Sådan Clean den klæbende side af en Screen Protector

Shark Bevis Liquid WipeOn Skærmbeskytter 1 Piece, Varia

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Alt hvad du behøver for at reparere din iPhone! iFixit har gratis reparation vejledninger og demontering oplysninger for hver enkelt iPhone, samt de bedste reservedele og værktøj i galaksen.

Jeg købte en hærdet glas skærmbeskytter og det kom med spritserviet til at rense skærmen, før du tager den beskytter. Jeg har set mange videoer af mennesker, der bruger disse klude til at rense deres iPhone, inden du tager den skærmbeskytter. Imidlertid har jeg været på jagt rundt på nettet, hvis du skal bruge det eller ej. Hver side besøgte jeg sagt, at du ikke bør bruge det, fordi det vil gøre det oleofobisk belægning gå væk.

Godt. hat faktisk afhænger af, hvilken form for alkohol, du taler. 99% IPA? Helt fint. 70% sprit fra apotek? Skal være OK, men det vil formentlig efterlade streger fra det høje vandindhold.

De fleste af de mennesker, der siger ikke at bruge alkohol har ingen idé om, hvad de taler om, og er bare gentage, hvad de tror, ​​de har hørt. Du er nødt til at huske end en skærm iPhone er ikke en LCD på ydersiden. Dens enten Gorilla Glass eller en banke off. Alkohol vil fordampe måde før det har en chance for at reagere kemisk med glasset. Men selv på en nøgen LCD uden glas, OCA eller polarisator 99% IPA er, hvad jeg brugte til at rense dem med.

Med alt dette er sagt, jeg bruger Zeiss-objektiv renere på de telefoner, jeg arbejder på. Mest fordi jeg ikke ønsker mine kunder åbne deres nye telefon og blive ramt med et brag af alkohol. I stedet er det bare lugter ren.

For at opsummere det hele op: brug hvad du ønsker. Jeg har prøvet skadelige skærme med tilfældige kemikalier fordi. ell. har problemer. Den værste reaktion jeg fik var at forlade 99.% acetone på en skærm natten over og alt, hvad der gjorde, var at gøre en hvid mærke.

Vi installerer et eller andet sted spiraldannelser 2500 skærm beskyttere årligt mellem 2 detailbutikker. Svaret er at ikke regelmæssigt bruger alkohol til at tørre din skærm. Vi bruger 70% alkohol pads med meget let tryk før polering skærme med Kimwipes, en engangsbrug mikroskop rengøringsklud.

Men jeg advare også hver kunde om ikke at gøre det dagligt. Jeg har ingen idé om, hvorvidt 50 alkohol rengøring eller 500 rensninger fuldt ville fratage belægningen, men jeg opererer på den antagelse, at rengøring dagligt er en meget dårlig idé.

Hvis du bruger en hærdet glas skærm beskytter end selve protektor har en oleophibic belægning på toppen. Generelt de billige skærm beskyttere har deres belægning påføres med en spray på proces. Vores skærmbeskytter producent skiftede til at bruge vakuum aflejring et par år siden. Vores prisstigninger med 5-10%, men den oleofobisk belægning synes at vare meget længere. end før. Min takeway fra dette er, at jo billigere skærmbeskytter, jo mere sandsynligt er, er at have en belægning, der bærer væk hurtigt.

Hos Mous, vi ønsker at bidrage til at give total beskyttelse til folk mest elskede tech udstyr, og beskyttelse gør ikke ende med en sag: du har brug for en skærm beskytter. I denne vejledning godt forklare trin-for-trin, hvordan man anvender hver af vores skærm beskyttere, så du kan få den bedst mulige beskyttelse til din enhed.

Hvordan anvender jeg en skærm beskytter?

Hvis du vil anvende en skærm beskytter af nogen art, starte i et rent, lyst værelse med en flad overflade, så du kan holde din enhed og skærmbeskytter med begge hænder, og sørg for at vide, hvad de skal gøre, før du starter. Vores skærm beskyttere kan kun anvendes én gang. Vi laver tre forskellige typer af skærm beskyttere - TPU, hærdet glas og hybride glasskærm beskyttere. Skærmbeskyttelse ansøgning om hver enkelt er en smule anderledes, og nogle også variere fra telefonmodel. Vi er skyld brudt instruktionerne ud efter type, så rulle ned for at finde den rigtige for dig.

Hærdet glas iPad-skærmbeskytter

Og det er det - din iPad-skærmbeskytter anvendes, og din skærm er beskyttet. Glem ikke, at skærmbeskytteren er der for at beskytte skærmen selv, så det kan blive lidt beskadiget eller endda crack. Dette er helt normalt, og det betyder, at det er gjort sit arbejde.

TPU-skærmbeskyttere

Og det er det - din TPU-skærmbeskytter anvendes, og din skærm er beskyttet. Glem ikke, at skærmbeskytteren er der for at beskytte selve skærmen, så det kan blive lidt ridset. Dette er helt normalt, og det betyder dets arbejde.

