Sådan Afinstaller Family Link

Kan mit barn afinstallere familieforbindelse

Nogle gange på netværket kan vi finde indhold, der ikke er egnet til det mindste af huset, det er derfor, at Google oprettede familieforbindelsen, som er en forældrekontrol for at beskytte, hvad vores børn ser eller downloader; Udover det også Google direkte giver det dig mulighed for at blokere voksne websteder uden at downloade noget.

Hvordan kan jeg nemt afinstallere familieforbindelsen?

Mens du i andre tilfælde skal finde og trykke på toppen af ​​højre side, mærket med tre lodrette prikker. Du på grund af denne handling fortæller du to muligheder, hvoraf du vælger til den anden, kaldet  «Fjern konto »

Fjern konto link fra familien app

Så skal du klikke på eller vælge den relevante indstilling til din Childs-konto, eller som du vil slette. Selv om det skulle være konsulteret Hvis det opfylder de parametre, som selskabet har oprettet for at gøre dette.

Som du så, er det ret nemt at fjerne familieforbindelsen, og uanset hvilket afsnit i guiden bruger, fordi du får de ønskede resultater. Men pas på! Jeg tror, ​​før du sletter nogen konto, fordi du ikke kan gendanne nogen af ​​dine data eller profil efter at have gjort det. Mister fotos, kontakter, optegnelser og andre oplysninger indeholdt. Du kan også være interesseret i: Hvis du vil beskytte dine børn og holde Watch videoer, der ikke passer til alder, giver YouTube dig også mulighed for at aktivere den begrænsede tilstand.

Hvis du til enhver tid ønsker at stoppe yderligere indsamling eller brug af dine barns oplysninger, kan du slette dine barnes Google-konto eller profil ved at klikke på Slet konto eller slette profil på din barns konto eller profilinfo side i Family Link-appen eller familie link indstillinger på nettet.

Hvordan fjerner jeg familieforbindelse uden forældre tilladelse?

1. På din Android-enhed skal du åbne Family Link-appen og trykke på den pågældende barns konto. 2. Tryk på Administrer indstillinger, og tryk derefter på Controls på Google Play. Denne menu vil lade dig redigere dine forældrekontrol, selvom dit barn er yngre end 13.

Hvordan fjerner jeg familieforbindelse fra min childs telefon?

Familieforbindelse blokerer ikke upassende indhold, men nogle apps vil have deres egne filtreringsindstillinger som Google-søgning og Chrome. Sørg for at gennemgå appens indstillinger for at se, hvad der passer bedst til dit barn. Se vores etablerede sikre guider til at indstille kontroller på tværs af en række apps, enheder og platforme.

Mindre skærm tid mere familie tid

KidsLox Kraftfulde indhold Blokerende funktioner sikrer, at dine børn er beskyttet mod over 4 millioner upassende webadresser og kun kan se de søgeresultater, der er tilladt af Google SafeSearch og YouTube-begrænset tilstand. Du kan også manuelt tilføje websteder, der skal blokeres.

Daglige grænser

Den daglige grænser funktion gør indstilling af skærmtid for dine børn enkle. Bare vælg hvor meget tid de kan have for dagen. Når tiden løber ud, ændres deres enhed til LOCKDOWN-tilstand.

Hold styr på steder

Vil du se placeringen af ​​dine børn på kortet? Aktivér lokationssporing for at gøre det lettere at holde styr på deres opholdssted . Placeringssporing gør det nemmere at arrangere pick-ups og giver ro i sindet til forældre overalt.

------------------------------------------------ Hej der, jeg er Hari Samrat - en af ​​programforvalterne, der arbejder på Azure Ad Support i Windows 10. Fortsætter dækningen af ​​Azure AD og Windows 10, jeg vil tale om, hvordan en ny legitimationsoplysninger i Windows 10 - Microsoft Passport â € " Fungerer med Azure-annonce for at reducere afhængigheden af ​​adgangskoder i din organisation.

hvorfor?

Microsoft Passport er et nøglebaseret godkendelsessystem indbygget i Windows 10. For at bruge Microsoft Passport-brugere opretter en gestus, som de bruger til at logge ind på deres Windows 10-enhed. Brugerbevægelsen låser enheden, og den er TPM. TPM beskytter en privat nøgle, der bruges til at underskrive autentificeringsanmodninger til Azure-annonce, hvilket eliminerer behovet for at godkende ved hjælp af en adgangskode.

hvordan virker det?

