Billeder af Samsung Galaxy S21 Ultras valgfri stylus og overensstemmende tilfælde læk tidligt

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Samsung ændret tingene op i år ved at bringe S Pen til sin Galaxy S-serien flagskib â €”Galaxy S21 Ultra. Alle troede dette markerede afslutningen på Galaxy Note-serien, men selskabet senere bekræftet thats ikke tilfældet. Nu kan vi vide, hvorfor Samsung has not helt droppet muligheden for nye Galaxy Note telefoner.

Ifølge Twitter fupmager Tron, Samsung er i diskussioner at bringe tilbage Galaxy Note-serien næste år, fordi markedet reaktion på Galaxy S21 Ultra med S Pen has not blevet hvad virksomheden forventede.

Selvom Galaxy S21 Ultra er den eneste telefon i serien for at støtte S Pen, er ikke ideel dens gennemførelse. For én, theres ingen hylster til pennen på telefonen. Enheden er heller ikke kompatibel med enhver Bluetooth-relaterede S Pen funktioner.

I modsætning til hvad tipster antyder, Samsung nylig meddelte, at det der øget salget af sine flagskib modeller i første kvartal i år. Det kaldes Galaxy S21-serien sin stjerne performer.

Selv om virksomheden has not givet en samlet opløsning af salget for forskellige modeller i serien, den grundlæggende Galaxy S21 model er den mest solgte enhed af partiet i selskabets hjemmemarked. Det tegnede 52% af det samlede Galaxy S21 salg i Sydkorea tilbage i marts. Dette blev efterfulgt af S21 Ultra, som ifølge Samsung, der består 27% af salget serier på det samme marked.

Den globale billede kunne svare til hvad der sker i Sydkorea eller det kan være anderledes som pr hvad fupmager antyder. , De gode nyheder for seddelserie fans er, at dette eksperiment for at bringe S Pen til Galaxy S-serien måske bare skubbe Samsung til at lave en bedre phablet næste år.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Den Silikone Cover har fået en opgradering til at rumme den store tilføjelse til Galaxy S21 Ultra 5G â €”S Pen. Du skal blot glide S Pen i den bekvemme holderen på siden for at holde det på den klar, når du har brug for det.

Skriver ligesom din foretrukne pen

The S Pen fungerer uproblematisk og nøjagtigt med 0. mm spids og 4096 trykniveauer. For at bruge med din Galaxy S21 Ultra 5G, simpelthen svæver den over skærmen, og klik på knappen S Pen at begynde at skrive eller bruge den til at redigere.

Et lag silkeagtig blødhed

Bedømmelse: 1 ud af 5 af Antl fra Poor protectionLeaves for meget af det øverste højre hjørne udsat og let at skader fra lave kontakt niveau. Materialet er virkelig spinkle og nederste højre hjørne af låget har delt og en klap rester. Ikke godt nok for pengene. Kun positive = spen

Sammenlign modeller

Leak tyder Galaxy S21 Ultra med S Pen ikke levede op til Samsungs forventninger

Det betyder S21 Ultra ejere snart vil være i stand til at bruge den lille digital pen til at notere noter, tage bedre screenshots, underskrive dokumenter eller tegne i deres yndlingsprogrammer. Der vil være en række ting, at S Pen kan gøre på Bemærk dog, at det ikke vil være i stand til at gøre på Galaxy S21, og pennen vil ikke komme med S21 Ultra - har du at købe det separat.

betyder s ultra kommer med en s pen stylus?

Det gør ikke. Du kan købe en direkte fra Samsung til $ 40, der er designet specielt til S21 Ultra. Der er også to forskellige stilarter af Samsung sager, du kan købe, som begge indeholder en S Pen. De koster $ 70 hver.

Kan jeg bruge den s pennen fra en galakse note eller fane galakse?

S Pen integration med Galaxy S21 Ultra mangler Bluetooth understøttelse, hvilket betyder, at du ikke vil få den samme gestus funktion, der giver dig mulighed for at gøre ting som kontrol lysbilledshow eller springe sange ved at stille pennen som en tryllestav - se nedenfor for S Pen Pro.

En anden ulempe ved den manglende understøttelse af Bluetooth er, at du ikke vil modtage nogen advarsler, hvis du efterlader S Pen. Så hvis du går væk fra stylus, vil din telefon ikke buzze og underrette dig om, at de to er adskilt.

