Lær om ATT Certified Preowned telefoner

Opmærksomhed kræves cloudflare.

Samsung Certified Re-Newed smartphones sætte præmie Galaxy tech i lommen på den smarte måde  ⠀ ¢ Renoveret til som nyt conditionâ € ¢ Dækket med en et-årig warrantyâ € ¢ overkommelige månedlige betaling optionsâ € ¢ Spar op til% eller mere

At tjene den "Certified Re-newed" etiket, er hver telefon grundigt testet og er dækket af en producentens garanti. Og med udvidede afkast og fleksible muligheder gerne Prøv nu Køb Senere kan du nyde fred i sindet fra starten.

Det er ligesom ny

Samsung teknikere følger en streng renovering program for at sikre som-ny betingelse. Først de tørre data og tildele nye identifikatorer for sikkerhed, så genopbygge bruger originale reservedele og helt nye batteri.

Det er bedre for planeten

Genbrug af en telefon sparer mindst 121 lbs. CO2 emissions², lig med CO2, 2 1A ”2 træer fange i en year³And hvis en telefon ikke kan genbruges, som et e-Stewards® partner, Samsung følger den højeste standard for globalt ansvarlige elektronik genbrug og genanvendelse .

Hvilke samsung certificeret re-newedgalaxy taler til dig?

Telefonerne kom ligesom hvordan vi åbnede nye telefoner kom med alt og telefonen fungerer lige så godt som en ny telefon ville, anbefaler jeg shopping her, hvis du har brug for en god telefon til en god pris. y Archie

Samsung certificeret re-newed for erhvervslivet

Nyd eksklusive mængderabatter med en Samsung Business-konto bulk-fragt-i kredit og 0% Samsungs erhvervsfinansiering. Plus, kan de støtteberettigede organisationer shoppe tax-free med en Samsung skattefri konto.

Certificeret pre-ejede

certificeret præ-ejede telefoner er renoveret telefoner, der er testet, inspiceres, rengøres og re-pakket til udseende og funktion som ny. Alle certificeret præ-ejede telefoner er støttet af en 90-dages standard garanti.

Nu tilgængelig i butikken og online

Cricket certificeret præ-ejede telefoner er tidligere ejet telefoner, der er blevet grundigt testet for at sikre, at de fungerer korrekt. Hver telefon har det nyeste operativsystem software installeret, er blevet ryddet af personlig og / eller følsomme oplysninger fra den tidligere ejer, ompakkede , og bestået en kosmetisk vurdering.

Cricket certificeret præ-ejede telefoner typisk har været brugt af en tidligere ejer for et par måneder eller længere. Telefonerne kan have mærkbare kosmetiske skønhedsfejl, herunder mindre ridser og karkassen buler, og kan indeholde reparerede eller udskiftede dele. I modsætning hertil har en helt ny telefoner aldrig været brugt og kommer i original emballage med alle de originale dele.

Aktivering til din Cricket Certified Pre-Owned telefon fungerer på samme måde som hvis du har købt en ny telefon. Efter bestilling online, kan du aktivere online ved at indtaste dit mobiltelefonnummer og ordrenummer. Sørg for at dit SIM-kort skal være indsat, og telefonen er tændt, før du aktiverer.

Hvad er en certificeret pre-ejede enhed?

At eje en high-end telefon kræver en god sum penge. Men der er tidspunkter, hvor du måske ikke har budget til at købe en ny. Så ville du nøjes med en pre-ejede telefon. I dette tilfælde behøver du ikke at lede længere, da vi har en bred vifte af high-end udstyr til rådighed til en rimelig pris.

Modeller til rådighed

De mobile enheder til rådighed er certificeret pre-ejede og renoveret. De kommer fra de mest populære producenter på markedet, herunder Apple, Samsung, HTC, og LG, blandt andre. Ønsker en iPhone? Hvad med en Samsung Galaxy smartphone? Vi har alle disse og meget mere.

Test og kvalitetskontrol

Mens disse mobile enheder er pre-ejet og istandsat, kan du hvile let, da de går igennem strenge test, før de gøres tilgængelige på markedet. Disse enheder gå gennem denne proces, før de modtager den GadgetGenie blåstempling for at gøre dem certificerede enheder. Vi kontrollere og dobbelttjekke alt for at sikre, at du får dine penge værd, når du køber disse enheder.

Garanti.

Som en ekstra garanti for, at disse certificerede præ-ejede telefoner er toppen af ​​linjen, de alle bærer en seks-måneders garanti. Så hvis der sker noget inden for denne periode, det være sig software eller hardware problemer, bringe det tilbage til os og godt arbejde på det for dig.

