Sådan Fix Cracked Phone Screen Diy

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Fra skærm til i-core processor, smartphones i dag er ved at ændre og opgradering på alle tidspunkter. Den mest markante ændring er den stadig større og tyndere telefonens skærm for mere fremragende visuelle effekter og brug erfaring. Men dette øger også risikoen for telefonens skærm eller den overdækkede hærdet glas skærmbeskytter bliver revnet under telefonen slippe.

Smartphone selv i dag er tilbøjelige til at slippe. Du kan se din telefon i hånden et øjeblik og i den anden øjeblik bjørnen ned på jorden i et styrtdyk. Også, som telefonen er ved at blive større, kan du opleve, at skærmen på din droppet telefon bliver meget lettere at blive brudt.

Men når der er en revne på skærmen på din telefon, du kan finde det svært at ordne det præcist, da nogle gange er det bare den eksterne hærdet glas skærmbeskytter, der er brudt, mens nogle gange er det selve skærmen. Så hvordan man kan identificere, om telefonens skærm eller telefonens skærm protektor er smadret?

Og i virkeligheden, hvis du opdager, at revnen kun sker på hærdet glas skærmbeskyttelse, bør du have en vejrtrækning stave da erstatte en skærm beskytter er meget lettere end at reparere en brækket telefonens skærm . Men udskiftning af en hærdet glas skærmbeskytter er stadig en besværet på grund af vanskeligheder med at fjerne bobler og kombinere perfekt placering. Må ikke ærgre sig selv. Fortsæt med at læse følgende, som vil guide dig, hvordan du fjerner og installere en hærdet glas skærmbeskytter med idiotsikker nærmer.

Opmærksomhed! Tør ikke af telefonskærmen med alkohol, som er yderst dødbringende For ScreenCracked Smartphone Screens?And Sådan Fix A Broken Telefon ScreenLiquid Silikone: Hvorfor har Apple bruge det til iPhone CaseHow at undgå OLED display Burn-in på dit PhoneCurved vs Flat Screen på Smartphones: Hvad er det DifferencesIs det umagen værd at købe Folding Screen telefoner i 2022?

Hvordan til at identificere, om telefonens skærm eller hærdet glas skærm protektor revner

Identificering den nøjagtige brudt del af skærmen efter et pludseligt fald af telefonen kan hjælpe dig med at træffe det rigtige udskiftning og reparation beslutning, og holder din telefon godt beskyttet og arbejde ordentligt. Faktisk er den enkleste og nemmeste måde er at fjerne den skærmbeskytter at identificere.

Men faktum er, at de fleste individer er mere tilbøjelige til at identificere den brudte del uden at skulle rive den hærdet glas skærm beskytter. Dette skyldes, at fjerne en overdækket skærmbeskytter er ganske generende, endsige at anvende det igen på skærmen. Nå, da det, vil følgende hjælpe dig med at identificere den krakkede del uden at skulle fjerne den hærdet klasse skærmbeskytter.

Det er din telefonens skærm, der er brudt

Den eksterne skærm indgår i en hel telefonens skærm kaldes den berøringsfølsomme skærm. Lige som navnet antyder, er dette lag af telefonens skærm er for rørende drift, såsom at skrive og tegne. Derfor, hvis du bemærker, at touch er ikke følsom i revnet sted efter telefonen falder, så er det den eksterne skærm af telefonens skærm, der er brudt.

Når der er brud sker på den eksterne skærm, vil der være potentielle skader på den indre skærm, da de to lag af telefonens skærm overlappes. Derfor er det tilrådeligt for dig at udskifte den eksterne skærm med en ny, når og hvor det er brudt.

Den indre skærm af telefonen skærmen er den inderste skærm lag, som er opkaldt skærm eller skærm med flydende krystaller. Det er ansvarlig for billedet viser. Så hvis der er nogen hoppe skærm, sort blok skærm, ikke-indhold eller ufuldstændige skærm eller vandmærke flimrende på hele skærmen, kan det anslås, at den indre skærm er brudt.

