Sådan fjerner du SIM-kort i iPhone August 2021 Guide

Sådan fjerner du SIM-kort fra iPhone 6 uden værktøj PCB Tool Expert

Tripboba. OM - iPhone er en af ​​de bedste og mest populære produkter fra Apple. Siden den første lancering den 9. januar 2022 har det fået millioner af fans rundt om i verden. Hvis du er en ny bruger af iPhone, skal du undre dig over, hvordan du fjerner SIM-kort fra iPhone, da det er ret vanskeligt. Men det er faktisk ret nemt at åbne SIM-kortholderen.

Metoden om, hvordan man fjerner SIM-kort fra iPhone, er ikke meget anderledes end Android. Du har bare brug for et SIM-ejector-værktøj eller remover-værktøj, der leveres af telefonen, når du har din nye telefon. Har du mistet dit sim ejector værktøj? Ingen problemer! Der er andre måder, hvordan du fjerner SIM-kort fra iPhone.

Sådan fjerner du SIM-kort fra iPhone X og nyeste iPhone-serien

De hurtige trin på, hvordan du fjerner SIM-kortet fra iPhone, blot ved at indsætte et papirklip eller SIM-ejektorværktøj i hullet på siden af ​​kortholderen. Tryk det mod iPhone, uden at tvinge den. Hvis du har problemer med at fjerne SIM-bakken, skal du tage din enhed til en transportør eller Apple Store for at få hjælp.

Trinene ovenfor er for alle serier af iPhone-enheder. Men i den nyeste serie af iPhones har den en anden placering af SIM-kortene. Før du kender, hvordan du fjerner SIM-kort fra iPhone, skal du kende placeringen af ​​SIM-bakken, især på den nyeste serie af iPhones. Tag et kig på listerne nedenfor!

Efter at have fjernet SIM-kortet fra holderen, skal du være opmærksom på indrykket i et hjørne af det nye SIM-kort. Sæt det nye SIM-kort på plads. Kortet kan kun installeres på en måde på grund af dette hak. Sæt derefter SIM-bakken helt i enheden i samme retning som når den blev fjernet. SIM-bakken kan også kun installeres på en måde.

Sådan fjerner du SIM-kort fra iPhone uden værktøj

For at åbne SIM-kortholderen uden hårde værktøjer kan du bare indsætte et papirklip eller SIM-åbningshjælp til hullet på siden af ​​kortholderen. Tryk det mod iPad, uden at tvinge det. Hvis du har problemer med at åbne SIM-kortholderen, kan du tage din enhed til en mobilbærer eller Apple Store til hjælp.

Hvis du stadig ikke kan fjerne SIM-kortet fra din iPhone 7, kan du bruge Ejector SIM, som er forsynet med køb eller lignende genstande, som f.eks. Sikkerhedsstifter eller nåle. De detaljerede trin forklares nedenfor:

Du vil ofte finde denne metode til, hvordan du fjerner SIM-kort fra iPhone med et unibody-design, eller batteridelen kan ikke fjernes. Der er mange grunde til, at sælgerne nu begynder at udføre Unibody-designs, en af ​​grundene handler om sikkerhed, så de anvendte komponenter er virkelig ægte.

Sådan fjerner du SIM-kort fra iPhone S

iPhone 5S var det bedste design endnu af iPhone-serien nogensinde lavet. Dens enkle og praktiske design giver folk mulighed for små hænder, mens de holder det. Hvis du stadig bruger eller lige har fået din iPhone 5S på din hånd, skal du muligvis vide, hvordan du fjerner SIM-kort fra iPhone 5S.

Introduktion

Som en flyselskab pilot rejser jeg til mange lande uden for USA, og jeg bærer flere SIM-kort til min iPhone. Jeg har normalt det praktiske Apple SIM-kortfjernelsesværktøj i min tegnebog, men det faldt ud og forlod mig uden at skubbe min SIM-kortbakke.

