Sådan Reset iPhone 11 uden Passcode 3 hurtige løsninger

Sådan låser iPhone 11 gratis

Denne artikel vil vise dig den bedste metode til at låse iPhone 11 gratis inden for 3 minutter, ved hjælp af vores iPhone 11 oplåsningskode generator kaldet Unlocky. Det er gratis at bruge og dens en permanent og officiel oplåsning metode IMEI.

Sådan låser iPhone 11 var det første spørgsmål, der bragte dig på denne side, ikke? Din søgning er her! Med vores Unlocky Tool, kan du få en unlock kode til din Apple iPhone 11 øjeblikkeligt helt gratis. Vi har kun brug for dine mobiltelefoner Imei, land og netværksudbyder, som din mobilenhed er låst til.

Frigørelse en iPhone 11 er en temmelig hårdt job, medmindre din kontrakt ikke er i slutningen af ​​kontrakten. Selvfølgelig kunne det være meget let, hvis du betaler nogle penge til din netværksudbyder for at låse din iPhone eller bruge en 3. part til at få unlock koden, men vi er interesseret i en gratis metode, ikke?

Frigørelse en iPhone 11 er ikke så svært eller dyrt som du tror. Ikke mere. Med vores oplåsningskode generator , skabt af de fleste erfarne udviklere, der arbejdede for store virksomheder som Apple, AT & T, og Samsung Mobile, kan du generere en gratis iPhone 11 oplåsningskode inden for de næste 3 minutter og det vigtigste du behøver ikke at betale noget. NUL!

Sådan låse iphone med unlocky værktøj

Der er 3 trin, der skal følges for at få din iPhone 11 låst op med Unlocky. Før du kommer ind i dette, bør du vide, at Unlocky er sikker og gratis at bruge, vil ikke skade din mobilenhed eller undgå din garanti, og kan låse op for selv sortlistet iPhones 11.

På den første skridt, skal du indsende dine telefoner IMEI gennem vores værktøj. Den nemmeste måde at finde IMEI-nummeret på er ved at ringe * # 06 # Ligesom at foretage et opkald. Nogle andre måder, du kan finde IMEI er beskrevet her. Indtast det 15 cifre nummer i vores ansøgning og gå til næste trin.

På det sidste trin, vil Unlocky generere unlock kode til iPhone 11 baseret på dit indsendt IMEI-nummer og låst netværk, men også trin for trin instruktioner om, hvordan man låser iPhone 11 klar til at blive hentet med det samme. Denne proces kan tage op til 3 minutter afhængigt af dine internetforbindelser. Forlad ikke siden, indtil alt er færdigt.

Lås iphone AT & T og enhver anden bærer

Har du lige købt en iPhone og er låst til AT & T, men så ville du ønsker at bruge et andet SIM-kort? Theres ingen grund til at være bekymret over, med den Unlocky værktøj kan du låse iPhone 11 AT & T gratis i ligegyldigt tid. Vores værktøj kan bruges til ethvert land eller netværksudbyder i verden. Vi dækker over 200 lande og over 500 CarrierSetwork-udbydere.

Hvad er ulåst og hvordan det virker?

Så snart du indsende alle de påkrævede felter gennem vores ansøgning, vil Unlocky forbindelse til luftfartsselskaber databasen gennem vores dedikerede server og vil generere unlock koden på få sekunder. Så unlock koden og instruktioner til at låse iPhone 11 vil være klar til at hente. Thats næsten det samme som andre gør, men de opkræver en masse penge, og du kan vente op til 10 dage, før din mobiltelefon er låst op.

Vigtigste årsager til at låse iPhone

Den største fordel ved at få din iPhone 11 ulåst, er, at du ikke er bundet med et netværk, hver gang i stedet har du et let valg for at vælge dit eget netværk udbyderen, der vil arbejde på din iPhone fejlfrit uden selv at tømme din iPhone garanti.

Da dette er den officielle unlock service til iPhones 11 du ville være i stand til at synkronisere iTunes, når du vil uden bekymringer eller problemer, hver eneste funktion vil fungere perfekt i øvrigt kan du også udføre iOS opdateringer på din Apple-enhed uden nogensinde < a2> genlåsning enheden. Efter oplåsning iPhone 11 ville du også kunne bruge iCloud, FaceTime, iMessage og alle andre funktioner, som vil arbejde uden nogen problemer.

Nu kan du officielt luftfartsselskab låse iPhone 11 permanent med vores 100% Apple autoriseret iPhone unlock tjeneste udføres direkte fra Apple Database. Hos Unlocky, giver vi dig 100% officielle iPhone fabrik åbne for tjenester gratis, så du kan have din iPhone fuldt 100% permanent ulåst og du er i stand til at bruge det med enhver GSM-net udbyder i hele verden uden frygt for genlåsning som din iPhone 11 vil være permanent låst op for evigt.

