iPhone 12 Pro uindpakkede Store ting, små pakker og hvordan du vælger den bedste iPhone for dig

iPhone 12 Pro tilgængelig på en massiv rabat i Indien. Tjek priserne her

Hvis du gik glip af det, jeg indsendt Mya iPhone 12 Pro anmeldelse fra Glacier National Parka et par uger siden, og vi fandt signifikante kamera forbedringer, primært drevet af store software opgraderinger. Sørg for at tjekke det ud, som de fleste af mit fokus i dag vil være på de store hardware opgraderinger af iPhone 12 Pro Max, navnlig større sensor, længere teleobjektiv, og en ny sensor-shift stabilisering teknologi.

Hvordan vil denne nye teknologi gør vores billeder og videoer bedre?

Jeg er fascineret af lys magt over mørket og absolut elsker optager om aftenen â €”dens hvordan jeg kom ind fotografering og nattehimlen fortsætter med at være en af ​​mine foretrukne emner, så det allerførste, jeg gjorde, da jeg fik min hænder på iPhone 12 Pro Max var punkt er det op mod stjernerne.

Jeg vidste, at Max ville være en stor kamera, og jeg elskede at skyde fotos ovenstående, men jeg var virkelig nysgerrig efter at lære, hvis de Maks hardware opgraderinger ville være værd bærer større enhed, selvom jeg absolut foretrækker den mindre størrelse af allerede kraftfulde iPhone 12 Pro.

Jeg skød i tonsvis af forskellige belysning scenarier, og helt ærligt i mange af scenerne begge kameraer gjort et smukt billede, og jeg kunne næsten ikke se forskel på iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max.

I flere af disse tilfælde fandt jeg iPhone 12 Pro kræves 2 sekunder i Night mode versus iPhone 12 Pro Max kun kræver 1 sekund. Det betyder mindre tid for kamerarystelser og bevægelse af motivet.

Dette var en auto Nattilstand 3-sekunders eksponering til både iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max. Jeg håndholdte begge enheder, monteret sammen på min side-by-side jernbane â €”så de oplevede nøjagtig samme kamerarystelser.

Denne form for scene virkelig udnytter de store hardware-styrker i Max. Den større sensor kan samle flere levende lys, jo større pixelstørrelse holder kornet glattere uden at ofre detaljer, og sensoren-shift OIS holder billedet skarpt trods min håndholdte kamerarystelser.

X optisk zoom

Som fotografer, denne udvidede sortiment giver os mere frihed til at se og optage scener forskelligt. Mens Ultra Wide afslører sammenhæng mere komprimeret 2. x Telefoto kan fremhæve bestemte detaljer på lang afstand.

halogenid mærke iis teknisk udlæsning

Appleinsider støttes af dets publikum og kan tjene provision som Amazon Associate og Affiliate Partner om kvalificerende køb. Disse affilierede partnerskaber påvirker ikke vores redaktionelle indhold.

Apple lancerede iPhone 12 Pro sammen med iPhone 12, iPhone 12 mini, og iPhone 12 Pro MAXA hos Apple i oktober 13 "Hej, Speed" begivenhed. Modellerne differentiere selv med skærmstørrelse og kamera-teknologi.

Iphone Pro funktioner

Der er fire nye iPhone-modeller i efteråret lineup, med denne model som den mindste af de to pro-level-telefoner. Denne enhed har en større 6. -inch Super Retina XDR display sammenlignet med iPhone 11 Pro. Det har også et triple-kamera system og lidar.

Den skjulte iPhone indstilling, der kan spise op alle din lagerplads i en flash

Design

Apple ændret nogle iPhone designkarakteristika i sit fald 2022 opstilling. De nye modeller har den samme kant-til-kant skærm med et hak, men et gammelt design paradigme returnerede: flade sider. Den sidste iPhone med det design var den oprindelige iPhone SE. Det giver de nye iPhones en karakteristisk alligevel klassisk udseende. Dette følger the IPAD Pro, som også flyttet til en flad-sidet design i sin tredje generation.

