Er skærmbeskytter eller hærdet glas krævet løst

Er skærmbeskytter eller hærdet glas krævet løst

Dette er et spørgsmål, du ville tænke på, når du køber en ny skinnende Apple iPhone 13 eller en Samsung Galaxy S21. Samsung S21 har Corning Gorilla Glass Victus Protection, og Apple bruger også hærdet glas for at gøre iPhone-skærmen ridsefast.

Det er også interessant at vide, at den første telefon med gorilla glas var den oprindelige iPhone. Faktisk udviklede Corning Gorilla-glasset til mobiler på vegne af Steve Jobs; Og Apple har investeret boatload af penge i Corning for at skabe bedre beskyttelsesglas til mobiler.

Spørgsmålet er, om gorilla glas beskytter skærmen mod nøgler, sand og metalliske mønter eller endda når du slipper din smartphone. Svaret er ja. Men kan det forhindre mikrobridsing, når din mobil rammer noget hårdt på MOHS-skalaen?

Jeg har brugt det i næsten et år uden skærmbeskytteren, men jeg bruger altid silikone-sagen, som beskytter displayet i tilfælde af et fald. Hold det sjældent i jeans lommer, da de fleste mikro-ridser kommer i lommer med mindre støv eller nøgler osv.

Opdatering â € "I november 2022 faldt min Asus Rog Phone II fra min hånd, og displayet er brudt. Omkostningerne ved udskiftning af ASUS ROG PHONE II er Rs. 16.500 eller USD 250. De superamfoldte displaypaneler er meget dyre og kan koste dobbelt så meget som IPS LCD-panelerne.

Jeg holder aldrig nøgler eller mønter i samme lomme, og jeg ejer normalt min smartphone. Selv efter alle disse forholdsregler observerede jeg de fine mærker på skærmen. Dette fik mig til at indse, at det er bedre at bruge en beskytter. Jeg bestilte straks en  tempereret glasskærmbeskytter.

Youtuber Geekyranjit sagde i en Tweet, ridser på pixel 3 XL nær ørestykket Damm Dette gorilla glas er en ridse magnet, nu spekulerer på, om jeg vil være i stand til at få skærmbeskyttelse til pixel 3XL.

Mens de fleste øjne trækkes på det særprægede ryg- og kamera bump på Google Pixel 6, er skærmen på forhånd intet at nyse på enten. Denne 6. -Inch 90Hz skærm har allerede beskyttelsen af ​​Gorilla Glass Victus, men for at være helt ærlig, det er ikke nok. Glas kan trods alt stadig ridse, og hvis din telefon falder først, er den eneste rigtige måde at undgå en knust grønt en højkvalitets hærdet glasbeskytter. Mens tempererede glasskærmbeskyttere stadig har nogle advarsler lige nu, er disse de allerbedste pixel 6 skærmbeskyttere, du kan købe lige nu.

Lavet til Google Certified: Zagg InvisibleSHIELD Glass Elite +

Zaggs hærdet glasskærmbeskytter er en slank håndfuld, der er certificeret lavet til Google til pixel 6. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om nogen wonk med fingeraftryksensoren, og du får et topkvalitets hærdet glas beskytter til at hjælpe din skærm med at undgå knustere.

Denne flerpakke med tempererede glasbeskyttere må ikke foretages til Google-certificeret, men det er et af de få hidtil, der faktisk ser ud til at fungere ordentligt med Googles optiske fingeraftrykssensor. Du får tre skærmbeskyttere og tre kamerabeskyttere â € "En god ide i betragtning af størrelsen af ​​denne kamera bump.

Denne to-pak af skærmbeskyttere ankommer i en meget mere kompakt rulle, hvilket betyder, at det er nemt at pakke en ekstra væk og holde det praktisk. Disse TPU-skærmbeskyttere er også en mat finish i stedet for blank, hvilket gør det lettere at læse din skærm i solrige forhold.