At klikke på knappen nedenfor kan du få adgang til vores oplåsningskode generator side. Der vil du finde en video om, hvordan man bruger Unlocky Tool og fuldt oplåsning proces, men også instruktioner om, hvordan at låse iPhone 11. Kontakt os for eventuelle spørgsmål eller forslag.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Selv med det bedste fra intentioner , er det ofte svært at vide, hvordan vi kommer videre, når du finder en tabt eller stjålet iPhone. Heldigvis er der et par trin, du kan tage for at hjælpe returnere enheden til dens retmæssige ejer.

Der er ingen undtagelse, når det kommer til andre folks ejendom, så holder fast i noget, der ikke er dit kunne være tyveri. Plus, alle moderne iPhone-modeller er ubrugelige for andre end ejeren, takket være Apples Aktivering Lock.

er den forsvundne iphone opladet?

Forudsat iPhone virker stadig, skal du først at oplade den. Hvis du ikke ejer selv en iPhone, vil du enten nødt til at låne eller købe en Lightning-kabel. Du kan hente en AmazonBasics Lightning kabel til et par dollars.

har det en lås med kode?

Når iPhone starter op, vil du se en lås skærm. Ved at trykke på knappen Hjem eller stryge op fra bunden af ​​screenâ €”afhængig af hvilken iPhone model du har Founda €” vil sandsynligvis bede dig om en adgangskode, Touch-id, eller Face ID.

Men der er en lille chance for telefonen vil låse op. Det betyder, at ejeren ikke indstillet en adgangskode, der er noget alle smartphone ejere skal gøre. Hvis der er en adgangskode, skal du ikke stresse over at forsøge at låse tabt iPhone.

Hvis telefonen ikke låse, har du to muligheder for at få flere oplysninger. Den første er at åbne appen Indstillinger, og vælg brugerens navn øverst på siden for at se deres registrerede Apple-id e-mail-adresse og mobilnummer. Du kan derefter sende en e-mail eller ringe til ejeren, informere dem, at du har deres enhed.

Den anden er at hoved til Telefon> Recents og tjek opkaldsloggen. Du bør være i stand til at udlede en passende kontakt til at ringe for at informere dem om, at du har fundet denne iPhone. Du bør også være i stand til at finde ejerens navn vises øverst på listen over kontaktpersoner i telefonbogen app.

kig på den medicinske id for mere information

Hvis du stadig leder efter ejeren af ​​en tabt iPhone, prøv Medical ID-funktionen. Mens dens hovedformål er at give vigtige medicinske oplysninger til første respondenter i tilfælde af en nødsituation, kan det også give dig flere fingerpeg om ejerens identitet.

For at få adgang Medical ID-funktionen, adgang låseskærmen på enhver iPhone og vælg Emergency i nederste venstre side af skærmen. Du vil derefter se et numerisk tastatur på skærmen. Nederst til venstre på denne skærm, skal du vælge Medical ID.

er telefonen i tabte tilstand?

En andens iPhone er ubrugelig for andre end ejeren, forudsat Find min iPhone er aktiveret. Aktivering Lock forhindrer iPhone i at blive brugt, selv efter en software reset, og det samme funktion lader ejeren retmæssige sporet ned mistede enheder.

Hvis iPhone er blevet sat i Lost mode, betyder det, ejeren har logget ind på iCloud. about og mærket enheden som tabt. Du bør se en besked informere dig om dette, sammen med en besked efterladt af ejeren. Dette bør omfatte en kontakt nummer eller e-mail-adresse, du kan bruge til at opspore ejeren.

prøv at spørge siri

Desværre, Siri har en grænse på mængden og typen af ​​oplysninger videregives før kræver en adgangskode. For eksempel vil Siri ikke afsløre brugerens e-mail-adresse uden at låse enheden først. Som sådan, spørger Siri at ringe til en kontakt, kan være den bedste fremgangsmåde.

tag et billede

Der er ingen grund til at spilde dine penge på en anden tjeneste, når de forsøger at låse din iPhone 11. unlock koder, som vi bruger kommer direkte fra Apple-databasen og er permanente rettelser. Disse koder er baseret på IMEI af din mobiltelefon, som du kan tjekke for dig selv ved at ringe * # 06 #. Det eneste, vi nogensinde vil bede dig om er IMEI af din iPhone 11, dit land, og den netværksudbyder, at iPhone 11 er låst til. Det kan være overraskende dyrt at ringe i de professionelle til at låse en iPhone 11. Nogle tjenesteudbydere opkræver op til $ 100 for deres iPhone 11 oplåsningskoder. Dette er en af ​​grundene til, at vi besluttede at skabe den ultimative uaflåset værktøj i Unlocky. Dette værktøj giver dig mulighed for at få en gratis unlock kode til iPhone 11, samt unlock koder for andre mærker, herunder andre Samsung telefoner, Nokia, LG, HTC og meget mere. Unlocky er aktuel i stand til at låse over 150 mobiltelefon mærker og modeller. iPhone 11 SIM-låsning har aldrig været lettere end det er med Unlocky!

