WhatsApp Ringtone Se venligst vores Guide Change WhatsApp Ringtone på min Samsung Phone for mere information.

Bemærk venligst: Â Denne vejledning er designet til Australianâ-variant Galaxy-enheder, hvis du har en international enhed og kræver yderligere assistance Klik her for at nå ud til dit SAMSUNG-datterselskab.

Hvis du ikke kan høre dine meddelelseslyde, skal du sørge for, at du har angivet din lydtilstand, der er indstillet til lyd. Du kan tjekke ved overskriften i dine indstillinger> Lyde og vibrationer> Lydfunktion> Lyd.

Denne vejledning er baseret på Voice Recorder-appen forudinstalleret på din Galaxy-enhed. Du skal først have gemt en stemmeoptagelse i appen, inden du fortsætter med nedenstående trin. Ikke så sikker på, hvordan du bruger Voice Recorder-appen? Tjek vores vejledning ved hjælp af Voice Recorder-appen på min Samsung-telefon for trinvise instruktioner.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Tryk på den lyd, du vil bruge. Dette fylder cirklen til venstre for sit navn, hvilket indikerer, at lyden er valgt. Næste gang du modtager en besked på din galakse, hører du den valgte lyd.

Om denne artikel

Nogle meddelelser tager forrang over andre, så at have samme notifikationstone for alle dine tråde er ikke altid den bedste løsning. Heldigvis har Samsung-meddelelser en simpel mulighed, du kan tweak til at indstille brugerdefinerede lyde til bestemte chats for at hjælpe dig med at holde dig på toppen af ​​prioriterede samtaler og svare meget hurtigere.

Indstilling af forskellige teksttoner til individuelle chats gør det nemt at fortælle, hvornår nogen vigtig har sendt dig en besked. Processen er relativt enkel med Samsung-beskeder, og det giver dig mulighed for at tilpasse tonen til eventuelle chats, du har, så du altid er opmærksom på, hvem der meddeler dig uden at skulle kontrollere din Galaxy-enhed kontinuerligt .

Indstilling af brugerdefinerede lyde til dine kontakter

For at starte skal du åbne meddelelserne-appen på din galakse, og derefter vælge en chat, som du vil stå fra hinanden. Tryk på Tre-DOT-menuknappen i øverste højre hjørne, når den er i tråd for flere muligheder, og tryk på skiftet ved siden af ​​"Brugerdefinerede meddelelser" fra overlejringen, der vises for at aktivere funktionen.

Vælg nu "Brugerdefinerede meddelelser" igen, efter at du har oplyst den, og tryk derefter på "Sound" på den følgende side. Derfra skal du vælge din ønskede notifikationstone for den pågældende chat fra listen over lyde, der leveres. Afslut appen, når den er færdig, og gentag processen for andre samtaler, du vil prioritere .

Bemærk, at ringetoner på din enhed ikke vises som muligheder for lyde, medmindre de også er underretninger lyde. For eksempel er "bip en gang" begge. Du kan dog tilføje dem eller en anden lydfil, du vil have din liste over meddelelseslyde med en filhåndtering. Også lyde, der vises, kan afhænge af din trådløse udbyder, så du kan se ekstra toner, der er specifikke for transportøren ud over de standardkasser eller brugerdefinerede toner, du har tilføjet.

Vigtig

Samsung Galaxy S10 Clear Cover Mobil tilbehør Samsung UK

Samsung Galaxy S10 Clear Cover Mobil tilbehør Samsung UK

Leder du efter Samsung Galaxy S10 Dækker Redwolf har den bedste samling af Designer Galaxy S10 Cases online Klik på Køb High Quality Tilbage omfatter tilfælde med gratis forsendelse over hele Indien nu

Samsung Galaxy S20 FE Cases Flat 25 Fra Til Samsung Galaxy S20 FE Cases Covers online

Samsung Galaxy S20 FE Cases Flat 25 Fra Til Samsung Galaxy S20 FE Cases Covers online

Mobile Cases Samsung Online. Shop for Mobile Cases Samsung i Indien Køb seneste serie af Mobile Cases Samsung på Myntra gratis forsendelse COD Nemme afkast og udvekslinger

Samsunggalaxys21Ultracase Wish.

Samsunggalaxys21Ultracase Wish.

Køb Spigen Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Ultra Hybrid Case Coverclear fra Spigens Gadgets Tech Tilbehør

Samsung Galaxy S21 tilfælde

Samsung Galaxy S21 tilfælde

Tjek vores Samsung S21 Case Selection for det allerbedste i unikke eller brugerdefinerede, håndlavede stykker fra vores telefon tasker butikker.

Samsung Galaxy Phone Cases

Samsung Galaxy Phone Cases

Udforsk vores store samling af sagerne til Samsung smartphone og tablets, herunder Galaxy S, Bemærk, A og Tab-serien.

Samsung Phone Cases til Samsung Galaxy Phones

Samsung Phone Cases til Samsung Galaxy Phones

Udforsk vores store samling af sagerne til Samsung-smartphone og tabletter, herunder Galaxy S, Bemærk, A og TAB-serien.

Sådan nulstilles pinkoden på Samsung Smart TV Hard Master Reset

Sådan nulstilles pinkoden på Samsung Smart TV Hard Master Reset

Har du glemt din PIN-kode på Galaxy S4 Wonder hvordan at låse Galaxy S4 pinkode venligst roligt ned og tage et kig på denne artikel. Du kan få 5 praktiske tilgange til at låse din enhed.

Mobil Vendor Markedsandel Hongkong StatCounter Global Stats

Mobil Vendor Markedsandel Hongkong StatCounter Global Stats

December 2021 Tjek bedste Samsung Galaxy pris i Hongkong. Undersøg nyeste modeller, bedste priser og anmeldelser til Samsung Galaxy på iPrice HK ,

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Løst med hver anden Android-enhed, jeg har brugt, tilslutte et USB-kabel og tilslutte det til en computer Android-enheden har poppet op en menu

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.