Sådan finder Field id'er og navne

Adgang til denne side er nægtet

Den navngivning tabel tillader flersproget strenge at være forbundet med den OpenTypeâ ”¢ skrifttype. Disse strenge kan repræsentere ophavsret, skrifttypenavne, efternavne, stil navne, og så videre. For at holde denne tabel kort, kan skrifttypen producenten ønsker at gøre et begrænset sæt af poster i nogle små sæt af sprog; senere, kan skrifttypen være lokaliseret og strengene oversat eller tilføjet. Andre dele af OpenType font, der kræver disse strenge kan henvise til dem ved hjælp af et sprog-uafhængig navn id. Ud over sproget varianter, bordet også mulighed for platform-specifik karakter-koder varianter. Programmer, der har brug for en bestemt streng kan slå det op ved sin platform-id, der koder for ID, sprog-id og navn id. Bemærk, at forskellige platforme kan have forskellige krav til kodning af strenge.

Mange nyere platforme kan bruge strenge beregnet til forskellige platforme, hvis en skrifttype ikke indeholder strenge til denne platform. Nogle programmer kan vise forkerte strenge, men hvis strenge til den nuværende platform ikke er inkluderet.

Format 0 adskiller sig fra version 1 med hensyn til håndtering af identifikation sprog: det bruger kun numeriske sprog id'er, som generelt er værdier mindre end 0x8000 og har platform-specifikke fortolkninger. Se Name Records nedenfor for flere detaljer.

Sprog-tag strenge, der er lagret i navngivningen tabel skal være kodet i UTF-16BE. De sproglige tags skal overholde IETF specifikation BCP 47. Dette giver tags såsom en, fr-CA og zh-Hant at identificere sprog, herunder dialekter, skriftlig form og andre sprog-varianter.

De sprog-tag poster knyttet sekventielt med sproglige id'er starter med 0x8000. Hver sprog-tag rekord svarer til et sprog-id én større end for den forrige sprog-tag rekord. Således må sprog id'er forbundet med sprog-tag optegnelser være inden for området 0x8000 til 0x8000 + langTagCount - 1. Hvis et navn rekord bruger et sprog id, der er større end dette, identiteten af ​​sproget er ukendt; sådanne PNR bør ikke anvendes.

For eksempel antage en skrifttype har to sprog-tag optegnelser refererer strenge i lageret: de første referencer strengen da, og den anden referencer strengen zh-Hant-HK I dette tilfælde er det sprog-id 0x8000 anvendt i navn registrerer at indeksere engelsksprogede strenge. Sproget id 0x8001 bruges i navnet poster til indeks strenge i traditionel kinesisk som anvendt i Hongkong.

Navn optegnelser

Hver streng i strengen opbevaring er refereret af et navn rekord. Navnet rekord har en multi-del-tasten, for at identificere den logiske type snor og dets sprog eller platform-specifik implementering varianter, plus placeringen af ​​strengen i strengen opbevaring.

Navnet ID identificerer en logisk snor kategori, såsom familie navn eller ophavsret. Navn ID'er er de samme for alle platforme og sprog; disse er beskrevet i detaljer nedenfor. De andre tre elementer af tasten tillader platform-specifikke implementeringer: en platform id, en platform-specifik kodende id, og et sprog id.

Som med koder poster i 'CMAP' tabel, skal PNR sorteres først efter platform-id, så ved platform-specifikke id, så ved sprog-id, og derefter ved navn id. Beskrivelser af de forskellige id'er følge.

Platform, kodning og sprog

Platformen, der koder og sprog-id'er for et navn rekord tillader platform-specifikke implementeringer. Forskellige platforme kan understøtte forskellige kodninger, og forskellige sprog. Alle koder id'er er platform-specifikke. Sprog-id'er er ligeledes platform-specifikke, undtagen i tilfælde af id'er anvendes sammen med det sprog-tag mekanisme navngivning bord version 1, der er beskrevet ovenfor.

