Sådan afslutte PS4 fejlsikret tilstand

LØST Sådan Fix PS4 Stuck i fejlsikret tilstand Issue meget hurtigt

Safe Mode giver dig mulighed for at starte din PlayStation konsol med kun de mest grundlæggende funktioner aktive. Fejlsikret tilstand optioner er designet til at hjælpe dig med at løse problemer med ombygning konsollen opbevaring databasen ændre opløsningen eller "hård" nulstilling konsollen til fabriksindstillingerne.

Hvis din konsol har været offline i en længere periode, eller har mistet forbindelse til internettet i løbet af en systemsoftwareopdatering, kan det være nødvendigt at manuelt opdatere systemsoftwaren. En manuel opdatering kan hentes direkte til din PlayStation-konsol eller til et USB-drev. Følg vejledninger nedenfor.

Hvis du ikke kan starte din konsol i fejlsikret tilstand ved at følge trinene beskrevet ovenfor, kan det være nødvendigt at slukke for den og tænde den igen, eller tjek kablerne. Se vejledningen nedenfor for skridt at tage, før du anmoder en reparation.

Gendan standardindstillinger SettingsRestores den PS5 konsollen til fabriksindstillingerne. Gendannelse af standardindstillinger plejer slette indhold på konsol opbevaring såsom spil, apps, screenshots, videoklip og gemte data.

Ryd cache og Genopbyg DatabaseSelect Clear System Software cache hvis du oplever systemet har spørgsmål eller ydeevne dråber. Vælg Rebuild Database til at scanne drevet og oprette en ny database over alt indhold på systemet. Denne indstilling er nyttig, hvis du er oplever systemet har spørgsmål eller et spil ikon rester om Home, efter at den er blevet slettet.

Gendan standardindstillinger SettingsRestores det PS4-systemet til fabriksindstillingerne. Gendannelse af standardindstillinger plejer slette indhold på konsol opbevaring såsom spil, apps, screenshots, videoklip og gemte data.

Genopbyg DatabaseScans drevet og opretter en ny database over alt indhold på systemet. Denne indstilling er nyttig, hvis du er oplever systemet har spørgsmål eller et spil ikon rester om Home, efter at den er blevet slettet.

* Dette kan begrænse videoopløsning til 1080p. Denne reduktion i opløsning sker, fordi en 4K billede kun kan vises, når HDCP 2. understøttes af alle tilsluttede enheder, herunder skærmenheden, HDMI-kabler, og en hvilken som helst A / V-forstærker eller hjemmebiograf system, der kan tilsluttes.

Har du nogensinde brugt PS4 fejlsikret tilstand for at fejlfinding PS4 problemer før? Sandsynligvis ja. Efter at have brugt din PS4 i en længere periode tid, alle så ofte, du kan sandsynligvis nødt til at sætte din PS4 i fejlsikret tilstand for at løse dine PS4 problemer, ligesom den Onea over vi vise dig. Derfor vil vi tale om alt om PS4 fejlsikret tilstand i denne artikel.

Indhold

Den fejlsikret tilstand giver dig mulighed for at starte din PS4-system med de mest basale funktioner aktive. Når du ikke kan tænde din PS4 konsol, eller når din PS4 systemet bliver problemer, kan du stadig bruge din konsol via sin fejlsikret tilstand. Indstillingerne i fejlsikret tilstand hjælper dig med at løse forskellige problemer med din PS4.

Nogle fejlsikret tilstand muligheder vil medføre tab af data. Så vi anbefaler du altid sikkerhedskopiere dine PS4 systemdata til en ekstern harddisk, USB-lagerenhed eller online lagerplads, før du prøver en indstilling i menuen fejlsikret tilstand. Den officielle Sony hjemmeside fortæller os, at Safe Mode er designet til at løse problemer med PS4 firmware og bør kun anvendes, når anbefalet af en støtte artiklen PlayStation eller Sony support medarbejder.

