iPhone 7 SPESIFIKASI TEKNIS

Apple iPhone 7 vs iPhone 6S vs iPhone 6 Hvad er forskellen PocketLint

For dem, der er mere tilbøjelige til den mørke side, tilbyder Apple nu matte sorte og ridserbare jet-sorte versioner af iPhone 7 plus, ud over de allerede tilgængelige sølv-, guld- og rose guldfarver.

Måske den mest mærkbare forskel er lynet til 3. mm hovedtelefon jack adapter, der er inkluderet i boksen. Det kommer til at tage noget mod for os at gå videre fra hovedtelefonstikket. Beklager baby adapter. Det er ikke dig, det er os.

Appleinsider støttes af dets publikum og kan tjene provision som Amazon Associate og Affiliate Partner om kvalificerende køb. Disse affilierede partnerskaber påvirker ikke vores redaktionelle indhold.

Udseende & Design

Telefonen er også fuldt stænk, støv og vandtæt, hvilket er en evolution fra iPhone 6S, som kun er delvist vandtæt. Hovedtelefonstikket forsvandt også og blev erstattet med en anden højttaler til surroundlyd. Enheden så også tilføjelsen af ​​en trykfølsom overflade med haptisk feedback.

Apple holdt sin standard to-model tilbud til 2022, klæbende med 4. - og 5. -Inch skærmstørrelser. Der blev også introduceret to nye farveafslutningsindstillinger: en solid mat sort og en højglansjet sort. Rygers cirkuleret i november 2022 af japanske websted Macotakaraâ citerende forsyningskæde kilder sagde, at Apple planlægger at også tilføje en "jethvid" farveindstilling. De foreslog, at oplysningerne kunne være upålidelige og ikke havde en tidsramme for, hvornår ændringen ville blive introduceret.

Apple har stærkt forbedret de synlige egenskaber ved sin iPhone 7 Retina HD-skærme. Både iPhone 7 og 7 Plus har radikalt forbedrede skærme med meget høje kontrastforhold, meget lave reflektans og højeste lysstyrke niveauer over 700 nits.

iPhone 7 modeller introducerer også nye indbyggede stereohøjttalere, en i bunden og den anden i ørestykket. Dette genererer to gange volumenet for at lytte til musik, se videoer, afspille spil eller bruge på højttalertelefon.

Internals.

Både iPhone 7 modeller indbefatter en række andre kameraforbedringer, fra en højere opløsning foran FaceTime kamera til en bageste shooter med en større blænde og større pixels for bedre at fange detaljer i dårligt oplyste indstillinger, en særlig svaghed blandt mobile kameraer .

Internt lager er steget til et maksimalt udbud på 256 GB for begge modeller, dobbelt iPhone 6-indstillingerne. Baseline opbevaring steg også til 32 GB, der indhenter resten af ​​smartphoneindustrien.

Indledende salgsrespons

Den tilsyneladende tendens til større telefoner er fortsat med første iPhone 7-salg. Frontrunner i salg er den 7 plus, som tegner sig for en førende 55 procent af ordrer, sammenlignet med kun 45 procent at få en standard.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Apple iPhone 7 plus specifikationer

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Accessibility Funktioner Hjælp Folk med handicap Få mest muligt ud af deres nye iPhone 7. Med indbygget støtte til syn, hørelse, fysiske og motoriske færdigheder og læring og læsefærdigheder kan du fuldt ud nyde verdens mest personlige enhed. Lær mere om tilgængelighed

Indbyggede apps

Vi lever i en alder af iPhones. Apple har solgt over en milliard af dem nu, og de bliver brugt hver dag af vores familier, vores venner, vores kolleger, vores klassekammerater. Ikke for længe siden, ideen om så mange af os, der har utroligt tilgængelige, altid forbundet, supercomputere i vores lommer ville være ting af science fiction. Nu er det så almindeligt, vi tager det for givet.

skylden det på den stadige tempo i iteration. Teknologien er så moden nu, at vi nogle gange ikke engang bemærker årlige års forbedringer. Det er kun, når vi ser tilbage over et par år, at vi indser, hvor meget der virkelig er ændret. Typisk til det bedre, men ikke altid.

Apple kalder dem de bedste og mest avancerede iPhones nogensinde. På mange måder er de netop det. De har betydeligt forbedrede kameraer, herunder et nyt fusionskamera på iPhone 7 Plus. De har bedre cellulære radioer og processorer, herunder en ny A10-fusion. Også for første gang er de officielt vandtætte. Men Apple har også slettet 3. mm stik til hovedtelefoner og virtualiseret knappen hjem. Og nogle vil hævde en eller begge af disse ting gør iPhone 7 lige så betydeligt værre.

det er hvad der så interessant i år. Apple har taget en af ​​de mest succesfulde og profitable produkter i historien for produkter, og satsede sin nuværende for det, de er overbevist er en lysere fremtid. Udført rigtigt, og det driver teknologi frem, spark og skrigende selvom det kunne være. Gjort forkert, og det risikerer at støde selve kunder, der gjorde produktet så vellykket og rentable.

