LG G Pad X2 8. Plus er en tmobile eksklusiv, nu tilgængelig

Opmærksomhed kræves cloudflare.

LGs G Pad X2 8. Plus stave off kedsomhed under tomgang øjeblikke med en skarpt detaljeret visning til at se film, dobbelte kameraer for improviseret foto op, og et intuitivt Android styresystem for at få adgang alle dine yndlingsprogrammer. På trods af alle dens underholdningsfunktioner, tabletten opretholder en slank, slank bygget til nem bærbarhed.

Skift fra kontrol din e-mail for at se YouTube-videoer til at læse nyhedsartikler uden at springe et slag over. En bidsk 1. GHz processor divvies op arbejdsbyrden blandt sine otte uafhængige kerner, hvilket minimerer skærmen forsinkelse som du hoppe fra app til app.

Officiel online markedsplads for Android-enheder, Google Play skygger med langt over en million downloades apps, samt sange, film, tv-udsendelser og e-bøger. Det giver også indhold til tilpasning dine enheder funktionalitet, fra virtuelle tastaturer til låseskærme.

Fint print

Gratis returnsMost ordrer leveres inden for 7 dage fra købsdatoen. Shipping spørgsmål? Leverer ikke til postbokse / AK / HI / Puerto RicoHow er strike-through bestemte pris? 30-dages garanti fra leverandør

LG har tilføjet et nyt medlem til sin tablet portefølje med lanceringen af ​​LG G Pad X2 8. Plus. Tabletten kommer med en pris på $ 240 og det vil være tilgængelig via T-Mobile for en månedlig betaling på $ 10 for 24 måneder.

Virksomheden har tilføjet en ny Plus Pack, som er dybest set en boks, der sættes på bagpanelet via magnetiske pogo pins. Boksen øger batteriets kapacitet af indretningen til 6300mAh sammen med en aftagelig stå. Boksen er udstyret med stereohøjttalere og en fuld størrelse USB-port så godt.

Kommer til specifikationerne, tabletten er udstyret med en 8-tommer Full HD-skærm med en skærmopløsning på 1920 x 1200 pixel. Under hætten, der er et 1. GHz octa-core Snapdragon processor, selvom processoren model ikke er kendt i øjeblikket. Der er ingen oplysninger om RAM, selvom tabletten kommer læsset med en 32 GB intern hukommelse, som kan udvides yderligere op til 2 TB via micro SD-kort slot.

På kameraet foran og har en 5-megapixel bageste og forreste kameraer med HDR. Den bageste kamera understøtter også 4x digital zoom. De tablet kører på Android 7. Nougat ud af æsken og bakkes op af en 2,900mAh batteri. På tilslutning foran indretningen understøtter 4G LTE, WiFi 802. 1 a / ac / b / u og Bluetooth 4..

Et andet skridt

Denne tablet fra LG først lækket tilbage i april, men en masse af de specs manglede efter at det havde været FCC godkendt. Og nogle af de lækager der stadig mangler, men vi har nu et generelt koncept for det i det mindste.

LG G Pad X2 8. Plus er en 8-tommer Android 7. Nougat tablet med en 1920 x 1200 opløsning display, en 1. GHz octa-core Snapdragon processor, 2 GB RAM, og 32 GB lagerplads, med LGS typisk 2TB af microSD-kort støtte. Det har en 5MP front kamera og en 5MP bageste kamera, stereohøjttalere, og en mikro-USB-port. Det har naturligvis 4G LTE, og mindst 802. 1 a / b / g og Bluetooth 4.. dække over. Forgængeren har også AC Wi-Fi, så jeg tror thats der også, og noget omkring samme størrelse 4650 mAh batteri som forgængeren så godt.

Den bærbare docking eller opladeren tilføjer en fuld størrelse USB-port og en HDMI-port, og LG G Pad X2 8. Plus forbinder til dokken ved pogo pins, så bør det være en hurtig proces til dock og frigøre tablet fra denne smarte nye dock.

fragt til: USA, Kina, Canada, Danmark, Rumænien, Slovakiet, Bulgarien, Tjekkiet, Finland, Letland, Litauen, Malta, Estland, Grækenland, Portugal, Cypern, Japan, Sverige, Taiwan, Belgien, Frankrig , Holland, Polen, Østrig, Bahamas, New Zealand, Filippinerne, Singapore, Norge, Ukraine, Kroatien, Republikken, Malaysia, Antigua og Barbuda, Dominica, Grenada, Saint Kitts-Nevis, Saint Lucia, Barbados, Bangladesh, Bermuda, Brunei Darussalam, Guernsey, Gibraltar, Guadeloupe, Jersey, Liechtenstein, Luxembourg, Monaco, Macau, Martinique, Oman, Paraguay, Reunion, Uruguay

Denne hjemmeside bruger en sikkerhedstjeneste til at beskytte sig mod online-angreb. Den handling, du lige har udført, udløste sikkerhedsløsningen. Der er flere handlinger, der kunne udløse denne blok, herunder at indsende et bestemt ord eller en sætning, en SQL-kommando eller misdannede data.

iPhone 12 Holder Frysning Tilfældigt Efter iOS 14.