Ønsker mere funktionalitet? Vent på S Pen Pro

Samsung talte kort om S Pen Pro, en ny stylus Virksomheden planlægger at frigive senere i år, der vil omfatte Bluetooth-funktioner svarende til, hvad Galaxy Note-linjen har. Under udpakket præsentation kaldte Samsung specifikt evnen til at bruge gester med S Pen Pro på Galaxy S21 Ultra. Vi har dog ikke en pris eller en præcis udgivelsesdato. Men hvis du vil have mere end en grundlæggende stylus med din S21 Ultra, vil du måske vente, indtil S Pen Pro er tilgængelig.

Vi forventer fuldt ud, at der vil være mere til Galaxy S21 Ultra's nye s pen-kapacitet udover, men vi bliver nødt til at vente, indtil vi får S21 Ultra i vores hænder og begynder at grave rundt, før vi kan afdække flere funktioner. I mellemtiden skal du sørge for at tjekke vores første visninger , og hvis du søger at bestille en galakse S21 af din egen, dækker vi alt, hvad du behøver at vide for at få en på startdagen.

Produktpris

Gratis på ordrer over £ 30, £ 2, hvis du bruger mindre. Vælg en samlingsdag ved kassen, næste dag tilgængelig på nogle steder. Tilgængelig på Waitrose, udvalgte John Lewis butikker, co-op grene, shell stationer og booths butikker

Samsung Galaxy S21 Ultra har længe været tippet for at støtte Samsungs pen. Men en ny lækage, tweeted af Tipster Ishanagarwal24, synes at bekræfte teorien â € "og giver os vores første kig på den omdesignede stylus.

Den nye S Pen ligner den, der tilbydes Galaxy Note og forventes at prale af en lignende taske med tricks â € "nemlig en trykfølsomt tip og evnen til at fungere som en peger, volumenkontrol og fjernlukkerfrigivelse .

Hvis du spekulerer på, er der ingen stylushus i kroppen af ​​S21 Ultra selv. I stedet ser Samsung at være kommet op med et klogt nyt folio-sag, der vil holde S-pennen i en bestemt position for at oplade Hylsteret Stylus.

Forudsat dagens lækage er legitim, ankomsten af ​​S21 Ultra kunne fjerne Galaxy Note's unikke salgssted. Det er ført til Spekulation Det koreanske firma kunne indstilles til at dræbe note-enhederne, selv om en navngivet Samsung-kilde, der blev afholdt denne teori tilbage i december.

Galaxy S21 Ultra skyldes at lancere sammen med indgangsniveauet S21 og mid-range S21 plus smartphones på den virtuelle udpakket begivenhed den 14. januar. Virksomheden forventes også at fremvise de stærkt lækne Galaxy Buds Pro Wireless Earbuds, som for nylig blev spottet i denne episke, 17 minutters hands-on video.

Ud over S Pen skal S21-serien have masser at tilbyde købere, der søger en banebrydende Android-smartphone. Det har også været genstand for et stort antal rygter, herunder lækkede Galaxy S21 spec ark, en trio af teaser videoer og hvad synes at være de første officielle billeder af Galaxy S21 i forskellige farver.

Hvad Hi-Fi?, Grundlagt i 1976, er verdens førende uafhængige guide til at købe og eje hi-fi og hjemmeunderholdningsprodukter. Vores omfattende tests hjælper dig med at købe det allerbedste for dine penge, med vores rådssektioner, der giver dig trin for trin information om, hvordan du får endnu mere fra din musik og film. Alt er testet af vores dedikerede team af internt Anmelder I vores specialbyggede testrum i London og Bath. Vores eftertragtede fem-stjernede rating og priser er anerkendt over hele verden som den ultimative godkendelsesmærke, så du kan købe med absolut tillid. ead mere om, hvordan vi tester

Denne telefon taske er nødvendig, fordi S21 Ultra er rygter om at understøtte S Pen, men har efter sigende ikke en dedikeret slot til at gemme den i modsætning til Samsungs note-enheder. Stylus er angiveligt et valgfrit tilbehør til S21 Ultra, snarere end noget, der kommer i boksen, som med noter telefoner.

Ryger, som Galaxy S21 Ultra vil arbejde med S Pen, har eksisteret i mindst en måned, og Samsung selv antydede, at støtte var på vej, da dens formand for Mobile TM ROH sagde, at selskabet ville tilføje nogle af Galaxy noter mest elskede funktioner til andre enheder i sin lineup. I slutningen af ​​sidste måned blev en FCC-arkivering alt-men-bekræftet, at Stylus Support var på vej til den kommende telefon.