Oprettelse af pas: Ved første login til deres enhed bliver brugeren bedt om at oprette en gestus. Når de har skabt gestus, opretter Windows et privat-offentligt nøglepar og registrerer brugerens offentlige nøgle med Azure-annonce, mens den private nøgle er beskyttet af enhedens TPM eller krypteret med en lokalt afledt hemmelighed. En underskrevet attestationsblob, der bruges til at validere TPM, sendes til Azure-annonce sammen med den offentlige nøgle for at fuldføre registreringen. Brug Pas: Godkendelsesserveren flow er initieret af Windows-klienten. Brugeren bliver bedt om at give deres gestus, der låser TPM og derefter en anmodning om godkendelse er sendt til Azure AD. Azure AD reagerer ved at sende en nonce til Windows-klienten, som derefter signeret med brugerens private nøgle og sendt tilbage til Azure AD. Når Azure AD får den underskrevne nonce, det ser op den offentlige nøgle og bruger den til at bekræfte signaturen. Hvis signaturen er verificeret, Azure AD returnerer en godkendelse token.

første kørsel erfaring

Efter logon, Windows sender en auth anmodning Azure AD, der ikke indeholder hverken et brugernavn eller hemmeligt. Azure AD svarer med en nonce. Windows beder TPM at underskrive nonce og sender den tilbage til Azure AD sammen med den nøgle-ID, der blev sendt af Azure AD under opsætningen. Azure AD ser op nøglen ved hjælp af nøgle-ID og verificerer den underskrevne nonce med nøglen.

pas til arbejde

Microsoft Passport med Azure AD åbner en nem vej mod fjerne adgangskoder i din organisation. Microsoft Passport vil se hele branchen vedtagelse på tværs af platforme og enheder som en del af Fido 2.. Alt du behøver for at starte er Window 10 og Azure AD Deltag. Vi håber, at du give det en chance, og lad os vide hvad du synes! Hari Samrat, PM grynt Microsoft Identity og Security Services Division

Hvis dit barn er under 13 år eller den relevante alder i dit land, kan du slette eller genoprette deres Google-konto. At lade andre bruge enheden uden tilsyn , skal du fjerne dit barns konto fra Android eller Chromebook.

Restore dit barns Google-konto

Når du fjerner dit barns konto fra enheden, oplysninger i forbindelse med, at der tages fjernes fra enheden, herunder e-mails, kontakter, enhedsindstillinger og forælder tilsyn indstillinger. Disse oplysninger vil stadig være tilgængelige på andre enheder, hvor dit barns konto er logget ind

. Fjern dit barns konto fra en Chromebook

Hvis du sletter dit barns konto, vil du og dit barn mister alle de oplysninger, der er gemt i deres konto. For at stoppe tilsyn på bestemte enheder, fjerne dit barns konto fra deres enhed først.

Brug din forældrenes enhed

Mange Galaxy telefoner og tabletter kan bruge Samsung Kids, som gør det muligt for dine børn at bruge Samsung intelligente enheder, mens du kan være i kontrol af de apps, de har adgang til. Dit barn vil være i stand til at lære gennem underholdende spil som blok kodning, tegning, skabe musik, og meget mere. Med Samsung Kids, kan du indstille tidsfrister og se brugsrapporter så du ved, hvad dit barn lærer.

Hvis du ikke har en skærm Lås sat op, vil du blive bedt om at oprette en brugerdefineret PIN-kode. Hvis du har en, kan du springe dette trin, fordi Samsung Kids automatisk vil bruge låseskærmen legitimationsoplysninger. ote: Du kan ændre låsen type i menuen Indstillinger. Se venligst afsnittet Samsung børn Indstillinger for mere information.

Samsung Børne interface er ikke mejslet i sten! Du kan tilføje flere apps fra din enhed til dit barn til at nyde. For eksempel kan du tilføje, at puslespil, de har spillet sidst. Du kan også slette eller Omarranger de tilgængelige apps efter behov.