Navn id'er

Følgende navn id'er er foruddefinerede, og de gælder for alle platforme, medmindre andet er angivet. Navn id'er 26 til 255, inklusive, er reserveret til fremtidige standard navne. Navn id'er 256 til at 32767, inklusive, er forbeholdt font-specifikke navne som dem, der refereres til af en skrifttyper layout funktioner.

For skrifttyper inden en udvidet typografisk familie, der falder uden for den grundlæggende fire-vejs skelnen, de karakteristiske egenskaber bør afspejles i Font Efternavn således at disse skrifttyper vises som en særskilt skrifttype familie. For eksempel Font familie navn for Arial Narrow skrifttype er Arial Narrow; Font familie navn for Arial Black skrifttype er Arial Black. Bemærk, at der i sådanne tilfælde bør navnet ID 16 også være inkluderet med et delt navn, der afspejler den fulde, typografiske familie.

Personer skal lave en aftale gennem EBCs Udnævnelse System Portal at forny udløbne ID-kort eller som tidligere nævnt, hvis dit id-kort er ved at udløbe, skal du lave en aftale.

Gyldigheden af ​​alle nationale identitetskort udstedt af Kommissionen, som i øjeblikket er udløbet, vil nu gælder indtil 31. december 2022. For yderligere oplysninger om denne forlængelse, se venligst denne pressemeddelelse.

Lav en aftale for at besøge Registrering kontor i hvor du bor til at blive interviewet og udstedt med Form A-71 og et bilag. Skemaet bruges til at lave en erklæring , i tilstedeværelse af en kommissær af beedigede erklæringer, at kortet var tabt. Kuponen bruges til at betale et gebyr på $ 10. 0 for en første udskiftning eller $ 20. 0 til en anden erstatning, ved en District Oberfinanzdirektion tættest på dig.

Den Form, stemplet og underskrevet af kommissæren for affidavits, sammen med voucher og kvittering udstedt af Revenue Officer, derefter taget tilbage til Registration Office til forarbejdning og udskiftning af ID-kort.

Registrerede personer, der overgår deres navne, primært ved ægteskab eller Deed Poll, bør informere deres registrering Officer, således at de provisioner, optegnelser kan opdateres og et nyt I. kort bærer registranter nyt navn udstedt. Den ID-kort, der bærer navnet, der er blevet ændret er forpligtet til at blive overgivet. Du er forpligtet til at lave en aftale til at foretage en ændring af navn på dit id-kort. Du kan få adgang til EBCs Udnævnelse System Portal her.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Hvis du er i stand til at indsende en anmodning navneændring, huske på, at det kan tage op til 3 dage til at gennemgå din anmodning og vi kan kræve yderligere oplysninger, før du modtager en endelig beslutning. Hvis din navneændring er blevet godkendt, vil du ikke være i stand til at fjerne offentliggørelsen siden eller ændre navnet igen i 7 dage. I løbet af denne 7 dages periode, kan vi også lade de mennesker, der ligesom din side kender navnet er blevet opdateret.

Hvis brugernavnet, du ønsker ikke er tilgængelig, kan det være for en række forskellige årsager. For eksempel, selvom du tror et brugernavn ikke bliver brugt, det kunne træffes af en side, der ikke er offentliggjort endnu. Hvis et brugernavn bliver tilgængelig, kan det blive givet til den første konto for at anmode om det, efter at den bliver tilgængelig.

Visning navn og id

Alle Laravel ruter er defineret i rute-filer, som er placeret i ruterne mappe. Disse filer bliver automatisk indlæst af din programmets App \ Providers \ RouteServiceProvider. Den ruter / web. hp fil definerer ruter, der er for din web-interface. Disse ruter er tildelt web middleware gruppe, der giver funktioner som session stat og CSRF beskyttelse. Ruterne i ruterne / api. hk er statsløs og tildeles den api middleware gruppe.

