Sådan måler dit håndled til Apple -kæder

Govberg Jewellers Ny preowned luksus ure

Da Digital Trends fik sine hænder på en renoveret Apple Watch 4, det var perfekt à ¢ â,¬â € en 40mm sag størrelse med en baby blå Sport Band. Det eneste problem var, selv til den strammeste indstilling, bandet var for stor. Det havde enten at skubbe den op i armen for det at blive eller lade det falde til håndleddet knogle ligesom et armbånd. Til sidst blev denne løs bånd erstattet med en sport Loop, der kunne være strammet til en perfekt pasform.

Apple har fanget på, at en one-size-fits-all stil gør ikke arbejde for alle, og sidste år har virksomheden indført Solo Loop og Flettet Solo Loop til sin store samling. I modsætning til Sport Loop, som er uendeligt justerbar, Solo eller Flettet bånd à ¢ â,¬â € for ikke at nævne spændet og endda forskellige sport bands à ¢ â,¬â € bør være mere præcist kalibreret. ,  Hvis du fik en af ​​Solo bånd til dit ur, vores seneste artikel forklarer, hvordan man måler dit håndled specielt til det.

Kend dit band størrelse og type

Den bedste måde at beregne dit håndled størrelse er at bruge Apple Watch bandet størrelsesskema à ¢ â,¬â € som vil hjælpe dig, om du agter at købe en Apple-bånd.  Apple har sin egen instruktions ark, der giver dig trin-for-trin anvisninger på, hvordan man måler dit ur band størrelse. Det indebærer udskrivning bandet model, skære det ud, indpakning det omkring håndleddet, og noterer antallet det kommer ud til.

Nogle bands er lettere at måle end andre. For Sport Band og Sport Loop, som er indstillelige, er mulighederne S / M i kortere bånd eller M / L for længere bånd. Men ikke alle bands falder i denne kategori. Du kan ikke justere Solo Loop, for eksempel, så du skal købe den rigtige størrelse. Selv uden en printer, canÃ, du skære en strimmel af papir eller et stykke snor, markere størrelsen på dit håndled, og bruge en lineal til at måle det. Derefter input målingerne på Apples hjemmeside ved at klikke theÃ, Start Din MeasurementÃ, knappen for at få den rigtige størrelse.

Kend æble båndstørrelser

Apple, samt talrige tredjeparter, konstruere forskellige band typer for hver størrelse ur, og de bekvemt falde på bare to størrelseskategorier. Nogle bands er kun tilgængelig for et begrænset antal modeller. For eksempel Solo Loop og Flettet Solo Loop bands er kun kompatible med AppleÃ, WatchÃ, SE og AppleÃ, Watch SeriesÃ, 4 eller nyere. Bands vil kun passer til den valgte sag størrelse og er ikke kompatible med andre case størrelser, så en størrelse 5 for en 40mm tilfælde ikke fungerer sammen med en 44mm tilfælde, og omvendt.

Brug adaptere til ældre bands

Theres en rask marked for Apple Watch adaptere, enheder, så du kan vedhæfte din gamle ur band til din nye Apple ur. Der er to hovedtyper af adaptere: En tube design med skruer, og en udskiftelige adapter med en traditionel fjeder bar i midten, som du kan have brug for et simpelt værktøj à ¢ â,¬â € medmindre du har en quick-release-båndet, som allerede omfatter foråret bar. Disse adaptere kommer i mange forskellige størrelser og finish til at matche dit ur. De er lige så let at bruge som bytte ud den originale Apple-båndet. Du kan finde dem på AmazonÃ, orÃ, Etsy, samt mange andre leverandører.

