Sådan se Paramount Plus Hvad er det, hvad er prisen og hvad shows, film, live sport gør det inkluderer Prøv en en måned gratis prøveperiode

Sådan se Paramount Plus Hvad er det, hvad er prisen og hvad shows, film, live sport gør det inkluderer Prøv et en måned gratis prøveperiode

Som i dag, er ViacomCBSÂ lancerer sin rebranded streaming service, en Paramount Plus, i 18A latin Americana lande, sammen med U.. Hvorfor har ViacomCBS beslutter at lancere det i Latinamerika først over de europæiske markeder, og hvad kan regionen forvente fra Paramount Plus? Â LABSA nåede ud Toa Mauricio Kotait, general manager OFA ViacomCBS Brasil, at besvare dette.

ViacomCBS har opnået en fantastisk strategi, som er at lancere på samme dag på det amerikanske marked og Latinamerika. Brazil ogen Mexico er vigtige spillere i verden OFA streaming. Dens en åben, villig, indhold-forbrugende markedet, siger han.

Ifølge Kotait, ViacomCBS kigget på Latinamerika aggressivt fordi det forstår, at dets produkter har høj accept, og at der i Brasilien, vil det ikke være anderledes. En undersøgelse foretaget afen Whip Media at analysere, hvordan Paramount Plus ogen HBO MAXA vil konkurrere i regionen against Netflix ogen Disney Plus tyder på, at Kotait er rigtigt; ved at lancere tidligere i regionen, er ViacomCBS tjeneste bedre positioneret til at konkurrere mod disse streaming apps.

Ifølge rapporten, en kombination af varieret indhold, dybe kataloger, og friske originaler, suppleret med lokalt indhold, tilbud Paramount Plus en massiv konkurrencemæssig fordel i Latinamerika, den anden hurtigste region til streaming-tjenester i hele verden.

Pisk Medier mener thata arv indhold ville være stærk nok til latin amerikanske forbrugere til at følge den til lanceringen af ​​en anden platform, såsom Paramount Plus ogen HBO Max; og at de også ville være dedikeret nok til at betale for, at indhold, selv med fem store streaming platforme på markedet.

Selv om der ikke er nogen specifik strategi for disse ældre indhold i det latinamerikanske marked,  Godfather trilogi, afen Francis Ford Coppola, for eksempel, vil være tilgængelig i Paramount Plus katalog i Latinamerika.

Men ikke alle værdsætter filmkunsten i streaming. For nylig amerikansk filmmaker Martin Scorsese, klagede over, at mesterværker blev nedgraderet til indhold status, i et essay offentliggjort Ina Harper magasin.

Scorsese kan være rigtige. Men i et år, hvor det største land i Latinamerika er stadig oplever en markant stigning i antallet OFA COVID-19A tilfælde og med restriktioner, som statslige regeringer til at reducere smitte af den nye variant af coronavirus, er der ingen vej ud til de store skærm film, hvis de ikke migrere til stuer.

Paramount Plus løfter til at bringe film fra teatrene til Brasiliens streaming tjeneste et par uger efter premieren. For visse titler, vil dette ske lidt tidligere eller lidt senere, men ideen er at følge nøjagtig den samme proces, som det amerikanske marked vil følge, når de lancerer film, siger Kotait.

I Brasilien, indespærring kan bringe tilbage den første Lockdown scenarie, når samtidig søger flugt fra dystopisk realitet, brasilianere øget publikum af streaming platforme. En 2022 Nielsen Brasil undersøgelse på viste, at 42% af brasilianere streame indhold dagligt, mens 43% gør det mindst en gang om ugen.

Will Brasilianerne løn for det? Kotait citerer en hjemmelavet og brasiliansk produktion OFA Ex på YouTube Beach Favela ONA. Hvorfor finder vi dette på YouTube? Fordi indholdet er godt. Og de mennesker, som vi troede afse adgang til betalings-tv, de har adgang til. De forbruger, ligesom, og parodi det. Godt indhold vil aldrig have en dårlig indflydelse; det vil kun vokse.

Marked penetration af indhold til viacomcbs er højere i EU end i latinamerika

Rapporten siger, at Argentina og Brasilien er tiltrække markeder for NBCU og ViacomCBS, i forhold til EU, som i gennemsnit er mere konkurrencedygtige i stikprøven latin amerikanske lande end i Frankrig og Spanien .

seertallet for arv indhold er relativt høj for WarnerMedia, NBCU, og ViacomCBS forhold til Netflix, hvilket indikerer den vedvarende popularitet af deres datterselskaber mærker, og den potentielle styrke af en dyb katalog. Jo mere en streaming service hviler på sit forældremaskine arv indhold, desto mindre skal det bruge på nuværende indhold for at opretholde abonnentaktivitet på sin platform.