Når det kommer til teknologi, de fleste mennesker forbinder pris med kvalitet og, for det meste, de er ret. En højere pris indikerer en bedre kvalitet model, bedre funktioner, længere levetid og så videre. Thats hvorfor folk normalt punge ud store mængder af penge til at købe de nyeste udgivelser og modeller af tech gadgets. Nogle gange kan vi selv sætte os i gæld at købe en ny model af vores foretrukne telefon eller bærbar computer uden overhovedet at overveje muligheden for at købe brugt eller brugt materiel, nemlig elementer, der er renoveret eller CPO.

Vi forstår, at idéen om at købe en preowned element kan være skræmmende, hvilket er grunden til så har vi satte sig for at give dig alle de must-kender på at købe varer anden side, hvad CPO og istandsat middelværdi og hvad de vigtigste forskelle er!

? Du tænker måske hvorfor skulle jeg investere mine penge i noget thats anden hånd, når jeg bare kunne betale mere og få en helt ny model for, hvad jeg vil Der er to grunde til, at du bør stoppe op og overveje at købe pre-ejede udstyr: penge og værdi for pengene.

Som nævnt ovenfor, så mange af os punge ud tusindvis for at få en helt ny model for, hvad vi vil, ofte sætte os i gæld. Indkøb brugt udstyr kvalitet sparer en masse penge, og er næsten lige så god som at købe nyt for blot en brøkdel af de omkostninger, afhængigt af modellen.

Mange af os er også tøvende over for tanken om at købe noget Preowned. Theres en vedholdende tro, at alle brugte varer enten er forældede eller beskadiget af tidligere ejere. Folk bekymre sig, at de ikke kan modtage den samme værdi som en helt ny model, når de køber noget brugt.

Mens du helt kan løbe ind i nogle lyssky tilbud, der tilbydes online af privat eller tredjeparts forhandlere, er der masser af licenserede butikker, der sælger høj kvalitet brugte genstande, der enten er renoveret eller CPO, som både tilbyder stor værdi for penge.

certificeret præ-ejede elementer er i næsten perfekt stand og videresælges til en reduceret pris. Den gennemsnitlige person er normalt ikke i stand til at se forskel på en CPO model og en helt ny model. Hvis varen ikke anses for at være i nærheden af ​​fabrikken niveau tilstand af teknikere, vil det ikke blive markedsført som certificeret pre-ejede af forhandleren.

En post, der er renoveret blev returneret eller bragt i normalt på grund af fejlbehæftet eller defekt. Posten er derefter testet af teknikere og repareret til god stand og videresælges med en forhandler. Disse elementer kan eller kan ikke blive bakket op af en udvidet eller ny garanti, og det er vigtigt at bekræfte dette, inden de køber en renoveret element.

Det er vigtigt at bemærke, at begge ovennævnte vilkår indikerer en post, som tidligere har været anvendt. Hvis en vare er certificeret pre-ejede det skal altid komme med en garanti, og dets kvalitet vil blive bakket op af sin leverandør. En renoverede poster fungerende tilstand vil variere og kan ikke nødvendigvis kommer med en garanti.

Det afhænger helt af, hvad du søger efter. Begge muligheder giver værdi for pengene, men en renoveret punkt vil sandsynligvis være billigere end en CPO element. Dette kan lyde godt i starten, men husk, at ikke alle renoverede elementer har samme kvalitet, så sørg for at stille spørgsmål og forsøge at prøve køre hele elementet, før du forpligte sig til det.

En CPO element vil være dyrere, men er i næsten ny stand, og kommer med større garanti for, at du køber en god kvalitet. Hos Mobitronics tror vi på kun at give vores kunder den højeste kvalitet pre-ejede lager og af denne grund, vi kun sælge certificerede præ-ejede punkter på vores hjemmeside.

Spar stort med en certificeret pre-ejede enhed

Mississauga / Peel Region iPhone X 64GB - $ 450 Batteri sundhed er 100% med en fejlfri krop Ingen tegn på brug overhovedet certificeret præ-ejede, overkommelige og Premium-telefoner. Multi-punkt inspektion, Kosmetiske betingelse er 10/10. .

Oshawa / Durham Region Mobile Klinik Oshawa Gateway. Vi har stort udvalg af Smart Phones på vores kontor, men lige nu har vi Salg på Certified Pre-Owned iPhone 11 startende til $ 9. Alle vores telefoner Leveres med en 1 års.

iPhone XR, 64 GB, produkt Rød, Unlocked, Brugt Ligesom New certificeret præ - Ejet telefon er klogere af planeten og din tegnebog. Denne telefon er blevet testet, renset og ompakkede at fungere som ny. .

iPhone 8 Plus, 64 GB, Guld, Unlocked, Ligesom ny, $ 339 iPhone 8 plus, 64 GB, Space Grey, Unlocked, Ligesom ny, $ 339 certificeret præ - Ejet telefon er klogere af planeten og din tegnebog. Denne telefon har.