Ifølge WinFuture vil S21 Ultra understøtte mange af de samme pens-funktioner som tidligere note-enheder. Det vil efter sigende have en trykfølsom spids, gestus kontrol via et accelerometer, og kontroller for at spille og pause videoer eller eksternt tage billeder.

Rapporter af Stylus Support, der kommer til S21 Ultra har sammenfaldende med rygter om, at Samsung var Forberedelse til Afbryd Dens notat lineup, som tæller Stylus support blandt sine definative funktioner. Dette har dog angiveligt været bestridt af en Samsung-tjenestemand.

Samsung har bekræftet, at den næste pakket lanceringsbegivenhed finder sted den 14. januar, hvor det forventes at annoncere den nye Galaxy S21-sortiment og muligvis en ny flisekonkurrent sammen med de stærkt lækkede Galaxy-knopper Pro Wireless EarBuds.

Køb grammet Supaseofficial

Med Samsung Galaxy S21 Ultra Clear View Book Case Black med S Pen, får du se tiden og eventuelle meddelelser uden at skulle åbne sagen. Denne sag kommer med en s pen, så du kan hurtigt og præcist lave noter på din S21 Ultra. Visningskassen har en gennemsigtig strimmel på siden. Så snart du lukker sagen, viser denne stribe tiden, dine meddelelser og din batteristatus. Når du modtager et opkald, er alt du skal gøre, at skubbe over din sag for at afhente. Du behøver ikke at åbne dit omslag hele tiden. Med S Pen kan du hurtigt og præcist lave noter på din S21 Ultra. Når du ser en film, kan du folde den forreste klap i en stand for at sætte din enhed oprejst. Dette dæksel har udskæringer til knapperne og stikkene, men dækker hjørnerne af din Samsung Galaxy S21 Ultra.

Vigtig

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G SMG998U 128GB Phantom Black ulåst til salg online eBay

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G SMG998U 128GB Phantom Black ulåst til salg online eBay

Shop digitale kameraer, 35mm kameraudstyr, fotoskrivere, hjemmebiograf, dvd-afspillere, autoriseret forhandler Canon, Sony, Nikon, Apple, Olympus, Panasonic, Kodak, JBL, Mino

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Mobile

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G Mobile

Samsung Galaxy S21 Ultra er en af ​​de bedste flagskibstelefoner på 2021 og 1 år senere imponerer det stadig, at købe S21 Ultra her HTTPSSHOPLINKS. ocf7w5w ...

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Køb Samsung Galaxy S21 Ultra-renter gratis kun for kun 83 pr. Måned på en 55 betalings månedlige plan på 2Degrees. Se alle funktioner, specifikationer og priser online.

Samsung Galaxy S21 Ultra 5g

Samsung Galaxy S21 Ultra 5g

Køb Samsung Galaxy S21 Ultra-renter gratis kun for kun 83 pr. Måned på en 55 betalings månedlige plan på 2Degrees. Se alle funktioner, specifikationer og priser online.

Få en gratis Samsung Galaxy S21 fra Verizon foran Black Friday

Få en gratis Samsung Galaxy S21 fra Verizon foran Black Friday

Køb Verizon Samsung Galaxy S21 5G Grey 128GB på Walmart.com

Bedste smartphones under Rs 60.000 Dec 2021 Apple iPhone 12, Samsung Galaxy S21 5G til Oneplus 9 Pro Technology News, FirstPost

Bedste smartphones under Rs 60.000 Dec 2021 Apple iPhone 12, Samsung Galaxy S21 5G til Oneplus 9 Pro Technology News, FirstPost

Det næste skridt i den revolutionerende Galaxy Legacy har Samsung Galaxy S21 5G en smuk 6. tommer, 120 Hz display designet med Corning Gorilla Glass Victus det hårdeste gorilla glas endnu, med signifikant forbedret ridse og drop ydeevne.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Den Jelly Bean opdateringen kommer til den globale model af Galaxy S4. Amerikanske kunder, men kan have en til at vente et par uger mere.

Download Samsung Galaxy S4 GTI9500 Stock Rom Stock ROM-filer

Download Samsung Galaxy S4 GTI9500 Stock Rom Stock ROM-filer

Den længe ventede android 4.. Kitkat officielle firmwareopdatering til Samsung Galaxy S4 GTI9500 er endelig begyndt at rulle ud. Denne gang, brugerne af

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.