Ruter defineret i ruterne / api. hp fil er indlejret i en rute gruppe af RouteServiceProvider. Inden for denne gruppe, den / api URI præfiks anvendes automatisk, så du ikke behøver at manuelt anvende den på hver rute i filen. De må ændre præfikset og andre muligheder rute gruppe ved at ændre din RouteServiceProvider klasse.

tip Når du definerer flere ruter, der deler samme URI, ruter ved hjælp af get, post, put, plaster, slette og bør defineres optioner metoder, før ruter ved hjælp af en hvilken som helst, match, og omdirigere metoder. Dette sikrer den indkommende anmodning er matchet med den rigtige rute.

Husk, eventuelle HTML-formularer, der peger på POST, PUT, PATCH, eller slette ruter, der er defineret i internettets ruter fil skal indeholde en CSRF token felt. Ellers vil anmodningen blive afvist. Du kan læse mere om CSRF beskyttelse i CSRF dokumentation:

Redirect ruter

Hvis du definerer en rute, der omdirigeringer til en anden URI, kan du bruge den rute :: redirect metode. Denne metode giver en bekvem genvej, så du ikke behøver at definere en fuld rute eller controller til at udføre en simpel omdirigering:

Se ruter

Hvis din rute kun behov for at returnere en visning, kan du bruge Rute :: visningen metode. Ligesom omdirigering metode, denne metode giver en enkel genvej, så du ikke behøver at definere en fuld rute eller controller. Visningen Fremgangsmåde accepterer en URI som sit første indlæg og en visning navn som sit andet argument. Derudover kan man tilvejebringe et array af data at passere til visning som en valgfri tredje argument:

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Ankommer ved Thu, Dec 23 Køb Nebula Capsule B2C amerikanske Black Iteration 1 på Walmart. about

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

True Cinema Experience se dine yndlingsfilm sportsbegivenheder spil og mere forbløffende kvalitet med Cosmos Max UHD 500 ANSI

Anker Mars 2 Pro Projector Brightness 500 LM Kontrast 6001 Resolution 720P Display Type DLP

Anker Mars 2 Pro Projector Brightness 500 LM Kontrast 6001 Resolution 720P Display Type DLP

Lysere er bedre i små, Anker Nebula bærbare film projektorer. Link op med Bluetooth og se Mars II Pro Project 500ansilumens. Ideel til udendørs filmaftener.

Kundeanmeldelser Nebula Capsule II 720P Wireless Smart DLP Projector Black D2421J11

Kundeanmeldelser Nebula Capsule II 720P Wireless Smart DLP Projector Black D2421J11

Anker Nebula Apollo WiFi Mini projektor 200 ANSI Lumen Portable Projector Review. 6W højttaler, 4hour video spilletid, pæn projektor, hjemmeunderholdning

Anker Nebula Astro Bærbar projektor D2400 Hvid, UK Plug

Anker Nebula Astro Bærbar projektor D2400 Hvid, UK Plug

Den Nebula Capsule II af Anker er en usædvanlig underholdning projektor Det kører Android TV-operativsystemet, og kan fungere som et Bluetooth-højttaler.

100 Working Få Netflix gratis i 2021 Opdateret Metode

100 Working Få Netflix gratis i 2021 Opdateret Metode

Netflix Premium httpbit. y3DGNXhPOutlet gaver Kort httpwww. iftCodes. ifeGet GRATIS Netflix-konto i 2021 Hvordan du får Netflix Premium GRATIS ...

December 2021Trick at få Netflix Premium gratis Netflix Premium konto Med Proof Bigtricks. n

December 2021Trick at få Netflix Premium gratis Netflix Premium konto Med Proof Bigtricks. n

Netflix Indien har stoppet gratis prøveperiode for nye brugere nu, så kan du nu få Netflix præmie undersøgelse med VPN for andre lande. Du kan bruge Norton Premium VPN

Jam Giver dig mulighed for sikkert at dele Streaming App Passwords

Jam Giver dig mulighed for sikkert at dele Streaming App Passwords

Da streamingmarkedet bliver mere overfyldt, sprækker Netflix ned på brugere, der deler deres kontoadgangskode med andre mennesker.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.