Hvordan at sætte ps ind i fejlsikret tilstand:

2) Efter din PS4 systemet er slukket, skal du trykke på og holde knappen Strøm. Når du hører sin anden bip slip knappen: Når du trykker det vil du høre den første bip og efter omkring 7 sekunder vil du høre den anden.

Hvordan at komme ud af ps fejlsikret tilstand

Denne mulighed kan hjælpe dig med at løse dine PS4 Display skærm spørgsmål, ligesom den fælles blank skærm problem. Nogle gange du kan støde på problemer på HDMI forbindelser mellem din PS4 og tv, uoverensstemmende opløsning, ligesom du vælger en højere opløsning 1080P til din 720P tv. Så brug denne Change resolution fejlsikret tilstand mulighed for at hjælpe dig med at ordne det.

Opdatering din PS4 systemsoftware kan løse en masse PS4 fejl og problemer. Når din PS4 oplever problemer, og du kan ikke opdatere det normalt, du derefter kan bruge denne mulighed for at opdatere din PS4 i fejlsikret tilstand.

Ikke til bekymring, plejer det tørre dit PS4 eventuelle data som dens ikke en komplet fabrik reset. Kun indstillinger som den dato, tid, osv ville blive nulstillet med denne mulighed. Dens et godt valg for dig at fejlfinde nogle potentielle problemer med din PS4.

Denne indstilling scanner dit PS4-drev og opretter en ny database over alt indhold på dit PS4-system. Dens hjælpsomme til at rense dine PS4-data og få din PS4 til at køre lidt hurtigere, da det kan reorganisere alt indhold på dit PS4-drev. Når du støder på problemer som PS4-spilfrysning, Â Frame Rate DROPS, kan du bruge denne indstilling til fejlfinding.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Sikker tilstand på PlayStation 4 Giver dig mulighed for at tænde dit system på en måde, der bringer dig til en særlig menu, der lader dig løse nogle problemer, som din PS4 kan løbe ind. Du skal være meget forsigtig, mens du går i sikker tilstand, for hvis du ender med at trykke på den forkerte ting, kan du miste nogle dyrebare data â € "så træder forsigtigt. Sony anbefaler, at du kun går ind i denne tilstand, hvis den fortælles af en PlayStation Support-artikel eller en supportmedarbejder.

For at starte din PS4 i sikker tilstand skal din PS4 slukkes ved at trykke på tænd / sluk-knappen på systemets frontpanel. Når systemet er helt slukket, vil du gerne trykke på og holde tænd / sluk-knappen igen, men i lang tid. Du kan slippe strømknappen, når du hører to bip, som skal tage ca. 7-8 sekunder. Derefter skal du blot forbinde din PS4-controller via et USB-kabel, og tryk på PS-knappen i midten af ​​controlleren.

Start i sikker tilstand er en meget brugt mulighed for at få adgang til en computer, der har svært ved at tænde på en normal måde. Kun grundlæggende funktioner udføres i denne type boot, hvilket resulterer i justeringer af konfigurationen af ​​komponenterne, der forårsager problemet.

Sikker tilstand på PS: Hvad er det for?

I tilfælde af Sony PS4-konsollen anbefales opstart i sikker tilstand for at løse bestemte situationer. For eksempel ustabilitetsproblemer med videosignalet, der når skærmen, fejl med opdateringen af ​​systemsoftwaren, samt de problemer, der opstår ved installationen af ​​en ny intern harddisk. Det giver dig også mulighed for at formatere PS4 og geninstallere sin software fra et eksternt USB-drev.

I ASurion hjælper vores eksperter kunderne med at løse spilkonsolproblemer som denne hver dag, fra overophedning PlayStationsâ til Xboxes, der ikke tænder. Fordi når tech pauser, reparerer vi det. Hvis din PlayStation styrtede på det værste tidspunkt, skal du ikke smide din DUALSHOCK®-controller på væggen - det fungerer stadig! I stedet skal du tjekke disse tips fra vores eksperter for at finde ud af, hvordan du genstarter en PS4â "¢ og kom tilbage i spillet.