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

Køb brugt og certificeret pre-ejede telefoner for mindre med Trademore. Uanset om du leder efter en iPhone eller Android-enhed, er Trademores Valg af brugte telefoner til salg grundigt inspiceret og certificeret, så du kan handle trygt til en pris, der passer til dit budget. Butik brugte telefoner efter transportør, model, pris og mærke.

Når du køber brugte telefoner fra TRaDEMore, får du ny-telefon-ydeevne til konkurrencedygtige, brugte telefonpriser. Hver brugt telefon undergår en 30-punkts inspektion før certificering for at sikre funktioner er 100 procent. Vi bærer også enheder fra større luftfartsselskaber, herunder AT & T, Sprint, T-Mobile og Verizon.

Når du vælger den ønskede telefon, bliver du bedt om at vælge den ønskede lagerkapacitet, farve, transportør og tilstand. Trademore vil tilbyde dig et citat øjeblikkeligt, og «skal du vælge at acceptere" godt sende dig enheden i en færdigpakket boks med essentials, herunder en oplader. Du modtager din ordre via gratis 2-dages fragt, og kan spore din ordrestatus undervejs.

Køb brugte telefoner er smart og nemt med Trademore, så tjener ekstra penge mod den nyeste og største model. Interesseret i at sælge din brugte telefon, tablet eller smartwatch? Lad os vide, hvilken tilstand det er i og godt tilbyder dig et konkurrencedygtigt citat.

Ingen reparationer på hurtig telefon reparation kræver en aftale, men lad vores teknikere vide, at du kommer ved at sende os en besked ved at spørge eller spørger om vores reparationstjeneste. De fleste dele er altid på lager, men hvis du har brug for noget særligt bestilt, spørg os om at få det næste dag. Reparationer gøres i så lidt som 30 minutter, og de fleste er færdige på mindre end en time. Hvis du er i et binde, ring til os, så vi kan reservere den del for dig og få dig ind og ud ASAP!

Vigtig

Hvordan ændrer jeg den administrative brugernavn eller kodeord af TP-LINK-enhed

Hvordan ændrer jeg den administrative brugernavn eller kodeord af TP-LINK-enhed

Novatel Wireless MiFi4082 Log Steps starte din browser og goto IP-adresse 192. 68.. Skriv i standard brugernavn og standard password, som vist i denne side til login

Adgang til denne side nægtes

Adgang til denne side nægtes

Hvis folk rapporterer at se en andens navn på deres telefon, når du kalder dem, kan det være, at din opkalds-id er forkert. Dette kan ske, hvis det nummer, du blev tildelt ved aktivering oprindeligt b

Webcontactus. about Find Forretningskontaktoplysninger

Webcontactus. about Find Forretningskontaktoplysninger

For bedre sikkerhed, angive en adgangskode, der skal indtastes for at tænde eller vågne op iPhone.

Din email, brugernavn og adgangskode

Din email, brugernavn og adgangskode

Når du ændrer dit telefonnummer eller har en ny e-mail-adresse, er det vigtigt at holde dem uptodate på Lydia. Ud over at bruge disse nye detaljer for at logge ind på din konto, tillader de også dig

Hvordan du ændrer ejerskabet af din Sprint konto

Hvordan du ændrer ejerskabet af din Sprint konto

Sprint er formentlig en af ​​de største teleselskaber i landet. Med over 54 millioner abonnenter, havde virksomheden skabt og distribueret millioner af numre gennem årene. I

Hvad sker der når du ændrer din tmobile nummer Techwalla

Hvad sker der når du ændrer din tmobile nummer Techwalla

Den Tmobile hack rapporterede tidligere i denne uge er nu blevet bekræftet af selskabet. Nogle af detaljerne er forskellige fra påstandene fra ...

Alt du behøver at vide om Verizon Wireless Skift telefon nummer Mobile Services Centre

Alt du behøver at vide om Verizon Wireless Skift telefon nummer Mobile Services Centre

De potentielle bøder følger en FCC sonde ind bærerne og den praksis at sælge lokaliseringsdata.

Aktivér og skift SIM PIN-lås i iPhoneipad

Aktivér og skift SIM PIN-lås i iPhoneipad

Lær, hvordan du nulstiller din Microsoft PIN, når du er logget ind på din Windows-enhed.

Sådan ændres SIM-PIN-kode på iPhone

Sådan ændres SIM-PIN-kode på iPhone

Vi forklarer, hvad en SIM-PIN-kode er, og hvordan du ændrer SIM-PIN-kode på iPhone til en kode efter eget valg for at beskytte dine personlige data og hvordan du deaktiverer SIM-PIN-kode.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.