iPad vil ikke tænde 5 Anbefalede opløsninger fra ISMASH Eksperter

Tænd og sæt op iPad

Du vil ikke stirre på en tom ipad, når alt du vil gøre, er at se Netflix, se gennem dine feriebilleder eller mere fornuftigt, se gennem dine e-mails. Hvis din iPad ikke tænder, kan den være frustrerende; Du kan måske undre sig over, om en erstatning eller en dyr reparation er påkrævet. Men ikke at bekymre sig! Heres en ekspertguide af vores Specialister på ISMASH om, hvordan du får din iPad sikkerhedskopiering og kørsel.

Hvis du sidder der og tænker, hvorfor mig, ikke bekymre dig. Som du vil finde ud af, er en iPad ikke at tænde et fælles problem. Mange mennesker er hurtige til at gøre antagelsen om den frygtede sorte skærm af døden, faktisk her er en liste over grunde til, at folk oplever dette problem?

Sommetider er problemet så enkelt som din oplader defekt. Dette er oftere tilfældet, hvis du ejer en tredjepartslader, der har en tendens til at fejlfunktion lettere. Hvis det er en officiel Apple oplader, så kan du muligvis få det erstattet, forudsat at du stadig er inden for din 1 års garanti, hvis ikke, kan du måske købe en ny, hvis din oplader er i fejl. Men hvordan ved jeg, at det er opladere problemet, du kan spørge?

Den nemmeste måde at bestemme opladerproblemer på er at bruge en arbejdslader fra venner eller familie; Men hvis du er ude af venner og familie, kan du medbringe din enhed i Ismash for en hurtig diagnose i en af ​​vores butikker.

Vi ved alle, at en person, der tager deres iPad i badet. Men realistisk , flydende skade er utroligt almindelig, og nogle gange ufordelagtigt. Så hvis du har problemer med at gøre din iPad på, skal du tænke på, om den har haft nogen kontakt med væske, fordi selv en lille dråbe kan beskadige den interne hardware. Desværre hvis din enhed er vand, der er beskadiget, vil den ikke blive dækket af den 1-årige Apple-garanti.

Nogle gange vil din iPad ikke tænde på grund af software problemer. Dette er normalt tilfældet efter en mislykket softwareopdatering, eller hvis du har jailbroken din iPad, som begge kan føre til en uresponsiv iPad. Det meste af tiden kan software problemer let løses ved en smule selvfejlfinding, men hvis teknologien ikke er din styrke, så er vi hos Ismash mere end glade for at hjælpe! Medbring din iPad i, og vores eksperter kan se på at løse dine software problemer.

Slå lydløs tilstand til eller fra

Trin 2: Flyt nu højre hånd til øverste højre hjørne af iPad. Du skal se en tynd, lang knap på toppen af ​​iPad. På nyere modeller som luften vil knappen være på siden.

Apple pryder sig med velbyggede og velprøvede enheder, og mens der er rapporteret om eller klager over nogle problemer med sine enheder, har der ikke været nogen væsentlige problemer, der kan udløse en tilbagekaldelse som hvad der skete med Samsungs Note 7 . Du kan altid være sikker på, at din Apple iPad Air vil fungere ordentligt som forventet. Hvis der er hikkups her og der, er disse problemer bare mindre og kan løses.

Blandt de mest almindeligt rapporterede problemer er relateret til dens evne til at tænde. Det meste af tiden, når en high-end-enhed som iPad-luften ikke tænder, kan problemet kun være på grund af et firmwareulykke. Der er selvfølgelig andre muligheder, og i dette indlæg vil vi regere dem ud en efter en, indtil vi kan bestemme problemet og forhåbentlig rette det. Så hvis du er en af ​​ejerne af denne enhed og i øjeblikket bliver bugged ned med et lignende problem, fortsæt med at læse, da denne artikel kan være i stand til at hjælpe dig.

Før vi fortsætter, hvis du leder efter en løsning på et problem med din telefon, skal du prøve at gennemse vores fejlfindingssider for at se, om vi støtter din enhed. Hvis din telefon er på listen over vores understøttede enheder, skal du gå til fejlfindingssiden og se efter lignende problemer. Du er velkommen til at bruge vores løsninger og løsninger. Ikke bekymre dig fri. Men hvis du stadig har brug for vores hjælp, så udfyld vores iPhone-problemer Spørgeskema og tryk på Send for at kontakte os.

Sådan fejler du Apple iPad AIR, der ikke tænder?