Hærdet glas telefon skærmbeskyttere

Og det er det - din hærdet glasskærmbeskytter påføres, og din skærm er beskyttet. Glem ikke, at skærmbeskytteren er der for at beskytte skærmen selv, så det kan blive lidt beskadiget eller endda crack. Dette er helt normalt, og det betyder, at det er gjort sit arbejde.

Hybrid Glass Screen Protector - S, S Plus, S Ultra, Bemærk, Bemærk Ultra

Der er to forskellige applikationsmetoder til vores hybridglasskærmbeskyttere, så sørg for, at du følger de rigtige instruktioner til din telefonmodel. Følgende sæt er til Samsung S20, S20 Plus, S20 Ultra, note 20 og note 20 ultra.

Og det er det - din hybrid glasskærmbeskytter påføres, og din skærm er beskyttet. Glem ikke, at skærmbeskytteren er der for at beskytte selve skærmen, så det kan blive lidt ridset. Dette er helt normalt, og det betyder dets arbejde.

Hybrid Glass Screen Protector - iPhone, Pixel, S Fe, S Fe

Forhåbentlig har du nu en perfekt påført skærmbeskytter. Hvis du stadig ikke er sikker på, hvad de skal gøre eller har andre spørgsmål, skal du gå over til vores ofte stillede spørgsmål. At have en højkvalitets skærmbeskytter, sammen med et slagabsorberende tilfælde, er afgørende for at passe på din telefon eller iPad. Hvis du ikke har købt en endnu, kan du få din MOUS skærmbeskytter her.

Det er også virkelig vigtigt at købe den rigtige skærmbeskytter for dig, fordi hver type virker lidt anderledes. Weve skrevet en guide til at forklare forskellene og hjælpe dig med at træffe det rigtige valg. Læs det her.

Vi er mous

Mouss mission begyndte, da vi så en uinspirerende markedsplads. Alle telefoner var enten smukke og spinkle eller beskyttende men grimme. Vi blev inspireret til at gøre det bedre. Vi begyndte at lave sager, der er yderst beskyttende, ekstremt funktionelle og seriøst stilfulde, og vi sørgede for, at de arbejdede ved at kaste dem af 45ft kraner og Helikoptere . Nu laver vi en lang række tekniske tilbehør designet til at forbedre din daglige teknologi hver dag. Tjek vores iPad sager, trådløse opladere, og spænder af MagSafe kompatible produkter.

Vigtige links

Bemærk: Du skal være logget ind på din Google-konto for at se fejl på Google Problem Tracker. Også en påmindelse til brugere, der besøger links til problemet tracker: stjerne problemet. O Ikke kommentar, medmindre du har bevis for at dele.

Chatrooms.

LiquidNano tilbyder en verden portefølje af belægninger klasse, for næsten alle overflader, herunder den brede vifte af overflader fundet i mobilitet, biler, marine, tøj, sundhedspleje, industri, sport, landbrug, luftfart, militær, og indenlandske miljøer. Belægningerne spænder fra let holdbart 'tørre-on' belægninger til ultra-seje militær kvalitet overfladebehandlingsmidler formuleret til professionel anvendelse.

Kompatibel med alle mobile enheder skærme EFM LiquidNano Tør On Screen protection kan hjælpe med at minimere ridser og skærm-pauser på grund af dem uforudset dråber. Det er let at anvende tørre-on coating skaber et bundet beskyttende lag, der øger mobilenhed glas hårdhed op til 9H, en stigning i skærm hårdhed 30%.

LiquidNano giver den ultimative i mobil beskyttelse skærm med deres industri bedste tørre-on beskyttende belægning, og er så sikre i udførelsen af ​​EFM LiquidNano Tør On Screen Protection, at produktet er støttet med en finansiel Screen Protection garanti på op til $ 250 AUD.

3. Nu tape den ikke-klæbende side ned, så når du fjerner strimler af tape én efter én fra den anden side, vil det ikke løftes af bordet / arbejdsområde, og du behøver ikke at bruge dine hænder til at holde det nede, at få det beskidte og besejre hele pointen med at gøre dette i første omgang.

6. Gør skærmen, at du er enheder er ren, specielt af støv og små partikler, der vil forårsage luft bubbles- og fingeraftryk og snavs, der vil bare være irriterende. Du kan også fjerne tapen fra den ikke-klæbende side af skærmbeskytter, der blev holdt den nede, da det ikke længere er nødvendig.

Rediger: Også denne vejledning var baseret på min erfaring med det hærdet glasskærmbeskyttelsesfilm-glemte at nævne det, tilføjede det til tråden og lavede nogle æstetiske ændringer, der forhåbentlig vil gøre det lettere at læse.

Patsuser af året okt

Forhindre ridser, fingeraftryk mærker og støv på din smartphone skærm ved hjælp af denne usynlige væskebeskyttelsesbeskytter med nano-belægning. Det påvirker ikke skærmens klarhed og berøringsskærmsfølsomhed. Denne usynlige nano flydende skærmbeskytter leverer op til 9h hårdhed på displayet på din telefon.

