Sådan Fix Google Pixel Problemer

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Weve havde rapporter om afspilningsproblemer, hvor episodes pause tilfældigt på nogle Android-enheder. Dette problem kan skyldes batterioptimeringsindstillingerne på nogle modeller. Mens batterioptimering hjælper med at spare batteristrøm på din enhed, kan funktionen også medføre problemer med apps, herunder lomme kaster, ved at placere apps i DOZE-tilstand eller app Standby.

Vi har samlet en liste over berørte enheder og forudsat instruktioner som fejlfindingstrin til at omgå batterioptimering. Vær også også sikker på at du kører den nyeste version af appen til forbedring og stabilitet.

På grund af de forskellige tilpasninger af producenter kan vi ikke teste med hver enhed, så trin og skærmbilleder leveres som en vejledning, og vi opfordrer dig til at prøve at finde lignende indstillinger på din egen telefon.

Med næsten ingen tid tilbage, sætter udviklerne deres endelige hånd. Og det betyder, at der er lidt til intet værelse tilbage til større bugs og problemer at snige sig igennem til de nyeste Android 12 beta versioner.

Weve for nylig fremhævet sådanne fejl, blandt dem Google Play System opdatering til 1. september og derefter vende tilbage til 1. maj, installerer opdateringer til Carrier Services-appen, Telefon App Crash Loop, når du bruger et Bluetooth-headset, og så videre.

Uanset hvilken lyd- eller videoapp jeg bruger til at kaste indhold til min chromecast eller min smarte højttaler. Volumenindikatoren viser ikke. Volumenet fortsætter med at gå op eller ned uanset, hvilket betyder, at jeg stadig kan kontrollere volumen på afstand. Volume Slider var helt funktionel i beta 3source

Brugere siger, at når du casting fra apps som YouTube-musik, der rammer eller op på volumen rocker, giver intet fra enheden. Normalt skal lydstyrken UI pop op, en funktion, der var funktionel i beta 3.

Med det siges, hold dig opdateret til vores dedikerede Google Pixel Android 12 Bugs og udsteder Tracker, da vi opdaterer det med videreudviklingen På det irriterende Android 12 volumen kontroller problemet, når de støbes og andre.

Piunikaweb startede som udelukkende en Investigative Tech Journalism Website med hovedfokus på at bryde eller eksklusive nyheder. På ingen tid blev vores historier hentet af Forbes, FoxNews, Gizmodo, TechCrunch, Engadget, The Verge, Macrumors og mange andre. Vil du vide mere om os? Hoved her.

Operation

Google Cast-modtagere kan streame indhold via to metoder: Den første beskæftiger mobil- og webapplikationer, der understøtter Google Cast-teknologien; Den anden muliggør spejling af indhold fra webbrowseren Google Chrome, der kører på en personlig computer, samt indhold, der vises på nogle Android-enheder. I begge tilfælde indledes afspilningen via knappen "Cast" på afsenderen.

Afsenderenheder, der tidligere var nødvendige for at være forbundet til det samme Wi-Fi-netværk som en Google Cast-modtager-enhed til at kaste indhold, indtil tilføjelsen af ​​en "gæstefunktion" -funktionen den 10. december 2022. Når den er aktiveret, tillader funktionen Afsenderenheder til at opdage en nærliggende afspiller med Detektere Ultrasonic Audio udsendt af tv eller højttalersystem, som afspilleren er tilsluttet til; Alternativt kan afsenderenheden være parret med modtagerenheden ved hjælp af en firecifret PIN-kode. Guest Mode er kun tilgængelig for chromecasts; Nexus-afspilleren og Android-tv-enheder understøtter ikke funktionen.

SDK og kompatible apps

Ikon for "cast knappen", som bruges til at forbinde, kontrol og afbryde forbindelsen Google Cast-modtagere. Knappen kan også repræsentere kompatible ikke-Cast-modtagere, såsom Bluetooth-lydafspillere.

Frigivelse og fordeling

Hos International CES 2022, Google annoncerede en udvidelse til Google Cast kaldet "Google Cast til lyd", som gør det muligt apps, der understøtter Google Cast SDK til at afspille lyd gennem kompatible Wi-FIA € ”tilsluttede højttalere, soundbars , og modtagere. Producenter der understøtter Google Cast som en indbygget funktion i deres talere omfatter LG og Sony.