Du kan måske undre sig over, hvordan vi kan levere denne service gratis, især givet, hvor dyrt det kan være. Vi har fundet en måde at oprette forbindelse til en mærker database og generere oplåsningskoder baseret på IMEI på en mobiltelefon. Sådan arbejder andre tjenester, men de opkræver for denne service.

Vi følte, at det ville være bedst at give folk mulighed for at nyde en gratis iPhone 11 Unlock Service. UNLOCK CODE UNLOCKY Genererer er permanent og er bundet til din enhed, så rolig, hvis du nogensinde skal nulstille din telefon. UNLOCKY kan betjenes helt online via din browser, og det bør kun tage et par minutter at generere din iPhone 11 Unlock Code, afhængigt af din internetforbindelse. Vores værktøj giver dig også oplyst instruktioner om, hvordan du låser op din iPhone 11. Unlocky har allerede genereret over 25.000 oplåsningskoder for en række forskellige mobiltelefoner, herunder Samsung, iPhone, Nokia, HTC, Sony og meget mere. Tag et kig nedenfor for at lære mere om at bruge UNLOCKY for at låse op en iPhone 11-telefon gratis!

Introduktion til Blacklisted iPhone

I de tidlige dage måtte vi ty til hardware hacking ved at ændre IMEI for at fjerne den spærrede enhed fra netværket, men det er mere udfordrende i dag på grund af de små komponenter i iPhones logikkortet.

Før vi får dig alle begejstret, vil vi gerne give en ansvarsfraskrivelse her, at dette kun vil fungere på T-Mobile USA-enheder til enhver enhed på et verdensomspændende netværk - så selvom du ejer en Android-enhed som f.eks Samsung, denne løsning vil stadig arbejde for dig.

Hvordan ved jeg virkelig, om min iPhone er bærer låst?

Udgivelsesdato: 20. september 2022launch Pris: $ 699 / Â £ 729 / AU $ 1.199Platform: iOS 13Storage: 64/128 / 256GBCamera: 12MP / 12MP TREDEPTHSCREEN: 6. -InCH, 1792x828Battery: 3.046MAHCOLOURS: Sort, Green, Gul, Lilla, Rød, Whitead Techradar's Hands on iPhone 11 Review

For alle, der overvejer at gøre investeringen i en 2022 Apple-enhed, vil iPhone 11 skille sig ud som det indlysende valg. Det har de fleste af specifikationerne i sine større brødre, mens de tilbyder det på en langt lavere pris.

Vigtig

Sådan Root tmobile OnePlus 7 Pro Let Techzai

Sådan Root tmobile OnePlus 7 Pro Let Techzai

Du ønsker at udrydde din tmobile OnePlus 7 Pro. Her er den enkle at vinde root-adgang og installere TWRP opsving på din OnePlus 7 Pro telefon.

Galaxy S9 64GB ulåste telefoner SMG965UZKAXAA Samsung USA

Galaxy S9 64GB ulåste telefoner SMG965UZKAXAA Samsung USA

Hvis jeg har en Verizon Galaxy S9, der er betalt fuldt ud, anmode om en oplåsningskode og derefter låse den op, vil det fungere sammen med en GSM-operatør

Sådan Lås Android telefon Mønster Lås uden at miste data

Sådan Lås Android telefon Mønster Lås uden at miste data

Lær at mester nulstille Samsung Galaxy Note8 hjælp af menuen eller hardware nøgler. På denne side Nulstil fra indstillingsmenuen Nulstil alt med hardware taster Nulstil netværksindstillinger Soft re

Sådan ophæver du parringen et æble overvågning uden en iphone alle ios

Sådan ophæver du parringen et æble overvågning uden en iphone alle ios

I webcontactus. om Du finder kontaktoplysninger. Hjælp dig med at kontakte hurtigt med de oplysninger, du har brug for at finde

Sådan Ophæv parring Apple Watch Uden iPhone 2021

Sådan Ophæv parring Apple Watch Uden iPhone 2021

Vil ophæve parringen af ​​din Apple Watch Men ikke sikker på, hvordan man gør det godt, så lad mig bare tale om Sådan Ophæv parring Apple Watch Uden Telefon i denne artikel.

Sådan ophæver du parringen din Apple Watch Mac valg

Sådan ophæver du parringen din Apple Watch Mac valg

Denne detaljeret guide med screenshots dækker hvordan man ophæv parring Apple Watch fra iPhone inklusive optioner, selvom du ikke har din iPhone i nærheden.

Kontakt os CSL Plasma

Kontakt os CSL Plasma

Joseph Roberts, Mellemøsten EastNorth Afrika Internet Resource Guide

Opdatering Alcatel til Android til Android APK Hent

Opdatering Alcatel til Android til Android APK Hent

Download Opdatering Alcatel til Android APK 1. til Android. Opdater din Alcatel nu

Opdater din Gmail App iPhone iPad

Opdater din Gmail App iPhone iPad

Lær, hvordan du opdaterer Netflix-appen på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.