Sådan Check OTA Software Update På Samsung Galaxy S8 Plus

Hvad er den nyeste softwareopdatering til S8

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Tilbage i april i år, modtog Samsung Galaxy S8 serien hvad skulle være den endelige opdatering. Da enhederne lanceret i 2022, havde de nået slutningen af ​​Samsungs opdatering løfter.

Men ifølge Toa SamMobile, en ny opdatering til Galaxy S8 og Galaxy S8 Plus er rullende ud nu i Bolivia. Det har firmwareversion G95xFXXUCDUE1 og omfatter i maj 2022 Android sikkerhedsrettelse. Normalt opdateringer til Samsung telefoner udrulning i europæiske områder først, før at ramme andre områder. Dens rimeligt at antage denne opdatering vil lande i andre lande snart.

Spørgsmålet er dog, hvorfor dette sker? Det er muligt det har at gøre med en Qualcomm hardware problem, som blev lappet i maj 2022 sikkerhedsopdatering. Da Galaxy S8 serien gik glip af dette med sin endelige april 2022 plaster, måske Samsung har følt det vigtigt nok til at skubbe en sidste opdatering.

Selv om dette er en god nyhed til Samsung Galaxy S8 ejere, dont få din håb op, at youll se flere pletter i fremtiden. Galaxy S8 serien er afgjort gjort, og sandsynligvis plejer at få noget andet efter denne ene. Selv, thats hvad vi mente i april, så hvem ved, hvad Samsung kan have i vente.

Galaxy S8 og S8 Plus One UI opdatering er nu tilgængelige for download. Du kan nemt installere One UI på din Galaxy S8 / S8 + ved hjælp af tutorial nedenfor! Vi har også givet download-linket direkte til One UI Pie firmware til Galaxy S8 og S8 Plus. Læs forude.

Firmware version kommer med build-numre G950FXXU4DSBA og G955FXXU4DSBA til Galaxy S8 og S8 Plus hhv. OTA vejer 1. GB ca.. Men før fortsætter til den manuelle tutorial, skal du sørge for du havde kontrolleret for den automatiske opdatering af navigere Indstillinger> Softwareopdatering option på din telefon. Hvis opdateringen er tilgængelige der, kan du nemt gøre den automatiske opgradering. Hvis ikke, kan du gå videre til tutorial nedenfor og manuelt opdatere Galaxy S8 / S8 + til Android 9. Pie One UI officielle firmware.

Hvorfor manuel opdatering via odin?

Android 9. er en væsentlig opdatering system fra Android 8. Oreo, der bringer en masse nye funktioner og forbedringer. At være baseret på den nyeste irritation af Android, opdateringen bærer alle Android 9. godbidder.

som denne UI Stock Firmware til Galaxy S8 og S8 Plus? Vi elsker det også, og vi ved, at du ser frem til at installere det på din telefon. Læs venligst de vigtige oplysninger nedenfor, før du starter den lærer.

Da dette er en officiel opdatering af Samsung, ikke en brugerdefineret rom, dont forvente yderligere tweaks eller pre-installerede apps. Men dette build vil helt sikkert hjælpe dig med at bringe din telefon til en opdateret bestand position.

Kompatibilitet

Sørg har du korrekt installeret Galaxy S8 / S8 + USB-driveren på computeren. Hvis ikke, skal du downloade fra enhver officiel kilde og installere det korrekt. Ellers vil din computer ikke finde din enhed.

Backup din Android enhed

Samsung Galaxy S8 får en ny sikkerhedsopdatering, men thats ikke skulle ske

Før fortsætter til tutorial til at installere, vi på det kraftigste anbefale dig at tage backup af dine vigtige data og filer fra din telefon. Fordi blinkende en officiel firmware sletter alt fra enheden. Vi ønsker ikke, at du mister noget ved at følge vores tutorial. I så fald kan du tjekke vores liste over backup app, der kan hjælpe dig:

Når du er sikker på, at du har lavet en komplet backup af dine nødvendige dokumenter, kan du gå videre til tutorial nedenfor og opdatere Galaxy S8 / S8 + til One UI baseret på Android 9. Pie officielle firmware.