Jeg var kommet til min destination og havde brug for at tænde min telefon og tjekke nogle presserende meddelelser, men jeg kunne ikke finde noget, der passer ind i det lille hul. Et papirklip ville fungere godt, men der arent mange papirklip på flyet eller omkring lufthavnen.

Magasiner! Â Magasiner er i rigelig forsyning på lufthavne og i kommercielle flyvemaskiner , og mange magasiner holdes sammen afâ € |staples! Hæfteklammer passer let ind i SIM-kortudstødningshullet og er bare stive nok til at håndtere trykket.

Et SIM-kort er en nødvendig tilføjelse i hver telefon, herunder iPhone 6. Det gør det muligt at kalde og modtage data, da udbyderen kommunikerer over SIM-processorerne inde i telefonen. Én ting er sikker. Hvis du vil ændre SIM-kortet, skal du vide, hvordan du fjerner det først. Nogle gange er vi ikke udstyret med det professionelle værktøj, der følger med telefonen. Det kan være tabt eller forkert placeret et sted, men der er altid en rimelig løsning. Hvis du vil vide, hvordan du fjerner et SIM-kort fra iPhone 6 uden et værktøj, skal du læse.

Fjernelse af SIM-kortet er lettere, hvis du tænker på alternativer. Vi har måske ikke det rigtige værktøj til SIM-fjernelse, men vi kan lave nogle alternative løsninger. En af dem bruger en simpel nål og papir. Nålen er nødvendig for at skubbe SIM-kortet, mens det ekstra papir er afgørende for den samlede sikkerhed. Følg disse enkle trin:

Som du kan se, er SIM-kortet nemt at fjerne med kun to ting, vi alle har hjemme. En lille nål og et stykke papir. Hvis nogen spørger dig, hvordan får du SIM-kortet ud af en iPhone 6 uden et papirclips? Du kender svaret. De fleste mennesker bruger papirklip, men de er ikke nødvendige for processen. En nål kan nemt gøre tricket.

Sådan sætter du et SIM-kort i en iPhone

Nu, når du ved, hvordan du skubber SIM-kortet fra en iPhone 6, skal du vide, hvordan du indsætter et nyt kort. Det er meget enkelt, da det kræver et par enkle regler. Følg kortformen og beslut om at sætte det i bakken. Du vil se den smalle del, der går inde, så det bredere område forbliver på toppen. Det er nemt at indsætte kortet, når du ved, hvordan man genkender smalere og de bredere områder af kortbakkerne. Hvis du spekulerer på, hvor slotten er, finder du slottet lige under tænd / sluk-knappen på højre side af telefonen.

Hvis du spekulerer på, hvordan du skal sætte et SIM-kort på en iPhone 7, er processen altid den samme. Find slot under tænd / sluk-knappen. Sørg for, at du slukkede telefonen, så du kan indsætte kortet. Placer kortet inde i bakken og skub det ind i spalten. Det er meget enkelt, og du vil have det sjovt at gøre det. Metoden gælder både iPhone 6 og iPhone 7.

Når du har lært, hvordan du fjerner et SIM-kort fra en iPhone 6 uden et værktøj, skal du bruge viden og skubbe kortet ud af din telefon. Du kan ændre kortet eller bruge en anden udbyder. Uanset sagen, ved du, hvordan du gør jobbet. Fjern kortet med den nævnte metode hver gang du skal udskifte eller ændre SIM-kort. Med en god nål er processen meget lettere. De fleste telefonforhandlere anbefaler at bruge iPhone SIM-udstødningsværktøjet, der følger med telefonpakken. I tilfælde af at du ikke har det eller tabt det, vil alternativer som nåle være lige så effektive. Held og lykke!

Heldigvis for mig, og du, jeg har fundet min vej omkring fjernelse af SIM-kortbakken og microSD-kortsporet uden værktøjet, der kommer i telefonboksen. Her er 4 få praktiske måder at åbne SIM-kortsporet uden et SIM-værktøj.

