Sådan gendannes en glemt Begrænsninger Passcode på din iPhone tutorial

Sådan gendannes en glemt Begrænsninger Passcode på din iPhone tutorial

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod onlineangreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Hvad gør man hvis man har glemt din iPhone adgangskode? Dette ville ske: Hvis du plejer at bruge Face-id eller Touch-id for at indtaste dit telefonnummer; hvis du ikke har brugt enheden i længere tid; eller hvis du for nylig har skiftet til et andet kompleks adgangskode.

Måske har du aldrig troet, at du ville opfylde dette emne. Men nu, faktum er, at du har glemt iPhone adgangskode. Og du behøver ikke bekymre dig for meget, vores artikel vil dele fire måder med dig for at hjælpe dig ud.

Quick Tip: iPhone Unlocker er den anbefalede software, når du har glemt adgangskode på iPhone. Det er i stand til at låse en handicappet iPhone eller iPad; det kan omgå alle typer af password; det fungerer godt på Windows og Mac. Og du kan vide, hvordan man bruger det i Option 3.

Forudsat du ikke kan huske adgangskoden og indtast den forkerte seks gange i træk, vil din iPhone være deaktiveret. Den eneste mulighed er at slette din låst iPhone. Men hvis du bruger din iCloud eller iTunes til at sikkerhedskopiere din telefon regelmæssigt, er der ikke noget at bekymre sig om; og du kan gendanne data fra backup tilbagevenden alt til normal.

Mulighed: sletning iphone adgangskode du har glemt af genoprette itunes backup

Faktisk Apple stadig giver dig chancen for at gætte det, hvis du indtaster forkert adgangskode mindre end 9 gange kontinuerligt . I løbet af denne periode, kan du gendanne din telefon fra iTunes, hvis du hurtigt vil åbne den. Bemærk: Denne indstilling fungerer kun, hvis du har synkroniseret den til computeren, og du har deaktiveret "Find min iPhone".

Efter at vælge "Summary" i det venstre panel. Klik derefter på knappen Sikkerhedskopier nu, hvis du ikke har den nyeste sikkerhedskopi. Tip: Kontroller, at computeren har plads nok til at gemme sikkerhedskopien, eller processen kan mislykkes.

Indtast din adgangskode, hvis du har krypteret backup. Og så vil iTunes starter genoprette backup filen til din telefon. Når den er færdig, kan enheden genstarter, og du kontrollere, om dataene og indstillinger, du har brug for er gendannet. Ved nu, kan du oprette din iPhone og nulstille en adgangskode til det.

Option: sletning glemt adgangskode til iPhone bruger icloud

Når din iPhone er slettet, vil det igen og beder dig at sætte det op. Følg vejledningen for at afslutte opsætningen. Så du lov til at gendanne din enhed fra iCloud sikkerhedskopi, eller du kan oprette din iPhone som et nyt mærke enhed, hvis du vil.

Option: udnytte en tredjepart værktøj, hvis du har glemt iphone adgangskode

iPhone Unlocker har evnen til at aktivere din iPhone når du ikke kan komme ind i din iPhone som du ikke kan huske den korrekte adgangskode. Også, hvis du ikke kan huske dit Apple-id adgangskode eller skærm Time adgangskode, softwaren er din bedste ven. Så vær afslappet, og hente den robuste software på din Windows eller Mac.

4. OK nu, er firmwaren downloades med succes. Følg guiden på skærmen: indtast "0000" og ramte Lås knap. Som det sidste trin, bare vent softwaren til at aktivere din deaktiveret iPhone. Når det er gjort, er iPhone slettet, og så er du nødt til at fuldføre installationsprocessen.