Værktøjer, der kræves til firmware installation

ADVARSEL: Alle brugerdefinerede rom'er, Officiel Firmware, trinvise vejledninger, selvstudier, rødder, hacks og tricks, der er nævnt på vores hjemmeside tilhører de respektive udviklere. Vi er ikke ansvarlige, hvis noget går galt med din enhed. Udfør det på egen risiko.

Vi har nævnt fulde trin-for-trin instruktioner Ona hvordan du installerer Android 9. Pie officielle firmware på Galaxy S8 / S8 Plus. Hvis du er helt ny for blinkende Aa Brugerdefineret Roma eller Ana Officiel Firmware, bedes du læse hele tutorial én gang før faktisk udfører det på din enhed.

Læs venligst tutorial fra ovenstående link for at installere One UI Android 9. Pie Officiel Firmware på Samsung Galaxy S8 / S8 Plus. Proceduren er blevet beskrevet korrekt med screenshots. Hvis du fik stukket et eller andet sted, drop din kommentar nedenfor, og vi vil hjælpe dig så hurtigt som muligt.

Samsung blev den første OEM til at frigive sikkerhedsopdatering til Galaxy enheder i april i 2022. Hidtil har denne nye sikkerhedsopdatering allerede nået flere Galaxy-telefoner og tabletter. Ikke kun den seneste, men selskabet giver også nye softwareopdateringer til sine gamle enheder.

Deltag Samsung på telegram

For nylig, den koreanske tech gigant også udgivet april 2022 sikkerhedsopdatering til Galaxy Note 8 smartphones. Nu har denne nye sikkerhedsopdatering landede på Galaxy S8 og Galaxy S8 telefoner. Det bemærkes, at denne nye firmware opdatering indeholder rettelser i 21 trusler og CVEs fra Samsung, og 30 kritiske sårbarheder fra Google.

Men denne opdatering i øjeblikket rullende ud i Sydkorea og vil blive udvidet til andre regioner i de kommende dage eller uger. Ud over sikkerhedsforbedringer, er denne version ikke nogen nye funktioner i systemoptimering.

På samme tid, kan det forbedre systemfunktioner og lager applikationer til at få en bedre brugeroplevelse. Hvis du vil kontrollere, om opdateringen manuelt, bare hovedet ind i device Settings derefter trykke på the Software updates menuen og gå til the Hent nu mulighed.

Fire år efter theya første gang blev bragt, Samsung har officielt afsluttet softwaresupport til Galaxy S8 og Galaxy S8 +. Selskabet først udgivet Galaxy S8 tallene i marts 2022. De var de første Samsung smartphones til funktionen en bezel-mindre design og en iris-scanner.

Samsung Galaxy S modtog to store OS'er opdateringer og fire år OFA sikkerhedsopdateringer

Samsung rullet ud to store Android OS-opdateringer til Galaxy S8 og S8 + siden lanceringen i 2022. Den phones lanceret med Android 7. Nougat og blev officielt opdateret til Android 9. Pie med One UI på toppen af ​​det i februar 2022. Efter dette, Samsung har kun været udrulle sikkerhedsopdateringer til enhederne.

Samsung lover fire års sikkerhedsopdateringer til Galaxy S8 serien. Siden tidsramme er bortfaldet, har virksomheden droppet støtten til disse enheder og fjernet deres omtale fra sin Sikkerhedsopdateringer side, som 9to5Google først bemærket.

Efter tre års månedlige sikkerhedsopdateringer, Samsung flyttede disse enheder til en kvartalsvis sikkerhedsopdatering tidsplan. Samsung nylig udrullet i april 2022 sikkerhedsrettelse til Galaxy S8 og S8 +.

