Sådan Fix Galaxy M31M51 Datatilbehør og WiFi netværksproblemer

Samsung A01 Mobile Data eller Internet Ikke i orden Ikke Tilslutning problem løst

Din smartphone er næppe brugbart, hvis det ikke er forbundet til internettet. Er du over for en Wi-Fi-problem på din Samsung telefon? Et minut du streamer indhold, og det næste øjeblik, er din Samsung telefon ikke oprette forbindelse til Wi-Fi-netværk. Dette er et fælles problem, at en masse af mobile brugere står over hele verden.

Selvfølgelig, du ville have tjekket routerens LED indikatorer for at kontrollere, om den fungerer korrekt eller ej. Se din router manual, hvis du ønsker at finde, hvad hver enkelt lys midler. Normalt bør WAN lys være med at blinke på alle tidspunkter. At du har en fungerende Wi-Fi-forbindelse med tilstrækkelig båndbredde til venstre, så tjek din plan. Og at din Samsung telefon er ikke i fly eller flytilstand.

service er nede

er Wi-Fi arbejder på din computer eller reservedele smartphone? Dette vil hjælpe med at indsnævre problemet og forstå, hvis der er noget galt på din telefon. Eller måske noget er slukket på ISP udgang. Du kan gøre meget, hvis det er det sidstnævnte med undtagelse af at kalde dem til at bede om mere information.

internet-forbindelse er langsom

Nulstilling netværk detaljer vil ikke slette dine personlige data eller apps. Hvad det vil gøre, er at slette Wi-Fi-netværk og adgangskoder og Bluetooth-enheder detaljer. Du bliver nødt til at genoprette forbindelsen til alle de Wi-Fi-netværk og parre alle Bluetooth-enheder igen. Du kan gøre det, som man bevæger sig langs. Dette trin er kendt for at løse flere netværksproblemer.

strømcyklus router og mobil

Tryk på tænd / lås knappen på din Samsung telefon og vælg Reboot mulighed. Straks, skal du slukke din router fra stikket. Nogle routere kommer med en power-knap indbygget, men jeg vil foreslå ikke at bruge det. Du kan slå det fra fra kilden og træk stikket ud. Vent 3-4 minutter, mens telefonen genstarter, og tænd routeren på. Flytning til samme rum som routeren til at fjerne fysiske forhindringer og forhindringer kan hjælpe.

sikker tilstand

Sluk telefonen og derefter genstarte den ved hjælp af afbryderknappen. Når du får vist Samsung-logoet blinker på skærmen, trykke på og holde lydstyrke ned-tasten. Du vil bemærke fejlsikret tilstand skrevet nederst til venstre på skærmen, hvis du har gjort det rigtige. Hvis ikke, så prøv igen.

malware og virus

Android økosystem er kendt for mange ting, men ikke sikkerhed og sikkerheden for brugere. Apps inficeret med malware jævnligt finder vej ind i Play Store, og jeg ønsker ikke engang at starte på side-loaded apps.

Adios, wi-fi problemer

Så det er hvordan du løser problemet når Wi-Fi ikke virker korrekt med din Samsung telefon. Mens de fleste af de løsninger har arbejdet, der er en yderst sjælden sag, du bliver nødt til at tage en ekstrem foranstaltning. Du kan også prøve en fabrik reset, men jeg vil ikke anbefale denne mulighed, fordi det er for meget besvær, og problemet er ikke så stort nok. Du kan følge Samsungs retningslinjer til at udføre en nulstilling. Du bør tage en sikkerhedskopi af dine data, før du udfører det.

aktiveres eller deaktiveres mobildata

iPhone 11 Pro Apple Silikone Etui Mwyn2zma

Mobil data eller WiFi ikke arbejder på din Samsung Galaxy M31 eller Galaxy M51? Hvis du oplever netværk forbindelsesproblemer på din Samsung Galaxy M31 eller M51, der findes løsninger, du kan prøve at løse problemet.

tjek dit dataabonnement

Du vil måske bemærke din mobiltelefon datasignal slippe, hvis du er uden for netværksdækning. Kom til et sted, hvor signalmodtagelse er stærk, og se om det hjælper. Hvis du er i en anden stat eller region, skal du aktivere roaming tjeneste at nyde uafbrudt mobile datatjenester.