Hvad gør man, hvis du har glemt dit iPhone Passcode

Efter sletning din enhed

Hvis du indtaster den forkerte adgangskode på din iPhone Lås skærm for mange gange, en advarsel lader dig vide, at din iPhone er deaktiveret. Hvis du ikke kan huske din adgangskode, når du prøver igen, skal du bruge en computer til at sætte din iPhone i recovery-mode. Denne proces sletter dine data og indstillinger, herunder din adgangskode, som giver dig adgang til at oprette din iPhone igen.

Når du sletter din iPhone, kan du gendanne dine data og indstillinger fra backup. Hvis du ikke har sikkerhedskopieret din iPhone, kan du sætte den op som en ny enhed og derefter hente alle de data, du har i iCloud.

Denne proces kræver en Mac eller pc. Hvis du bruger en pc, skal du sørge for, at det har Windows 8 eller senere, og at iTunes er installeret. Du skal også det kabel, der fulgte med din iPhone eller en anden kompatibel kabel, til at tilslutte din iPhone til computeren.

Trin: Sluk din iPhone

For at nulstille iPhone begrænsning adgangskode, er den mest effektive fix at nulstille din telefon, som i fabrikken nulstil din telefon, som vil tørre alt fra din telefon. Når du nulstiller telefonen, kan du indstille en ny adgangskode og derefter gendanne dine telefonfiler, fotos og videoer via iCloud-backupen.

Restriktioner Passcode er æbler svar på forældrekontrol, som de fleste Windows-brugere er bekendt med. Æbler Parental Control version er en ret anstændig funktion og er for det meste nyttig i styring kritiske opgaver som at installere apps og betale for in-app transaktioner .

Restriktioner Passcode kan også blokere specifikke apps og funktioner i en enhed, så det er en god måde at styre de ting, dine børn kan gøre i din enhed. Hvis du tilfældigvis glemmer dine begrænsninger passcode, kan det være vanskeligt at få det tilbage. I denne vejledning beskriver vi -programmerne , som du kan gøre for at gendanne det.

Prøv standard begrænsning S adgangskode

Hvis din enhed beder dig om at indtaste restriktioner adgangskode pludselig, og du kan ikke huske at sætte det op før, chancerne bruger standard adgangskoden vil være okay. For at se om det er tilfældet, skal du indtaste 1234. Dette er standard  begrænsninger for iPhones, iPads og iPods.

Brug din iTunes backup

I modsætning til en Mac har Windows-maskiner ikke standardkapacitet til at åbne en. Listfil, så du skal downloade og installere. Liståbner først for at gøre det. Du kan bruge Google til at finde en. Liståbner. Â Når du har åbnet vedtagelsen. Listefil, find xxxx og brug nummeret som begrænsninger adgangskode.

Gendan Restriktion S adgangskode ved hjælp af tredjepartsprogram

Hvis trinnene ovenfor ikke hjælper med at få din adgangskode overhovedet, er et andet godt alternativ ved at bruge en tredjepartsprogram som Ibackupbot til iTunes. Den fulde version af denne applikation er ikke gratis, men du kan bruge sin prøveversion til at gendanne dine restriktioner adgangskode.

Før du fortsætter, skal du sørge for at oprette en sikkerhedskopi af din iPhone til iTunes. Â Sørg for, at denne backup ikke er krypteret ved ikke at tjekke på boksen ved siden af ​​at kryptere iPhone backup. Denne backup er din forsikring i tilfælde af at der opstår noget dårligt til din iPhone, og for at få de begrænsninger, du har oprettet. For at bakke din iPhone op og gendanne din adgangskode, skal du følge disse trin:

Nulstil din Begrænsning PassCode via fabriksindstilling

Hvis du ikke havde fået tid til at bakke din telefon op eller had ikke synkroniseret din iPhone til iTunes eller iCloud uanset årsagen, er den bedste vej at gå på, ved Gendannelse det via gendannelsestilstand. For at gøre det, du stadig en computer, der har iTunes installeret. Når du har taget hånd om det, skal du følge resten af ​​nedenstående trin:

Uanset om du har Glemt Din iPad-adgangskode til den umpteenth-tid, eller skal du ændre det, så du nu, at din irriterende ældrebror kender koden, det er nemt at opdatere din iPad-adgangskode, når du ved det hvordan.