Det meste af tiden dette problem er karakteriseret af sort og ikke reagerende skærm og vi kalder det ofte den sorte skærm af døden. Mens mange straks ville tro, at det er et hardwareproblem, mere ofte er det bare på grund af et firmwareulykke, der efterlod din enhed, der ikke reagerer. Et systemkrasj er et mindre problem, som du kan rette ved at gøre den tvungen genstart procedure. Så skal det være den første ting du skal gøre, hvis din iPad Air ikke længere tænder og Heres hvordan dens Donea € |

Hvis det gøres korrekt, er dette en meget effektiv løsning på dette problem, så hvis din iPad Air isnt reagerer efter første forsøg, udføre den samme procedure et par gange mere. Men hvis det stadig plejer reagere efter det, så gå videre til den næste løsning.

Oplad din iPad luft og se om den reagerer

En anden mulighed, at du er nødt til at udelukke den mulighed, at det er netop på grund af et drænet batteri. Faktisk er en du vil være i stand til at vide, hvor alvorligt dette problem er bare ved at opkræve det, fordi Apple-enheder vil tænde, når systemet registrerer theres strømstyrke gennem sine kredsløb. Så efter at gøre den første procedure, og du iPad Air stadig ikke tænde, så prøv dette:

En anden ting du skal gøre, mens enheden er tilsluttet til opladeren er den tvungen genstart fordi dens muligt, at enheden er gået ned, mens batteriet var ved at løbe ud. Så mens dens sluttet til opladeren, skal du gøre følgende:

Efter denne og din Apple iPad Air stadig ikke tænde, så dens meget muligt, at problemet er med hardwaren. Planlæg en aftale for at have en tech besøg, så en tekniker kan kontrollere problemet for dig.

Jeg håber, at Weve har været i stand til at hjælpe dig med at løse problemet med din enhed. Vi ville sætte pris på det, hvis du hjalp os med at sprede ordet, så vær venlig at dele dette indlæg, hvis du fandt det nyttigt. Mange tak for læsning!

Apple har nærmede iPad Air på ny i 2022, da denne gang det er baseret på den 11-tommers iPad Pro - men med nogle vigtige forskelle. Air benytter Touch-id i stedet for Face ID. Der er en 10. -inch displayet i stedet for en lidt lysere 11-tommer ProMotion skærm. Det har en enkelt kamera snarere end iPad Pro dobbelte array med LiDAR. Men Air prale af den nyere A14 Bionic chip.

Som sådan er den 2022 iPad Air er meget mere som en aktuel generation iPad Pro end en videreudvikling af den sidste generation af iPad Air. Men det er pro nok for de fleste mennesker, eller er det bedre at plumpe for en egentlig iPad Pro? Â

Design og tilbehør

Den 2022 iPad Air fås i fem farver, for at give det ekstra sort. Vi må sige, at vi ikke var så begejstret for den grønne finish, der er i til gennemsyn - ikke til at starte med alligevel - men det vokser på os.

Den Blyant er naturligvis fremragende til enhver form for præcisionsarbejde i Photoshop til iPad, for eksempel, men det er også virkelig nyttigt, når du bruger tabletten uden et tastatur, også - triaging e-mails med blyant er særlig stor! Det er lidt irriterende man ikke kan bladre op fra bunden af ​​skærmen for at få dokken eller på hjem bar for at gå tilbage til startskærmen - men det er ikke en ny klage.

iPad Air er også kompatibel med den samme Magic Tastatur at du kan få til iPad Pro 11-tommer. Det er dyrt, men det gør slå din iPad til en bærbar computer, effektivt, og fordi der er et pegefelt, det giver dig mulighed for styring af musen, hvis du ønsker det. Der er anstændige tredjeparts muligheder fra folk som Brydge eller Logitech at overveje så godt. Alternativt er der den tyndere Keyboard Folio fra Apple samt en række tilfælde, selvfølgelig.

Touch IDA

Dette er interessant, fordi klart Apple ønskede ikke at bringe Face ID så langt ned lineup - fastholde det som en præmie funktion for iPad Pro - men det stadig giver de tyndere kanter og større skærm som en procentdel af kroppen.

Vi fandt Touch id arbejdede som fortræffeligt som vi forventede - vi havde ikke en enkelt undlader at login - men må indrømme, at der kommer fra en iPhone XS Max, hvor vi bruger Face-id al den gang, det var en lidt skurrende oplevelse. Du er nødt til at uddanne dig til at bruge det, og når du skifter mellem enheder er ikke ideel.

Display og kameraer

iPad Airs anti- reflekterende skærm har dog True Tone og støtter P3 farveskala, selv om det ikke har iPad Pro forfremmelse tech for opdateringshastighed på op til 120 Hz for flydende bevægelse når det er nødvendigt. På iPad Pro denne dobbelt-tid refresh formodes at hjælpe enhver forsinkelse fra Apple Blyant, men vi har ikke bemærket nogen problemer i luften.