Samsung annoncerede sin softwareopdatering politik tidligere på året, hvor det lover tre store OS opdateringer og fire års sikkerhedsopdateringer til sine Galaxy enheder. Virksomheden har også konsekvent formået at rulle ud månedlige sikkerhedsrettelser for sine flagskib Galaxy enheder forud for Google Pixel-enheder.

andet Galaxy S enheder vil fortsætte med at modtage sikkerhedsopdateringer

Det er vigtigt at bemærke, â Samsung har kun faldet støtte til Galaxy S8 og S8 +. Galaxy S8 Aktiv og Galaxy S8 Lite vil fortsætte med at modtage kvartalsvis sikkerhedsopdateringer fra Samsung, selvom de ikke længere er berettiget til at modtage nye OS-opdateringer.

Med fire års sikkerhedsopdateringer, Samsung understøtter sine ældre mid-range og flagskib Galaxy enheder længere end Googles Pixel-enheder. Google lover tre år af funktioner og sikkerhedsopdateringer til Pixel telefoner. Samsung har også arbejdet hårdt på at forbedre UI / UX af sin hud og har kommet langt siden sine TouchWiz dage, med One UI at være en af ​​de bedste software skind til Android-enheder derude.

Rajesh Pandey begyndte at følge tech felt lige omkring den tid, Android-enheder skulle mainstream . Han følger nøje den seneste udvikling i smartphones verden, og hvad de tech giganter er op til. Han elsker at tinker rundt med de nyeste gadgets for at se, hvad de er i stand til.

Samsung endelig begyndte udrulningen af ​​opdateringen til sin Galaxy S8 ogen S8 Plus smartphones Android 8.. Men glæden blev kortvarig som næsten øjeblikkeligt, den sydkoreanske mobil giant trak opdateringerne.

Ifølge Sammobile, opdateringen var efter sigende causing some telefoner til at genstarte tilfældigt. Nu har Samsung sagt, at det vil udrulle en fast version af opdateringen "så hurtigt som muligt". Rapporten siger, at kun et begrænset antal S8 og S8 Plus-enheder blev påvirket af opdateringen.

Opdateringen var heller ikke en global udrulning og var begrænset til et par lande, som Indien og nogle europæiske lande. Dette ville betyde, at buggy-opdateringen ikke har ramt et flertal af brugerne, og de, der allerede har buggy-softwaren, har intet andet valg end at vente på en løsning fra Samsung.

Opdateringen, som blev udgivet den 8. februar, havde ikke øget støtte til projektet diskant, som vi mener er sandsynligt på grund af hardwarebegrænsninger. Der var også Rumoursâ, at Android Oreo ville bringe portrættilstand for frontkameraet, men rygtet blev fundet at være usande.

Find nyeste og kommende Tech Gadgets online på Tech2 Gadgets. Få teknologi nyheder, gadgets anmeldelser og vurderinger. Populære gadgets, herunder laptop, tablet- og mobilspecifikationer, funktioner, priser, sammenligning.

Samsung har udgivet en ny softwareopdatering til sine flagskibstelefoner, Galaxy S8 og S8 +, som blev udgivet sidste år. Fra den seneste opdatering modtager begge modeller 2022 Android Security Patch. Android 7 blev frigivet til Galaxy S8 og Galaxy S8 +. Tilbage i april 2022 blev den første version af Nougat frigivet.

Galaxy s får stadig opdateringer?

På trods af sit flotte design, er det desværre ikke længere i stand til at modtage opdateringer - Samsung har udgået støtte til både S8 og S8 +, samt at flytte andre ældre enheder til en mindre hyppig opdateringscyklus.

Kan S få Android?

Det har generelt tilbudt fire års opdateringer til premium-modeller som S8-serien, og i år meddelte det, at flertallet af sine telefoner, der blev lanceret fra 2022, vil også blive støttet i fire år.