Hvad kan jeg gøre for at løse dette?

At tale om specificationks af G Pad X2 8. Plus, det har en 8-tommer touch skærm med 1920 x 1080 pixel opløsning. Indretningen måler 8. 1 x 5 x 0. 7 inches og vejer omkring 10. 2 ounce. Det har en dedikeret hurtig knap, der gør det muligt at lancere yndlingsprogrammer.

Hvorfor er LG G pad x plus bedre end samsung Galaxy Tab en LTE?

Vi betragter en lavere vægt bedre, fordi lettere enheder er mere behagelige at bære. En lavere vægt er også en fordel for husholdningsapparater, da det gør transporten lettere og for mange andre typer produkter.

Vi betragter et tyndere chassis bedre, fordi det gør produktet mere kompakt og bærbart. Tyndhed er en funktion, der fremhæves af mange producenter af mobile enheder, men det er vigtigt for en bred vifte af produkter.

Du kan løsne tastaturet på din enhed og bruge skærmen som en tablet. Afmontering af tastaturet gør enheden lettere og giver dig mulighed for nemt at skifte mellem laptop-tilstand og tablet-tilstand. Tastaturet er inkluderet, når du køber enheden.

Skærm

Opløsning er en væsentlig indikator for en skærms billedkvalitet, der repræsenterer den maksimale mængde pixels, der kan vises på skærmen. Opløsningen gives som en sammensat værdi, der består af vandrette og lodrette pixels.

Sapphire Crystal Glass er et ekstremt slidstærkt materiale, som kun overgår af diamant med hensyn til hårdhed. En safirglas display er stærkere og mere ridsefast end hærdet glas såsom Corning Gorilla Glass.

Ydeevne

Det interne lagring refererer til det indbyggede lagerplads, der er tilgængeligt i en enhed til systemdata, apps og brugergenererede data. Med en stor mængde internt lager kan du gemme flere filer og apps på din enhed.

Under sin hætte, er tabletten drevet af en octa-core Snapdragon processor, der kører på ghz

LG G Pad X2 8. Plus kommer med en ny Plus Pack, som er en lille boks, der kan knyttes til enhedens bagpanel via magnetiske pogo pins. Boksen øger sin batterikapacitet til 6,300mAh. Hvad mere er, er boksen udstyret med stereohøjttalere og en USB-port. Derudover er der en aftagelig stå der kommer sammen med standeren.

For så vidt angår de specs angår, tabletten sport en 8-tommer Full HD-skærm med en skærmopløsning på 1920Ã-1200 pixels. Under sin hætte, er tabletten drevet af en Octa-core Snapdragon processor kører ved 1. GHz. Navnet på chipset er ikke angivet endnu.

Vi har fået nogen oplysninger om RAM konfiguration. Opbevaring-wise, LG G Pad X2 8. Plus tilbyder 32 GB standard opbevaring, som kan udvides yderligere op til 2 TB ved hjælp af microSD-kort slot.

I form af optik, både de forreste og bageste kameraer af smartphone er af 5MP med HDR støtte. Den primære kamera også tilbyde understøttelse 4x digital zoom. Det kører på Android 7. Nougat OS lige ud af kassen og bakkes op af en 2,900mAh batteri. Forbindelse funktioner omfatter 4G LTE, Wi-Fi 802. 1 a / ac / b / u og Bluetooth 4..

Hvorfor er jeg blevet blokeret?

LG G Pad X2 8. Plus specs og rækker. Sammenligning af specifikationer og priser for modellen G Pad X2 8. Plus i 200 butikker i Kina og dit land. Denne tablet fik en score på 8. 8 af DeviceRanks bedømmelse efter 7 vigtigste parametre: kamera, batteri, ydeevne, tilslutningsmuligheder, screen, design og brand rang. Før du køber, skal du tjekke 2 parametre - prisen i butikkerne og bedømmelse af butikken med den laveste pris. Sælger rating er baseret på feedbacks fra vores brugere.

Samlet detaljer

Ikke meget har Beena sker i tabletten plads på det seneste. Disse maskiner, der engang var forudsagt at indvarsle den såkaldte post-pc æra synes at havea blevet blæst væk i glemmebogen ved deres mindre-screenet modstykker â € ”smartphone. Når det er sagt, mange virksomheder, herunder Tier 1 producenter såsom ASA LG, Samsung, og Apple fortsætter med at fremstille tabletter. LG, for eksempel, har stadig en lang række forskellige tabletter på salg i U.. under sit GPad mærke.

Vi har en lækket billede af, hvad der sandsynligvis vil være en ny tablet fra LG stalde. Modellen er tilbøjelige til at blive kaldt LG GPad X2 8. Plus. Som det ses af sit navn, denne tablet idræt en 8-tommer skærm. Det samme produkt har været opført som LG -V530 KB på FCC hjemmeside, hvor det for nylig undergik certificering. Vi har ikke den komplette specs ark af LG GPad X2 8. Plus, og de fleste af dens hardware er udstyret med en €”herunder chipset, processor, opbevaring og RAM kapacitet â €” er Stilla et mysterium. Det, vi ved, er imidlertid, at det vil være en smule over 6. mm tyk, og at det vil blive drevet af en Snapdragon chipset. 4G-versionen af ​​tabletten er også sandsynligvis en T-Mobile eksklusiv i U..