Mens der i teorien kan du bruge en adapter til at fastgøre større stropper til en mindre Apple Watch à ¢ â,¬â € såsom en 42 mm rem til et 38 mm ur eller omvendt à ¢ â,¬â € dets ikke sådan en rigtig god idé at tvinge en rem på den forkerte størrelse tilfældet. Det vil se akavet, og overdimensioneret adapteren kan forstyrre dine ærmer eller andet tøj, mens den undermålere bandet vil vise huller. Det er nemt nok at parre den rigtige størrelse Apple Watch rem med dit valgte ur eller bruge en adapter til at fortsætte med at bære nogle af dine foretrukne gamle bånd hvis de passer.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

En af de bedste langsigtede fordele om Apple Watch er dens aftagelig rem. Bandet til Apple Watch er sikret ved en knap nedenunder og bare tager en presse til at glide hver ende af båndet ud og bytte det til et nyt. Tilgængeligheden af ​​Apple urremme også kan du tilpasse og personliggøre dit ur til dig. ,EN

Standard, har Apple-officielle band valg, når de køber en Apple Watch udvidet og blive mere varieret, men det er stadig ret begrænset med blot et par valg. De vigtigste muligheder er en sport band eller Sport Loop, men de er kun tilgængelige i farverne plukket for den aktuelle sæson à ¢ â,¬â € normalt de er opdateret hver tre til fire måneder.

Sådan måler dit håndled til Apple -kæder

Hvis du gerne vil have en læder eller metal band, priserne få temmelig stejl. Med disse rem valg, bliver det mere som at købe en mode tilbehør end en tech produkt, så være parat til at betale mode tilbehør priser.

Størrelser af Apple Watch har ændret sig over tid, og nu spænder fra 38mm til 40mm i mindre side og 42mm til 44mm i større side. Heldigvis er der stadig kun to band størrelser, der passer både de mindre eller større håndled størrelser. ,EN

Det er ikke kun Apple, der gør urremme. Tredjeparts producenter har gjort urremme da næsten dag ét, og mulighederne er massiv. Ved at dække tech produkter i mere end fem år, har jeg haft en Apple Watch, da det først blev lanceret og har prøvet en lang række urremme, både fra Apple og andre selskaber. Nogle gange betaler det sig at sjuske og købe off-brand stropper og nogle gange er det ikke. , Â â €

Her er vores picks for de bedste æble urremme:

Apple har mobiliseret bag sine Sport og Sport Loop urremme sandsynligvis på grund af kundernes feedback à ¢ â,¬â € de er en populær stil med lidt kritik. Som sådan har virksomheden taget til at producere nye farvekombinationer tre til fire gange om året at holde dig opdateret med tendenser.

Uanset om du foretrækker den uendeligt justerbar struktur i Sport Loop, eller den kloge og glat silikone design af Sport Band, hver giver en best-in-class oplevelse. Jeg har ejet flere af hver af disse bånd gennem årene og har aldrig haft en pause eller snuble på nogen måde. Enderne hvor de opretter forbindelse til uret har også været præcis og altid glide ind og ud med en glat lethed.

Går med en første-fest band fra Apple vil ikke være den billigste løsning, men det bør få dig den bedste kvalitet bånd, så du ikke bekymre dig om uret falde ned håndleddet. Hver af Sport Bands koster $ 49. 0, men de har været kendt for at gå på salg i butikker som Best Buy. Prisen er ikke billig, især sammenlignet med andre budget indstillinger, men det lever op til det i ydeevne og pålidelighed.

Jeg har aldrig set farverne falme eller gummi plast skræl fra Apple bands i den måde, jeg har fra nogle budget muligheder. Du må ikke være i stand til at give en masse bands, hvis du vælger Apples, men den ene, du vælger bør vare lang tid.

Den bedste læder æble ur band

Wizeband unikke proposition er pasform og tilslutning af Sport-båndet, men udseendet af en professionel stil læder band. Ikke alene er det rent faktisk fungerer godt i praksis, men læderet kvalitet har været bedre end forventet.

Efter et par forskellige læder bands for mit Apple Watch, indså jeg, at jeg foretrukket meget iført Sport band fra Apple, fordi det var måde mere komfortabel. Jeg ville stadig et mere professionelt udseende for uret selv, hvilket i sidste ende førte mig til at opdage Swift læderrem. Den har opfyldt alle mine forventninger i løbet af de første seks måneder af brug.

Båndene kommer i fem forskellige farver, herunder sort, grå, hvid, brun og pink. Hver af de muligheder udseende tiltalende og par godt med de forskellige farver, som Apple Watch selv kommer i., Â

Én Ulempen er, at de forskellige læder farver kun komme med bestemte vedhæftede farve metal. For eksempel er den hvide læder kommer med sølv-adaptere og den lyserøde man kommer med lyserøde adaptere. Hver vil stadig passe på enhver ur, det bare ser måske ikke helt så glat med den matchende metal adapter stykke.