Skærm

Til 2022, Apple har også sikret Pro modeller har overlegen videokvalitet, med inddragelse af støtte til 10-bit farvedybde billedsprog i HDR-video. Den brede farve P3 skærme også prale en 2-million-til-1 kontrastforhold, 800 nits maksimal lysstyrke, 1.200 nits på max lysstyrke til HDR, og Topløs support.

Alle iPhone 12 modeller bruger Apples Keramisk Shield forsiden, som virksomheden udviklet i samarbejde med Corning. Den tilføjer "en ny høj temperatur krystallisationstrin, der vokser nano-keramisk krystaller inden glasmatrixen, stigende drop ydeevne ved 4x."

Dækmontering kameraer

Omkring tilbage, har Apple gået med samme kamera arrangement som i 2022, med tre 12-megapixel kameraer, der dækker Ultra Wide, Brede og Telefoto intervaller, med en 4x optisk zoom i, 2x optisk zoom ud, og en 10x digital zoom i. udstyret med dobbelt optisk billedstabilisering, det har Portræt og Portræt lyseffekter, en Nat-tilstand, Smart HDR, og Panorama.

stabilisering Den optiske billede er blevet opgraderet til et DSLR-stil Sensor Shift, hvor ikke, så billedet til opholdet skarpere, og i længere eksponeringer, der skal foretages sensoren bevæger sig, men linsen at indfange mere lys, endda op til to sekunder lang, når håndholdt. Det kan justere op til 5.000 gange i sekundet, cirka fem gange så mange justeringer end tilsvarende systemer, der anvendes i iPhone 11 Pro serien.

Apple også indført Apple ProRAW for sin Pro linje, en ny imaging format kombinerer RAW fotografering med beregningsmæssige fotografering funktioner som Deep Fusion og Smart HDR. Dette omfatter at have fuld kontrol over farve, detaljer og dynamikområde, alle fra iPhone Camera app.

Video er blevet styrket for at omfatte evnen til at optage i 10-bit HDR, og er den første til at optage i Dolby Vision HDR, noget der kan endda redigeres på iPhone og selv spillede gennem en kompatibel skærm via AirPlay. Det er i stand til at gøre dette selv ved 4K-opløsning ved 60fps, samt støtte 1080p slo-mo ved 240fps, optager stereolyd, og understøtter Audio Zoom.

På toppen af ​​skærmen er standard hak og TrueDepth kamera array, der kan fange 12-megapixel billeder komplet med Portræt og stående Belysning effekter, 4K videooptagelse på op til 60fps med filmisk videostabilisering, 4k 30fps HDR med Dolby Vision, og 1080p slo-mo video på 120fps.

Nyt for 2022, de pro-level iPhones er også udstyret med en LiDAR sensor, som kan udføre time-of-flight beregninger til at generere en 3D kort over det omkringliggende område. Dette svarer til den TrueDepth kameraets funktioner, men på bagsiden af ​​iPhone.

Brug den nye sensor, kan brugerne drage fordel af dybdedataene at skabe forbedret Portræt billedsprog, blandt andet fotografiske effekter. Det er i stand til at bistå autofokus i svagt lys situation gør det får fokus 6 gange hurtigere.

Processor

TSMC leverer nogle af de nuværende A-serien processorer til Apple ved hjælp af en syv- nanometer proces. Selskabet meddelte en ny 6 nM proces er klar til masseproduktion i april 2022 og 5 nm proces var i en præ-produktionsfasen. Det var dengang ingen overraskelse at erfare, at A14 Bionic brugt 5 nm proces.

Et benchmark for en ukendt A-serie processor viste i Geekbench, der kan være til A14. Denne benchmark viste en 50% gevinst i single-core ydelse over A12Z Bionic anvendes i iPad Pros. Denne benchmark indikerer A14 ville også være den første A-serie chipsæt til nogensinde ur over 3 GHz.