Hvis den indre skærm på telefonens skærm er bekræftet til at få revnet, skal du udskifte hele skærmen med en ny. Men erstatte hele skærmen ved dig selv er yderst vanskeligt, du må hellere gå til den nærmeste telefon butik for at søge hjælp fra de professionelle servicepersonale.

Der er en anden sag, når skærmen på din telefon er brudt - både de ydre og indre skærme er smadret. Hvis du opdager, at både skærmen og røre ikke kan fungere regelmæssigt efter et pludseligt fald i telefonen, er det mest sandsynligt, at både den eksterne skærm og den indre skærm er brudt. I dette tilfælde skal du have andet valg end at erstatte hele skærmen.

Det er den hærdet glas skærmbeskytter, der er brudt

hvordan du udskifter en hærdet glas Skærmbeskytter Cracked

Hvis alle ovenstående tilfælde af skader skærm ikke forekommer på telefonens skærm, men der er stadig en revne på skærmen, når telefonen falder, så revnen handler om det polstrede glas skærmbeskyttelse hærdet. Selvfølgelig er der flere enkle måder for dig at bekræfte, at revnen på telefonens skærm er ledet af den hærdet glas skærm beskytter.

Hvis du kører din fingernegl over revnet del, og føler, at der er et groft indrykning, det er den hærdet glas skærmbeskytter på telefonens skærm, der er fragmenteret i stedet telefonens skærm selv.

En anden metode er at kontrollere, om billedet display og touch-arbejde funktionelt da de repræsenterer den eksterne skærm og den indre skærm hhv. Med hensyn til skærmbeskyttelse, det bare spiller en beskyttende rolle i skærmen. Derfor, hvis resultatet er, at de stadig fungerer normalt, så revnen er på den øverste hærdet glas skærm beskytter.

Du kan også vippe telefonen i en bestemt vinkel for at identificere, om revnen er ledet af den hærdet glas skærm beskytter. Ved at se på en bestemt vinkel, hvis der kun er én revne og revnen flyder på overfladen, kan det anslås, at den hærdet glas er knust.

Faktisk når der er en revne i skærmen protektor, skærmbeskytteren har gjort sit arbejde, da det er beregnet til at beskytte telefonens skærm, som er nedenunder fra at blive brudt eller lidt for brudt, når faldende.

Jeg har nano hårde væske skærmbeskyttelse ultra hårde 9h overflade kit jeg har en Sumsung galakse 7 kant med en revne i det vil det her arbejde på det vil det fylde revnen i ?? Eller lække thru og kram LCD under det ???

kan u bruge en flydende skærmbeskytter på en telefon, der HAZ revner i det vil det fylde revner i ??

Tilføjelse af en skærmbeskytter kan hjælpe med at holde glasset fra revner videre, også. Et glas beskytter muligvis forhindre yderligere spider. Det afhænger i høj grad af, hvor omfattende skaderne er, men at tilføje en beskytter sikkert wouldnt ondt.

Hvordan kan jeg vide, om min skærm er brudt eller glas? En pixeleret skærm kan indikere LCD skader. Dette ville ligne en patch af flerfarvede prikker, en linje eller linjer af misfarvning , eller en skærm med regnbuens farver. For mange mennesker, disse farver er en nem måde at vide, at deres LCD er brudt, og at de bør få den repareret.

Kan jeg sætte skærmbeskytter på revnet skærm? Tilføjelse af en skærmbeskytter kan hjælpe med at holde glasset fra revner videre, også. Et glas beskytter muligvis forhindre yderligere spider. Det afhænger i høj grad af, hvor omfattende skaderne er, men at tilføje en beskytter sikkert wouldnt ondt.

Hvordan kan du vide, om skærmen er brudt eller hærdet glas? â € ”Bare kig på hjørnerne af skærmen, hvis der er revner der så din skærm er knust. â € ”Vip telefonen og observere revner omhyggeligt, hvis revnerne lader til, at de ikke er dybt inde så din hærdet glas er knust.