Hvad skal man gøre, hvis dine PS styrter eller fryser op

Det er frustrerende at se din PlayStation Stop med at arbejde, men der er et par måder at ordne det på. Du kan prøve at genstarte din konsol, eller du kan køre en komplet fabriksindstilling "Denne indstilling vil tørre alle data fra systemets harddisk, så det skal være en sidste udvej.

Før vi vise dig, hvordan du nulstiller en PS4, skal du sørge for at sikkerhedskopiere alt på din machineâ €”gemte spil, billeder, videoer og trofæer. Hvis du ikke har en PlayStation Plus-konto eller ikke kan få adgang til den for at uploade dine gemme data til skyen, er det sådan, hvordan du sikkerhedskopierer dine oplysninger på en ekstern harddisk eller flashdrev.

Sådan sikkerhedskopieres dine PS-data

Nogle gange er en simpel genstart alt hvad du behøver for at løse et problem med din PlayStation 4. I modsætning til en fabriks nulstilling vil en genstart ikke slette alle dine lagrede data, men det er stadig en god ide at sikre dine gemte data er sikkerhedskopieret først.

Sådan fabriks nulstiller en PS

Asurion Eksperter anbefaler valg af initialiser PS4â> Â Fullâ, hvis du ikke har software problemer med din Playstation. Dette vil efterlade dit operativsystem intakt, men rydde din harddisk helt og nulstille enheden til fabriksindstillingerne.

Sådan geninstalleres System-software på en ps

Hvis intet andet har arbejdet, og du vil helt starte frisk, kan du geninstallere din PlayStation 4's software. Du skal bruge en ekstern harddisk eller USB-flashdrev med mindst dobbelt lagerplads på din konsol. Du skal også få adgang til en computer eller en bærbar computer. Hvis du stadig vil prøve denne metode, er det her, hvordan du hard nulstillet en PS4:

Hvis du har prøvet disse trin, og stadig har brug for lidt hjælp, vi er lige rundt om hjørnet. Stop ved den nærmeste uBreakiFix ved Asurion til en gratis enhed diagnose og hurtigere reparationer end nogen anden.

Sørg for din playstation er dækket

Beskyt enhederne din familie elsker og er afhængig af med en enkel plan, der dækker alle dine foretrukne hjem tech. Med Asurion Home + dækker vi dine computere, tv'er, tabletter, premium-hovedtelefoner, smarte enheder og så meget mere - plus, 24/7 assistance til hele din familie med enhver teknisk pleje, der er brug for "for mindre end $ 1 / dag. Lær mere om Asurion Home + Dækning og hvordan du kan få Peace of Mind Device Protection.

* Asurion® varemærker og logoer tilhører Asurion, LLC. Alle rettigheder forbeholdes. Alle andre varemærker tilhører deres respektive ejere. Asurion er ikke tilknyttet, sponsoreret af eller godkendt af nogen af ​​de respektive ejere af de andre varemærker, der vises heri. *

Hvis du er en PS4-bruger, er det vigtigt for dig at vide, hvordan du genopbygger PS4-databasen. Hvis du ikke har gjort det i et stykke tid, selvom du aldrig har læst om det, vil denne artikel give nogle enkle og nyttige oplysninger.

Da hver pc-bruger ved, vil Reformating the Laptops Hard Drive med jævne mellemrum bidrage til at opretholde systemet ved Peak Performance ved at fjerne Redundant filer og omkonfigurere de filer, du har, så de arbejder mere effektivt. Mange PlayStation 4-ejere kan være uvidende om, at der er en lignende mekanisme for PS4, en, som du kan følge på et konstant og pålideligt grundlag.

Hvad er PS-databasen?

For at fungere, kræver din PS4 en database, som er en bestilt liste over mapper, filer og andre typer data. Denne database kan blive kompromitteret eller dårligt organiseret over tid, hvilket resulterer i problemer som langsom lastning, nedbrudt, lange behandlingstider og endda netværksproblemer.

Hvad er Genopbygning En Database PS?