Øreringe eller piercing

Det rigtige værktøj til jobbet kan være tættere end du tror, ​​som i lige inde i din egen krop. Traditionelle øreringe med tyndere ledninger eller kroge fungerer bedst, på andre, du skal muligvis skrue bolden / spidsen på enden. Mere ekstreme piercinger kan være for store til at tjene som SIM-bakkeåbnere.

Brug af PaperClip for at fjerne SIM-kort

Sandsynligvis den næste mest almindelige ting, hvis du tilfældigvis arbejder på et kontor. Ikke den fede plastik belagte Papirclip S, men stort set ethvert lille papirklip får din SIM-kortbakke udstødt. Og når du er færdig, kan du bruge den til at vedhæfte forskellige papirer af papir sammen.

Brug nål til at fjerne SIM-kort

En anden allestedsnærværende genstand omkring hjemmet og kontoret er thumbtack . Der er mange former og størrelser, men stort set alle er i stand til at åbne din SIM-kortbakke. Hvis du tænker uden for boksen, har du sandsynligvis indset, at du også kunne bruge en hæfteklammer.

Når du købes, kommer iPhones med denne PIN-kode, som du bruger til at åbne spalten på siden for at indsætte dit SIM-kort. Nu er det langt ud over mig, hvordan det er sket, men ud af de 3 iPhones har jeg kun den originale boks for en af ​​dem, og stiften mangler.

Jeg har engang en træpinde fra et stykke træ en gang - det var stærkt nok til at skubbe simholderen ud, men jeg vil ikke bruge det gentagne gange, da jeg var bekymret for, at det ville bryde inde i udkastens slot .

Jeg bruger altid bagsiden af ​​øreringe til at åbne SIM-kortspor samt trykke på de små nulstillingshuller i nogle tekniske enheder. De har for det meste den rigtige størrelse til at passe ind i hullet og den sandsynlighed , som jeg har en med mig hele tiden, er høj. Du skal være forsigtig med ikke at bøje dem selv.

Jeg har faktisk været i stand til at åbne SIM-kortsporet ved hjælp af en tandstikker dog ethvert objekt, der er lille nok til at passe ind i det lille hul, vil bare være forsigtig med mængden af ​​tryk, du anvender Så meget er ikke nødvendigt at foråret bakken.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Hold Apple Sim Ejector værktøjet eller metalet PaperClip i en hånd. Sæt forsigtigt og langsomt værktøjet i hullet på SIM-kortsporet uden at anvende et tryk. Påfør forsigtigt trykket på stiften, og sørg for, at stiften trykkes lige ind og ikke i en vinkel.

Hvordan åbner du en SIM-kortspor uden en PIN-kode?

Ved hjælp af et papirclips, Thumbtack eller en push PIN-kode til dem, der ikke har en SIM-skuffe ejektor på hånden, er det ydmyge papirklips et af de bedste alternativer. Bare bøj en af ​​sine ender og du er god til at gå! Men sørg for at bruge et papirclips tynd nok til at passe ind i bakkerhullet.

Er du nødt til at fjerne SIM-kort fra iPhone?

Hvorvidt du sælger din gamle iPhone, handler den ind for en ny model eller sender den væk til reparationer, det er vigtigt, at du fjerner telefonens SIM-kort. Et SIM-kort â € "eller Abonnent Identity Module Card â €" er som en telefon tændingsnøgle.

Hvordan tørrer du ud en iPhone?

I nogle tilfælde kan dit SIM-kort blive slidt over tid, hvilket får dig til at erstatte det. I begge tilfælde skal du kontakte dit mobilservicefirma for at deaktivere dit SIM-kort og derefter bortskaffe det på en måde, der forhindrer dine oplysninger i at blive uddraget fra den.

Kan du bytte SIM-kort iPhones?