Kan du sætte et glas skærm beskytter over en revnet skærm? â € ”yderligere spørgsmål

Hvis du taber din telefon, og skærmen er revnet eller knust, men skærmen stadig lyser op, har du sandsynligvis kun beskadiget det forreste skærm. Men hvis du ser linjer, sorte pletter eller misfarvede områder eller skærmen plejer lyser op, LCD-skærmen er mest sandsynligt beskadiget og skal repareres.

Hvordan ved jeg, om min telefon skærm er beskadiget?

Er en revnet skærmbeskytter påvirke din telefon? Når en skærm beskytter pauser, er det nemt at udskifte en € ”normalt selve telefonen gør ikke blive beskadiget overhovedet. Selv hvis du beskytte din telefon med covers og hærdet glas skærm beskyttere, skal du stadig huske på, at det er en meget skrøbelig objekt.

Er en revnet skærm påvirke din telefon?

Telefoner med brudte skærme vil ikke få nogen bedre med tiden. Beskadigede telefon skærme er også modtagelig til finger olier, støv og snavs, der arbejder deres måde inde revnerne, hvilket yderligere kan beskadige telefonen gennem tiden.

Hvordan kan jeg midlertidigt rette min revnet skærm?

Super lim. Cyanoacrylatklæbemidler, bedre kendt som superlim, lever op til deres navn ved at holde næsten alt, herunder glas. Disse lime er akryl harpiks, og de kan reparere små revner, chips eller pauser.

Hvordan du slippe af en revne i telefonen?

â € ”DAB en lille mængde af tandpasta på enden af ​​en vatpind eller ren, blød klud. â € ”Gnid forsigtigt vatpind eller en klud i cirkulære bevægelser på skærmen, indtil du ser bunden gå væk. â € ”Efter denne, skal du tørre din skærm med en let fugtig klud til at fjerne overskydende tandpasta .

Hvordan kan jeg skjule revner på min telefon skærm?

For at undgå enhver mere skade bør du dække op revner i skærmen så hurtigt som muligt. Den bedste løsning er at vælge en hærdet glas skærm beskytter, som du kan bruge til at dække revner fra elementerne.

Kan en sort skærm protektor hide revner?

En enkelt revne kan forværres over tid og føre til en knust skærm. Løse glasskår er farlige â €”især hvis de er i konstant kontakt med dit ansigt og fingre. Revner kan også udsætte din telefon til miljømæssige snavs og toksiner. Over tid, kan dette påvirke enhederne funktionalitet og brugervenlighed.

En god hærdet glas skærm protektor vil hjælpe med at beskytte dit fra opskæring fingrene på revnet skærm eller få dit hår sidder fast i revner. Åh ja, bare fordi du har en skærm beskytter ophæver ikke det faktum, at din skærm stadig er revnet.

For det andet, hvordan kan du lave en revnet skærm beskytter? Bagepulver. En husråd cirkulerende online foreslår en pasta fremstillet af to dele bagepulver til en del vand kan løse skærme. Bare lave en tyk pasta og derefter bruge en klud til at gnide sig i. Dette bør dække over problemet i et stykke tid.

Ja helt sikkert, hvis du en har krakket i dit hærdet glas, så er det gjort sit arbejde. Det takens klumper, for at din iPhone skærm ikke skulle. Når en hærdet glas skærmbeskytter indeholder i det, dens eksponentielt mindre effektiv, skal du erstatte det.

Ja. Da en væske skærmbeskytter er bare glas på toppen af ​​din smartphone skærm. Thereʼs ingen grund til hvorfor du canʼt tilføje endnu et lag af glas på skærmen. Eller plast, afhængigt af, hvilken type beskyttelse du leder efter.

Er min telefon revnet eller er det den skærmbeskytter?

Det koster mellem $ 99 og $ 129 for to års beskyttelse - i løbet af de to år, får du to utilsigtede erstatningskrav om året, og du vil betale en $ 79 fradragsberettigede per hændelse. Så en knækket skærm udskiftning på Galaxy S7 Edge vil koste dig $ 208.

Er en brækket telefonens skærm farligt?

Ikke alene en revnet mobiltelefon skærm hindrer indhold, men det udsætter også telefonen og brugeren til yderligere skader. Mens en telefons skærm kan forblive intakt efter at være faldet mod en hård overflade dusinvis af gange, gentagne påvirkninger svække glasskærm og i sidste ende føre til brud.