Er galakse s stadig god i?

Samlet set. I 2022 vil Samsung Galaxy S8 være værd at dens vægt i guld på grund af dets smukke display, lang batterilevetid, førsteklasses byggekvalitet og snappy ydeevne. Selvom nyere flagskibe er avanceret, bliver deres ekstra funktioner meningsløs fordi de er så meget dyrere. Ikke desto mindre ville S8 være billigere, så vi går med S8.

Vigtig

Info Galaxy Note 3 notificationstatus bar ikoner, hvad de betyder

Info Galaxy Note 3 notificationstatus bar ikoner, hvad de betyder

Find ud af betydningen af ​​ikonet trekant på din Samsung telefon. Heres alt det, du bør vide om denne trekant ikon med pil op og ned

Samsung annoncerer Galaxy Tab A 10. Med S Pen Digital Trends

Samsung annoncerer Galaxy Tab A 10. Med S Pen Digital Trends

Den 8inch Galaxy Tab A er at få opdateret specs, der omfatter en midrange Exynos 7885 SoC, 3 GB RAM, 32 GB lagerplads, og de sædvanlige 4200 mAh batteri. De IPS touchscreen kommer med 1920 x 1200 opløsning og understøtter den nyeste SPEN digitizer. Den imagining setup indeholder kun en 5 MP selfie cam og en 8 MP bageste cam.

Microsoft Surface Pro 7 vs Samsung Galaxy Tab S7 som hybrid er bedst

Microsoft Surface Pro 7 vs Samsung Galaxy Tab S7 som hybrid er bedst

Køb Samsung Tab S7, 11 tommer, 4G LTE, Wifi, 128 GB, Mystic Bronze fra eXtra i dag Gratis udbringningsordning på støtteberettigede produkter eller indsamle i butikken.

Otterbox Defender Serie Taske til Galaxy Tab A 10.1 7763792 Tablet Cases CDW.com

Otterbox Defender Serie Taske til Galaxy Tab A 10.1 7763792 Tablet Cases CDW.com

Køb GalaxyTab en bogdæksel sort med sin dualangle konfiguration og softFabric casing, der beskytter dit display og lader dig skrive med lethed.

Logitech Universal Folio Tablet Case og tastatur

Logitech Universal Folio Tablet Case og tastatur

Den IKSAMAT SnapOn tastaturet ved iKey er udelukkende beregnet til Samsung Galaxy Tab Active2 Rugged Tablet. Tastaturet er designet til at opfylde militære specifikationer og IP54 standarder.

Computere, Tablets PC'er Gaming Online Hos JB HiFi

Computere, Tablets PC'er Gaming Online Hos JB HiFi

Få den nye Samsung Galaxy Tab En 10. tablet Videotron. Underholdning for hele familien.

Samsung Smart Tag enhedens pris, udgivelsesdato i Indien og dens funktioner

Samsung Smart Tag enhedens pris, udgivelsesdato i Indien og dens funktioner

På bare et par uger, vil Samsung være afsløringen endnu en af ​​sine worstkept hemmeligheder, Galaxy S21-serien. Det plejer være alene, selv om, hvis rygterne er

Sådan sælger du din Samsung-telefon for at få den bedste pris Få mere til din S20

Sådan sælger du din Samsung-telefon for at få den bedste pris Få mere til din S20

Det bedste sted at sælge Samsung Galaxy S20 Ultra ved at sammenligne mobiltelefoner Handelsin citater Alle luftfartsselskaber, 100 sikre, gratis forsendelse og hurtige paypal eller direkte indbetalingsbetalinger i kontanter.

Sælg Samsung Galaxy Note 8 Handelsværdi Sammenlign priser

Sælg Samsung Galaxy Note 8 Handelsværdi Sammenlign priser

Fik en gammel telefon med en revnet skærm og vil have en Galaxy S20 Samsung vil give dig mindst 250 off i dag.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.