Kontroller, om du har indstillet det korrekte netværk tilstand afhængigt af din region og netværksoperatør. Vælg det netværk tilstand, der er til rådighed, og det understøttes af SIM. Til sæt foretrak Netværkstilstand følge trinene nedenfor:

Toggle flyvemodus til og fra

Den Flytilstand trick fungerer grundlæggende ved at dreje Flytilstand på i et par sekunder og derefter slukke igen. At gøre dette vil nulstille alle trådløse funktioner på enheden og fjerne eventuelle eksisterende fejl, hvis der er i enheder netværkssystem.

glemme og genoprette forbindelsen til netværket

Hvis alle de tidligere løsninger ikke løser problemet, den sidste udvej, du kan prøve, er fabrikken nulstille telefonen. Factory reset vil genoprette telefonen tilbage til fabriksindstillingerne. Denne procedure kan løse problemet, hvis det firmware er relateret. Du skal dog sørge for at sikkerhedskopiere dine vigtige filer og data, før sag med denne operation, da dette vil slette alle filer og data ud over opsving.

Når din telefon er helt genstartet, kontrollere, om netværket problemet er løst. Hvis problemet fortsætter, så er du måske nødt til at tage enheden til et lokalt Samsung plejecenter for yderligere diagnose.

Samsung Galaxy m

Smartphones kan være revolutionerende værktøjer, men de Arent perfekt. Ligesom enhver computer, smartphonesâ €”ligesom din Samsung Galaxy J3â €” ofte løbe ind i fejl eller andre problemer, der kan forårsage problemer med din dag-til-dag brug. En af de mest ubelejligt problemer: mangel på service fra din telefon til din udbyder. Uden tjeneste, plejer du være i stand til at oprette forbindelse til internettet, sende SMS-beskeder, foretage telefonopkald, eller bruge telefonen til sin fulde udstrækning. Af indlysende grunde er det en problem '€”hvad godt er en telefon uden service?

Den gode nyhed: dens temmelig nemt at fastslå årsagen til en manglende service på din Galaxy J3, hvis du ved, hvad du leder efter, og de løsninger er nemme at implementere og teste. Med vores guide, vil du have din telefon oppe at køre igen. Så uden videre, lad os tage et kig på, hvordan du løser dine forbindelsesproblemer på din Galaxy J3.

Tag SIM-kortet og genstarte telefonen

Dens en clichà ©, men det første skridt, når du oplever problemer med din telefon skal altid være det samme: reboot enheden. Selvom dens lidt af en joke blandt tech communityâ €”Har du prøvet at slukke den og tænde den igen?  €” genstart enhver enhed oplever problemer eller afbrydelser med dag-til-dag brug kan hjælpe Fix en række spørgsmål. Når du genstarter din enhed, er din RAM-cache ryddet, og en opfører app kan vende tilbage til sin normale funktion. Så hvis din enhed nogensinde har problemer med brugbarhed eller tilslutningsmuligheder, genstarte enheden er en af ​​de enkleste og hurtigste rettelser til din enhed.

Tjek din dækningskort

Kontroller også at se, om din udbyder i øjeblikket oplever en strømafbrydelse i tjeneste i dit område. Selvom sjælden, behøver disse ske fra tid til anden. Mens et lille antal udfald rapporter er almindelige, hvis hundreder af udfald rapporter spiking i dit område, kan dit netværk være offline for øjeblikket. Du kan kontrollere carrier udfald for hver af de fire store luftfartsselskaber her:

Kontroller dine netværksindstillinger

Okay, med nogle forudsætning træder ud af vejen, lad os dykke ned i dine J3s menuindstillinger. Nå starte med at kontrollere nogle af dine netværksindstillinger, bare for at sikre alt ser okay. Ligesom med de fleste trin i denne vejledning, vil de korrekte indstillinger for din enhed afhænger af din udbyder, så hvis du Arent sikker de korrekte indstillinger for dit netværk tjeneste, bør en hurtig Google-søgning klare tingene op.