Er tandpasta fastsætte en revnet telefon?

Brug tandpasta på en revnet telefon er en af ​​de ældste DIY reparation tricks i bogen. Påfør en lille mængde tandpasta til en Q-tip, så gnid det ind i revnen i en virksomhed, cirkulær bevægelse â € ”at være omhyggelig med ikke at få nogen pasta i bezels eller huller mellem skærmen og den telefonens shell.

Will revnet lcd-skærm blive værre?

Uanset resultatet af roughhousing eller en egensindig gaming fjernbetjening, revnet LCD-skærme er uoprettelig , så du bør slippe af med det, så snart du kan. Mens den revnet skærm ikke kan være en alvorlig fare, kan der udsendes dampe forårsage et potentielt problem.

Hvorfor telefon skærme knække så let?

Hvorfor Smartphone Screens Break så nemt. Screen brud er den førende type telefon skader, smartphone ejere klager over. Når du taber din telefon, er elastisk energi lagres i telefonens glas omdannet til overfladen energi, hvilket er grunden til din glas revner. En ridse vil ikke knuse skærmen på din telefon.

Vigtig

Fordele og ulemper ved skærmbeskyttere

Fordele og ulemper ved skærmbeskyttere

Med hver smartphone-ejer går den ekstra mile for at sikre, at deres telefon forbliver så god som ny, der beskytter skærmen mod revner, først. Et par trin i Nairobi, og du vil ikke gå glip af dem, oprettet på et skrivebord, hovedsagelig en sølv dokumentmappe og Manilla Papers reklame, hvad de gør. De hævder til

TV-serie, Australien Sorteret efter Popularitet Stigende IMDb

TV-serie, Australien Sorteret efter Popularitet Stigende IMDb

Fra et fivestar klippe dokumentarfilm til den longawaited Sex and the City genforening, heres hvad de skal se i denne måned.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Watch Channel 9 live tv på internettet eller mobile enhed, strøm til en internet tilsluttet tv, og holde trit med den nyeste underholdning fra Nine

Denne browser understøttes ikke længere.

Denne browser understøttes ikke længere.

Con EasyCall Cloud reducerer los Costes de tus llamadas optimizando la eficiencia de tu negocio. Descubres todas las ventajas del Voip

Sikker PIN-indgang

Sikker PIN-indgang

Du kan bruge webadressen til din instans til at logge ind ved hjælp af en mobilenhed. Få adgang til din instans fra en mobil webbrowser eller ved hjælp af ServiceNow Classic Mobile App. Få adgang til en instans ved hjælp af ServiceNow Classic Mobile App til

Mac Mahon, Patrice de, Duc de Magenta Napoleon.org

Mac Mahon, Patrice de, Duc de Magenta Napoleon.org

Køb Mac Cosmetics Lip Pencil 0,05 oz Magenta Mac CosmeticSlip Pencil Magenta 0,05 oz 1.45 ml på Walmart.com

Martin Magenta Flag Pair til Mac III Series Ny

Martin Magenta Flag Pair til Mac III Series Ny

Ossario di Magenta, Magentabillede Mac Mahon Check Out TripAdvisor-medlemmer 14 Candid Billeder og videoer af Ossario Di Magenta

Nogle grandfathered promos vil nu overføre under plan Migrations TMO-rapporten

Nogle grandfathered promos vil nu overføre under plan Migrations TMO-rapporten

Alle fire U.. Udbydere forsøger at rekruttere militære medlemmer og veteraner. Tmobile forsøger at gøre det med sin mest aggressive prisplan nogensinde.

Allnew iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPad og iPad Mini kommer til Tmobile med for evigt

Allnew iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPad og iPad Mini kommer til Tmobile med for evigt

Tmobile har meddelt, at det vil give både nye og eksisterende kunder på Magenta og Magenta Max planer et frit år på Apple TV Plus. Nyhederne kommer som selskabet regner med sit seneste databrud, som udsatte oplysninger om millioner af kunder.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.