Den bedste budget læder æble ur band

Markedet for billige, billige Apple -kæder er enorme. IYou s silikone Apple Watch band er en af ​​disse muligheder, og kommer ind på en lav pris på omkring $ 7. 9. Der er mere end et dusin farvemuligheder til rådighed, og varierer langt ud over officiel farve valg .

Fra en ukritisk øje, er der meget lidt oprindelige forskel mellem Apples silikone Sport band og IYou band. Forskellene bliver tydeligere over tid med de billigere bands normalt peeling, bliver misfarvet, eller revnet. På trods af disse potentielle ulemper, har min erfaring med lavere priser bånd viste sig at være god nok til at tage en chance på at bruge $ 5- $ 10.

Perfekt farve jeg ledte efter. Det ser smukt på! Så god til prisen! Det var forholdsvis enkelt at tage forbindelserne med værktøjet forudsat. Låse på så godt, Im håber det gør ikke løsne senere. Kun ting, at jeg ikke tilfreds med 100%, er, at tilknytningen til selve uret er lidt stor. Mit ur Series 4 40 mm. Jeg gætter det er så, at det kunne passe de større størrelser? Bortset fra det, jeg elsker det hidtil.

Sød men slags en plage at have til at fjerne nogle af de links. Jeg var nødt til at fjerne i alt seks. Modtog linket afsked værktøj med bandet, men ingen instruktioner om, hvordan du bruger ting. Heldigvis, jeg så en revision, hvor nogen havde foreslået at gå online under virksomhedens navn. Det virker som at info burde være kommet med bandet.

Hvis du har sart hud ikke buyIt smukke, men nu har jeg måske nødt til at få en ny, fordi jeg ikke kan bære det: / det gør mig bryde ud og jeg har haft billige dem før, og det aldrig gjorde dette, og denne ene altid gør min hud kløe virkelig dårlig. Så hvis du ikke har hudens følsomhed gå videre og købe ..

Moderigtige ure til en on-trend udseende

Apple Watch er vores favorit SmartWatch, og der er masser af modeller for at imødekomme forskellige behov og budgetter. Hvis du allerede er blevet interesseret i at købe Apples SmartWatch, Cyber ​​mandag er en af ​​de bedste dage at få en, da rabatter er tilgængelige på alle versioner. Mange af de tilbud er allerede udsolgt, men der er stadig nogle rabatter på forskellige modeller.

Priserne spænder fra $ 150 på den billigste serie 3 deal til $ 480 for større størrelse serie 6 med GPS og LTE. Lige nu vælger den serie 6 vil give de største besparelser. Det er ned til $ 350 fra $ 400, så du kan spare 50 $. Vi så en bedre aftale, der tog $ 70 off den normale pris på Black Friday, men $ 350 er stadig en solid aftale om en helt ny Apple Watch Serie 6.

Det er vigtigt at bemærke, at nogle farvemuligheder og størrelser har forskellige tilbud . Vi forsøger at påpege de bedste tilbud, men en farve eller størrelse mulighed, du ønsker måske ikke være så tilbagediskonterede, og farverne, der hænger rundt den længste måske ikke være din favorit, så handle hurtigt.

Den bedste cyber mandag Apple Watch tilbud

Den serie 6 er Apples top-of-the-line SmartWatch, og denne iteration har bragt forbedringer som et nyt blod ilt sensor, hurtigere opladning, og en lysere altid-på displayet. Hvis du vil have Apple Watch med alle klokker og fløjter, den serie 6 er noget for dig. Den findes på en $ 50 rabat på både Amazon og Target. Hvis du er villig til at gøre nogle kompromiser, når det kommer til funktioner, holde rulle til SE eller den ældre serie 3.