Denne multi-pack kan dække en hel families pixel 6-telefoner, eller du kan bytte ud, hvis en sag messer din op. SuperShieldz's tempererede glasbeskyttere har ikke den bedste sats med fingeraftrykscanneren hidtil, men filmbeskytterne er gode til at gå.

Denne to-pakker har tilstrækkeligt arbejdet med fingeraftrykssensoren hidtil. Ved 0. 3 mm tykt, er der mindre materiale, dit tryk skal scanne igennem. Dit køb kommer også med to klud, to renseklude, to støvfjernere, en installationsvejledning og et brugervenligt installationsværktøj.

Navn Brand beskyttelse: Otterbox klart beskyttet film til pixel

Er skærmbeskytter eller hærdet glas krævet løst

Som Zaggs InvisibleShield er Otterbox-filmen en anden lavet til Google-produkt. Da det er en forstærket film i stedet for glas, vil der ikke være de samme kompatibilitetsproblemer med fingeraftrykssensoren.

Nogle Google Pixel 6 skærmbeskyttere fokuserer på en funktion, men denne fempakke fra Omoton tilbyder en bred vifte af lovende funktioner. Først, 9H hårdhed hærdet glas materiale giver maksimal styrke for fremragende beskyttelse mod ridser og skrammer. Dernæst den slanke materiale hjælper med at bevare den oprindelige anslagsfølsomt følsomhed.

Hvis du vil have et produkt, som tilbyder ligetil beskyttelse, der er både fleksibel og slidstærkt, denne to-pack fra IQ Shield kan være, hvad du leder efter. Du får en skærmbeskytter samt en kameralinse beskytter. Selskabets revolutionerende proces sikrer røre respons nøjagtighed, klar gennemsigtighed og ikke-gulnende. Det leveres også med en svaber og en fnugfri klud.

Disse mat skærm beskyttere vil hjælpe dig læse din skærm i barskere lysforhold, fordi de ikke vil have så meget blænding som blankere skærmen beskyttere, og Skinomi skærm beskyttere har været top-kvalitet i årevis, så du don' t nødt til at bekymre sig.

Bedste google pixel skærm beskyttere: tid til at vælge

Den Zagg invisibleSHIELD ™ er et navn-mærke af høj kvalitet hærdet glas skærmbeskytter at Google siger værker med Pixel 6, hvilket betyder, at det er den bedste mulighed, du kan købe lige nu, det er ikke en film beskytter. Hvis du ikke helt kan retfærdiggøre den højere pris for at beskytte nogle af de bedste Android-telefoner har tocol arbejdet perfekt for mange tidlige brugere â €”og det kommer med reservedele og dækker for kameraet bar, også. OtterBox er klart beskyttet Film er et rart i-mellem mulighed, hvis du ikke ønsker at beskæftige sig med muligheden for fingeraftryk wonk men ønsker noget stærkere end en super-tynd film beskytter.

disse er de bedste google pixel pro skærm beskyttere til din telefon

Styrke din Samsung Galaxy A02 med denne indbrudssikret hærdet glas skærmbeskytter! Den berøringsfølsomme skærm af din Samsung Galaxy A02 vil forblive sikker under denne hærdet glas skærm beskytter. Udformet med en maksimal hårdhed rating, indtil 9H, og en ultratynd profil, kun 0. mm.

Features: - Samsung Galaxy A02 hærdet glas skærmbeskytter - Perfekt daglig beskyttelse mod ridser og dråber - Det hjælper dig med at holde Samsung Galaxy A02 skærm ubeskadiget - 9H maksimal display beskyttelse og tykkelse 0. mm - Bevarer alle touchscreen-funktionalitet - det er ikke fuld dækning - ikke dækker hele skærmen

Reviews Â

Gorilla Glass er et mærke af kemisk forstærket glas udviklet og produceret af Corning, nu i syvende generation, der er designet til at være tynde, lette og skader-resistente. Som et brand, Gorilla Glas er specifik for Corning, men tæt ækvivalenter findes, herunder AGC Inc. 's Dragontrail og Schott AG Xensation.