Begynd med at åbne din menu indstillinger. I standardindstillingerne se, vælge mobilnet under Trådløs og netværk. Hvis du er ved hjælp af forenklet visning, udvælgelse Connections, efterfulgt af mobilnet. Når du er på mobilnet menuen, skal du trykke på din indstilling Netværkstilstand. Dette vil vise en liste over forskellige netværk tilstande telefonens, som telefonen kan indstilles. De tilgængelige muligheder vil i høj grad afhænge af dit netværk, men Ive forsøgt mit bedste for at samle følgende muligheder for de fire store amerikanske luftfartsselskaber nedenfor:

Så ja, hvis din telefon er på AT & T og isnt en ulåst model af J3, du plejer at kunne ændre dine netværksindstillinger. For Verizon og Sprint, youll ønsker at forlade indstillingen på Global eller Automatisk, men dens værd at kontrollere de to andre tilstande til at se om du kan få et signal på en separat bånd. GSM-indstillingerne for disse telefoner kan forårsage roamingtakster at anvende. Endelig, for T-Mobile, youll ønsker at forlade indstillingen på LTE / 3G / 2G som standard, men igen, dens værd at prøve alle fire muligheder for at se, om du kan få en variant til arbejde på enheden.

Der er endnu en mulighed, youll ønsker at tjekke ud inde i mobilnet indstillinger menu: Navne på adgangspunkter. Dine APN-indstillinger bør være forudindstillet af din udbyder, men hvis du er på T-Mobile eller AT & T og youve bragt din Galaxy J3 fra et andet luftfartsselskab, eller du er ved hjælp af en ulåst model, youll ønsker at sikre, at du kan indtaste de korrekte APN-indstillinger i din enhed; du kan finde disse indstillinger på dit luftfartsselskaber supportwebsted. Verizon og Sprint tillader ikke deres enheder til redigere APN, så du bliver nødt til at springe dette trin, hvis din telefon er på disse luftfartsselskaber.

Tjek dine wifi ringer indstillinger

Heres en vigtig løsning, du måske ønsker at kontrollere, især hvis du er på T-Mobile. Nyere telefoner som J3 giver brugerne mulighed for at placere opkald over WiFi-netværk i modsætning til over deres luftfartsselskaber. Dette kan hjælpe, når dit netværk oplever afmatning eller er overbelastet , eller som vi skrev ovenfor, bor du i en lejlighedskompleks med dårlig modtagelse. Desværre har nogle Galaxy J3'er oplevet et tab af service, når WiFi-opkald er aktiveret.

Så dykke tilbage i din indstillingsmenu. Desværre vil du finde dine WiFi-opkaldsindstillinger, at du er afhængig af, hvor din transportør har skjult menuen. På nogle enheder findes indstillingen i avanceret opkald under kategorien trådløse og netværk. For en luftfartsselskab som T-Mobileâ € ", hvor de fleste brugere har rapporteret at opleve serviceproblemer relateret til WiFi-opkald" You You You You Tilføjet indstillingen under Forbindelser, efterfulgt af flere forbindelsesindstillinger. Hvis du har svært ved at finde WiFi-opkaldsindstillingen, skal du kontrollere din Carriers Support-websted eller bruge Settings Search-funktion til at finde WiFi-opkald.

Når du har fundet indstillingen, afhænger dit næste skridt af din transportør. Nogle luftfartsselskaber, som Verizon, holder deres indstillinger til ON-OR-OFF, og bruger kun WiFi til deres opkald, når et mobilnet ikke er tilgængeligt. Nogle carriersâ € "specifikt T-Mobileâ €" har flere indstillinger for deres WiFi-opkald. Hvis du bruger T-Mobile, eller har flere indstillinger til din WiFi-opkald, vil du sørge for, at du ikke har aktiveret ANVENDT, brug aldrig mobilnet til dine opkald. Hvis du har, kan du opleve cellulære udfald, når du ikke er tilsluttet WiFi. Du vil enten vælge mobilt netværk foretrukket eller WiFi foretrukket.