Om denne anmeldelse

På tidspunktet for dette skrives min kollega, Serenity Caldwell, og jeg har hver havde en iPhone 7 og iPhone 7 Plus revision enhed i fire dage i alt, hvoraf to vi brugte teste dem ud på gaderne i New York.

Vi krydsede Brooklyn Bridge ved midnat. Vi gik til Apple World Trade Center. Vi fangede Poka © mon ved Battery Park ved solnedgang. Og vi fik at se iPhone 7 og Apple Watch 2 lancering på Apple 5th Avenue. Med andre ord, vi brugte iPhone 7 og iPhone 7 Plus i den virkelige verden som rigtige mennesker, nogle gange på Verizon, undertiden roaming på AT & T eller T-Mobile.

Dette foreløbig gennemgang er baseret på disse erfaringer. Ligesom alle vores anmeldelser fremadrettet, men vi kommer til at være opdatering og udvide det over tid, som vi linker til, og tilføje kamera test, langsigtede batterilevetid test, og mere. Med andre ord, går det være en levende gennemgang â €”så vend ofte tilbage.

For folk, der ønsker:

iPhone 7 og iPhone 7 Plus tage væk 3. mm stik til hovedtelefoner og fysisk hjem-knap, som nogle vil finde ubelejligt, hvis ikke ærgerlige. Hvad de tilføjer, dog er bedre kameraer front til bag, med markant forbedret ydelse i svagt lys, og en ny 2x optisk zoom på Plus-modellen, med simuleret bokeh fremover. Der er også vand modstand, designet til at spare din iPhone, hvis det ved et uheld bliver oversvømmet eller dunked, og en meget mere kraftfuld processor, der er også effektiv nok, at, når den kombineres med en lidt større batteri, kan give en time eller to ekstra batteritid et dag. Højttalerne er også højere nu, top og bund, og stereoanlæg, og telefonerne kan fange og display P3 bred farveskala farve.

Hvis du har en iPhones 6s, skal du virkelig ønsker de nye kameraer eller vandmodstand for at opgradere. Hvis du har en ældre iPhone eller søger at skifte til iPhone, så iPhone 7 er en betydelig opgradering og værd at overveje.

Iphone video anmeldelse

iPhone 7 ser meget gerne de sidste par iPhones. Jeg forstår det. Som observationer gå, det er langt fra indsigtsfulde , men jeg får det. Her er ting: iPhone er ikonisk. Det er et objekt Apples industrielt design team har arbejdet uendeligt for at forfine siden før den oprindelige afsendt. Med fare for at blive lige så banal, det er deres Porsche 911 eller Rolex Submariner.

Ligesom menneskehænder har udviklet sig til en ensartet nyttig form, så også har telefoner designet til at passe ind i de hænder. Hvis trekantet - eller doughnut-formede telefoner havde været bedre, ville de have vundet. Men det gjorde de ikke. Det er derfor stort set hver telefon fra stort set alle producenter er ligeledes afrundet rektangler , år efter år.

værdigere af kritik er skærmopløsningen. For tredje år i træk, har Apple også bevaret den 1334 x 750 skærm til iPhone 7 og 1920 x 1080 til iPhone 7 Plus, mens andre leverandører har skubbet til 1440 x 2560. Apples valg sparer på batteriets levetid â €”færre pixels midler mindre til strøm. Det er især tilfældet givet iPhone stadig bruger LCD-paneler og ikke mere energieffektive OLED.

Apple er også at fastholde en af ​​de højere bezel-til-skærm nøgletal i branchen. Med andre ord, konkurrerende telefoner med store skærme formår at komme af med mindre sager. Det gør dem nemmere at holde og at bære. Jeg ville elske at se Apple gå i den retning også. Jeg tror, ​​det ville gøre det 4. -inch iPhone endnu mere attraktiv, også for folk, der valgte at gå med 4-tommer iPhone SE i stedet.

IPhone 7 design har udviklet sig i et par måder, selv om. Kameraet boliger til både den enkelte iPhone 7 linse og dual iPhone 7 Plus linser er ikke længere et separat stykke, men fræset nu ind i aluminium kabinet. Jeg kan lide udseendet, og medmindre der er nogle magiske gennembrud i fysik, kameraet pukkel vil ikke gå nogen steder i lang, lang tid. Så ligesom med Smart Battery Case, er iPhone 7 eje det.

Den mest længe ventede iPhone siden den sidste, de Æbler iPhone 7 er ankommet. Meget er blevet sagt om sit design, den fraværende hovedtelefonstik, og det faktum, at det nu vandtæt, men er det faktisk noget godt?