Den alkali-aluminosilikat plade glas anvendes primært som dækglas til bærbare elektroniske enheder, herunder mobiltelefoner, bærbare medieafspillere, bærbare computerskærme og tv-skærme. Den er fremstillet i Harrodsburg i Kentucky, i Asan i Korea, og i Taiwan.

Corning eksperimenteret med kemisk forstærket glas i 1960 som en del af en "Projekt Muscle" initiativ. Inden for et par år havde de udviklet en "muskuløs glas" markedsføres som Chemcor. Produktet blev anvendt indtil begyndelsen af ​​1990'erne i kommercielle og industrielle applikationer, herunder bilindustrien, luftfart og farmaceutiske anvendelser, navnlig i omkring hundrede 1968 Dodge Dart og Plymouth Barracudaracing biler, hvor minimere køretøjets vægt var afgørende. Eksperimenter blev genoplivet i 2022, at undersøge, om glasset kunne gøres tynd nok til brug i forbrugerelektronik. Den blev bragt i kommerciel brug, når Apple bedt Corning for en tynd, hærdet glas, der skal bruges i sin nye iPhone.

I oktober 2022 nogle fem milliarder enheder globalt indeholdt Gorilla Glass. Mens dominere sit marked, Gorilla Glass ansigter varierende konkurrence fra rivaler som Dragontrail og syntetisk safir.

Udvikling

i 2022, glasset var blevet brugt i ca. 20% af mobile håndsæt på verdensplan, omkring 200 millioner enheder. Den anden generation, kaldet "Gorilla Glass 2", blev indført i 2022. I oktober 2022 Corning bebudet, at over en milliard mobile enheder brugte Gorilla Glass. Gorilla Glass 2 er 20% tyndere end den oprindelige gorilla Glass.

Gorilla Glass 3 blev introduceret på CES 2022. Ifølge Corning, materialet er op til tre gange mere ridsefast end den tidligere version, med forøget evne til at modstå dybe ridser, der typisk svække glas. Reklamemateriale Gorilla Glass 3 nedlagt det er 40% mere ridsefast, udover at være mere fleksibel. Udformningen af ​​Gorilla Glass 3 var Corning første brug af atomar skala modellering før materialet blev smeltet i laboratorier, med forudsigelsen af ​​den optimale sammensætning opnået ved anvendelse af stivhed teori.

Da Gorilla Glass 3 blev annonceret, indikerede Corning, at områder for fremtidige forbedringer omfattede reducerende refleksivitet og modtagelighed til fingeraftryksmængder, og skiftende overfladebehandlinger og måden glasset er færdigt. Antimikrobielle gorilla glas med ionisk sølv, som er antibakteriel (inkorporeret i dets overflade blev demonstreret i begyndelsen af ​​2022.

Ford Motor Company meddelte, at det ville bruge materialet til forreste og bageste forruder på sin Ford GT Sports Bil begynder i 2022; Det spredte sig senere til mainstream-modeller som Ford F-150 og Jeep Wrangler.

Fremstilling

Hvert år får din yndlings smartphone bedre specifikationer, der øger dens behandlingshastighed, datasikkerhed og billedkvalitet. Men en resterende konstant er ridsebestandighed, som ikke ser ud til at have forbedret året over året.

De fleste smartphones er dækket af gorilla glas, et glas lavet af Corning, der er specielt konstrueret til at beskytte mod dråber og anden skade. Men enheder med det glas er stadig tilbøjelige til ridser, hvis du placerer dem i samme lomme som dine nøgler og mønter. Selvom du ikke gør det, tager det ikke lang tid for en telefon at samle alle former for ridser lige fra daglig brug. Og hvis klager over iPhone X, Pixel 2 og andre flagskibe fra det sidste år er et tegn, er situationen blevet værre, med moderne telefoner, der ridser fra mindste Mishandling >.