Iphone billeder rå filer

På den anden side, RAW-filer er enorme ved sammenligning og kan spise op et ton af opbevaringsplads. RAW-filer er blot, at en € ”den rå foto af data. Kameraet gemmer billedet som det blev taget, uden at behandle eller kompression .

Hvor RAW virkelig skinner er at gemme dine under- eller overeksponerede fotos. Sig du undereksponeret dine motiver ansigt, og han eller hun er bare en skygge; theres ikke gemme den. Hvis du skudt i RAW, youll sandsynligvis har nok data til at bringe ud af detaljerne i dit fag ansigt.

Iphone proraw indstilling er god og dårlig

Det var ikke længe siden, at RAW-billede format var forbeholdt digitalkameraer. Funktionen kom til smartphones via tredjeparts apps for nylig. I december, Apple introducerede sin ProRAW format med iOS 14..

Her er den dårlige nyhed: Det er kun tilgængelig, hvis du har en iPhone 12 Pro eller 12 Pro Max. ProRAW giver dig fordelene ved såkaldt tabsfri billedsprog og arbejder på alle fire iPhone 12 Pros kameraer. Det betyder, at dine RAW-billeder gøre fuld brug af Apples Smart HDR og Deep Fusion, samt nat-mode.

Leave proraw slukket

RAW billeder fylder et ton af lagerplads, og Apple selv sætter en advarsel i kameraindstillingerne, citerer, at hver fil er 25 MB. Sammenlign dette med de standard JPEG-fotos på din telefon, der optager omkring 1MB plads.

Hvis du har 50 GB fri, thats nok plads til 25.000 JPEG-billeder på et gennemsnit af 2MB hver. Samme rum kan kun passe omkring 2.000 RAW-billeder. Det kan virke som en masse, men husk, at du ikke kan gøre meget med disse billeder, indtil de er redigeret og gemt som en anden filtype. De er besværlige og ikke let deles .

Har en langsom pc, printer, der ikke arbejder, eller har brug for teknisk support, du kan stole på? Send dine tekniske spørgsmål og få konkrete svar fra mig og andre tekniske proffer gratis i 30 dage. Tilmeld dig på Getkim. OM, ingen promo kode kræves. Ingen sporing. Ingen reklame. Bare god teknisk rådgivning.

Lær om alle de nyeste teknologi på Kim Komando-showet, nationens største weekend radio talk show. Kim tager opkald og dispenser råd om dagens digitale livsstil, fra smartphones og tabletter til online privatliv og data hacks. For hendes daglige tips, gratis Nyhedsbreve Og mere, besøg hendes hjemmeside på Komando. om.

På Halide HQ, var Weve travlt at arbejde væk på en meget dyb, teknisk analyse af, hvad der er nyt i iPhone 12 kameraer i år. Alle fire af em. På fredag ​​fik vi vores hænder på de endelige iPhones i dette år line-up, iPhone 12 mini og iPhone 12 Pro Max.

Pro max var wildcard i år. Apple dedikerede en hel del af deres keynote til det, og vi fik masser af spørgsmål om det på vores Twitter. Nogle korrekturlæsere på internettet panned det som en uadskillelig forbedring fra iPhone 12 kameraet, mens andre kaldte det ganske godt.

Gå godt ind i iPhone 12 kameraet - vi har mange tanker om det. Men iPhone 12 Pro Max tests var ganske overraskende. Så overraskende Weve besluttede at skabe hele dette separate post om det.

Hvad gør iPhone Pro Max Special

Heres Hvorfor ser historier om, at kameraet er en mindre forskel i bedste fald: De fleste mennesker, der arent ser den dramatiske forskel, skyder i dagslys, med en hurtig æ '/ 1. linse. På toppen af ​​det kombinerer æbler intelligent billedbehandling flere skud sammen, hvilket gør det sværere at se på hardware.