I maj 2022 Google introducerede nye sæt af API'er til Google Cast. De afgivne Fjerndisplay API'er tillader udviklere at skabe anden-screen oplevelser for apps såsom spil uden at behøve at spejl skærme. The Game Manager-API'er tilbyde udviklere flere muligheder for at skabe multiplayer spil. Endelig blev yderligere API'er leveres til kontrol Autoafspilning og kø af indhold.

I september 2022 annoncerede Google "Hurtig afspilning", og ledsager udviklingsværktøjer, som tager sigte på at reducere forsinkelser mellem indlæsning af indhold. I et typisk scenarie, hvis en bruger har fået vist de første tre episoder af en tv-serie, kan den fjerde episode indlæse i baggrunden. Funktionen udgivelse er siden blevet forsinket.

Kompatible enheder

BEMÆRK: Du skal være logget ind på din Google-konto for at se bugs på Google Issue Tracker. Også en påmindelse til brugere, der besøger links til Issue Tracker: stjerne problemet. O ikke kommentere, medmindre du har belæg for aktie.

Chatrum

Google Pixel smartphones er populære, pålidelige, og kraftfulde Android-enheder, men de kan til tider oplever problemer. Her er et kig på almindelige problemer med Google Pixel-enheder og hvordan de kan løses ved hjælp af enhver Google Pixel 4XL, 4, 3XL, eller 3 med Android 8. eller senere.

årsager til Google pixel problemer

De fleste af de problemer, der er forbundet med Google Pixel smartphones findes på smartphones af alle typer. For eksempel kan tilslutningsmuligheder og Wi-Fi-problemer påvirker enhver smart enhed. Alligevel har nogle Google Pixel versioner kendt hardwareproblemer, og brugere rapporterer, at softwareopdateringer synes at forårsage andre problemer. Sommetider apps go slyngelstater og forstyrre din smartphone drift.

Vi vil se på, hvordan man kan udføre fejlfinding de mest almindelige problemer, som Google Pixel brugere erfaring, herunder spørgsmål om Wi-Fi, Bluetooth, kamera, mikrofon, overophedning og batterilevetid.

Sådan foretages fejlfinding google pixel wi-fi problemer

Fjern gemte netværk. Under gemte netværk, fjerne det netværk, du forsøger at oprette forbindelse til, og tilslut til dette netværk, som om det er første gang, du bruger netværket. Dette kan genopfriske forbindelsen og løse problemet.

Nulstil alle netværksforbindelser. Helt nulstille alle netværksforbindelser og indstillinger, der genskaber indstillingerne til standardindstillingerne, rydder gemte netværk, og fjerner tilsluttet Bluetooth-enheder. Se om dette løser Pixel Wi-Fi-problemer.

Sådan foretages fejlfinding google pixel bluetooth forbindelsesproblemer

Ikke længe efter udgivelsen af ​​Google Pixel 3, rapporterede brugere, at de var ude af stand til at forbinde Pixel til deres Bluetooth-enheder, herunder mange bilens systemer. Selv om der har været systemopdateringer, disse Bluetooth spørgsmål lejlighedsvis dukke op igen. Her er hvordan du løser det.

Ophæv parring og derefter re-pair i Bluetooth-tilbehør. Hvis du med succes har tilsluttet enheden i fortiden, fjerne enheden fra dine tidligere tilsluttede enheder og derefter tilføje den igen. Denne ofte løser Bluetooth forbindelsesproblemer.

Nulstil alle Bluetooth-forbindelser og indstillinger. Dette gendanner alle Bluetooth-indstillinger Du standardindstillingerne og fjerner tilsluttede enheder. Se om dette løser Pixel Bluetooth-forbindelsesproblemer.

Kontroller for eventuelle systemopdateringer. Google udsender regelmæssige sikkerhedsopdateringer sammen sine årlige operativsystem opgraderinger. Mange af disse patches også fejlrettelser og kan indeholde en løsning til problemet. Opdater dit system og se, om det løser problemet.

Udfør en fabrik reset af Pixel. Hvis problemet fortsætter, skal du udføre en nulstilling til fabriksindstillinger på din Pixel. Dette fjerner alle filer, apps og indstillinger, så sikkerhedskopiere din enhed, før du udfører nulstillingen.