Jeg forsøger at køre opsætningen for Age of Empires Gold Edition fra min gamle cd, men hver gang jeg forsøger at indlæse opsætningen. xe et vindue popper op, der siger "Spørg en voksen om tilladelse til at køre: Microsoft Age of Empires / Autorun"

Men hvis du tilmelder dig Family Link, som er Googles nye forældrekontrol software til styring af børns Android-telefoner, Google beslutter for dig. I en alder af 13, kan et barn vælger at kandidat, som Google kalder det, eller lift begrænsninger, at få nøglerne til internettet riget og alle de gode og dårlige ting, der kommer med det.

Thats alt for dårlig, fordi ved første øjekast, Familie Link har alle de kendetegnende af en vinder. Det er gratis, godt designet og pakket med tankevækkende funktioner til regulere et barns smartphone brug, ligesom evnen til at overvåge, hvor ofte et spil spilles eller endda til at låse ned en enhed under sengetid.

At barnet kan opgradere sig selv er bare absurd , sagde Jesse Weinberger, en internet sikkerhed taler, der giver præsentationer til forældre, skoler og retshåndhævende embedsmænd. Det tager kraften ud af forældrenes hænder, hvilket er en stor no-no.

Vigtig

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Lås op Sprint Samsung Mobile Gratis uden boks og Dongle Free Unlock Software Download HTTPSWWW. smtoolpro. OM201903UNLOCKSPRINTSAMSUNGMOBILEFREE. SAMSUNG LOCK LOCK CODE SPRINT Samsung Unlock Service Sprint Samsung Unlock Tool Sprint Samsung Unlockler Lollipop Sprint Lås SAMSUNG S8 Sprint Lås SAMSUNG S7 Sprint Lås SAMSUNG S6 Sprint Lås SAMSUNG S9 Sprint Lås SAMSUNG S10

Sådan fjernes Tidligere Synkroniseret Google-konto fra Android javatpoint

Sådan fjernes Tidligere Synkroniseret Google-konto fra Android javatpoint

I dette indlæg, jeg deler den nyeste skridtvise tutorial til Samsung Note 8 SMN950 FRP Bypass Lås Google Android 9.0 Sidste Sikkerhed

Samsung Galaxy Note 8 Tutorial Bypass Lock Screen, Sikkerhedsadgangskode Pin, Fingeraftryk, Mønster

Samsung Galaxy Note 8 Tutorial Bypass Lock Screen, Sikkerhedsadgangskode Pin, Fingeraftryk, Mønster

I denne vejledning til Android-smartphone vil vi forklare, hvordan vi låser en applikation på Samsung Galaxy Note 8.

Samsung Galaxy S10 Sprint огромный выбор по лучшим ценам eBay

Samsung Galaxy S10 Sprint огромный выбор по лучшим ценам eBay

På onlineunlocks. Om Vi tilbyder dig en eksklusiv Samsung Galaxy S10s10s10e Sprint Unlock Metode. Bemærk venligst, at denne telefon ikke kan låses op som

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Sådan låser du SAMSUNG S10, S10E, S10 Sprint ved hjælp af SAMTool understøttet Firmware Version SMG975U, SMG975U1 G975USQU2ASG8, G975USQS1ASDA SMG973U ...

Venter på redirectiron ...

Venter på redirectiron ...

Give alle de fuldstændige oplysninger relateret til S7 google lås bypass til at hjælpe brugere kan nemt registrere.

Sådan låser du op til Samsung Galaxy S7 Mobile Industry Review

Sådan låser du op til Samsung Galaxy S7 Mobile Industry Review

Find mere Information Unlock Samsung Galaxy S7

Sådan låser du SAMSUNG GALAXY S8 PLUS Glemt kodeord APK 2019 Ny version Opdateret December 2021

Sådan låser du SAMSUNG GALAXY S8 PLUS Glemt kodeord APK 2019 Ny version Opdateret December 2021

Giv alle de fuldstændige oplysninger relateret til Samsung Galaxy S8 adgangskode gendannelse for at hjælpe brugerne kan nemt registrere.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Når Sprint låser min Samsung S8 Plus vil det fungere på ethvert luftfartsselskab naturligvis med deres SIM-kort eller at være mere specifik ATT, Verizon, eller tmobile.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.