Funktioner: - Usynlig beskyttelse mod ridser, støv og andre Forurenende stoffer - En oleofob belægning forhindrer fingeraftryk og olier - du kan anvende skærmbeskytteren uden bobler og luftlommer - denne væskebeskyttelsesbeskytter Leverer beskyttelse med op til 9h hårdhed - det er ideel bulkfri beskyttelse til din smartphone

Produktinstallation: 1. Rengør displayet på din telefon ved hjælp af den medfølgende våde tørring 2. Anvend væskebeskyttelsesbeskytteren og tørre hele skærmen ved hjælp af den tørre tørre .. Vent venligst ca. 10 minutter, før skærmbeskyttelsen tørre

Skærmbeskyttere er stykker af tynd plastfilm, der overholder skærmbillederne i dine telefoner, tabletcomputere, bærbare computere, bærbare spilsystemer og andre småskærte enheder. Selvom de beskytter skærmen mod ridser og anden skade, kan klæbemiddelsiden fange lint og hår mod skærmen, hvilket gør for distraherende øjne. Bare fordi din skærmbeskytter har snavs på det betyder det ikke, at det skal udskiftes, men - simpelthen rengøring af det løser problemet.

Trin

Vask den klæbende side af skærmbeskytteren forsigtigt med sæbevand. Skyl og gentag - det kan tage flere forsøg på at rense alle snavs og fnug. Giv skærmbeskytteren en endelig skylning.

Trin

Liquidnano Ultimate Wipe-on Beskyttelses Film Beskyttelse W / $ 250 Screen Assurance Liquidnano bringer dig nem at bruge, tørre skærmbeskyttelse til dine smartphones og tabletter med en $ 250 skærmforsikringsgaranti. Hvis du bryder din smartphone eller tablet skærm, vil Liquidnano give dig op til $ 250 mod en udskiftningsskærm for den pågældende enhed. Belægningen kan påføres enhver glasskærm, ikke kun smartphones og tabletter, så du kan beskytte dit ur, kameralinser, GPS, din computer og meget mere. Så risikerer ikke dine dyrebare enhedsskærme længere. Med Liquidnano og skærmforsikringsgarantien er du dækket.

Vigtig

ZTE Watch GT Pris i Spanien Mobilewithprices Mobile Med Priser

ZTE Watch GT Pris i Spanien Mobilewithprices Mobile Med Priser

ZTE Se Live pris i Pakistan, ZTE Watch Live-specs, anmeldelser. ZTE Se Live specifikation omfatter sorte farver, osv Se Live pakistanske sats for nye, gamle og brugte Watch Live-telefon sæt i Lahore, Karachi, Islamabad.

ZTE Grand X Max Z987

ZTE Grand X Max Z987

Her finder du alle oplysninger om ZTE Z987 Grand X Max Plus at du behøver at vide. Se dens karakteristika i tabellen og sammenligne denne mobiltelefon med andre modeller.

ZTE Zinger Komplette specifikationer

ZTE Zinger Komplette specifikationer

ZTE Zinger pris i Pakistan, ZTE Zinger specs, anmeldelser. ZTE Zinger specifikation omfatter 2 MP kamera, 4 GB, 512 MB RAM intern hukommelse, sorte farver, MP3-afspiller osv Zinger pakistanske sats for nye, gamle og brugte Zinger telefon sæt i Lahore, Karachi, Islamabad.

ZTE Z667 Zinger Prelude 2 Flame Whirl 2

ZTE Z667 Zinger Prelude 2 Flame Whirl 2

ZTE Zinger Full og opdaterede specifikationer pr. December 2021. Rowse De fulde specifikationer for ZTE Zinger, check brugeranmeldelser, læs de ofte stillede spørgsmål, der svarer til, og sammenlign det med andre mobiltelefoner, før du køber.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

ZTE Zmax 10, sort opbevaring 32 GB netværk låst til forbrugercellulær kun betingelse Grade B Camera 16 MP Skærmstørrelse 6. 9 i.

ZTE ZMAX 2 holder kraftoverførsel til og fra ZTE ZMAX 2

ZTE ZMAX 2 holder kraftoverførsel til og fra ZTE ZMAX 2

Best Buy har ærlige og upartiske kundeanmeldelser for ATT Prepaid ZTE Zmax 2 4G LTE med 16GB hukommelse forudbetalte mobiltelefon Sort. Læs nyttige anmeldelser fra vores kunder.

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Få ZTE Zmax en gratis med køb af 50 planen Aktiveringen er gratis, bare betale for den første måned af tjenesten får ubegrænset snak, ...

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Hvad er forskellen på ZTE Grand X Max 2 og ZTE Zmax Pro Find ud af, som er bedre og deres samlede resultater i smartphone ranking.

ZTE Zmax Pro Flash Filoverførsel Stock ROM eller Firmware

ZTE Zmax Pro Flash Filoverførsel Stock ROM eller Firmware

ZTE zmax pro Z981 format FRP Reset via EDL MODE og FTM tilstandsændring EDL MODE httpwww. outube. omwatchvn9h8cvtkyDI

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.