Da iPhone 12 har lidt mere støj, er der mindre detaljer. Alligevel er detaljerne ikke let at få øje på i lyst dagslys. Alt ændres mellem iPhone 12 og 12 Pro Max I øjeblikket begynder solnedgangen. Som skygger bliver mørkere og lys bliver dimmer, kan du begynde at se skift i detaljer.

Vigtig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Køb iPhone 12 Pro Gold, 128GB Storage Online. Læs produktspecifikationer, funktioner og kundeanmeldelser. Et års brandgaranti EMI tilgængelig

iPhone 12s Pro i to nye farver Sunset Gold og Rose Gold LetsGoDigital

iPhone 12s Pro i to nye farver Sunset Gold og Rose Gold LetsGoDigital

IPhone X kan have sat sit præg på Apples telefoner for evigt, men iPhone 12 kan ændre den måde, de føler, også. De 2020 iPhone-modeller kan genoplive et klassisk design fra de sidste Heres hvad de kunne se ud

Apple Mobile hærdet glas Grossist Engros Forhandlere i Indien

Apple Mobile hærdet glas Grossist Engros Forhandlere i Indien

Indtil videre er der ingen ord fra Apple behandler brugernes krav.

Du skal muligvis opdatere din browser

Du skal muligvis opdatere din browser

Shop Skærmbeskyttere til iPhone 1212 Pro Online til at give den bedste beskyttelse til din telefon. Grab det nu fra Poorvika.

Amazon. about Silikone Taske til iPhone 12 Pro Premium Flydende silikone, Raised Lip Screen Kamera Beskyttelse, 2 lags struktur, Full Body Protection, Fleksible Bottom 4 Mobiltelefoner Tilbehør

Amazon. about Silikone Taske til iPhone 12 Pro Premium Flydende silikone, Raised Lip Screen Kamera Beskyttelse, 2 lags struktur, Full Body Protection, Fleksible Bottom 4 Mobiltelefoner Tilbehør

RAVPower officielle hjemmeside tilbyder kompatible magt banker, GaN tech opladere, innovative trådløse opladere, væg oplader og bil opladere samt holdbare langtidsholdbare kabler på fabrikken direkte priser hele bakkes op af førsteklasses kundeservice til millioner rundt om i verden.

De bedste iPhone 12 og iPhone 12 Pro Cases

De bedste iPhone 12 og iPhone 12 Pro Cases

Paytmmall. about Køb Apple iPhone 12 Pro silikone Tilbage Cover Af Mercedes-Benz Gennemsigtig online på bedste priser i Indien på Paytmmall. om.

iPhone 12 12 PRO silikone etui med MagSafe ProductRed Walmart. om.

iPhone 12 12 PRO silikone etui med MagSafe ProductRed Walmart. om.

Brug for rådgivning Spørg vores eksperter om at finde ud af mere om Apple iPhone 1212 Pro Silikone Case Red.

iPhone 12 Pro Max Silikone Etui med Magsafe White

iPhone 12 Pro Max Silikone Etui med Magsafe White

Designet af Apple til at supplere iPhone 12 og iPhone 12 Pro, er silikone-sagen med Magsafe en dejlig måde at beskytte din iPhone på. Silky, SoftTouch-finish af silikoneudvendig føles godt i din hånd. Og på indersiden er der en blød mikrofiberforing til endnu mere beskyttelse. Med indbyggede magneter th

iPhone 12 Pro Max Silikone Etui med Magsafe White

iPhone 12 Pro Max Silikone Etui med Magsafe White

Magsafe. Alt bare klikker. Beskyt din iPhone 12 eller 12 Pro med en smuk silikone etui med en blændende hvid finish, design af Apple til at komplimentere din nye iPhone. hans nye silikone etui har en softtouch og silkeagtig finish, så det sidder p

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.