Som en 500 nit skærm, Air er temmelig lyse, men vi fandt lysstyrken tendens til at dæmpe for let - så vi befandt os skrue op for lysstyrken regelmæssigt når det anvendes et normalt oplyst rum. Det er noget, iPad vil lære, vil det stoppe dæmpning skærmen helt så meget over tid.

Der er en oleofobisk fingeraftryk-resistent belægning, men det er virkelig svært at undgå fingeraftryk på en overflade du rører hele tiden, så du får karakterer - selvom de ikke generelt forstyrrer vist indhold.

Apple har forbedret den frontvendte 7 megapixel Full HD FaceTime HD-kamera med bedre lavt lys ydeevne, og effekten i videoopkald er virkelig meget god - selvfølgelig 2022 har givet os masser af muligheder for at prøve dette ud, selv kun I løbet af de få dage har vi haft denne iPad i vores forståelse. Du får også dual mics til tydeligere opkald.

Specs.

IPad Air er baseret på den nye generation Apple A14 Bionic-processor og som sådan tilbyder fremragende ydeevne. Den 5NM-baserede A14 bruges også i den nye iPhone 12-serie, men er endnu ikke i iPad Pro - vi forventer en tidlig 2022 revision, der skal give os det.

Tænd for enheden

Ipad Pro og 2022 iPad Air tilbyder mange nyttige funktioner, men de adskiller sig fra æbler iPad, iPad mini og ældre versioner af iPad Air på en nøgle måde: Ingen Home-knap. Apple jettisoned knappen på sine pro- og lufttabletter for at gøre plads til en større skærm. Så hvordan låser du op på enheden, kom rundt på skærmen, se åbne apps og snakke med Siri?

Ligesom på iPhone X og højere udfører du alle disse handlinger og mere ved at skubbe, tappe og vise dit ansigt på de rigtige steder. Lad os tjekke de forskellige gestus og andre måder at navigere på en iPad Pro.

Vågn op i iPad

Hvis du bruger din iPad Pro offentligt, mens du har en maske, vil skærmen fortælle dig at skubbe op for ansigts-id eller indtaste din adgangskode. For at være sikker med din maske, stadig tændt, skal du sørge for at vælge sidstnævnte og derefter trykke på din adgangskode.

Retur hjem og se dock

For at forlade din nuværende app og vende tilbage til startskærmen, skub op fra bunden af ​​skærmen. Det tager dig tilbage til den sidste startskærm, du har fået adgang til. Stryg endnu en gang, og du er taget tilbage til din hovedskærm.

Vigtig

IPhone 11 Pros Placering Data Puzzler

IPhone 11 Pros Placering Data Puzzler

Lær, hvordan du opretter forbindelse til GPS på Apple iOS 11. Kontroller softwareversionens USINGSOFTWARE-versioner Opdateringer Apple iPhone iPad på iOS 11. Sluk for Fra startskærmen, tryk på Indstillinger

Sådan deles placering på iPhone 13

Sådan deles placering på iPhone 13

Hvis du vil ændre placeringen på din iPhone, så kan du nemt lave falsk beliggenhed gennem placeringsfakerne.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Lær, hvordan du opretter forbindelse til GPS på Apple iOS 11. Kontroller softwareversionens USINGSOFTWARE-versioner Opdateringer Apple iPhone iPad på iOS 11. Sluk for Fra startskærmen, tryk på Indstillinger

Del din placering for at fortælle venner og familie, hvor du er

Del din placering for at fortælle venner og familie, hvor du er

For at tænde eller slukke for placeringstjenester til eller fra, skal du først forlade Instagram-appen og gå til dine iPhones-indstillinger.

Sådan bruges lav strømtilstand på en iPhone og hvad præcis det gør, hvordan man skal

Sådan bruges lav strømtilstand på en iPhone og hvad præcis det gør, hvordan man skal

Alle klager over smartphone batterilevetid, så vi har et dusin forslag, der kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af din iPhone eller Android-enhed.

Skift mellem 3G4G5G.

Skift mellem 3G4G5G.

Denne 1.300 smartphone er et kraftværk på sit spec ark. I det virkelige liv, displayet og

Aktiver roaming på Android-enheder Unified Endpoint Management Fællesskab

Aktiver roaming på Android-enheder Unified Endpoint Management Fællesskab

Bruger manual til støtte og indstillinger til din mobile enhed. Få specifikke oplysninger om din smartphone eller tablet.

Brug af sikker tilstand på moto c

Brug af sikker tilstand på moto c

Dette er, når Safe Mode sparker ind. Det er en hurtig og nem måde at bestemme, hvad der er galt med din Android-smartphone.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.