Sådan nulstilles din adgangskode, hvis du ved, hvad adgangskoden er

Den eneste måde at løse dette problem er fuldt ud at nulstille din iPad til sine fabriksindstillinger. Hvis du har en nyere model og er stadig i stand til at få adgang enheden ved hjælp af Touch-id eller Face ID, login og backup iPad til iCloud eller en computer, før nulstilling.

Du har to muligheder for at nulstille din iPad: tilslutte den til en computer, du tidligere har synkroniseret den med, eller ved at logge ind på din iCloud-konto online. Når din enhed er blevet udslettet, og nulstilles, har du mulighed for at gendanne en tidligere sikkerhedskopi eller sætte det op som en ny iPad.

Sådan bruges en synkroniseret computer med iTunes for at nulstille din ipad

2. ​​Du vil nu være i stand til at få adgang til din iPad. Hvis du ikke kan få adgang til din iPad eller det beder dig om at låse enheden op, så har du ikke tidligere har brugt denne computer, og du vil ikke være i stand til at fortsætte med denne metode.

Vigtig

Hvordan man kan stoppe tekst konvertering til MMS MMS på Samsung

Hvordan man kan stoppe tekst konvertering til MMS MMS på Samsung

Til alle dine Samsung Galaxy A6 2018 behov for støtte.

Sådan stopper du Google fra at bruge din Plus-profil som Caller ID

Sådan stopper du Google fra at bruge din Plus-profil som Caller ID

Opdatering 2020 Nye versioner har en anden udseende app. Du skal dog stadig redigere dit navn i menuen fra Truecaller. ow for at ændre dit navn i y ...

Me Caller ID Spam Blocker Apps på Google Play

Me Caller ID Spam Blocker Apps på Google Play

Se, hvordan du tænder din egen opkaldsidentifikation på din Google Pixel 4A 5G Android 11. Til eller Fra. Når det er slukket, kan modtageren ikke se dit nummer.

Hvordan får jeg min Android til at annoncere opkaldsnavnet eller nummeret QuickAdviser

Hvordan får jeg min Android til at annoncere opkaldsnavnet eller nummeret QuickAdviser

Opdatering 2020 Nye versioner har en anden udseende app. Du skal dog stadig redigere dit navn i menuen fra Truecaller. ow for at ændre dit navn i y ...

Hvordan ændrer jeg mit Faiba MiFi og adgangskode

Hvordan ændrer jeg mit Faiba MiFi og adgangskode

Hvordan ændrer jeg den administrative brugernavn eller kodeord af TP-LINK-enhed

Hvordan ændrer jeg min android fra spansk til engelsk

Hvordan ændrer jeg min android fra spansk til engelsk

Sådan ændrer voicemail sprog fra spansk til engelsk for metro pc'er

Webcontactus.com Find Business Kontaktoplysninger

Webcontactus.com Find Business Kontaktoplysninger

I webcontactus.com finder du kontaktoplysninger. Hjælp dig med at kontakte hurtigt med de oplysninger, du har brug for at finde

iPhone Sådan ændrer adgangskoden, springe Face-id for at indtaste adgangskoden, mere

iPhone Sådan ændrer adgangskoden, springe Face-id for at indtaste adgangskoden, mere

Denne tutorial forklarer, hvordan du slår Guided Access tilstand uden adgangskode på iPhone og iPad. Brug den, hvis du har glemt din adgangskode.

Sådan ændres din adgangskode på iPhone og iPad

Sådan ændres din adgangskode på iPhone og iPad

Vil du ændre telefonlåsekoden til din mobiltelefon, den er nem, men du skal tænde telefonlåsekoden, før du kan ændre telefonlåsekoden.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.