Mange mennesker spekulerer på, om du virkelig kan bare skifte SIM-kort på en iPhone. Ja, du kan absolut. â € | Hvis du har til hensigt at bruge et tredjeparts SIM-kort, skal din telefon være låst op: Dette vil ikke være et problem, hvis du købte din telefon direkte fra Apple, da de generelt sælger dem låst op.

Hvilken type SIM-kort er i iPhone?

Sådan fjerner du SIM-kort fra iPhone? FIRSTOF ALL, Åbn SIM-bakken med Hjælp til Hjælp til Papirklip eller et SIM-Udstødningsværktøj i hullet ved siden af ​​bakken. Skub ind, mod iPhone, men tving det ikke. Alle iPhones og Cell Fit iPads ledsager SIM-kortrum på deres sider. Et SIM-kort er den måde, din transportør giver alle de data, som din gadget skal have på deres organisation og få adgang til stemmen og informationen Administrationerne tilsluttet din post.

Vigtig ting ved at overveje, når du fjerner SIM-kort fra iPhone

Det er en stor vanskelighed for de fleste mennesker, og de er på udkig på, at hvordan du fjerner SIM, hvorfor, hvis du vil fjerne SIM-kort fra iPhone, skal du sørge for, at enheden er slukket. Fra den højre kant af enheden skal du fjerne SIM-kortbakken.

Vigtig

Samsung Galaxy Watch Active2 Indstil dato og klokkeslæt Vodafone UK

Samsung Galaxy Watch Active2 Indstil dato og klokkeslæt Vodafone UK

Dato og klokkeslæt indstilles automatisk fra din telefon, men kan indstilles manuelt, hvis, e. ., Din smartwatch er ikke tilsluttet din telefon.

Sådan starte op i fejlsikret tilstand på Alcatel Go Flip V SafeMode Wiki

Sådan starte op i fejlsikret tilstand på Alcatel Go Flip V SafeMode Wiki

Sådan hard reset Alcatel Go Flip 4044N Bedste måde at oplåsningsmønster Glemt adgangskode, vil vi guide dig trin for trin.

Alcatel 1 Support TELUS

Alcatel 1 Support TELUS

Vælg mellem populære enheder til at læse enhedens tutorials tilgængelige fra USA Cellular. Få anordning hjælp og støtte med disse interaktive guides.

Alcatel One Touch 2040 Unlocking

Alcatel One Touch 2040 Unlocking

Alcatel One Touch Evo7 HD

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

I loginfaq.com finder du og få adgang til loginportaler med den mest optimerede proces.

Sådan Hard Reset Samsung Galaxy A5

Sådan Hard Reset Samsung Galaxy A5

Tutorial om, hvordan du nulstiller Android-telefon uden Home-knap Samsung Galaxy med Broken Home-knap, og du skal bedre lave en backup før fabriksindstilling.

Hvad kan jeg gøre for at gendanne dataene, hvis jeg mister enheden eller enhedsdataene er beskadiget SAMSUNG HONG Kong

Hvad kan jeg gøre for at gendanne dataene, hvis jeg mister enheden eller enhedsdataene er beskadiget SAMSUNG HONG Kong

Min batterilevetid har været rigtig dårlig, da de sidste to Oreo opdaterer 3H SOT, og min telefon løber konstant alarmerende varmt til berøring. Mennesker...

Webcontactus. OM Find Business Kontaktoplysninger

Webcontactus. OM Find Business Kontaktoplysninger

Er din iPhone ikke så hurtigt som det plejede at være Er iPhone-skærmen fryse op en gang imellem, når du bruger Her er hvordan man kan løse en langsom eller frosset iPhone.

O2 O2 Business Hjælp Support

O2 O2 Business Hjælp Support

Hvis du har handlet med et problem på iPhone 12, fast ved gendannelsestilstand, så har du nået den rigtige artikel. Følg trinene nu.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.