Følgende fra iPhone 6 var en høj ordre, som iPhone 6S kæmpede for at leve op til, med færre salg og mindre forbruger entusiasme . To år på, spørgsmålet om, hvorvidt de iPhone 6 købere vil bide og opgradere til den dyreste iPhone endnu, idet prisen i Storbritannien oppustede takket være Brexit folkeafstemning resultat.

det samme, men nu vandtæt

Antennelinierne â € "Plastikindlægningerne i metalkroppen â €" er lidt mindre synlige på ryggen, der er blevet shunted til toppen, glasset er den samme, med den mest oplagte forandring er manglen på en 3. mm hovedtelefonstik i bunden.

Det er et testet og betroet, men aldrende design. Mens andre producenter har krympet bezels omkring deres skærme og generelt lavet displayet mere af telefonen, har iPhone opholdt sig statisk. Det betyder ikke, at byggekvaliteten eller fit og finish er noget andet end fremragende, men andre, herunder Samsung har lignende fremstillingsdygtighed.

IPhone 7 er nu vandtæt til IP67-standarder, hvilket betyder op til 1 mio. Dybt i ferskvand i op til 30 minutter. Til sammenligning er Samsungs Galaxy S7 klassificeret til IP68-standarder, som er mindst 1. M dybe i mindst 30 minutter. Det betyder, at mens du swimmer med iPhone 7 ikke anbefales, vil det overleve en dråbe i opvaskeskålen eller ned på toilettet. Og du kan vaske det.

Skærmen Farve og lysstyrke er fremragende til en LCD. Det er ikke lige så levende med dybe inky sorte som nogle high-end OLED-skærme monteret på Samsung-enheder, er det heller ikke som pixel tæt som alle æbler rivaler eller endda iPhone 7 plus, hvilket betyder, at det ikke er så pin-skarp, og du kan se individuelle pixels. Det er bedre end sidste års model og føles så godt som LCD kan få.

Vigtig

Opdater første mad Bestilling App Best Carplay Apps til iPhone

Opdater første mad Bestilling App Best Carplay Apps til iPhone

Fra sociale netværk til spil til vinthued fotografering, går iPhone og apps hånd i hånd. Selvom iPhone-fans konstant søger det nyeste og største af disse kompakte programmer, kommer iPhone ud af boksen med mere end 20 indbygget eller indfødte applikationer. For iPhone 5 opdaterede Apple mange ...

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Find Gode tilbud på Apple iPhone oplader sammenlign priser Shop Online PriceCheck

Hvordan at skære ned Meddelelser og Minimer Distraktioner med fokus på iOS 15

Hvordan at skære ned Meddelelser og Minimer Distraktioner med fokus på iOS 15

Vil du vide hvordan ny funktion, du vil se i iOS 15, sammen med udgivelsesdato iOS 15 og kompatible iPhones, så hop ret i.

Dette kunne være den funktion, der sidst Makes Me Skift til iPhone

Dette kunne være den funktion, der sidst Makes Me Skift til iPhone

Hvis du har lyst til en forandring, så kan du altid skifte nogle af dine iPhones standard apps til interessante alternativer der er mange muligheder. Vi tager et kig på, hvad der sker, når du fjerner en indfødt app og foreslå et par kølige alternativer til din iPhones standard apps, der kan være værd at overveje.

Hvad er min Voicemail nummer ATT Kitchen

Hvad er min Voicemail nummer ATT Kitchen

Hej, jeg vil ændre min voicemail hilsen til standard besked, der indeholder mit navn. Jeg har en iPhone 4S. Jeg valgte den standard hilsen fra voicemail-menuen, men der læser di ...

Fuld løsning af iPhone voicemail fungerer ikke

Fuld løsning af iPhone voicemail fungerer ikke

Hver gang jeg forsøger at oprette en brugerdefineret telefonsvarer på en iPhone 8, vender den enten tilbage til standardhilsen, efter at jeg har optaget og gemt en brugerdefineret hilsen, eller jeg får en fejl 1035. Ive også tri ...

Handlinger blokeret

Handlinger blokeret

Medmindre der er en god grund til, at du vil have opkaldere til at modtage en intetsigende, generisk telefonsvarer, der giver lidt mere end dit telefonnummer og en tone, skal du oprette en personlig telefonsvarer på din iPhone. Æbler IOS 8 Operativsystem gør det nemt at optage og ændre en telefonsvarer.

Webcontactus.com Find Business Kontaktoplysninger

Webcontactus.com Find Business Kontaktoplysninger

Du kan optage en brugerdefineret hilsen til din voicemail eller bruge standard hilsen til Google Voice. Optag op til ti voicemail hilsener og vælg den ene thatyou gerne ringer op for at høre. Rec

Hvordan kan jeg gå tilbage til ID Generic Voicemail Hilsen Tilmeld dig diskussionen, stille spørgsmål, dele rådgivning.

Hvordan kan jeg gå tilbage til ID Generic Voicemail Hilsen Tilmeld dig diskussionen, stille spørgsmål, dele rådgivning.

Find den bedste login side kan ikke ændre iPhone voicemail hilsen. Du vil finde og få adgang til loginportaler med den mest optimerede proces.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.