Så er vi forestille sig det, eller er nyere versioner af gorilla glas mindre ridsefast end nogensinde? Mens det er svært at sige Definitivt Uanset om de bliver værre, viser selv de egne numre numre, at de ikke bliver bedre.

Grunden til at have at gøre med både markedets efterspørgsel og glas naturlige kvaliteter. Da Glas ikke kan være både ekstremt drop-resistent og ridsefast, er Corning og andre glasproducenter tvunget til at vælge hvilken af ​​disse to kvaliteter til at prioritere. For Corning tager drop-resistens PRECEDENCE .

Corners beslutning om at fokusere på hårdere, crack-resistent glas datoer tilbage historien om gorilla glas oprindelse. Steve Jobs spurgte CORNINGS CEO for at lave et glasdæksel, der ville beskytte iPhone mod ridser og revner. Før iPhone brugte touchscreen smartphones blød plast på toppen af ​​deres skærme, som var egnet til en stylus, men forfærdeligt for fingeruferenceinteraktioner. Corning havde kun et seks måneders vindue for at levere varerne, og det er, hvordan det første gorilla glas blev født.

Vigtig

2021 4 måder at nulstille iPad Air 2 Full Guide

2021 4 måder at nulstille iPad Air 2 Full Guide

Lær, hvordan du nulstiller iPad til standard fabriksindstillinger med uden computer eller iTunes. Nulstilling af iPad til fabrikken kan tørre data, adgangsenhed uden adgangskode.

Sådan Kraft Genstart en iPhone 5s

Sådan Kraft Genstart en iPhone 5s

Du er nødt til at gøre en hard nulstilling på din iPhone eller iPad, hvis du ikke kan genstarte den på sædvanlig vis. Her er hvordan du kan hårdt nulstille din iPhone og iPad.

Sådan repareres en Apple iPhone XR, der ikke svarer efter installation af en opdateringsfejlfindingsvejledning

Sådan repareres en Apple iPhone XR, der ikke svarer efter installation af en opdateringsfejlfindingsvejledning

Udførelse af en fabrik eller hård nulstilling på iPhone X er ikke så svært, men det er noget, du bør tænke på, før du gør det.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Udførelse af en fabrik eller hård nulstilling på iPhone X er ikke så svært, men det er noget, du bør tænke på, før du gør det.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Opmærksomhed kræves cloudflare.

I denne tutorial vil vi vise dig, hvordan man tvinge genstart eller hard nulstillet en iPhone XS, iPhone XS MAX eller iPhone XR.

4 måder at genstarte iPhone 5S, SE, 6, 7, 8, X, XS og XR

4 måder at genstarte iPhone 5S, SE, 6, 7, 8, X, XS og XR

Udførelse af en fabriks nulstilling er et af de bedste software reparationsværktøjer, du har til din rådighed. Går gennem en fabriks nulstilling kan hjælpe, hvis du har stoppet modtagende opkald. Det kan også gøre det muligt for dig at rette fejlfunktioner forårsaget af

Sådan nulstilles iPhone Softhardfactory Nulstil for alle modeller

Sådan nulstilles iPhone Softhardfactory Nulstil for alle modeller

I dette indlæg vil du lære, hvordan du fabrikken nulstiller din Apple iPhone XR, hvorfor du skal gøre det, og hvordan du sikkerhedskopierer dine data før nulstillingen.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Skridt til tvungen nulstilling Boost Mobile LG Stylo 5x LMQ720TS3 Q720TS3 komfortabelt uden rod, låse bootloader og TWRP Recovery. Kære folkens, kan du mestrer nulstillet

HARD RESET LG G STYLO BOOST MOBILE LS770, Sådan

HARD RESET LG G STYLO BOOST MOBILE LS770, Sådan

Trin til HARD RESET BOOST MOBILE LG STYLO 5X LMQ720TS3 Q720TS3 Komfortabelt uden rod, låse op på bootloader og twRP-opsving. Kære folk, du kan mestre nulstilling

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.