Nulstil dine netværksindstillinger

Næste op på vores liste over nulstiller: rydde din J3S cache partition. Alt i alt er dette en temmelig teknisk procedure. Hvis du aldrig har udslettet din telefoner cache-partition, fortsæt med forsigtighed og følg denne vejledning nøje. Tørre cache-partitionen på din J3 vil ikke tørre nogen brugerdata eller applikationer fra din enhed. I stedet holder din cache-partition eventuelle midlertidige data, der er gemt af applikationerne og softwaren på din telefon, så din telefon kan indlæse app-data hurtigere. Desværre kan disse oplysninger undertiden føre til problemer eller problemer med din telefon, hvis noget går galt med din cache. Rydning af cache-partitionen skal løse eventuelle mindre problemer med din enheds brugervenlighed eller forbindelse.

Start med at tænde din telefon helt væk. Når enheden er slukket, skal du trykke på og holde nede startnøglen, tænd / sluk-tasten og lydstyrken. Når ordene genoprettelsesstart vises øverst på skærmen, kan du slippe af disse knapper. En blå skærm læsning installering system opdatering i op til tredive sekunder; Displayet vil derefter advare dig om, at systemopdateringen er mislykket. Dette er normalt, så ikke stress. Lad telefonen sidde i yderligere få sekunder, og displayet skifter til en sort baggrund med gul, blå og hvid tekst på den. Øverst på skærmen vises ordene Android-opsving; Du har succesfuldt startet i genoprettelsesfunktionen i Android. Brug af lydstyrketasterne For at flytte din vælger op og ned, skal du flytte ned for at tørre cache-partitionen på menuen.

Vigtig

Mobile Network Signalforstærker 3G4G med LCD-display med DREAMS Techpark, Made in Bangladesh

Mobile Network Signalforstærker 3G4G med LCD-display med DREAMS Techpark, Made in Bangladesh

Få frisk pristilbud på Made in Bangladesh Repeater inkl. Mobile Network Signalforstærker 3G4G med LCD display, der tilbydes af DRØMME Techpark. Kontakt Mr. Md. Mohin Uddin nu

Køb billige mobile signal booster lave priser, gratis forsendelse online butik Joom

Køb billige mobile signal booster lave priser, gratis forsendelse online butik Joom

Billig mobil signal booster katalog af varer til lave priser og med gratis forsendelse. Og en bred vifte af kvalitetsprodukter fra Joom

Sådan indstilles mobilnet indstillinger APN på Android

Sådan indstilles mobilnet indstillinger APN på Android

Find ud af, hvordan man konfigurerer automatisk netværksindstillinger på Android OS i Østrig. Start at gøre brug af dine data og nyder det bedste af Vectone Mobile.

Hvad er en DemandSide Platform DSP Definition Juster

Hvad er en DemandSide Platform DSP Definition Juster

Leder du efter ideer om, hvordan man opretter en app, måske for at sælge den senere, eller bare for at gøre nogle penge på annoncer Her finder du hvilke typer af apps er det m

Mobiltelefon fra USA i Spanien

Mobiltelefon fra USA i Spanien

Samsung Galaxy M31 have attraktive specifikationer af 6. Vis, 6 GB RAM, 64MP kamera, 6000 mAh batteri.

50 ringetoner Vol. 1 50 Top Ringetoner til din mobiltelefon ringetone Hits Download eller Lyt Gratis JioSaavn

50 ringetoner Vol. 1 50 Top Ringetoner til din mobiltelefon ringetone Hits Download eller Lyt Gratis JioSaavn

Ringetoner download til din Android, iPhone, Samsung, Nokia, vivo og oppo i mp3. Download mp3 ringetoner til mobiltelefoner. Mp3 ringetoner downloade telefon.

Roaming Mobile Recharge Planer ET Telecom

Roaming Mobile Recharge Planer ET Telecom

Løser et problem, hvor Se Tilgængelige netværk funktion ikke viser status for Tillad dataroaming indstilling korrekt.

Rugged Mobiles Tabletter Arkiv Honning Brothers

Rugged Mobiles Tabletter Arkiv Honning Brothers

Udforsk en række Lava Tablet telefon 4G i Ivory HD, X80, Magnum XL og X1-modeller i bedste pris. Vælg Lava tablet til hurtig deling, langtidsholdbare batteri forbløffende visuelle.

Forretning Mobiltelefoner Tabletter

Forretning Mobiltelefoner Tabletter

Den verden vi lever i er blevet så afhængige af teknologi, at det bliver svært at operere uden. Denne lektion vil lede dig gennem nogle ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.