Sådan foretages fejlfinding pixel kamera spørgsmål

Med så mange mennesker afhængige af deres smartphones til fange speciel og hverdagens øjeblikke i livet, kan kameraproblemer føle sig mere end ubelejligt . Et par trin til fejlfinding kan få dig tilbage til at tage dine yndlingsbilleder på ingen tid.

Klar programmet Kamera cache. Kamera app er blevet kendt for at opleve nedbrud efter app-opdateringer. Rydning af Kamera app cache fjerner eventuelle lagrede data i app og nulstiller alle indstillinger tilbage til standardindstillingerne.

Tænd Pixel beskidte linse advarsel. Hvis problemet er relateret til billedkvaliteten, skal du sørge for linsen er ren og fri for snavs, snavs, og fedt. Aktiver Pixel beskidte linse advarsel for at holde dig underrettet om tilstanden af ​​linsen.

Sådan foretages fejlfinding af pixel mikrofon spørgsmål

Et par måneder efter, at Pixel oprindelige udgivelse, Google bekræftede rapporter om en mikrofon hardwarefejl forårsaget af en hårgrænse revne i loddetilslutning på audio codec. Men der kan være andre grunde, at din mikrofon ikke virker, så det er værd at fejlfinding for at finde ud af.

Kontroller, om noget blokerer adgang til mikrofonen. Pixelens mikrofon er placeret under skærmen ved siden af ​​USB-C-opladningsporten. Et tredjeparts tilfælde eller snavsopbygning kan blokeres mikrofonen.

Vigtig

Computer Power Supplies Onlogic

Computer Power Supplies Onlogic

Denne artikel taler om at kontrollere kompatibiliteten af ​​din netadapter med din computer. Når du køber en computer, vil der blive angivet en vekselstrømsadapter. Hvis det ikke er inkluderet i din pakke, er det uforeneligt eller beskadiget ...

Computer Power Supplies Onlogic

Computer Power Supplies Onlogic

Køb til computerledninger på Walmart. om. Spare penge. Live bedre

Hvorfor har du brug Strømforsyninger når de rejser til udlandet

Hvorfor har du brug Strømforsyninger når de rejser til udlandet

Er du planlægger at rejse til udlandet Kontroller, om du har brug for et strømstik rejse adapter til stikkontakter forretninger, der anvendes i det pågældende land.

Power adapter typer og verdens stikkontakter

Power adapter typer og verdens stikkontakter

Gad vide hvad strømadapter du har brug for dine rejser nemt finde den korrekte strømadapter til det rette land og stikkontakten her på Ceptics.

Nej, nej Habr una cada dramtica en los precios de la gasolina debido a la liberacin de reservationer de petrleo

Nej, nej Habr una cada dramtica en los precios de la gasolina debido a la liberacin de reservationer de petrleo

Køb online med Buhostore. about lnuobp kompatibel med iPhone 12 pro max MagSafe cover, passer til MagSafe chargerwallet præmie pu læder business klassiske blød silikone bumpe fra USA til Chile og Colombia

Apple iPhone XS Max Bedste pris i USA 2021, Specifikationer, anmeldelser og billeder

Apple iPhone XS Max Bedste pris i USA 2021, Specifikationer, anmeldelser og billeder

Seneste Apple iPhone XS Max Pris i USA er USD 154. 9 Udvalgte 6. Display, 4 GB RAM, 12MP kamera og 3174 mAh batteri.

Apple iPhone 13 Preorers Forventning Crashes Online Store. Kontroller detaljer.

Apple iPhone 13 Preorers Forventning Crashes Online Store. Kontroller detaljer.

IPhone 13 og iPhone 13 Mini har dual bagkameraer, der omfatter en 12Megapixel ultrawid vinkel shooter og en 12megapixel Wideangle Shooter. IPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max, på den anden side, leveres med tredobbelte bagkameraer, der omfatter 12Megapixel-tele, brede og ultrawide shooters.

Apple iPhone Preowned enheder til den bedste pris weFix

Apple iPhone Preowned enheder til den bedste pris weFix

Ønsker du at opgradere din iPhone Her på spil, kan du få en renoveret iPhone til den del af den oprindelige pris. Shop i dag, herunder iPhone X.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.