Ifølge piskemedier rapporterer, at afhængigheden af ​​ældre indhold for Paramount Plus er stærkere i Brasilien og Argentina end på de to europæiske markeder. Hvis disse streamers søger at gøre en hurtig indvirkning baseret på værdien af ​​deres eksisterende portefølje, snarere end at skulle skabe en hurtig og dyr pipeline for at etablere et fodfæste, synes latinamerikanske markeder at være en attraktiv mulighed. Når det er indrammet i dette lys, bliver det stadig mere klart, hvorfor Latinamerika er et logisk næste skridt for WarnerMedia, NBCU og Viaccbs Triad, siger undersøgelsen.

Opmærksomhed kræves Cloudflare

stor menu, men ingen bryde nyheder eller levende sport i Latinamerika for nu

Vi har Viacom International Studios, hvor vi allerede producerer indhold i Latinamerika, siger KoTait â € ", hvilket betyder, at Paramount Plus har til hensigt at lancere originalt indhold på brasiliansk portugisisk. Vi er allerede forhandlinger og udvikling af et produkt til at lancere ikke kun for Brasilien, men for hele verden. Med andre ord vil vi eksportere det brasilianske indhold til verden. Argentina og Mexico forventes også at være indholdsproducenter til Paramount Plus, ifølge KoTait.

Paramount Plus vil være den eneste streaming service, der arbejder med 24/7 nyheder, levende sport og underholdning i USA. I Brasilien gør Globoplay allerede det, og på grund af ophavsret vil latinamerikas fokus være underholdning. Men det betyder ikke, at produktet her er mindre end det amerikanske produkt; Det handler om rettigheder.

For Paramount Plus debut i Latinamerika arrangerede VIACOMCBS byinterventioner i Argentina, Mexico og Brasilien. I Sao Paulo vil sidevæggen af ​​Ibirapuera Auditorium hjertes som en skærm for at vise en 3-minutters trailer med højdepunkter i hovedindholdet i Paramount Plus.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

En anden dag, en anden streaming service. I virkeligheden kan Paramount + være en af ​​de sidste nye streaming-tjenester til at starte i et stykke tid, da det markerer det endelige store studio til at implementere en ny eller rebrand i streaming verdenen efter Apple TV +, Disney +, HBO Max og Peacock. Men mange kan undre sig over, hvad der er Paramount +? Hvor meget koster det? Hvordan ser jeg det? Og hvad er selv på det? Det er hvor vi kommer ind.

Hvad er Paramount +?

Paramount + er den nye streaming service fra VIACOMCBS. Vi sætter nye i citater Paramount + er i det væsentlige CBS alle adgang med ny emballage. VIACOMCBS var interesseret i at rebranding CBS alle adgang med et nyt navn og nyt indhold til at tiltrække abonnenter, hvilket er, hvordan Paramount + blev født. Dette er den rebranded version af den tidligere streaming service, med et nyt lag af maling, nogle nye eksklusioner og yderligere biblioteksindhold ud over alt, hvad du tidligere har set på CBS al adgang.

Hvor meget er Paramount +?

Paramount + vil til sidst have to prisniveauer til rådighed i U.., Men lige nu er der kun en. Premium-tier koster $ 9. 9 om måneden og omfatter det fulde arkiv af live sportsgrene, nyhedsprogrammering og underholdningsprogrammering. Dette omfatter Paramount + Originaler / Eksklusiver som SpongeBob Squarepants Film: Svamp på kørslen samt det fulde bibliotek af film og shows, Â CBS Live Linear Feed og Commercial-Free on Demand Visning af CBS-indhold med 4K, HDR og Dolby Vision , Mobile Downloads og Cross-Platform Dynamic Play-funktionalitet.

I juni vil Paramount + lancere en annoncusteret tier for $ 4. 9 om måneden, der omfatter Paramount + Originaler, Bibliotekstitler, Nyheder, Sport og Det fulde bibliotek af CBS-indholdet - omend med annoncer.

For dem på $ 5. 9 CBS All Access Plan, de vil blive Grandfathered i i juni og vil fortsætte med at betale denne pris for AD-støttet Paramount +, men startende i juni $ 5. 9 / månedsprisen vil ikke længere være tilgængelig som en mulighed.

Hvordan man ser Paramount +

Paramount + er tilgængelig for at se online hos Paramountplus. OM, via Paramount + appen på iOS og Android, og på tværs af et bredt antal platforme, herunder smarte tv'er, tilsluttede-tv-enheder, online, mobile, spilkonsoller og førende OTT-udbydere. Hvis du allerede har CBS All Access-appen, skal denne download foretage den automatiske opdatering ved lanceringen, men du skal muligvis logge ind igen ved hjælp af dit eksisterende brugernavn og adgangskode. Og gode nyheder! I modsætning til nogle tidligere forskudt Streamer Debuts, Paramount + vil være tilgængelig for at se på Roku, Apple TV +, Chromecast og Fire TV med det samme.