Så processen med genopbygning PS4-databasen defragmenterer kun harddisken med samme nøjagtighed som en Windows OS-bruger. Dette er metoden til omskrivning filer på en harddisk for at skrive alle de relaterede filer på tilstødende sektorer, og tidspunktet for søgning af dem kan gemmes.

Hvad sker der, hvis PS-databasen bliver beskadiget?

En anden forklaring, du skal bruge til Rekonstruere Din PS4-database er, hvis din harddisk er brudt. Weve har konstant hørt af PS4-konsoller med dårlige harddiske fra dag 1, hvilket er forståeligt, da harddiske vil fungere over tid.

Andre årsager til PS Database Korruption

Når du starter din PS4 i sikker tilstand, er et af de valg, du vil se, for at genopbygge din database. Dette valg forsøger at reorganisere de filer, mapper eller data, så systemsoftwaren kan behandle information så hurtigt som muligt. Vi kan også sige, at valget til at genopbygge PS4-databasen ikke kun er en korrektionsforanstaltning, men det kan også være en løsning, hvis du ser nogle af tegnene på potentiel database Korruption .

Er det sikkert at gendanne din PS-database?

Beslutningen om at gendanne databasen er sikker og vil ikke medføre tab af oplysninger. Proceduren normalt omkonfigurerer alt, så alt er i sin rigtige rækkefølge eller form. Rammen ville faktisk rydde op i computermiljøet ved at genoprette det til dets oprindelige positioner og slette inficerede data, som operativsystemet ikke har brug for.

Vigtig

iPhone 11 128GB lilla

iPhone 11 128GB lilla

Få op til 160 fra en ny iPhone 11, når du handler i din nuværende iPhone. Personlig opsætning til rådighed. Køb nu med gratis levering.

Apple iPhone 12 128GB lilla

Apple iPhone 12 128GB lilla

Tillid til over 30 år at levere og omdanne teknologi til komplette løsninger, der fremmer værdien af ​​det. Sky, mobilitet, sikkerhed og meget mere.

Lilla originale silikone etui

Lilla originale silikone etui

Vores veganfriendly læder er lavet af genanvendelige planteekstrakter. Udviklet og produceret af os i Storbritannien for at minimere vores CO2-fodaftryk og støtte den lokale økonomi.

iphone 12 lilla bedste køb canada

iphone 12 lilla bedste køb canada

Leder du efter iPhone 12 i hele New Lilla Colourway Besøg Best Buy Canada online i dag for at gennemse hvad der er tilgængelige

Gennemgå ApplesNy Purple iPhone 12

Gennemgå ApplesNy Purple iPhone 12

Få op til 240 fra en ny iPhone 12 eller iPhone 12 Mini, når du handler i din nuværende iPhone. Personlig opsætning til rådighed. Køb nu med gratis levering.

Macerich Properties Queens Centre

Macerich Properties Queens Centre

Velkommen tilbage til Instagram. Log ind for at tjekke ud, hvad dine venner har familiemæssige interesser blevet opfange deling rundt om i verden.

El Aceite de Oliva ayuda en prevenir el cncer y ralentiza su avance

El Aceite de Oliva ayuda en prevenir el cncer y ralentiza su avance

El mtodo fue descubierto por usuarios de la rød social Reddit, que buscaban evitar un Procedimiento automtico que los Modelos ms Antiguos llevan en cabo para evitar daos en la batera y apagones

El Roaming Automtico Nacional es Aprobado por el Senado

El Roaming Automtico Nacional es Aprobado por el Senado

Permitir que en aquellas localidades donde solo existe tætning de un operador, el resto de los usuarios de otras compaas puedan conectarse en Dicha tætning y som usar su infraestructura para tener servicio.

Set Up nye iPhone 12, Transfer fra gamle iPhone Lynguide 2021

Set Up nye iPhone 12, Transfer fra gamle iPhone Lynguide 2021

Hurtig start fungerer ikke, når du overfører data fra gammel iPhone til ny iPhone Her er hvad de skal gøre, når Hurtig start ikke virker eller vises på iOS 111.213

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.