LG GPAD X2 8. Plus vil også få en valgfri GPAD Plus Pack, der er en ekstern tilknytning til GPAD X2 8. Plus. Denne pakke vil tilbyde forbrugeren et ekstra add-on batteri med en kapacitet på 4400mAh, og tilføjer også en mere kraftfuld stereohøjttaler for bedre lyd. Faktisk vil pluspakken også inkorporere en fuld størrelse USB-port. Brugere vil nemt kunne fastgøre eller løsne pluspakken til tabletens krop ved hjælp af de proprietære forbindelsesporte på bagsiden. Plus Pack leveres også med Bestemmelser for at holde tabletten skråt mod dig.

Beskrivelse.

LG G Pad X II 8. Plus bærer en 8-tommers skærm med en 1200 x 1920 FHD-opløsning. Under hætten er en snapdragon chipset med en 1. GHz octa-core CPU, med 32 GB indbygget opbevaring og en 2TB kapacitet microSD slot til dem, der søger yderligere opbevaring. 5MP HDR + bagudvendte kamera snaps fem billeder i rækkefølge, før capture-knappen trykkes. Der er også en 5mp front-vendt snapper, der vil skyde selfies. Det udvidelige 6300mAh batteri holder lysene tændt.

Populære sammenligninger

På trods af vores bestræbelser på at levere fuld og korrekt LG G Pad X II 8. Plus specifikationer er der altid en mulighed for en fejltagelse på en fejltagelse

Bæretilgængelighed

Efter mange rygter om, at LG ville frigive en ny tablet engang snart, fangede vi vores første glimt af LG G Pad X2 8. Plus sidste måned, da T-Mobile udgjorde en supportside for enheden foran tidsplanen. Det opførte de fleste af de vigtigste specifikationer til Mid-Ranger og havde endda et par billeder, hvilket gav os et godt kig på pluspakke vedhæftet fil. Tabletten er nu officiel, og du kan få det fra T-Mobile's websted for $ 240.

Vigtig

LG G5 vs LG K20 Plus

LG G5 vs LG K20 Plus

Opløsning på ofte stillede spørgsmål om LG K20 plus, almindelige problemer og deres løsning. FAQ. Svar vedrørende LG K20 plus

LG K20Plus TMOBILE TP260 TMOBILE LG USA

LG K20Plus TMOBILE TP260 TMOBILE LG USA

LG K20 Plus Android-smartphone blev udgivet af LG Electronics i marts 2017 som en del af K-serien. LG K20 Plus indeholder modelnumre LG K20 V, LG ... LG K20 plus fejlfinding, reparation og service manualer.

Xiaomi redmi K20 Pro vs LG G8X ThinQ specifikationer sammenligning

Xiaomi redmi K20 Pro vs LG G8X ThinQ specifikationer sammenligning

Her er hvordan man skal håndtere Netværk Tilstandsindstillinger hvis du K20 V ikke kan sende eller modtage opkald eller beskeder.

LG K20 X120WM Specs

LG K20 X120WM Specs

I betragtning af LG K20 2019 Få alle anmeldelser på ét sted, sammenlign priser, stille spørgsmål mere.

LG K20 V Specifikationer

LG K20 V Specifikationer

Alle de vigtige specifikationer af LG K20 på et specifikke ark. Fra ydersiden som sagen eller displayet til interiøret som processoren, hukommelsen eller tilslutningen.

LG K20 Smartphone anmeldelse Mobiltelefon under 100 Euro

LG K20 Smartphone anmeldelse Mobiltelefon under 100 Euro

LG K20 V 5.3inch 1280x720, 13 MP kamera, 2800 mAh, Snapdragon 425 Processor 2 GB

Hvordan kan jeg låse min LG K30, hvis jeg har glemt min adgangskode ElectroAnswers

Hvordan kan jeg låse min LG K30, hvis jeg har glemt min adgangskode ElectroAnswers

Du kan låse din lg mobil med google eller gmail-konto. Du kan låse yourKnow Alt Made Easy

Sådan nemt Master Format LG K30 2019 med Safety Hard Reset Hard Reset fabriksindstillinger Fællesskab

Sådan nemt Master Format LG K30 2019 med Safety Hard Reset Hard Reset fabriksindstillinger Fællesskab

Her giver vi også, hvordan man hard-nulstilling og Password Recovery din LG K30 mobil. Du behøver ikke software viden.

LG Android 9 FRP Bypass til K30G6G7Stylo 2020 til GSM

LG Android 9 FRP Bypass til K30G6G7Stylo 2020 til GSM

Hard reset og bypass FRP for at fjerne glemt Google-konto LG K30 telefon.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.