Viaccomcbs vil bringe Paramount + til internationale markeder med første debuterer i 18 latinamerikanske lande og Canada i dag; Norden den 25. marts 2022; og Australien med en rebrand og udvidelse af 10Alle adgang senere i år.

Hvad er der på Paramount +?

De vigtigste originaler, der er tilgængelige på Paramount + på startdagen, er Feature Film Sequel SpongeBob-filmen: Svamp på flugt, prequel-serien Kamp Koral: SpongeBobs i år, genforening Særlige Virksomhedens Homecoming: New York og Ny form på 6- minutter kaldet 60 minutter +.

Hvad angår bibliotekets indhold, har du et væld af CBS og CBS alle adgangsprogrammering at vælge imellem â € "inklusive New Star Trek viser som Star Trek: Discovery â €" samt spillefilm som titler fra sulten Spil, Indiana Jones, og James Bond Franchises og nylige Paramount Hits som Sonic The Hedgehog, Bumblebee og Rocketman.

Og Biggie: Vælg Nye Paramount Pictures Udgivelser som Mission: Umuligt 7 og et roligt sted Del II vil være tilgængelig for at streame på Paramount + 45 dage efter at de ramte teatre, mens andre titler som Top Gun: Maverick og Transformers 7 vil udelukkende streaming på Paramount + efter deres teatralske Kør er afsluttet.

Hvis du så på 2022 Super Bowl, så du allerede reklamer til Paramount Plus, den streaming service, der lancerer torsdag, marts 4. Men hvad du måske ikke ved, er, at CBS alligevel bliver Paramount +. Den nyligt omdøbt service fra Viacccbs vil omfatte sådanne CBS alle adgangs originaler som Star Trek: Picard, Star Trek: Discovery og den gode kamp, ​​sammen med shows fra CBS, MTV, Comedy Central, Nickelodeon, Film, Live Sporting Events, Nyheder og Paramount Plus originaler.

Vigtig

Apple iPhone 7 vs iPhone 7 Plus Smartphone Specs Sammenligning Digital Trends

Apple iPhone 7 vs iPhone 7 Plus Smartphone Specs Sammenligning Digital Trends

Apple iPhone 7 Plus vil vende fire i 2020. Er det stadig værd plukning op i dag

Hvor meget er iPhone X Sådan køber renoveret eller brugt iPhone X-modeller, der starter ved 639 fra Apple

Hvor meget er iPhone X Sådan køber renoveret eller brugt iPhone X-modeller, der starter ved 639 fra Apple

Bruges iPhone X 256GB til billig pris i Indien på Quikr. om. Tjek iPhone X 256GB pris og spec. ast anløber Quikr dørtrin hele Indien.

Kijiji Canada.

Kijiji Canada.

Få op til 190 af en ny iPhone 11, når du handler i din nuværende iPhone. Personlig opsætning til rådighed. Køb nu med gratis levering.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Sælg din iPhone 11 Pro Max online i dag til SellanyFone. om Storbritannien Højest betalte hjemmeside

Sælg gamle Apple iPhone 7 Plus online på Cashify og få instant kontanter

Sælg gamle Apple iPhone 7 Plus online på Cashify og få instant kontanter

Find Iphone 7 Plus i Mobiltelefoner brug for en ny telefon Find de bedste tilbud på nye og brugte telefoner i Canada iPhone, Android, Samsung, Apple, LG, Google, HTC og mere om Kijiji, Canadas en lokal Classifieds.

Apple Watch for Dummies

Apple Watch for Dummies

Ud over dit normale SIM, kan du også bruge en ESIM i din telefon. En ESIM er et digitalt SIM, der gør det muligt at aktivere en prisplan uden brug af et fysisk SIM. For at aktivere din ESIM skal du oprette din telefon til internettet eller etablere en forbindelse til et WiFi-netværk.

Medbring din egen iPhone-skifte til cricket cricket

Medbring din egen iPhone-skifte til cricket cricket

Så hvis den enkle aktiveringsproces fejler, er det tilrådeligt at straks kontakte dit telefonnetværk for at få problemet sorteret ud.

iPhone 7 The Complete User Manual For Dummies, begyndere og seniorer Brugervejledningen som ingen andre 2nd Edition

iPhone 7 The Complete User Manual For Dummies, begyndere og seniorer Brugervejledningen som ingen andre 2nd Edition

iPhone 7 Home-knappen er ubrugelig med handsker eller i sportsudsendelser armbånd

Aktiver din nye eller Certified preowned Smartphone

Aktiver din nye eller Certified preowned Smartphone

Her Lær hvorfor du har brug for at aktivere eller Genetabler en Old Verizon Device Sådan aktiveres en gammel Verizon Phone hvordan du aktiverer Hvis du ikke har et SIM-kort

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.