GPS + Cellular model af Apple Watch serie 6 er identisk med den standard GPS-model, men du kan også tilføje et dataabonnement til arbejde på din operatørs netværk til at foretage opkald og streame musik, mens du er på farten væk fra et WiFi-netværk. Kun de blå og sorte rem modeller er diskonteret på Amazon. På toppen af ​​de sædvanlige fitness og sundhed sporing funktioner og sensor du ville finde på tidligere generationer, Apple Watch Series 6 kan du måle dit blod ilt niveau, tage et EKG fra dit håndled, se dine fitness målinger direkte på dit håndled.

Apple ur seÃ,Â

Apple Watch SE er allerede en hel del, og det er endnu billigere i løbet af Cyber ​​Week. Dette er Apples mid-tier ur, og det har stadig de fleste funktioner, du finder i serie 6, såsom en større skærm end den serie 3, aktivitet sporing funktioner, og Apples nyeste processor. Du vil ofre den altid-på display, blod ilt aflæsninger, og evnen til at tage et EKG.

Med en nylig Apple processor og mange af de samme funktioner som den serie 7, Apple Watch SE er en stor budget-venlige indstilling. Under Black Friday, kan du også få en $ 50 Apple gavekort når du har købt en Apple Watch SE.

Apple Watch SE er Apples mere overkommelig nyt ur, der tilbyder funktioner som falder afsløring, indbygget kompas, og andre sundhed og fitness funktioner. Denne version understøtter også cellulære tilslutningsmuligheder, hvilket betyder at det kan oprette forbindelse til internettet, selv når telefonen ikke er i nærheden.

Vigtig

Colonialen 44.

Colonialen 44.

Lyt til 44 på Spotify. Kunstner 519. K Månedlige lyttere.

Vans sko i Richmond, VA

Vans sko i Richmond, VA

GameStop på 4501 S Laburnum Ave, Richmond VA 23231 timer, adresse, kort, retninger, telefonnummer, kunde ratings og kommentarer.

Telefonnumre, der starter med 905450, Områdekode 905, Telefon Prefix 450, 411 Reverse Lookup

Telefonnumre, der starter med 905450, Områdekode 905, Telefon Prefix 450, 411 Reverse Lookup

Quebec Telefonnumre Lookup og 450 Områdekode Søg. Gratis Reverse Phone Lookup til personer, adresse, områdekode 450, Canada ZIP-koder, hvordan man ringer.

Mesa, AZ lokale telefonnumre

Mesa, AZ lokale telefonnumre

Startende søndag, skal telefonen brugere i store dele af Arizona omfatte områdenumre ved opkald til at foretage alle opkald, herunder lokalopkald, der tidligere krævede kun syv cifre.

Hvad er CareCredit CareCredit

Hvad er CareCredit CareCredit

Forbered dine smagsløg ...

Tmobile annoncerer 4G LTE-cellespot, et mini-celletårn til dit hjem

Tmobile annoncerer 4G LTE-cellespot, et mini-celletårn til dit hjem

Mobile Personal CellsPot 4G LTE Signal Boosters Tmobile Personlige 4G LTE cellspot er et mini celletårn til dit hjem eller lille kontor. Det skaber et 3G4G og 4G LTE signal for at skabe bedre indendørs ...

Tmobile Amps Uncarrier 7. Leverer en anden verdens først med personlig 4G LTE dækning tmobile Newsroom

Tmobile Amps Uncarrier 7. Leverer en anden verdens først med personlig 4G LTE dækning tmobile Newsroom

Den mest komplette ressource om mobilteknologi, der tilbyder de seneste nyheder og anmeldelser på smartphones, tabletter og bærbare enheder.

Tmobile 4G LTE CELLSPOT OPSÆTNING OG RESULTATER dideo

Tmobile 4G LTE CELLSPOT OPSÆTNING OG RESULTATER dideo

Små celler kan hjælpe med at forbedre mobiltelefon modtagelse. Læs om ATTS Microcell, Verizons netværk Extender Femtocells, TMobiles LTE CellSpot, Sprints Airave.

Tmobile annoncerer gratis 4G LTE-cellespot, der fungerer som et mini-celletårn til din hjemmevideo

Tmobile annoncerer gratis 4G LTE-cellespot, der fungerer som et mini-celletårn til din hjemmevideo

Tmobile giver væk gratis 4G LTE-cellespot til enkle valg abonnenter

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.